Dagens intag; 260 kcal

Japp, nu kan jag äntligen skriva en liten liten snutt. Simningen idag blev varken så intensiv eller lång, var tvungen att möta upp mitt besök. Jag har typ konstant ont i magen och är jättesvullen idag med, fastän jag inte alls har ätit mycket under dagen.. Träffade killen från skolan som raggade på mig (för någon månad sen) på väg hem, det sista han sa innan jag gick var "ät nu någonting", nu har han fått för sig att jag har ätstörningar, shit! Dagens då:

gröt 110 kcal
3 rågrut 150 kcal
_____________
Summa: 260 kcal

Simning i 30 min (-370 kcal) prom i 1h (-300 kcal) så totalt -670 kcal. Är ändå tjock och rund om magen, önskar bara att jag fick bajsa ut allt och känna mig ren.

Äntligen på väg hem. Det går knappt blogga från min mobil idag.%

0_1.jpg
Äntligen på väg hem. Det går knappt blogga från min mobil idag. Min mage är stor som ett hus, på allvar!

Nya saker ger glädje

Fastän jag sov i fyra timmar igår eftermiddag så var jag jättetrött och somnade som en stock när jag la mig för natten. Men jag har inte sovit speciellt bra förrän när jag skulle gå upp vid sju. Jag somnade om istället och nu måste jag skynda mig, men bättre det än att försova sig.

 Jag borde ha städat bättre nu när jag ska få besök, men jag orkar inte.. jag tror att besöket dessutom inte bryr sig så mycket, jag känner mitt besök mycket väl.

Jag kommer att packa simgrejer utifall att jag kan åka och simma, mitt besök ville inte, besöket tyckte att det var dyrt. Mitt besök gillar inte att lägga ut pengar, själv är man en slösa som låter slantarna singla mellan fingrarna.. nya saker ger glädje, om än en falsk eller tillfällig sådan. Gomorrn!

Dagens intag; 300 kcal

Det här med min svullna mage är ingenting som jag inbillar mig, den är gigantisk. Och idag kom den, mensen, japp, jag kan få barn! Dagens:

1 rågrut 50 kcal
gröt 150 kcal
2 rågrut till 100 kcal
____________
Summa: 300 kcal

Känns som att jag har ätit som ett helt fotbollslag idag, fet. Prommat i 2 timmar, -600 kcal. Sovdags och upp igen om fem timmar. Imorgon kommer besöket, har rensat datorn på lite krafs nu och kommer inte kunna blogga hemifrån om inte besöket går och bajsar eller duschar.. hoppar det blir mycket ärtsoppa och bönor för besöket. 

Bantningspiller

Surfar runt och försöker hitta något bra piller som jag kan svälja och som jag inte blir illamående av. Jag gillar inte kapslar och det är typ det enda som OptimumDiet har, fast TrimSpa finns i tablettform, men fungerar det verkligen? Ja Anna Nicole gick ner med det, men hon hade ganska mycket att ta av, dietister som lagt upp hennes diet och eventuellt opererat sig. Jag har några kapslar hemma nu som jag bara tog några av för ett tag sedan, men jag tyckte inte att de var så bra och så har man lagt ut ca 500:- på dem, det kanske blir samma sak med TrimSpa?

Prylshopen har också liknande utbud, där köpte jag mina super caps senast om jag minns rätt. Det ar blivit så sjukt svårt att få tag i bra grejer, jäkla bajslag!

Moffade redan då

image66


Nä jag var kring tio år så flyttade vi, inte speciellt långt men tillräckligt för att jag fick nya kompisar i mitt nya område. En av de som jag lärde känna var min granne som bara bodde några hus bort, hon är nog det elakaste barn som jag någonsin har träffat, hon brukade hälla sand i småbarnens hår och säga att det var från gud (ja, vilken jäkla fantasi :)). Min granne var iaf väldigt överviktig som barn och var det under uppväxten också, ungefär som barnen på bilden. Vi umgicks inte så mycket utan det var mer att man sågs ute på gatan och hängde i stora barngäng och lekte. På somrarna hände det att vi brukade frossa tillsammans, jag, hon och hennes syster köpte glass, maränger och chokladsås och vräkte i oss, ja fastän jag var så smal så hände det redan då.

När jag precis hade börjat gymnasiet så var hon på sina sista år på högstadiet och vid det laget umgicks vi inte alls, vi sa hej och pratade när vi sågs men inte mer än så. Vid den här tiden började grannen gå ner i vikt, hon gick säkert ner 15 kg och pratade inte om annat än mat. Från att vara ca 155 cm och väga 70 kg så gick hon och blev normalviktig på kanske 55 kg. Vi ses inte alls ofta men jag tycker att hon har lyckats hålla sin normalvikt, visst hon är inte tjock, men i mina öron är det nästan synonymt med att vara normalviktig. Jag vill iaf inte vara normalviktig, undrar bara vad hon tänker när hon ser mig.. "ditt jäkla ED-offer, ska jag hälla sand i ditt hår" haha..!

Moderaterna blev Socialdemokrater

Jaha, dåhar jag förstört ytterligare en dag, jag var tvungen att ta en nap efter maten och somnade typ i flera timmar, så nu kommer jag inte att kunna somna ikväll, grattis Elia. Måste ge mig ut på en prommis snabbt som attan innan det blir för sent. Jag drömde iaf fina drömmar nu, det gick jättebra i skolan och min gamla granne (ska berätta om hennes viktresa när jag kommer tillbaka) hade gått upp i vikt och moderaterna hade blivit sossar, på allvar :) Sen vaknar jag upp till min bullmage och missade samtal, vilken ironi.

Elefantmamman Elia

Nu känns det som att dagen nästan är över.. redan. Jag har knappt hunnit göra något idag och mitt huvud är helt knäppt som vanligt. Vi satt kvar efter skolan för att plugga, men jag kan verkligen inte plugga i grupp, jag kan visserligen inte plugga själv heller så det blir inte mycket plugg gjort för mig.

Imorse när jag kom till skolan så kom Ana strax efter mig, hon satte sig en rad uppåt från mig och tog fram ett äpple och åt, redan klockan 8.15. Fast det är klart, hon är en liten sticka och jag är en stor elefantmamma.

Imorgon kommer mitt besök och jag har inte rensat datorn än, vissa saker vill jag ha kvar utan att någon kan se. Sen så har jag kläder typ överallt och massor av papper utspridda. Imorgon är dessutom min simdag, men jag vet inte om jag kan lämna min gäst ensam så länge och så är jag svullen om magen och vill inte visa min stora kropp för alla.

Jag är jättetrött, skulle kunna somna för natten, men måste på promenad!

Menstjaffs

Jag somnade som en liten stock igår, men har sovit lite dåligt. Vaknade några gånger och tyckte att kudden var knölig. Idag har jag en ganska lång dag, lunch i skolan och en hel del plugg. Min mage är jättejättesvullen, jag tror på allvar att jag ska få mens, det vore helt sjukt och jättebra, för jag vill juh kunna få barn i framtiden. J och jag pratade om det i lördags, han ville veta varför jag inte hade mens och det är lite jobbigt att förklara.. Men nu är det inte så, kanske. Äsch, orkar inte med massa menstjaffs.. Gomorrn!

Dagens intag; 280 kcal

Min nya och hemliga bästis Ana satt och åt ett äpple eller om det nu var ett päron på föreläsningen efter lunch idag, undra om hon hade ätit en varma koppen innan, då är hon uppe i 150 kcal, kanske allt hon åt? Min dagens:

soppa 100 kcal
½ tunn tjockmacka 50 kcal
sallad 30 kcal
2 rågrut 100 kal
______________
Summa: 280 kcal

Prom i 2½ timme idag, var tvungen att kompensera för den uteblivna träningen, -750 kcal.

Kaloritabell

image65


Äntligen har jag hittat viktklubbens kaloriräknare som jag har lovat att leta reda på.

Inköpslista

Idag har jag läskigt många läsare.. blir lite nervös, kanske någon som har länkat mig? Aja, jag tänkte skriva ut vad jag storhandlade:

Önos lågkalori-lingonsylt
Yes diskmedel
The, svarta vinbär
Creme bonjour (170 kcal/100g)
Keso, mini
Senap
Ruccola
Mjukost renkött (onyttig som fan, men sjukt god, unnade mig det)
Finn crisp
Flatbröd (17kcal/st)
Rågrut
Rostbiff (ca 10 kcal/skiva)
Rågform
Tomater
Bärkasse
____________
Totalt 244:-

Det var månadens storhandel.

Förstört hela min dag

Det är nu jag ska komma hem och berätta hur nöjd jag är över att jag gick och tränade, men det vore inte sant. Jag hittade inte stället! Efter all bekymran över att jag inte kommer att kunna några kombinationer och att jag kommer att vara sämst av alla så hittar jag inte det jäkla skitstället, jag letade överallt och frågade folk men tillslut blev jag så arg och tvär och struntade i allt och gick och handlade ist. Hela vägen till affären så gick jag och grät inombords för att jag är så jävla dålig, ful, tjock, att jag inte orkar med skolan, att jag hade sex med någon jag inte känner, att min mage ser ut som en boll, att jag aldrig kan lära mig spara, ja åt allt i mitt liv. Sen gick jag omkring och var arg i affären och jag som älskar att handla mat, folk ringde och jag var otrevlig.. ja hela träningsgrejen har förstört hela min dag.

Jag kommer aldrig att kunna samla mod att åka och träna någonstans, för jag kommer att vara sämst och det går inte.. jag vågar inte. Jag vet inte ens hur man gör när man tränar. Hur ser det ut när man tränar typ body pump, bas, pilates och sådan skit, kan alla allt, kör de stegkombinationer, är det svårt, jobbigt, jag vet ingenting!


Ful och fet

Åh, äntligen hemma. Det var jättemycket nytt och konstigt i skolan idag, är helt seg i huvudet! Jag skulle ha pallrat mig upp i morse och sprungit, då hade jag nog haft lite mer energi i kroppen och så skulle jag inte vara så fläskig som jag är nu. Nu är jag i valet och kvalet att gå och handla, jag handlade härom dagen men det var bara hygienprodukter och liknande, jag har ingen mat hemma. Känner mig stressad, jag ska och träna snart och vet inte om jag hinner handla, sen så är det så jäkla mycket ljud här (någon borrar) och det är mörkt ute (ja, känns som att jag har missat hela dagen och att det är läggdags snart).

Har inte berättat en sak.. jag kommer att få besök till helgen (eller kanske rent av onsdag). Det känns lite jobbigt nu när det går ganska bra med min mat, jag kommer typ bli tvingad att äta. Men det värsta blir nog att jag inte kommer att kunna blogga ordentligt, ska försöka blogga från mobilen eller skolan, men gillar inte att mobilblogga, det blir så fult. Förutom det så måste jag ta bort alla mina pro ana-bilder från datorn och rensa allt.. tänk om jag skulle bli påkommen. Fan vilken bajsdag, allt går åt skogen och jag hinner ingenting och är ful och fet. Bajselia!!!

En tjockdag

Jag är jätteseg och min mage är stor, tjock och svullen. Det sista jag lovde mig själv igår var att gå upp och springa, jag tog mig inte upp. Klockan sju ringde väckarklockan och jag tog en titt på min mage, rullade över och somnade om. Jag börjar juh inte förrän tio, men det blir ingen springtur idag, åh vad jag är lat! Men jag har ett pass träning idag som jag ska gå på, är lite nervös, kommer säkert att göra bort mig. Idag måste jag ha något som inte sitter så tight, idag har jag en tjockdag. Gomorrn.


Dagens intag; 520 kcal

Nä, nu ger jag nog upp för idag. Dagens (ja jag har minsann inte skött mig, men det är morgonen och "the walk of shame"s fel):

Fil & musli 120 kcal
choklad 150 kcal
macka 100 kcal
3 rågrut 150 kcal
___________
Summa: 520 kcal!!!

Det känns inte alls som att jag har ätit så mycket, jävla bajs. Prommat i två timmar iaf, -600 kcal.. Fan nu blir jag tjock! Måndag, nya tag, nya tag!

Kondom

image64


Mm, jag borde sova men vill inte sova ensam.. vill bara känna värme och närhet. Jag och J använde kondom igår (och idag), han är så ordentlig, det är inte jag. Jag tycker inte om kondomer, det är bökigt och inte lika skönt, fast det var egentligen bra så jag ska inte klaga. Jag har juh faktiskt slutat med minipiller, japp efter många år så slutade jag bara sådär. Jag får dålig hy av dem (de jag äter nu iaf), sen så har jag juh ingen pojkvän nu (=typ inge sex) och så vill jag se om jag får någon mens.. vi väntar och ser, slutade för ca 3 veckor sen.

Imorgon, ja idag då, är det måndag, måndag innebär nystart, nu ska jag vara superduktig och köpa träningskort imorgon. Dagen ska dessutom börjas med en springtur.

Mina ben

image63


Jag sa tidigare att jag skulle berätta vad några tjejer sa om mig igår, och det har med mina ben att göra därav bilden. Jag stod och väntade på tunnelbanan i min kjol igår när jag var på väg till förfesten och några tjejer stod ett par meter bort. Alla tre tjejerna var lations och ganska.. mulliga, jag hör hur de dämpar rösten och pratar men tänker inte mer på det förrän ena tjejen glömmer bort sig och pratar högt. "Ja jag tycker att det är mycket finare med ordentligare och kraftiga ben (här gör hon en gest med händerna som ser ut som att hon håller i en fotboll) än sådana där spinkiga ben" säger hon och vinkar åt mitt håll, de ser att jag hörde vad de sa och blev generade. Jag blev bara glad och förvånad, spinkiga ben vart då?

Vänta med sex?

Nu har jag precis vaknat upp efter min nap, jag har blivit helt såld på att ta små naps när man blir lite seg och trött i huvudet. Nu ska jag ge mig ut i mörkret och ta en promenix, snabbt ska det gå.

J, killen igår var riktigt het. På ett sätt är det synd att jag hade sex med honom, han är en jättebra kille, omtänksam, mogen och snygg men jag tror inte på att ha sex första kvällen. Han är verkligen en pojkvänstyp men även om vi ses igen så kommer det inte att bli mer än så. Jag tror att man bör vänta några vekor med att ha sex så man inte bygger hela relationen på just sexet, sedan får man nog en sned bild av varandra, han tror säkert att jag är lätt. Fast det tror inte jag om honom.

Återkommer efter prommisen och berättar om vad några tjejer sa om mig igår..

The walk of shame tillsammans

Nu är jag hemma igen. Red gick nyss, hon var här, lånade lite kläder och bajsade sedan for hon iväg igen, hon är ett litet yrväder. Jag kan inte fatta att hon som är så jäkla smal har samma storlek som jag, äpplen ser inte ut som päron.

Igår var det galet, galet som i galet roligt, galet med dricka och galet snygg kille. Vi var hemma hos en av min och Reds kompisar som bor jättecentralt. Vi var supersega, de andra åt (japp, jag slapp undan som planerat) och vi gjorde oss iordning och drog ut. Det blev stureplan och jag tänkte i taxin "jäklar vad jag är onykter" och värre blev det. Jag hade inte druckit så mycket, två glas vin, ett glas champagne och en hemmadrink (typ en 4:a) oj, det kanske var en del ändå. Men det var nog glaset vin inne på stället som gjorde det sista, jag blev en riktig fyllekaja. Som tur är så märktes det inte.

Jag såg en het kille och flirtade lite, så kom han fram och vi stod och pratade, men så blev jag jättetrött och sa helt plötsligt "nä nu ska jag åka hem". Han blev förvånad och tyckte att vi skulle åka hem till honom istället, så det gjorde vi, jag var jättefull och började hicka i taxin haha. Väl hemma hos honom så åkte kläderna av och vi hade sex. Jag började lipa (suck, vad jag är patetisk) fast inte så mycket, men det var nog mest av utmattning, jag har haft väldigt mycket på sistone. Men så somnade vi. Han påminde väldigt mycket om en kille som jag träffade en gång för några år sedan, de bodde väldigt lika och båda sa hela tiden "gu vilken fin kropp du har".

I morse så vaknade jag och kunde först inte lokalisera vart jag var, sedan så kröp jag in i hans armar och han snusade mig i nacken och höll om mig så jag nästan försvann. Sedan hade vi sex och låg och pratade, så gjorde han frukost och jag åt lite. Mmm, det där behövde jag, jag älskar juh sex. Sedan mötte jag upp Red, hon hade också sovit borta.. så vi gick the walk of shame tillsammans.

Dagens intag; 250 kcal

Nu drar jag iväg. Dagens:

1 äpple 50 kcal
2 rågrut 100 kcal
kex 100 kcal
__________
Summa: 250 kcal

Prom 1 timme (-300 kcal), prom i stan 4 timmar (-400kcal) totalt -700 kcal. ha en trevlig kväll alla roliga!

Osynlig

Nu är jag hemma från stan, det blev längre tid än vad jag hade räknat med, men köpte två linnen iaf. Nu blir det duschen, vi ska äta på förfesten, jäkla bajs. Åt juh nyss, ett äpple.

Känner mig lite osynlig nu, måste vara självförtroendet..

Lördagsplaner

Nu har jag tappat upp ett diskvatten, jag ska diska min äckeldisk som har legat länge, fy. Men det känns så onödigt att typ diska ett fat när jag precis har ätit, fast det hade varit så mycket enklare. Jag kommer inte att träna idag heller, jag ringde till träningsstället och det finns inget pass för mig idag. Jag funderar på att åka ut till någon förortsgalleria och titta och idag måste jag handla. Funderar på att vaxa benen också.

Ikväll är det iaf utgång, jag har inte varit ute på jättelänge. Jag ska ta det lungt med drickat så jag inte ligger redlös efter något glas, blanda 7up light med martini bianco, mm. Jag provade ett par kjolar som jag inte har använt på länge, de satt mycket lösare faktiskt. Funderar på att ha kjol ikväll.. med stay ups och stövlar annars blir det nog kallt. Mina ben är så håriga nu, haha, de har inte sett ut såhär på år. Jag hade tänkt att jag skulle vaxa dem på salong, men jag tar mig aldrig för att boka tid.

I natt har jag sovit så grymt bra. Jag har inte vaknat en endaste gång och sov i hela nio timmar. Diskdags?

Imorgon är bäddat för katastrof

Nu är klockan 25.00 (japp jättefyndigt) hade aldrig trott att jag skulle vara vaken nu. Men jag har suttit och pysslat hela tiden, men har ändå bara gjort 5/45=11%. Hoppas verkligen att han blir glad. Jag ska ge honom en sak som han nämnde för något år sedan, "jag skulle vilja ha en sådan.."  ja ungefär så sa han och nu typ tusen år senare har jag gjort det. Sjävklart har det med mat att göra.. har inte allt det?

Imorgon kanske det blir ett träningspass ändå om jag slutar vara sådan lat jäkel. Ska hoppa och studsa massor, för imorgon blir det katastrof. Ska förmodligen äta mat med folk och sedan dricka, tänk om jag förstör nu när det går så bra. Aja orkar inte tänka på det nu, det får bli morgondagens problem för nu ska jag sova precis så länge som min kropp behöver.

Dagens intag; 165 kcal

Är så jäkla trött, funderar på att gå och lägga mig men det är inge kul. Jag tog mig aldrig iväg och handlade, alltså jag tog mig inte iväg på någon långprommis idag. Men jag har iaf inte ätit sen i morse förutom en rågrut för 15 sekunder sedan. Dagens

2 rågrut 100 kcal
½  äpple 25 kcal

lite lite soppa som var kval 40 kcal
__________________
Summa: 165 kcal

Prommat lite idag, ½ timme aktivt (-150kcal) och segt i 2½ timme (-250), så totalt -400 kcal. Från att jag skulle träna imorse till att vara seg som fan, jättebra jobbat Elia, not.

Jag har ont över bröstkorgen, är faktiskt jättehungrig men ännu mer trött. Sömn borde gå före mat rent levnadsmässigt, jag menar man klarar sig flera veckor utan mat (om man har vatten) men efter bara några dygn utan sömn så börjar man knäppa sig, hallucinera och falla in i drömliknande världar.. har jag hört :)


Julklappspyssel

Jag hade fredag i mitt huvud igår och idag känns inte alls som fredag.. mer som typ onsdag. Eftersom jag har sovit så jäkla dåligt de sista nätterna så är jag trött redan nu. Jag var på stan i några timmar och mest gick omkring, tittade på folk och sprang mellan olika affärer. Köpte ett kornblått linne på esprit men det var allt i klädesväg.

Jag är bjuden på fest ikväll, men tänker inte gå. Nä, jag tror helt enkelt inte att jag skulle få roligt, dessutom är jag trött (som jag radan tjatat om) och vill ta det lungt. Jag har haft en jäkla vecka och äntligen kan jag koppla av lite. Båtsman ville ses, men jag har tvättid (börjar om 30 min, orkar inte). Istället sitter jag och håller på med en liten skojig grej, jag håller på och gör en present som jag ska ge bort i julklapp. Japp, ni hörde rätt och det är inte den första julklappen som införskaffats, jag var ute och köpte första klappen i juli tror jag det var. Jag har haft ganska mycket energi idag med, inte lika mycket som onsdag och torsdag men helt okej. Jag ska gå och handla mat snart och ta mig en långprommis. Jag kommer faktiskt inte ihåg när jag var och storhandlade sist. Storhandla för mig brukar betyda 200-300:-. Tjopling.

Redan misslyckad

Äsch, den här dagen är dömd att misslyckas. Jag har redan ätit typ 100 kcal och det är jättemorgon. Nu ska jag iaf iväg mot skolan och då är jag inte fast i min egen fälla. Skippar att träna idag, det blir lite prom istället och så ska jag på stan.. Hoppas att hitta något fint!


Vågen är dum

Det känns inge bra idag, jag har gått upp i vikt under natten, jävla skit. Jag tror att det beror på att jag har sovit så lite de sista nätterna och att jag drack mycket the igår kväll, för även om jag åt mycket igår så var det inte mycket. Ska till skolan om ett tag, vi har bara kort dag idag, men jag funderar på om jag ska ta med mig träningskläder och så, eller ska man boka tid innan? Äh, det blir nog skola, stan, kaffeplugga och eventuellt träna. Båtsman vill träffas ikväll och prata, jag har inte alls någon lust att gå ut och vet inte riktigt vad hon har tänkt sig. Jag, Red och någon till ska gå ut imorgon.. måste skriva upp på mina nya post-itlappar att inte glömma att gå på systemet. Jag glömde inte att köpa post-it igår, men det var nära :)

Eller, (ja tillbaka till viktproblemet) så är det min våg som är konstig. Jag köpte den för typ åtta år sedan på typ ÖB eller liknande. Om jag minns rätt så är den inte så exakt  och att den visar för mycket. Okej, det är säkert inte så, men jag låtsas så jag får känna mig lite bättre. Gomorrn.

Dagens intag; 370 kcal!

Sitter och pluggar, det går inge bra, kanske för att jag inte har lagt två fingrar i kors när det kommer till just detta. Det känns som att de som har gjort upp utbildningens tidsplanering har tänkt "nu jäklar så ska vi ösa så mycket som möjligt på dessa små tomtar så får vi se om de pallar trycket". Här ska trycket pallas!

Imorgon har jag tänkt mig antingen börja träna, eller kika om gymkort, nu ska det deffas (försöker ge mig på gym-slang). Dagens då:

Gröt 120 kcal
1 äpple 50 kcal
choklad 50 kcal
3 rågrut 150 kcal
_____________
Summa: 370 kcal

Oj, blev det så mycket mat.. mer än vad jag har ätit på dagar känns det som. Men jag har prommat endel idag iaf. Aktivt prom 2h 10 min (-650 kcal) och passivt 1h (-100 kcal), så totalt -750 kcal.

Red ana bracelet

image62

Kikade upp vad Mia hade för färg och jajemensan, den var lila. Blå/svart stod för självdestruktiv och färgen vit hade också någon betydelse, kommer ihåg när jag hade ett rött (gjort själv, gick sönder) och ville ha ett vitt, så det hade nog med renhet eller liknande att göra. Förut kunde man beställa armbanden på blue dragon fly, men den sidan är nere. Som ni ser på bilden till höger verkar blue dragon fly ha fått en ersättare. Jag vet inte alls vilka de är, "red bracelet project", men något åt det här (vänster är snyggare) hållet vill jag ha som armband.

Pro-ana-armband

Oj vad tidigt jag är hemma för att vara torsdag. En jäkligt tung dag, hade bara sovit fem timmar i natt och måste verkligen plugga som ett djur ikväll, men jag är så trött att jag är nära att gå till sängs. Åh, nu ringer det, orkar verkligen inte ta det. Nu är typ första gången idag som jag får sitta ner och koppla av utan att vara på väg någonstans.

Idag såg jag Ana, hon dök upp med sina smala ben i lunchsalen och ville värma sin varma koppen. Idag pratade vi inte, men jag såg de som hon satt med, de sa ingenting om hennes mat, de har väl vant sig vid hennes matvanorm så som mina kompisar har.

Såg även ett rött ana-armband (ja nästan då, man kan använda det som det). Den som inte har koll på det här vad olika färger betyder så är det rött för anorexia (självkontroll) och jag tror att det är lila för mia (rätta mig om jag har fel). Aja det röda armbandet såg jag på MQ, en det såg lite hemmagjort ut så jag skippade att köpa det. Jag är ute efter ett snyggt rött ana-armband som inte har sådana pärlor som ser billiga ut, lite mer "snö"-känsla. Tips mottages varmt!

BMI prick 20

Jag har inte sovit så speciellt bra i natt, magen var hungrig men inte jag. Idag känns det som en rätt bra dag, jag vägde mig nyss, jag har inte vågat väga mig på väldigt länge, säkert 1½ år. Domen blev 54,5 och det innebär att mitt BMI ligger på prick 20 . Idag har jag lite ont i låren, det är nog från springningen igår. Idag är det dessutom pengadagen, jag är glad, jag gillar pengar! Gomorrn!

Suck för gruppgrejer

Nix, jag har inte gått och lagt mig än, jag sitter med den jäkla uppgiften som jag har lovat att göra, suck för gruppgrejer. Jag har insett att det inte kommer att bli någon extra tidig morgon imorgon, måste verkligen få sova dessa sex timmar eller vad det nu blir. Hela min kropp är helt slut, mer sådant!

Imorgon blir det skola, sedan har jag ca 1½ timme på mig att plugga och promenera för att bränna lite på väg till jobbet. På jobbet ska jag hålla mig från frosseri och vara duktig (ni kanske har märkt att det brukar bli choklad på torsdagar). Efter det så blir det att promenera lite mer och åka hem, plugga massor, promma massor och sova sött. Får se hur det går, det brukar inte så ofta bli som jag har tänkt mig. Jo, har tänkt att köpa mig ett post-it-häfte imorn, jag glömmer juh allt, jämt.

Är sjukt irriterad över att ljudet till datorn inte fungerar, jag är på del 8 i "perfect body" och har inte mycket kvar, men nu hör jag ingenting. Tyvärr är jag inte expert på att läsa engelska på läppar, fan, visste att det var något jag borde ha lärt mig ;)


Babbel i bastun

Suck, nu har min dator börjat kruppa igen. De långa uppehåll från min blogg har varit när jag har haft problem med min dator eller uppkoppling, jag får omformatera hårddisken till helgen då jag har tid. Det är ljudet som fux flux har försvunnit, jäkla skit! Sitter och funderar på om jag kommer att orka ta mig upp tidigare än 6.00 för att ta mig en spring-/promenad-tur, jag får se, för jag måste sätta mig och göra lite skolgrejer nu.

På simningen så sprang jag på en kvinna i bastun, hon började prata med mig och det var skoj. Hon ville typ fixa ihop mig med hennes son som var 25 år, blåögd, mörk och polis. Hon erbjud tom skjuts, men det kändes lite creepy så jag segade mig och så vinkade vi hejdå. Hon var skitrolig, "han är skitsnygg" sa hon om sin son, iof vem tycker inte det om sina barn, men ändå :)

Dagens intag; 250 kcal

Efter lite snabb kalkulering så kom jag fram till något som jag inte trodde, jag behöver inte gå på någon fler promenad för jag är över -1000kcal-gränsen! Dagens:

Soppa 200 kcal
1 äpple 50 kcal
____________
Summa: 250 kcal

Springrunda i morse 15 min (-150 kcal), all aktiv promenad 1½ h (-450 kcal), simning 45 min (-400 kcal) och promenad inte så aktiv 1 h (-100 kcal). Summa kardemumma -1100 kcal tjohoo (och ändå har jag tagit i underkant). Undra om det är sant som jag hörde för något år sedan, att ett kilo motsvarar ungefär 7000 kcal..?

Idag är det gasen i botten

Jäklar vad jag har vait hurtig idag, jag kommer inte ens ihåg senast jag hade så här mycket energi och jag tror att det beror på min springtur imorse. Det var lätt värt det, även om den var kort, jag gick mestadels och har haft ont i låren hela dagen. Jag gick pigg som en nötkärna till skolan, satt och lyssnade ordentligt och antecknade massor. Sedan gick jag en promenad till och mötte upp J, vi satt och drack kaffe i någon timme och sedan gick vi runt lite på stan (prom igen). Efter det så for jag och simmade. Även där hade jag mycket mer energi än vanligt, jag brukar dela upp mina 45 minuter i två pass, ett på 30 min och det andra på 15 min. Idag simmade jag alla 45 minuterna på en gång. Och trots att jag har tränat och gjort massor idag så har jag inte svullat! Jag ska dricka lite the och räkna hur många kcal jag har förbrännt idag, sedan blir det en liten prom för att komma upp i -1000kcal, idag är det gasen i botten.

Träningsdagen

Puh, nu har jag varit ute och sprungit. Jag har verkligen nordeuropas sämsta kondition och orkade bara springa 15 minuter av 45, ja jag vet att jag är sämst men det var så tungt. De sista 5 av de där 15 minuterna var på ren vilja, jag har ingen kondition men en stor protion vilja. Mest imponerad är jag över att jag tog mig upp i morse, jag börjar inte förrän 10, men klev upp 7.00 (snoozade 30 min).

Idag blir det skola, tror att jag ska sätta mig någonstans efter skolan och dricka kaffe och plugga lite. Sedan lite senare ikväll blir det simning. Undra om jag tar -1000 kcal idag? Gomorrn!

Dagens intag; 250 kcal

Det känns som en helt okej dag, fast mycket mat-snack har det varit från alla hörn. Gick med en kille från klassen efter skolan och vi pratade om Ana (min nya hemliga ED-kompis som är så hemlig att inte ens hon vet det) och jag sa "hon är så smal" och han sa "som att du är värsta tjockisen då", jag vet att han menade det på ett bra sätt så när han förklarade att han tycker att jag är en smalis så kändes det bara överflödigt. "Du tycker väl inte att du är tjock?" frågade han "jo, jo, jo" tänkte jag men sa nej. "Tänkte väl, min kusin ser ut ungefär som du och hon toktränar jämt och håller på en massa kring mat..". Jaha, bara för att jag är dömd till evig fetma.. blä. Dagens:

Soppa 90 kcal
gröt + sylt 160 kcal
______________
Summa: 250 kcal

Promenerat i två timmar, alltså -600 kcal. Imorgon blir det avancerad träning och förhoppningsvis tar jag mig upp tidigt så att jag hinner med en morgonpromenad. Nu blir det lite mer "a perfect body".

När du är tunn som luft, så är du nästan perfekt

image60


Jag tog en liten nap time efter middagen, behövdes verkligen. Somnade till på någon minut och vaknade av väckarklockan efter tio minuter och snoozade sedan säkert en halvtimme, skönt. Såg lite ur fimen "A perfekt body", såg den för ungefär tio år sedan då den sändes på tv3 under namnet "medaljens baksida". Den handlar om en gymnast som får sin livs chans att träna med höjdarna och väl där så tar anorexin över. Kommer ihåg att jag hade sett reklamen för att den skulle visas på 3:an och jag satt bänkad när den satte igång. Jag var väl 14-15år och helt inne i min ED. Jag hade ett snobbenlinne på mig den kvällen och låg och tog på mina bröst och min (då) vältränade mage. Jag var gymnast jag med, ni kan juh ana intresset för denna filmen från min sida.

Nu har jag iaf varit på promenad, den gick ovanligt lätt. Jag bara kände att jag som flög fram, som en liten fjäder. Jag ökade farten från min vanliga och var hemma flera minuter innan jag brukar, med små vänliga pop-trudilutter i örat så går det mycket lättare. Jag hoppas att jag har gått ner i vikt och att det är därför det gick så lätt, annars, hemska tanke, kanske jag har ökat i muskelmassa, dvs gått upp i vikt, gah! Men det kan inte vara möjligt!!? Äh, tror inte det, mitt ryggparti ser smalare ut. När du är tunn som luft, så är du nästan perfekt.
Älskar den Kent-låten!

image61


Jag tror inte att det är sant!

Jag tror inte att det är sant! Det var länge sedan jag var så här.. exalterad. Idag efter min första föreläsning så står hon där, en liten liten Ana med de smalaste små ben som kan tänkas. "Jävla bajs" hann jag tänka "hon är mycket smalare än jag" sedan tänkte jag inte mer på henne, förrän jag stötte på henne i lunchsalen. Jag hade med mig mat för ovanlighetens skull och jag var på jakt efter en kopp, hittade ingen kopp men sprang på Ana igen, hon var också på jakt efter en kopp. "Ja, till min varma koppen" sa hon. Jag trodde att jag skulle dö. Allt var så fruktansvärt uppenbart, hon var så smal och skör, jag var en jättestor indisk elefant brevid henne men samtidigt kände jag samhörighet där vi stod och värmde våra soppor. Hon vet förmodligen inte om mig, jag är inte i närheten i hennes storlek, jag skulle gissa på att hon har ett BMI på 14-15 kanske, helt sanslöst!

"Gu vad smal hon är" sa jag till mina kompisar (hade egentligen en massa förundran i rösten men det uttryckte jag inte). "Ja, jättesmal" sa en kille och rynkade lite på näsan "hur kan hon orka plugga när hon äter så lite, förresten äter du inte mer än så heller". Och då började alla prata om hur lite jag äter, suck. Men hon var som en liten sagofigur, en älva. Lätt som luft.

Svull- och gräl-dag

Trött, som fan. Jag tänkte nästan strunta i väckarklockan, men då hade det slutat som igår då jag inte orkade någonting som var skolrelaterat. Jag hade också tänkt att duscha och tvätta håret nu på morgonen, men nä, det orkar jag inte heller. Jag orkade iaf byta trosor :) Förresten, jag tänkte på det härom dagen. Jag brukar alltid sova naken, men nu sista veckorna har jag inte gjort det, jag har sovit i trosor de flesta nätterna, jag vet inte alls varför.

Idag är det en lång skoldag, ska ha ett möte och jag har gruvat mig sedan förra veckan, de är så jävla jobbiga. men jag har beslutat mig för att inte säga eller tycka så mycket, de får som de vill, jag tycker inte att det är det tjaffs som blir. Men man vet aldrig, jag är trött idag, sovit 4½ timme och då brukar jag: 1.svulla, 2.gräla. Gomorrn!

Dagens intag; 210 kcal

Gu vad mina grannar håller på, igår var det någon som spelade ashög indisk bollywood-musik. Nu nyss lät det som att någon misshandlades, men jag tror att min granne bara spelar WoW eller något. Dagens:

gröt + sylt 150 kcal
½ äpple 25 kcal
1 satsumas (eller vad de nu heter) 35kcal
______________
Summa: 210 kcal

Promenerat i 1 timme (-300 kcal) och simmat i 45 min (-400 kcal)  så totalt -700 kcal.. Okej dag ändå.

Mitt blogg-mål

Jag börjar undra om det är någon jättepoppis bloggare som har länkat mig eller något? För såhär mycket besökare brukar jag inte ha och det gör mig nervös, tänk om någon hittar mig. Jag vet att alla bloggares mål är att hamna på listor så att de får ännu fler besökare, jag vill bara ha några stammisar som hänger med över långa perioder. Som man vet vilka de är och inte dömer mig. Mitt värsta senario skulle vara att hamna på "mest aktiva-listan" för då skulle någon garanterat hitta mig, shit!

Jag måste träna!

Har precis kommit hem från simningen, det gick ovanligt trögt i bassängen idag (japp jag svänger mig med sånna termer nu när jag simmar varje vecka typ :)). Förutom trötta armar så var det ovanligt mycket unga killar som skvätter massor och ska absolut crawla i mitten då alla andra håller sig till höger. Jag bastade och nu är jag lite trött i mina gråtsvullna ögon. Jag har inte pratat med någon idag (alltså någon jag känner), eller fram tills för fem minuter sedan då jag tog mig i kragen och ringde upp Red, "varför kan du inte följa med på onsdag" frågade hon mig flera gånger, men jag undvek frågan. På onsdag måste jag juh träna, hon ville att vi skulle gå ut och äta, äta, äta!

Båtsman messade mig under simningen, hon ville ses ikväll, men jag har massor att göra. Som nu, nu ska jag koka the, jätteupptagen!

En tårfylld dag

image51


Idag har jag, ja förutom att gråta, sett en film. Den är uppdelad i 9 delar på YouTube och heter "A secret between friends" och handlar om en tjej som får ED. Varför känns det som att ED-filmer alltid är lågbudgetproduktioner? Sedan gick jag ut på en promenad för att få äta innan jag åker och simmar. När jag kom hem och gjorde gröt och skulle få upp burken till lågkalorisylten, så satt den så hårt att jag tog en kniv för att bända upp så vakumet försvinner och då slant jag. Så nu har jag ett jack på vänster långfinger, klantigt som fan..

Jag har inte alls orkat svara på SMS eller i telefon idag. Red, exbästis och jobbet har ringt.
Dessutom fick jag mess av N, vet inte om jag någonsin kommer att svara honom. Jag har faktiskt tagit bort hans nummer, fast jag gillar honom, vad han ville? Att vi skulle ses snart..

Bli smal över natten

Såklart var jag så trött igår att jag grät och grät i timtal, eller när jag är så ledsen för att jag är så fet så tänker jag "äh jag är bara trött"  vet inte hur verkligheten ser ut. Försov mig iaf och är helt groggy i huvudet, ögonen har tio ton grus och är jättesvullna efter natten. Trodde nästan att det skulle hända något mirakel i natt, att jag skulle vakna upp och se ut som Nic, det gjorde jag inte. Provar lite kläder och de sitter typ som innan (typ en vecka sen), jag vill att det ska gå snabbare, jag vill ha fin kropp nu. Huvudsaken är att jag är smal och fin när jag åker hem till frosstaden i december. Gomorrn.

Dagens intag; 200 kcal

Har sedan kl 23 suttit och tittat på olika klipp på YouTube, klipp om ED.. Det är ett tidsfördriv som får mig fast i timtal. Söker på ord som eating diary, ana, pro ana, thinspo osv.. Gissar att någon kommer att bli upprörd nu, så jag berättar också att det finns många som gör anti pro ana-klipp också så var glada. Dagens då:

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
mini keso 50 kcal
___________
Summa: 200 kcal

Prommat i 2 timmar (-600 kcal) och stått upp och gått omkring i 4 timmar (enligt kcal-räknar-sidan -440 kcal) men det gills inte, så summa -600 kcal. Träning imorgon..

Så jäkla jäkla hungrig

När jag väl somnade vid 4-tiden i natt så sov jag rätt så dåligt. Men det är klart, jag sov bra under min lilla (fyra timmar långa) nap time tidigare under kvällen. Idag har min mage kurrat konstant, men jag har inte ätit än. Kom hem nyss och var tvungen att värma smalmackorna och under min väntan så sitter jag här. Träffade S och sa hejdå, vi kysstes. Vet fortfarande inte vad jag tycker om det.. 

Imorgon hade jag tänkt mig en effektiv dag, plugg och träning. På torsdag kommer det pengar och då blir jag glad. Jag är så jäkla jäkla hungrig nu, ah mat! 

Dagens mat; 250 kcal

Nä, nu ger jag upp för den här bajsdagen. Imorgon ska jag upp ganska tidigt, sedan blir det fixa olika saker resten av dagen. Jag är inte godkänd idag, men det är ändå en bajsdag, jäkla bajsdag! Dagens:

Gröt 150 kcal
2 rågrut 100 kcal
_____________
Summa: 250 kcal

Som sagt så räknas inte det jag har "stått upp och gått omkring" idag, men det är inte katastof heller. Tänk om jag hade svullat, nä fy fan. Till veckan blir det förmodligen gymkort, frågan är bara vart i helskotte jag ska börja träna, det är så sjukt dyrt överallt. Time will tell.

Riki Lake size 2?

Försökte hitta hur mycket jag har förbränt idag, det finns inget alternativ i olika kcal-räknare som heter "står upp", men jag gick omkring en del idag också så det närmsta jag hittade var det här :)

Results:
Totals:  770 calories in 7 hr

Singing - standing
  770 calories in 7 hr

Sedan kikade jag på en av mina favoritsidor, the skinny website, och hittade att Ricki Lake säger att hon är en size 2 eller 4 (Nic hade dubble zero eller zero innan graviditeten dvs 1 storlek från size 2). Utgått från den bilden så skulle jag inte tro det! Kika här:

image59


Smittar alla med ätstörningar

Känner mig så jävla äcklig! Jag har inte promenerat idag, jag har inte tränat, ingenting. Det enda jag har gjort är att stå hela dagen, typ rakt upp och ner i 7 timmar, vad kan det ha förbrännt? Inte mycket iaf, typ 400-500 kcal och det gills inte ens (för det är inte inom kategorin "träning"). Sedan när jag kommer hem så lägger jag mig för att se på tv och koppla av lite innan jag ska på en snabb entimmes prommis så somnar jag. Vaknade 00.20 och svettades som en liten gris, så jävla onödigt.

Ska säga hejdå till S imorgon när jag har slutat. Jag vet inte om jag någonsin har berättat det här eller om jag har undvikti det pga dåligt samvete, men när vi blev tillsammans för 4 år sedan så smittade jag honom med mina ätstörningar. Okej, kanske inte "smittade" men när han märkte hur jag höll på (hela jävla tiden) så anammade han mitt sätt att tänka, så idag har han också problem med mat. Jäkla knäppelia. Ännu värre är att han är inte den enda, en gymnasiekompis från frosstaden (som har barn och allt), J (klasskompis förra året som jag berättade om då) och 'rosavita' från frosstaden (och hon var juh smal från början). Fast jag tycker inte helt att jag ligger till skuld för allas matproblem, skulle vara lite för enkelt och så lättpåverkade är inte människor. Det är förmodligen deras egna hjärnspöken som jag skakat till liv, jag vill verkligen att alla ska slippa detta bajsliv.

Nu ska jag röka från fönstret, busigt upptåg på en lördagsnatt. Patetiskt :)

Bajsdagen

Äntligen hemma efter en ganska jobbig dag. Känner mig lite nere, vill vara med S men han ska vara med sin bror. Jag orkar inte gå ut med de andra, jag sov lite, min mamma kunde inte prata för hon var på middag osv. Min mage är dessutom svullen som en ballong och jag går omkring och fiser. Sedan stöter min chef på mig och jag orkade inte vara med jobbmänniskorna som skulle äta fetmat. "Ge oss en anledning till att du inte kan följa med" sa de, "för jag är fet fet fet" sa jag inte, men tänkte. Drog istället till med "ska plugga"..

Mycket att göra idag

Jag trodde aldrig att jag skulle somna igår. Vid 03.45 så tänkte jag "äh nu ger jag upp" och då somnade jag, det kanske är det som är tricket? Uppe med tuppen 07.40 och har massor att göra idag. Hoppas att kunna möta upp S sen, han är och hälsar på sin bror och inte mig, så jag kan iof inte förvänta mig någonting, men han sa att han ville att jag skulle följa.. Hellre det än att gå ut med folk som jag inte gillar (typ jobbmänniskor). Annars får jag väl mysa hemma.

Idag är jag superhungrig, hur ska jag kunna vänta i flera timmar på mat? Jag vill ha, nu. Kommer förmodligen att äta gröt vid 14-tiden, mm gröt. Gomorrn


Jäkla viktklubb

Fan vilken besvikelse. Jag som skulle kika hur lång tid det skulle ta att gå ner fem kilo med hjälp av viktklubben (aftonbladets bantarklubb) och möts av smaldiskriminering:

Till vilket datum kan jag tappa mina önskade kilon

Med Viktklubb.se kan du bli av med dina önskade 5 kg till 2007-11-23. För den här målsättningen skulle vi rekommenderar vårt 3 månaders abonnemang för dig.

Observera att denna funktion inte tar hänsyn till din nuvarande vikt eller din önskade slutvikt utifrån ditt BMI. För att bli medlem i Viktklubb får du inte ha ett BMI under 20 och våra registreringsformulär kontrollerar detta. Inne i Viktklubb kan du inte heller sätta mål som innebär att du får ett BMI som är lägre än 20.

Jag får alltså inte gå med, mitt BMI ligger nu på gränsen att överhuvud taget få gå med, men om jag skulle gå ner 5 kg skulle jag ha BMI 18,4 alltså får jag inte ens gå med, taskigt :(


Dagens mat; 200 kcal

Känns som att jag har ny energi i kroppen, nästanvägde mig idag.. löjligt som fan, men jag är livrädd för vågen. Skäms för att jag är en sådan tjockis, men mitt BMI ligger på 20, illa va. Men att inte skriva det här vore som att ljuga för mig själv. Men nu har jag fått ny motivation. Ska träna mer, oftare och effektivare. Dessutom ska jag få en platt och stenhård mage. Nu dagens:

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
keso 50 kcal
_____________
Summa: 200 kcal

Prommat på stan i 5 timmar (-500 kcal) och effektivt i 1 (-300 kcal) så sammanlagt -800 kcal. Rekord för veckan va? Snart ska jag sova, upp tidigt i morgon och jag som sov så mycket i natt, får se om jag somnar någon gång.

Älskar verkligen honom

Jag har verkligen haft en toppendag. Träffade mitt ex S, vi har inte setts på ett år och det var precis som förr. Jag förstår verkligen hur jag kunde bli så kär i honom, han känner mig så väl. Vi gick omkring på stan, bara gick och pratade. Jag köpte kaffe och cola light, sedan kikade vi på kläder, inredningsgrejer och bara stod och kramades. Han försökte kyssa mig men jag töntade mig och vände bort huvudet, men han pussade på min näsa, panna och på hjässan. Älskar verkligen honom.

Sedan mötte jag upp Red, mera kaffe och massa prat.. nu är jag äntligen hemma och superhungrig. Idol och smalmackor, har juh inte ätit än idag.. maat!

Kan inte tänka

Oj, vad jag har sovit länge.. Drömt en massa konstiga drömmar, det regnade och jag cyklade och grät. Idag blir det nog stan, dessuom borde jag städa och diska. Jag kommer nog att måsta handla, jag har ingen mat hemma inga smalmackor och inget att ha till gröten. Funderade tidigare på att gå och simma, men nu har jag missat det, nä det blir nog stan med S (japp, han är här) kanske så frossar vi på något hamburgerställe, mmm hamburgare. Eller inte. Det blir iaf en lugn kväll, har massor i helgen. Jag kan inte tänka idag och mentalt känner jag mig en en trotsig treåring. Gomorrn


Dagens intag; 200 kcal

Jag var väldigt trött mellan 20-21, tänkte att "nä, nu orkar jag inte plugga" och tänkte gå och lägga mig. Tvättar av sminket och.. blir typ pigg. Inte hoppa och studsa runt, men lite "hmm, vad ska jag göra nu"-pigg. Vore bäst att plugga, men skönast att sova, med tanke på min usla natt. Dagens:

Gröt 150 kcal
Sylt 50 kcal
__________
Summa: 200 kcal

Prommat 1½ timme, dvs -450 kcal. Tja, godkänd men fet ändå. Dessutom nalkas helgen och jag kommer inte att kunna göra någonting roligt..

Ett slutet liv

image58


Puh vilken dag det här är. Fick mess sent igårkväll om att jag skulle slippa jobba idag, vilket är sjukt bra med tanke på allt jag har att plugga. Jag har varit så himla hungrig hela dagen, trodde att jag skulle dö på väg hem, men det gjorde jag inte, jag har juh lite att ta av. Höll på att börja gråta på vägen hem. Nu äter jag gröt.

Fick mess av D idag, han som jag dejtade för någon månad sen. Nu försöker han komma in i mitt liv igen, bara sådär? Näe, jag är ledsen, mitt liv är ganska slutet nu. Jag har bestämt mig att jag måste satsa stenhårt på skolan, träning, jobbet och maten. Undra om det finns någonstans man kan träna lite senare på kvällen typ vid 22-tiden, skulle passa mig. Hösten, det är iaf något som gör mig glad. Det är lite kallt, men väldigt fint!

Typiskt, klockan är inte 6 än, suck!

Usch och fy vilken natt jag har haft. Jag somnade kring 24.00 men det tog inte många timmar innan jag vaknade första gången, kissnödig. Sedan har jag haft världens mardröm vid 3-4-tiden, drömde att mina syskon var med om en bilolycka och jag var helt panikslagen. Vid 5-tiden vaknade jag antingen av hunger eller av att jag trodde att det var morgon. Jag tittade på klockan och tänkte "typiskt, klockan är inte 6 än, suck" och jag som tycker om att sova på morgonen. Sedan efter det så känns det som att jag inte har sovi alls. Helt.. konstigt. Det positiva är att jag inte hade några problem med att ta mig upp, ikväll kommer jag att vara helt slut och jag slipper att jobba idag! Jag har för mig att jag har legat och tagit på min kropp hela natten, på magen och höftbenen, haha, sjukt. Gomorrn!

Dagens mat; 200 kcal, duktig flicka

Näe, nu ger jag upp för idag. Kände mig fetast i världen när jag var och simmade. Måste börja träna magen och armarna ordentligt. Började faktiskt gråta tyst i duschen :( Dagens:

Soppa 80 kcal
1 supertunn tjockmacka 70 kcal
sallad 50 kcal
___________
Summa: 200 kcal

Prommat i 1 timme (-300 kcal) och simmat 45+ min (-400 kcal) totalt -700 kcal. Duktig flicka, inge fross heller.

Hektisk dag

Typiskt, nu när jag har varit och tränat så missade jag min tunnelbana med några ynka sekunder, det resulterar i att jag missar mer än halva heroes. Annars har det varit en bra dag, jag har verkligen ryckt upp mig från helgens psykbryt. I morse släpade jag mig bokstavligt talat upp ur sängen, in i duschen och på med kläderna. Allt gick verkligen supersegt och jag hann inte blogga. Sedan var det skola, åt lunch i skolan (!), mer skola, träffa vän och sörlpade kaffe i mängder, träna, hem. Känner mig ganska seg i armarna, men duktig.. jag tror nästan att jag ska satsa på att äta lunch istället. Känner mig hungrig först nu, wow.


Dagens mat; 300 kcal

En av mina gamla ex-dejter, faktiskt har vi känt varandra rätt länge nu, (sen -05) har flyttat. Vi fick ihop det på våren -06 (bloggade inte då och berättade aldrig om det) och sedan tog det slut lagom till sommaren då jag träffade N. Han frågade idag om jag ville komma och hälsa på snart. "Ja, det vore kul" sa jag. Vi får väl se om den saken, men han ser ganska bra ut  :) Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
3 rågrut 150 kcal
keso 50 kcal
__________
Summa: 300 kcal

Promenerat i två timmar, -600 kcal och gjort lite övningar. Är faktiskt trött, ska bara läsa lite i nya "Topp Hälsa" innan jag somnar. Natti.

..killkroppar är så mycket.. fulare.

Äh, jag har inte gjort något produktivt idag heller. Vart försvinner all tid? Iof har jag prommat en del, pratat i telefon, sett lite tv, dragit mig lite, suttit här, ja det vanliga.. Men har jag gjort något vettigt, nope. Imorgon är det onsdag och förhoppningsvis träning för denna tjej. Har halvt om halvt lovat att träffa en kompis för en kaffe, det får bli mellan skolan och träningen. Fick höra av en kille idag något  stil med; "ja men det är fint med tydliga linjer hos en tjej, inte så att hon svälter sig själv, men att hon förbränner det hon tar in".  Jag vet inte hur alla andra tänker, men är ett ganska mission impossible, tjejer är egentligen byggda för att ha mjuka former. Dessutom har tjejer alltid vackra kroppar, killkroppar är så mycket.. fulare. Just det!

Julkänslor

Känner mig lite gladare idag, fastän jag försov mig. Jag hittade ett par jättemjuka träningsbrallor som jag aldrig har använt, synd att det är för kallt för att ha på sig dem ute. Det är faktiskt soligt ute, men verkar vara riktigt kallt ändå, här blir det att pälsa på sig ordentligt. Jag har lust att gå och köpa massa fina papper, pennor, stämplar mm och göra fina kort. Jag har aldrig hållit på med scrapbooking men det verkar så roligt och pyssligt.. och dyrt. Jaja, jag gillar att klippa och fixa så det borde vara något för mig. Typ börja göra fina juletiketter att sätta på julklapparna, eller vad man nu kan göra? Jag har typ längtat till jul i en månad redan, gomorrn!

Mmm muffins

Ja, då sitter man här ytterligare en natt då jag egentligen borde sova. Ska dessutom upp kl 6.00 och hoppa rakt in i duschen och tvätta mitt hår som är otvättat ända sen i fredags. Men jag finner ingen ro att somna. Okej ärligt talat så har jag inte försökt så speciellt hårt.

Imorgon är min sista relativt lugna dag på ganska länge, det är fullt upp resten av veckan. Och någonstans mitt i allt kaos ska jag hitta tid och tvätta, men som vi vet så kan det ta ett tag.. Idag har jag varit så sjukt sugen på muffinsar i olika färger och smaker. Blåbär, apelsin-choklad, banan.. undra hur alla smakar. Kommer inte ens ihåg sist jag åt en muffins.. mmm muffins.

Dagens intag; 350 kcal

Nu känner jag att Elia är på väg att må lite som Elia bör. Hur nördigt är det inte att prata om sig själv i 3:e person? Jättenördigt, bra då passar det mig ;) Se, lite gladare! Har blivit mobbad på lite olika håll om vad jag åt till middag idag, hoppas inte att just de personerna läser detta. Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
keso 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
1 naturdiet bar 100 kcal
____________
Summa: 350 kcal

Sedan har jag prommat mycket idag, duktigt värre, i två timmar, dvs -600 kcal.

Nya tag-måndag

image51


Nya tag-måndag. Nu har jag bestämt mig för att gaska upp mig rejält. Jag orkar inte gå omkring och gråta mig igenom hela livet. Pratade med en bästa vän från frosstaden och fastän jag inte sa något om hur jobbigt det är så känns det som att jag har lättat mitt hjärta.

Jag ska ta tag i min skolsituation, okej att jag inte vill äta i skolan, men jag kan faktiskt sitta och plugga när andra äter.

Sedan har jag tänkt mig att skaffa mig en dejt, bara för att få fart på mitt icke-existerande känsloliv.

Efter min katastrofhelg (matmässigt) så ska jag äta som en nyttig (typ 300 kcal/dag) tjej. Sedan ska jag träna och då menar jag förrutom promenader.

Jag ska även bli lite mer social, annars kommer jag att gå ner mig i höstmörkret.

Det är veckans nya tag.

Gråta halva natten

Ja jag har sovit halva dagen idag också. Det är tydligt att det är väldigt destruktivt att somna så sent och sova så länge, ja jag har juh legat och gråtit halva natten. Kan tänka mig att människor tänker "vad har hon att vara ledsen för", utåt sett så verkar jag ha allt, bra självförtroende, bra utbildning, är social, söt. Men de har fel. Mitt utseende är en ständig kamp som jag bygger upp så mycket omkring. Orkar sällan vara social, och skolan går åt skogen, jag måste ta tag i allt nu. Det här är en chans som jag aldrig kommer att få igen. I natt låg jag mest och grät för att jag är helt  knäpp när det gäller förhållanden, kastar bort och dumpar jättebra killar bara för att, sen är det några som jag verkligen ville ha, men vågar inte och de vill inte tillräckligt mycket tydligen.. Äh jäklar vad jag har deppat bort den här helgen, nu är det måndag, nya tag. Gomorrn

Dagens; 500 kcal

Nä, jag har inte gått och lagt mig än. Var skönt att få prata med S, lite ledsamt men fint. Han kommer alltid att vara väldigt speciell. Hur har det gått idag då, ja givetvis åt helvetet. Inte lika hemskt som igår, men nästan, dagens:

1 rågrut 50 kcal
gröt 150 kcal
choklad 200 kcal
naturdiet bar 100 kcal
____________
Summa: 500 kcal

Prom 1½ timme, -450 kcal. Jag är verkligen sämst i världen. Fy fan vad jag är äcklig, klarar ingenting..

Han tyckte om mig ändå.

Sitter och pratar me mitt ex S. Vi pratar om gamla tider, när jag inte fick den bekräftelse som jag får idag, när jag var ful och fet.

elia säger:

när du tyckte om mig så var det bara du som tyckte att jag var fin..


S säger:

du var finast

Gråter, för han är den enda som vet. Han tyckte om mig ändå.. den enda.


Flirtig dag

Jag och Red möttes upp och gick för att dricka kopiösa mängder kaffe, det blev en kopp för min del. Sedan skulle hon på dejt och vi gick för att fixa lite inför hennes träff. Då blev jag på världens party/flirt-hömör, flirtade med allt hett som gick på östermalms gator. Bland annat en känd svensk fotbollskille, hett! Sedan var det världens förseningar i tunnelbanan så jag gick och köpte cigaretter, jag som inte röker. Blev bara så sugen.. nu blir det prom och cigg.

Min mage och jag är i krig

Jag är verkligen min egna värsta fiende. Jag tackar nej till middagar, fika och andra matsammanhang för att jag inte vill äta. Sen när jag sitter hemma och har alla möjligheter till en lyckad dag så går allt åt skogen, inte kräktes jag heller. Igår så svullade jag.. jag vet inte ens allt vad jag fick i mig, men jag skulle gissa på att det blev närmare 1000 kcal, på riktigt. Åt kex, ost, annanas, russin, 2 smalmackor, 1 rågrut, salta pinnar. Ja min mage va alldeles svullen och jag ville inte gå och lägga mig så tjock. Frossade kanske fram till 02.00 och gick till sängs 07.30 tjock men trött.

Prommade dessutom bara en timma, -300 kcal.

Men idag är jag vaknade så var magen ganska platt ändå, what tänkte jag. Kanske för att jag har typ kissat 5 liter under natten, men jag har knappt bajsat på hela veckan. Min mage och jag är i inbördeskrig. Gomorrn.

Min nya låtsaspojkvän Jimmy

Nu är jag så jävla less på min låtsaspojkvän så jag kickade ut honom ur lägenheten nyss, han ville gulla och jag ville se tv. Men snart ska jag gå och lägga mig och då får han komma in igen, för jag vill ha sex och att han ska äta vispgrädde från min tutte. Han heter Jimmy, är 35 år och har alltid två dagars skäggstubb, det är hett, förutom när han går ner på mig då försvinner det helt plötsligt. Jimmy tycker att jag är som sötast när jag är utan smink och han kryper alltid intill mig om natten. Nu sitter han utanför och gnylar, dags att släppa in Jimmy, han är het.

Mmm choklad

Usch vad jag har ätit ikväll, jag var så hungig och bakis så jag åt bara för att. Exbästis har typ ältat om "hur dum jag var som inte sa att jag skulle ut igår" för min kompis, typiskt henne. Jag sitter och messar med P, min första dejt här i stockholm. Vi har fortfarande aldrig haft sex, men vi skojar typ jämt om det. Han skrev att han skulle slicka min bröstvårta, mmm.. haha. Jag har tråkigt, skulle vilja gå ut på en till promenad för att konpensera för allt ätande, men det är nog inte en så bra ide.

Jag är sugen på annanas med strössel av mandelflingor och honung.. och chokladglass, chokladgodis och chokladtårta.. mm choklaaa och bröstvårta :)

Kretsar kring hennes egohuvud

Känner att jag går okring och småsurar, min exbästis har verkligen fått  mig på dåligt humör. Hon är en sådan som tror att hela världen kretsar kring hennes egohuvud. Jag måste ringa mamma och snacka lite skit, mamman är bäst.

I förmiddags när jag vaknade så svettades jag som en liten gris, fyllesvett. Jag öppnade fönstret på vid gavel och somnade om, shit vad det var skönt. Nu är det typ minusgrader ute. Måste ta på mig min snodda halsduk när jag ska gå ut sen. En liten lista på vad jag önskar mig mest av allt just nu:

Kalorifri choklad
LCD-tv
Vaniljljus
Magplattare (ja som på något magiskt sätt gör magen plattare)
Het kille
Pengar
Hemresa

Då är jag nöjd. Nu ska jag gå och.. ehm promma och handla?

Gårdagens intag; 170 kcal

Nu är det tjaffs mellan mig och exbästis, iaf från min sida. Ja, jag är sur. Glöden helt att skriva "dagens" igår, Båtsman var juh här och då kunde jag dessutom inte. Här kommer gårdagens "dagens":

2 smalmackor 100 kcal
keso 70 kcal
_____________
Summa: 170 kcal

Prom i stan ca 3 timmar, dvs -300 kcal (vet aldrig hur jag ska räkna det där)

När orden inte räcker till

image57


Man talar juh om att bilder säger mer än tusen ord, ibland, ja ofta så tycker jag att orden inte räcker till för att beskriva olika saker, speciellt känslor. Men vad finns det för bilder som representerar känslor? Någonting såhär känner jag idag, det är lite virrigt i mitt huvud.

Jag har inte mått så bra fram tills nu, var meningen att jag skulle träffa Red och Pippi på stan, men tog mig inte upp. Huvudvärken dunkade och jag trodde att jag skulle kräkas. Det gjorde jag inte, jag tog mig inte heller till stan och tur var väl det för exbästis var där och jag orkar inte med henne. Hon skickade ett surt mess nyss om jag hade "kul igår", jag struntade juh i att gå på hennes middag och drog ut med Båtsman istället. Just nu så vill jag inte ha med henne att göra, hon är en sjukt dålig kompis. Ja, hon är juh min exbästis.

De drar typ i armen

Igår blev det lite bloggande, ja på kvällen iaf. Jag somnade efter smalmackorna och när jag vaknade var min telefon full med SMS och missade samtal. Kände juh verkligen inte för att hänga med någon, men jag hade inte svarat på Ds middagsinbjudan, så jag messade en tjejkompis och hörde vad hon hade för sig. Hon messade tillbaka och jag förstod att något var fel "kan jag komma" skrev hon. Så hon kom. Hon hade typ kaos i sitt liv och fastän vi inte har setts på jättelänge så var allt som vanligt, hon är en jättebra tjej.

Vi bestämde oss för att dra till D, men vi gick ut ist. Jag träffade massa småkillar, någon var väl het, men jag var inte på humör. Småpojkar drar typ i armen när de vill något, typ som i mammas kjolstyg. "Hej hej, titta på mig". Vi drog hem, pratade massor, somnade och nu vaknade jag. Tjejkompis jobbar idag, stackarn. Och jag har ont i huvudet, träffar kanske upp Red och Pippi på stan sen. Gomorrn.

Magen säger ifrån

Är så sjukt hungrig. Jag tycker inte att jag har gjort så mycket idag, men jag har ändå varit vaken sedan 8.00 och har inte ätit än. Väntar lite otåligt på att smalmackorna ska bli lite varma, för sedan blir det tv och äta. Min mage har redan sagt ifån flera gånger idag, på föreläsningen och när jag gick på stan. Har ändå gått omkring i tre timmar på stan och hittade faktiskt ett fint linne, synd bara att det var syntetmaterial och dessutom dyrt (för att inte vara riktigt siden). Så jag köpte det inte, ska fundera på saken, men jag tror att jag skippar det.

Nu har jag iaf tackat nej till den ena middagen, hur jag gör med den andra har jag inte betämt än. Middagsdags.

Middagsbjudningar

Trött som attan, somnade kring 02.30 igår med svullna ögon och tjockmage. Känner mig rätt så ful idag, som tur är så har vi inte så mycket skola. Jag sitter och småhostar, hoppas att jag inte blir sjuk. Idag är det middagsdagen, alla har tydligen tänkt att ha "trevlig middag".Jag funderar på att efter skolan gå omkring ett tag (förbränna kcal), ta mig hem, renskriva anteckningar, promenera, äta något litet och vara hemma. Om jag inte ändrar mig.. Gomorrn

Mitt bland tårarna

image56


Mitt i alla tårar och snyft så skrattade jag till. Tack, behövde det.


Att aldrig duga

Vilken jäkla rutten dag. Har hunnit fälla några tårar, varför? Mest är det för att hur jag än gör så känner jag mig så dålig. Känner mig ledsen att jag aldrig duger, att ingen ser mig. Att jag inte har någon som tröstar mig, ingen som vet att allt är fel.

Det sägs att man drar sig till en viss typ av killar, jag gillar ensamvargar. De som inte pratar så mycket om man inte känner varandra, men när man är ensam så är de så mycket människa. De bryr sig, på riktigt. De är sådanna som man aldrig riktigt vet vad de tänker på, men man känner sig alltid trygg.

Snart är det helg, vill ingenting.

Dagens intag; 250 kcal

Hatar fetdagar som denna, ful och tjock. Vill bara duscha av mig mig själv, skrubba bort och smörja in nytt. I natt kommer jag att ligga och gråta, mjuka salta tårar. Sen kommer jag att vakna och vara glad i skolan. Dagens:

3 rågrut 150 kcal
choklad 50 kcal
mat 50 kcal
__________
Summa: 250 kcal

Har väl prommat typ 1½ timme, var meningen att det skulle bli mer, men det har  regnat så mycket. Totalt -450 men jag känner mig större än på länge.

Halloween-tips

Jag har längtat till Halloween sedan förra året, för förra året blev det ingen utklädning och då tänkte jag "nästa år.. ". Iår är "nästa år" och det verkar inte bli någonting iår heller, jäklar vad alla är.. tråkiga. Aja jag får väl tipsa alla roliga som vill klä ut sig, hittade en rolig kostymsida som man kan sno lite ideér ifrån.

image55

1. Egyptier
2. Flygvärdinna
3. French Maid
4. Marilyn Monroe
5. Nyckelpiga
6. Sailor

Det är inte direkt så att jag svälter

Pratade med mamman tidigare. "Äter du ordentligt, vad har du ätit idag" frågade hon. Hon brukar börja fråga mig om vad jag äter när jag är dålig på att höra av mig, när jag har mycket att göra och när vi inte har setts på länge. "Det är inte direkt så att jag svälter" sa jag.

Är bjuden på två middagar imorgon. Jag känner inte för att gå på någon av dem, är så less på att allt kretsar kring mat och när man inte gluffsar som en idiot så haglar kommentarerna omkring. Dessutom har jag så dåligt samvete över att jag inte har ansträngt mig i skolan, har saknat motivation så länge och nu när jag börjar tycka att det är roligt igen så ligger jag efter. Det är fan omöjligt att ligga i fas på min utbildning.

Jag känner just nu att jag saknar tvåsamhet. Jag vill ha någon som förstår mig, som jag kan skratta med och som kramar om mig om natten. Jag orkar inte rikigt med middagar med folk som jag inte har något gemensamt med. Jag vill umgås med de som jag tycker om. Jag vill inte umgås med mina killkompisars killkompisar som vill få till det. Jag vill ha någon som jag fungerar med i vardagen, träffas upp på kvällarna och berättar om alla konstiga människor man har mött. Jag vill inte ha något fylleragg. Jag vill ha bra sex.


Tung dag

Äntligen äntligen hemma. Det regnar som galet ute och jag har varit sjöblöt stora delar av dagen. Kom hem till min lya nu och slet av mig allt det blöta, kokar lite the och värmer mig mot mitt favoritelement (japp jag har ett favvoelement). Min kompis D ringde när jag precis hade stigit innanför dörren och han ville att jag skulle komma in till stan och ta någon öl, jag suckade lite och han förstod att det inte var aktuellt. Den här dagen har inte varit speciellt effektiv, sov länge, orkade inte göra så mycket i skolan och jobbet var bara jobbigt. Känns som att jag har ätit hur mycket som helst, men det har jag inte. Började nästan grina idag när jag raderade en massa SMS, det känns allmänt tungt idag. Inte orkat svara i telefon, inte orkat vara glad och pratsam, inte orkat bråka..

Fick reda på att min kusin har varit med om en olycka och ligger allvarligt skadad. Tänk vad ett ögonblick kan förändra livet.

Ser ut som fan

Jag var så fruktansvärt trött igår, somnade kl 23.45 och skulle upp i morse vid 6.00. Det gick helt enkelt inte. Jag vaknade ist 11.40 och har såklart försovit mig, jag som har varit så himla duktig hela veckan och gått till skolan. Idag går vi bara till 15.00 men så ska jag jobba också, suck. Hoppas att vara hemma till 21.10 och inte missa hela heroes. Torsdagar brukar vara frossdagar, men med tanke på de sista dagarnas svull borde jag inte vara så hungrig/sugen. Torsdagar brukar jag dessutom gå ganska mycket på.

Jag kliar idag, kan det vara kloret från igår? Dessutom är magen svullen efter all mat, mitt hår är ett stort kaos och jag ser helt groggy ut i ansiktet, tänk clown vs sumobrottare. Gomorrn

Dagens mat; 500 kcal!!

När jag äter in public så är mitt svar (på det uppenbara problemet med mat) sallad. Glömde att berätta om en tjej som satt brevid mig igår när vi åt, hon satt och tittade på mig när jag glatt tryckte i mig sallad för att slippa maten, som att hon bevakade mig. Idag hamnade jag brevid henne igen, suck tänkte jag. Men idag satt tjejen själv med en hög med sallad. Förvirrande. Jag har hittat en ny kaloriräknarsida, gillar den men den verkar räkna lite väl högt när det gäller förbränning. Dagens:

2 tjockmackor 300 kcal
mat (kolhydrater) 50 kcal
mat (protein) 100 kcal
sallad 50 kcal
_____________
Summa: 500 kcal!!!

Det går bara utför för mig, äckligt med så mycket mat, tänk vad mycket gröt man får för 500 kcal! Minussidan då? Promenad (30 min) -150 kcal. Simning (45+ någonting minuter) -400 kcal (ännu mer enligt kcal-räknaren, men tror inte riktigt på det). totalt -550 kcal. Hur trött som helst nu, heldag imorgon plus att jag jobbar. Snart är det helg, skönt! Fast det här har varit en rolig vecka!

Alla var dubbelt så stora!

Ah vad jag är knäpp, råkade trycka bort allt jag hade skrivit. Börja om från början.. Idag har det varit världens längsta dag. Jag hade sjukt bråttom i morse så jag hann inte ens blogga (och då är det bråttom). Hann nätt och jämt med tunnelbanan och det var typ livsviktigt för idag började vi ett nytt moment i skolan och det är supersuperviktigt. Vi har hållit på med förberedelserna hela dagen i tio timmar, hur mycket hinner man äta under tio timmar, svar hur mycket som helst. Om jag tyckte att det var hemskt igår så var det snäppet värre idag.

Efter skolan så åkte jag för att simma av mig lite fläsk, jäklar vad jag fick ont i armarna efter ett tag. Höll nästan på att svimma i bastun sedan. Men det var verkligen superskönt, mer sådant för Elia. Simmade och simmade i all evigheters evighet, ja tyckte jag iaf. Jag är inte van vid sådan mortion, men det är skönt att man slipper svettas, sedan så känner man sig så smal och lätt i vattnet. Sedan skadar det inte att alla där var dubbla i storleken jämfört med mig, nästan iaf, nä inte det heller. Fan.

image54

Dagens; 430 kcal

Somnade till house, typiskt. Har iaf sovit några timmar och nu är det fags för den riktiga slafen. Älskar ordet slaf, känns som att jag har gjort lumpen eller något. Först dagens (dagens katastrof ja):

sallad 30 kcal
1½ rågrut (utan något) 50 kcal
mat (typ kolhydrater) 150 kcal
mat (typ fett och protein) 200 kcal
_____________
Summa: 430 kcal!!

Ah, när åt jag så mycet senast? Helt stört mycket, men åt faktiskt vid 12-tiden så det borde vara borta by now. Promenerat ca 1 h 40 min, dvs -500 kcal. Varför startar jag en ny vecka såhär? Hur var det nu med
"nya tag"?

Barnmatspuré för mig

image53


Senast igår tänkte jag "vilken tur att man bor här där jag bor så jag får uppleva alla vackra årstider". Imorse ångrade jag mig, det var så kallt ute att jag slutade inte frysa förrän vid lunch. Allvarligt! När jag skulle gå ut och promenera för några timmar sedan pälsade jag på mig med massor av kläder, och det behövdes. Nu nalkas det vinter. Under promenaden så gick jag förbi affären och köpte the, tuggummi och barnmatspuré. Kan vara gott att ha på gröten eller äta den som den är, dessutom innehåller de flesta bara typ 50 kcal/100 g.

Okänt 08-nummer

Alla de läsare som tycker att jag äter alldeles för lite behöver inte oroa sig idag. Idag är det nämligen en katastrofdag. Iof så visste jag att jag inte skulle komma undan lunchen men jag trodde att jag skulle vara duktigare än såhär. Det värsta är nog att det inte har blivit mer än kanske ½-timmes promenad, men nu ska jag ut och röra på mig snart. Något som inte heller känns så skoj är att det är en heldag imorgon också, bäddat för katastrof. Men imorgon har jag planer, tänkte åka och simma om jag kan tänka mig hoppa över heroes, vilket jag nog kan. Jag kan inte anpassa mitt liv efter en tv-serie.

Det ringde ett okänt 08-nummer idag, jag kunde inte svara, men personen lämnade ett röstmeddelande. Jag lyssnade på röstmeddelandet tre gånger och kunde inte komma på vem det var. Han sa "hej Elia, *någonting någonting* (hörde dåligt).. i lördags. Ring mig, det vore kul". Jag fick sådan ångest, jag kan verkligen inte dricka så mycket att jag inte kommer ihåg om jag har lämnat ut mitt nummer, men onykter var jag inte. Efter ett samtal med kompis så visade det sig att hon hade lånat min mobil och ringt killen från den. Puh!


Sovit 3 timmar

Har inte mycket sömn i kroppen, har bråttom bråttom. Idag har vi heldag med skolan och dessutom ska vi äta där, svårt att komma undan eftersom dagen är typ 08.00-18.00. När ska jag hinna promenera idag? Gomorrn

Stackars Britney

På tal om Britney

Efter Britneys framträdande på VMA sägs det att hon hade sett sig själv på storbildskärmarna och sagt hon att hon så ut som "a fat pig". Hon har tränat som en galning efter hennes rehab-tid och kommit i okej form (inte smal, men ser normal ut), solkart att hon har ätstörningar. Nu sägs det att hon hade ätstörningar även under hennes heta period, att hon gjorde massor av sit ups varje dag men ibland åt skräpmat och hetsåt för att helt plötsligt göra massor av sit ups för att hon kom på vad hon gjorde. Efter VMA-framträdandet äter hon knappt. Stackars Britney.
 


image52


Jag är så glad att tonåren är över!

Ramlade in på Ebbas blogg och reagerade över detta:

Postad av: emilia, 19:34, 8 oktober 2007

ebba, ge mig ditt utseende! :) måste bara fråga! kommer opassat och blabla jag vet ..men! jag är inte alls stolt över mig själv, har inte alls några bröst, har stora höfter och är mullig! Har sötaste killen på g, men vi har bara träffats en gång och jag kan ju dölja med kläder..till frågan, om han nu vill ha mig vilket jag inte tror men om! då kanske han vill ta på mig, och märker att jag inte alls är fin! vad ska jag göra? omg, jag som alltid haft så bra självförtoeende, men nu orkar jag inte ens kolla mig i spegeln. Oj, vad jag babblar. Men snälla, ge mig ett svar. puss!

Stackars stackars tjej. Jag tänkte också sådär när jag var yngre men hade helt glömt min tonårsfunderingar, fick en rejäl påminnelse när jag såg det där. Men jag tror mer att det är ett åldersproblem än ett problem med vikten, iof svårt för mig att veta då jag alltid har varit ätstörd, smal som attan i början av tonåren, men hade de tankarna ändå. Alla småtjejer funderar på om de duger och allt som har med sex att göra är så nytt. "Tänk om han vill ta på mig och om han tycker att jag är tjock, eller har små tuttar, eller om han tycker att jag är så motbjudande att han måste tänka på Brittan" :) Brittan var het som fan när jag var i den åldern, om någon minns att hon har varit het.

Idag när jag ska träffa någon drar jag på mig ett par tajta jeans som framhäver min lilla rumpa, en fin top som visar lagom med bröst och höga klackar för att bli lite längre. När jag gör det här tänker jag att han kommer att tycka att jag är het. Egot har blivit stort, kanske för stort för mitt eget bästa, men så finns det motsatsen då de onda tankarna kommer. Dessutom jobbar jag hårt för att se ut såhär. Kontentan är iaf att jag är så glad att tonåren är över!


Dagens intag; 230 kcal

Ah vad jag har promenerat idag, men så har jag sovit alldeles för mycket också. Dumma mig. Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
100 g keso 70 kcal
Finn crisp 60 kcal
____________
Summa: 230 kcal

Promenerat i 2h 40 min, alltså -800 kcal. Godkänd dag och ganska duktig flicka.

Han och jag

De spelar Gessle på radion, det är jag och S. S kommer alltid att vara så speciell, det kommer alltid att vara han och jag ändå, han är en av de få som verkligen känner mig. Han är den enda som vet omfattningen på mina ätstörningar. Han är den jag alltid kommer att älska. Han fyller år och jag har skickat sött kort idag.

Det är karlavagnen på radio, det är det bästa tillsammans med vaken, så jäkla bra. Massa skumma människor som ringer in. Lite som när man jobbar inom handels, det kommer alltid en massa människor som berättar sin livs historia, man blir nog en ganska bra människokännare.

Jag har gått på två promenader idag. Är frusen som attan nu och kokar the, ska köra lite övningar också. Då blir jag het.

Destruktivt leverne

Jag ställde väckarklockan i morse för att få tillbaka mina vardagsrutiner med tidiga mornar trots att det inte var någon skola idag. Så vad händer, jo såklart somnar jag efter maten. Jag hade gått på en långpromenad i hösteftermiddagen och väntade med skrikande mage på att klockan skulle bli 16 alltså mattid. Äter, men blir inte speciellt mätt tyckte jag, lägger mig och ser på tv och somnar. Så jäkla onödigt, nu kommer jag inte att kunna somna ikväll och jag som måste upp 6 imorgon. Vi har heldag tisdag och onsdag, det är något speciellt och vi kommer att gå fram till 18, dvs vi kommer att på lunch i skolan, fan fan fan.

Men det är juh det där med att jag blir så varm och trött när jag äter, faller in som i en dvala och kurar ihop mig till en liten boll. Det är ett ganska destruktivt leverne att sova om dagarna och vara vaken om nätterna. Fast det är klart, det är ganska så destruktivt att vara pro ana också. Promenaddags

Superduperhungrig

Jag är superduperjättehungrig, fast jag åt massor igår och inte promenerade som jag borde så har jag blivit lite mindre i helgen. Mina nya jeans sitter lite lösare och bäckenbenen sticker fram lite tydligare. Sent igår kväll så pratade jag med min killkompis från skolan A och han tyckte att vi skulle ses i skolan och sitta och plugga. "Ja, kanske det" sa jag, men nu känner jag inte alls för det. Jag känner för en hemmadag med promenader, plugg, the och tv. Ställde väckarklockan på 10 men orkade mig inte upp, är så trött efter helgen, det är slitsamt att vara upptagen. Jag behöver verkligen min ensamtid. Det är fint väder ute, perfekt för långpromenader, undra om det är den bästa fettförbrännaren? Gomorrn.

Dagens intag; 340 kcal

Skulle precis släcka lampan, så kom jag på att jag inte har skrivit dagens, kanske för att det är en katastrofdag. Jag har knappt promenerat idag. Skäms. Dagens:

½ naturdiet bar 50 kcal
sallad (favorit-) 140 kcal
2 rågrut 100 kcal
kex 50 kcal
______________
Summa: 340 kcal

Promenerandet, jag typ  ½-timme. -150 kcal. Fy skäms för denna tös, men ny vecka, ny vecka. Kanske hjälper det att repetera mantrat?


Bara för att jag kan

Vet inte alls vart tiden tog vägen ikväll, jag hade tänkt att gå till sängs kring nio-tio men här sitter jag fortfarande och var helt omedveten om att söndag slagit om och blivit måndag. Blev lite överraskad av höstloggen (vaken P3, P4) och tittade på klockan. Mest förvånad är jag över att jag inte har fallit ihop eftersom jag var sjukt trött tidigare. Mest förbannad är jag på att jag var för trött för att gå ut på promenad, men sitter vaken och är lat. Och kåt.

Jag kom på att killen igår visst, han är het, men inte så mycket min typ. Han är mer söt än snygg. Men eftersom jag hade en crush på honom för så många år sedan så var jag tvungen att leva ut mina 16-årsdrömmar, för att jag ville ha honom så gärna en gång i tiden. Men nu? Nej. Mysigt att hångla lite, men inte mer, inte ens dejta. Ibland gör jag saker bara för att jag kan. En blyg, osäker, ätstörd tjej växte upp, fick självförtroendet, blicken, egot, lite mer ätstörningar och blev van att få som hon vill.

image51


Måndagar innebär nystart, nu jäklar

Söndag blev måndag, ny vecka och "nya tag". Känner att min helg kan summeras till ord som lat, trött, mat och fylla. Men jag känner att mina armar är lite mer välsvarvade än tidigare, förmodligen inbillning men hoppas att det ger resultat med mina armövningar.

Nya tag innebär mer "träning", promenader i hösten, bäst att passa på medan snön håller dig borta. Igår när jag gick hem och skulle göra mig iordning för utgång så låg det löv över hela trotoaren och jag var tvungen att hoppa och sparka i löven, det prasslade så roligt och jag var glad. Jag har kommit på att jag missbrukar ordet "rolig", någon påpekade det idag.

Nya tag innebär även att allt småätande (salta pinnar, kex, barer) ska sluta. Det är bättre att kunna äta nästan en portion gröt (ca 100 kcal) än en bar (85-93 kcal) som stillar sötsuget men inte mättar alls.

Nya tag innebär att bädda med nya lakan, diska efter mig, tända ljus och dricka the som faktiskt mättar.

Kalla händer, varma tuttar

Dålig på att blogga idag. Jag for iväg tidigt i morse, ja jag var tvungen fastän jag inte hade sovit så mycket. Efteråt så mötte jag upp exbästis, åt och gick omkring. Kom hem 20.30, men orkade inte göra någonting. Åh, avskyr att inte kunna berätta allt, vet att vissa läser bloggar här på blogg.se.

Har nu sett gossip, men orkar inte se slutet, jag har sett den så många gånger förr och blev lite rastlös så jag stängde av. Gillar verkligen filmen, men är mer på humör att komma tillbaka i vardagen, att koncentrera mig på min matsituation.

Vill verkligen inte vara elak och jag har sagt det förr att jag inte ser ner på större tjejer, men måste ändå berätta. Jag och min exbästis har så länge vi kännt varandra haft ganska lika kroppar, visst lite smalare har jag varit, men inte så mycket (och någon period har jag säkert varit större). Nu iaf så har hon gått upp, såg det igår (vi har juh inte setts på länge) och tänkte verkligen på det. Sen idag sa hon typ "igår kände jag mig så tjock, du är så smal". Jag som var så svullen igår och ville inte ha "smalkläder". Hon är verkligen inte tjock och hon kommer säkert att gå ner det hon har gått upp, men det var påtagligt. När hon går upp går hon bara upp på magen, höfterna och låren. Ingenting i ansiktet eller armarna som jag, usch vad orättvist.

Killen iaf är het. När jag väntade på att få åka hem så satte vi oss, jag grenslade honom och han förde upp sina händer under min tröja, på magen och brösten. Kalla händer, varma tuttar :) Då, när han kupade mina bröst så kände jag att de har blivit mycket mindre på sistone. Älskar när de blir mindre, för då är jag inte långt ifrån att bli smal.

Sju år senare

Vilket högkvalitetsinlägg i natt, not. Sitter här, nysminkad och lite bakis. Måste iväg snart och göra grejer. I natt var det lite.. konstigt. Vi drog ut på stureplan (såklart) och jag blev mer än onykter, men hade ganska kul tills en viss punkt. Helt plötsligt började det rinna en tår, helt galet. Fylleringde N (förra sommaren) och han var ute och ville att jag skulle komma, åh jag är störd!

Träffades istället en kille från frosstaden, vi gick omkring ute och pratade, höll handen och hånglade. Vi gick ut från klubben vid 3-tiden och jag åkte hem vid 5, så vi måste ha gått väldigt länge och töntat oss. Jag kände inte honom sedan innan, men jag visste mycket väl vem han var och hela gymnasiet så tyckte jag att han var het. Och typ sju år senare träffar jag på honom i stockholm, jag såg att han spanade in mig, kul som alltid. Ahja, nu måste jag iväg. Gomorrn.

dagens 150 kcal

Fylleskalle som fan. dagens;

gröt 100 kcal
några kex 50 kcal
__________
summa: 150 kcal


inge prom alls. jo kom hem nu.


Nu ska jag fara

Nä, nu har jag gjort mig iordning och ska fara. Känner att det kommer att bli en vild kväll, men senast 4.00 ska jag ligga i min säng och sussa sött, för jag ska upp kl 10.00, eller helst lite tidigare.  Hann äta några kex så att jag inte blir sådär jättefull så jag inte vet vad jag gör. Känner mig ganska söt, men väldigt varm.

Ikväll ska jag flirta, bara för skojs skull. Ha så skoj ikväll!

Det värsta är att hon är skitsmal, jäkla skit.

Hann inte blogga innan jag drog iväg imorse. Vaknade vid 07.45, inte helt vanligt på en lördag för Elias del om jag ska vara ärlig. På tal om uttrycket "om jag ska vara ärlig" så dejtade jag en kille som avskydde när någon sa det, "varför skulle man inte vara ärlig" menade han på, jag tyckte att det var ganska lustig och fortfarande ler jag varje gång någon säger det. För att inte sväva iväg mer än så så har jag gjort viktiga saker idag, kul att se många av dem igen, men mindre roligt att se vissa. Avskyr SM som var där idag. Hon är nog den skummaste tjej som jag någonsin har träffats. Idag när hon kom så gav hon mig ett kyligt "hej", vi har inte setts på ca 6 veckor. Förut hade hon varit borta i 10 dagar och så kom hon springandes och kramades, falsk, elak och egocentrisk. Det värsta är att hon är skitsmal, jäkla skit.

Så ikväll blir det utgång. Jag vet, jag är dålig, men det är juh kul, fast när ångesten kommer så är det inte så jätteskoj längre. Kom på att jag har inte ätit sen i morse innan jag for, vid typ 8.30. Duktig flicka.

Dagens matintag; 250 kcal

Det var helt mysko idag på stan, jag som har ett sådant köpbehov (dövar väl något annat) hittade verkligen inget. Efter att ha gått omkring och tittat på massor av kläder så kände jag "äh nu vill jag köpa något", det är ibland själva kicken, inte själva plagget. Helt sjukt, vart är världen, jag , Elia på väg? Jag köper faktiskt second hand också, så helt ond är jag inte. Absolut mer röd än blå.

Som jag sa i morse så har jag varit sugen på allt hela dagen. Vid 17-tiden gick jag och köpte en bar och tryckte i mig, känns som att jag har syndat. Förlåt Ganesha (googla för finfina bilder). Dagens:

1 naturdiet bar 100 kcal
2 smalmackor 100 kcal
flingor (åts med fingrarna ur paketet) 50 kcal
_______________
Summa: 250 kcal

Tråkpromenerade i stan 3 timmar (-300 kcal) och nu på kvällen gick jag en snabb (-300 kcal). -600 kcal och godkänd dag, fastän jag känner mig tjock som få.

När jag skulle ta tunnelbanan hem stod det några småtjejer (typ 17 år) och alla åt. En höll i en cola-burk, den andra mumsade på en kexchoklad och den tredje hade en godispåse i näven och tuggade ivrigt. Tjejen med kexchokladen stod och åt den direkt ur papperet, jag stirrade, jag tycker juh att det där är vulgärt!

Min nya träning

image50


Jag har börjat träna mina armar och mage på sistone. Jag har aldrig tränat med vikter i hela mitt liv och skulle aldrig sätta min fot på ett gym och göra bort mig. Men denna övning gör jag bla, använder mig av en 2 kilosvikt och kör ca 3 gånger i veckan. Jag har ingen aning om jag gör rätt, om det är rätt vikt för mig eller hur ofta man ska träna, men jag gör lite som jag vill, ja precis som vanligt.

Längtar hem

Såg nyss häxan surtant, hon och jag är väldigt lika, tankemässigt och med glimten i ögat. Förut när jag inte bodde här, så såg vi häxan surtant varje fredag. Det var så mysigt, saknar. Kanske flyttar jag tillbaka dit, eller inte.

Idag har det varit en jättetråkig dag, men det passa jättetråkiga mig idag. Jag for iväg på stan, strosade omkring, provade lite kläder men pratade mest i telefon. Ställer mig och lutar mig mot en pelare, trött och hungrig. Rätt vad det är så dyker det upp en kille från min klass, jag blev jätteglad. Vi stod och pratade en liten stund, han skulle ut ikväll "hoppas ni får kul" sa jag. Han och jag brukar inte prata så mycket i skolan, men det har iof blivit mer på sistone, men han tittar mig aldrig i ögonen när han pratar och jag tänker på det varje gång. Måste se om han tittar andra i ögonen, får spinka lite. Själv ska jag vara sur och vresig här hemma, som min idol häxan surtant.

Pratade med mamman. De skulle ut till stugan och så skulle andra i min familj också dit. De skulle tända brasa, spela kort och lyssna på havet. Imorgon skulle de ut och plocka bär. Längtar hem!

Segpropp

Vad jag är seg idag. Vaknade vid 10 men har verkligen inte gjort någonting, andra människor är så effektiva. Jag känner mig duktig för att jag sydde fast lapparna som var lite lösa på min cashmere-halsduk igår. Jag är jättesugen på allt, mat, fika, gröt, godis, jag allt. Farlig dag det här. Nu ska jag fara på stan, vad jag ska göra där har jag ingen aning om, promenera lite och tönta mig. Det blir nog smalmackor framför postkodmiljonären ikväll.

Jag är jättetråkig idag. Exbästis ringde för flera timmar sen men jag orkade inte, vi ska ses på stan tror jag, men jag är så tråkig idag.. eller varje dag :) tjillevippen, missbrukar nils karlsson pysslings ord, opps.


Är jag en pojke?

Välbehövd sovmorgon. Dricker the och har sockerdricka i foten, väntar på posten. Annars dag blir det nog stan och möta upp Red eller exbästis. Jag har haft lite dåligt med tid på sistone. Känner mig lite tom idag, som att ingenting spelar roll. Just nu vill jag egentligen bara hem till min familj och få krypa upp i mammas knä, japp det gör jag fortfarande. På fredagskvällar brukar min familj äta något speciellt, prova något nytt recept, göra lite avancerad och genomtänkt mat. Undra vad de ska göra ikväll.

Googlade på mitt namn igår. Elia verkar vara många grejer:

-Elia, eller Elias är i Gamla Testamentet en av de tidigaste profeterna.
-EliA-brunnar som kan liknas vid enskilda mikrotiterplatt-brunnar.
-Elia Cmiral, född som Ilja Cmíral 1950 i Tjeckoslovakien, är en svensk-amerikansk kompositör och musiker.
-Eliaexpress AB, det kompletta transportföretaget.
-Elia Kazan regissör som belönats med en hedersoscar för sin stora betydelse för filmen.

Verkar som att Elia är en verson av Elias, jag verkar vara pojke :) Gomorrn


Värdelös "ur livet-berättelse" från VR

image48

Visst är hon gravid, men är hon frisk? Jag nöjer mig med gamla bilder så länge, Nic my love. Läste artikeln ur veckorevyn om Sandra som var "besatt av uppmuntrande anorexi-sidor på nätet". Själva textinnehållet var helt värdelöst. Jättebra av Sandra att ta sig ur ätstörningarna, men jag avskyr back stabbers. "De ger varandra tips om hur man svälter sig själv och bekämpar hunger", javisst byter man tips med varandra, vad skulle man annars ha en pro-ana-sida till? Men, vad Sandra inte berättar är att när någon antyder att de vill kämpa och bli frisk, dvs lämna gruppen så stödjer jag/vi det, det är inte så att man önskar ätstörningar någon annan. Jättebra att personen vill vara glad och frisk, jag skulle inte önska min värsta fiende detta, eller kanske Mr Bush, nä inte han heller.

Ödets ironi? "Många som är medlemmar på sidorna har bilder på Nicole Richie och andra extremt smala Hollywoodkändisar, på sina sidor". Ja, undra om Charlotte Signell som har skrivit denna "ur livet-berättelse" har något mer än högstadiesvenska i sina meriter, meningsuppbyggnaderna, ordvalen, yligt undersökt mm. Bara en parantes.


Frosstorsdag; 380 kcal i intag

Då är det återigen dags för sanningens minut. Kanelbullens dag och ingen bulle, men ganska mycket annat. Eller väldigt mycket annat. Dagens:

½ naturdiet bar 50 kcal
1,25 dl soppa100 kcal
sallad 30 kcal
choklad 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
2 köttbullar 50 kcal
_______________
Summa: 380 kcal

Fick lite smått panik efter skolan och promenerade mellan det jag slutade skolan och började jobba, sen blev det en del prom på jobbet också. Så jag känner mig ganska duktig med promeneradet idag, trodde att jag bara skulle få ihop en timme, men ist blev det 2 timmars aktivt prom (-600kcal) och en timme på stan (-100kcal). Så totalt -700 kcal. Inte illa för en planerad frossdag.

Kcal-tabeller

Det är inte ofta som jag måste leta upp hur mycket kcal olika saker innehåller, jag äter oftast "ren" mat, dvs mat som inte är lagad utan ihopplockad av mig. För hur svårt är det inte att räkna ihop hur mycket exempelvis köttfärssås innehåller, helt omöjligt (och dessutom sjukt mycket kcal)! På alla förpackningar som jag köper så tittar jag först hur mycket kcal varan innehåller, det tar tid när man är och handlar, men är en del av min räkna kcal-hobby. Jag äter nästan all mat ensam i mitt hem. Det är lite svårt att hålla sig när man går i skolan en hel dag, som tur är så är det inte så många heldagar på högre instanser. Vid de tillfällerna försöker jag skippa lunchen men ibland så äter jag i skolan.

1. Antingen har jag då med mig något väl planerat kcal-mässigt, soppa, kycklingsallad, en smalmacka. Mest bara för att ha någonting att äta inför de andra, här får man oftast jobbiga kommentarer som "ska du bara äta det där", "du äter aldrig något" och annat jobbigt. Jag brukar ha olika ursäkter på lager, ont i magen, dålig matlust, åt mycket frukost..

2. Eller så äter jag det allra lättaste alternativet i "skolköket", vilket typ alltid är soppan. Fördelen med det här är att soppa ser "mycket" ut och lätt att slippa äta upp (även om det är lite kcal i soppan så vill jag juh helst slippa). Nackdelen är att man betalar för mat som man inte äter.

Här är iaf lite kcal-tabeller:

Livsmedelsverkets hemsida (finns en länk att klicka på till höger 'sök näringsinnehåll i mat')
Aftonbladets kcal-tabell som jag givetvis inte får fram nu pga kass uppkoppling, återkommer.
Smala sidan (finns lite allt möjligt där)

Smalaste benen någonsin

Usch vad jag har ätit idag, okej det är inte jättemycket, men mycket mer än vad jag har ätit på många dagar. Idag har det varit en konstig dag. När jag hade börjat jobba så kommer det ut en kvinna ur en port, hon har med sig två barn på ca 4 och 2 år. Kvinnan har de smalaste ben jag någonsin har sett, hennes ben såg ut att ha suttit på en 9-åring. Jag ville verkligen se resten av hennes kropp (som var dold under en stor jacka) men såg bara baksidan. Solklart ätstörd. Sen nu när jag var på väg hem så såg jag hennes motsats, en mycket stor kvinna. Hon som vaggade fram, och som jag har berättat förut så fascineras jag enormt även av stora människor, för de är som jag, men tvärtom.


Fross- och kanelbulledag

image47


Kanelbullens dag. Som om det inte vore tillräckligt med att det är frosstorsdag. Känns lite konstigt att det numera är mörkt ute när man vaknar, nu är det inte långt till vintern. Jag gillar vintern, jul, stjärnor, mys och massa varma drycker. Idag ska jag först på skolan och vara superduperduktig och sedan måste jag handla lysrör (har inte fixat de på toaletten än) och Veckorevyn, det är nämligen en intressant artikel i detta nummer som kommer ut idag. Den kan jag läsa på jobbet, slutar vid 20.30-21.00 tror jag. Undra om man skulle ta sig en bulle idag, innehåller ca 150 kcal, eller inte. Gomorrn.


Dagens mat; 180 kcal

Jag har ingen lust att sova, men imorgon är det en lång dag och jag vet att jag kommer att inte bli godkänd. Jag slutar kring 21, äter lunch i skolan och på jobbet, plus att jag inte kommer att kunna promenera så mycket. Men imorgon är en annan dag. Nu dagens:

Soppa (vem jag nu ska tro på) 100 kcal
Sallad 30
½ naturdiet bar 50
___________
Summa: 180 kcal

Prom 1½h, -450kcal så jag är godkänd, jippie.. eller något.

3 äckliga vardagssaker

Igår när jag surfade och letade myskudde på IKEAs hemsida så råkade jag på något av det äckligaste jag vet. Duschdraperier. Tänk vad mycket hudflagor, hår, smuts och annat äckel som finns på dem och dessutom är det något som folk glömmer att rengöra och tvätta. Men för mig spelar det ingen roll hur mycket man tvättar sitt draperi, jag tycker att det är lika äckligt ändå. Tur att jag slipper ha sånt äckel hemma hos mig.

Något annat som är äckligt är våta disktrasor. I min familj har alla fått lära sig att först skölja en använd trasa och sedan vrida ur den riktigt ordentligt. Men det är långt ifrån alla som har lärt sig detta, vilket är mycket tydligt när man hälsar på i kollektiv (vilket som tur är sällan).

Något mer som är så enormt vidrigt, som kommer att bli allt vanligare nu när det nalkas vinter, är när folk snorklar (vet inte om det kallas så men i min familj gör det det). Att snorkla är när man drar in snoret som man har i näsan och man låter som en gris. Endel nöjer sig inte med att snorkla utan harklar ut snoret (på något konstigt sätt) i munnen och spottar ut det. När jag hör att någon snorklar så vill jag bara kräkas, bara tanken får mig illamående. Snart kommer det att börjas snorkla på tunnelbanorna, jag bävar. Nu har jag iaf klagat färdigt för den här gången :)

"Fick med mig" en cashmere-halsduk på fyllan

Haha, jag ska precis gå ut på en promenad och letar igenom mina halsdukar, det är ruggigt kallt ute. Och vad hittar jag, jo en 100% cashmere-halsduk som jag fick med mig på fyllan förra vintern. Jag kommer ihåg att min väska var alldeles blöt den kvällen och jag och mina tjejer kunde inte sluta skratta när jag diskret stoppade ner halsduken i väskan. Ja, kul att man har roligt ibland, älskar roliga minnen!

Aja, nu ska jag promma (har gruvat mig i över en timme). Idag har jag så jäkla ont i ryggen, så det blir nog en kort prommis.

Jag litar inte på Aftonbladet

image46


På den gamla goda tiden när jag på allvar började räkna kcal (jag var väl 19) så gick jag in och kontrollerade exakt allt på aftonbladets kcal-uträknare (det var den enda som fanns då). Fortfarande använder jag mig av den när det är något som jag är osäker på. Så idag vid lunchtid tänkte jag unna mig lite soppa, när jag fick den serverad så fick jag mig en chock, det var typ mat, alltså riktig mat, så jag vågade bara äta lite (1½ -2dl). Gick sedan snabbt för att se hur mycket jag hade fått i mig. Enligt tabellen ovan (från aftonbladet) så var det inte så farlig soppa, men jag litar inte på aftonbladet, bör man det? Nä.

Broccolidag

Vad jag har sovit som en liten bebis i natt, är utvilad och pigg och dessutom vaknade jag platt som en pannkaka, aja nästan iaf ;) Nä inte det heller. Men jag känner mig inte så sur och tvär som jag annars brukar vid den här tiden. Nu kokar jag the och tar hand om min tvätt, ja jag var duktig igår och tvättade igen. Snart åker jag iväg till skolan, hade tänkt att sitta och plugga jättejättemycket idag. Jag slutar vid 17 och hur ska jag klara mig helt utan mat fram tills dess? Nä, bäst att ta med något litet. Idag är jag sugen på broccoli, synd bara att jag inte har någon broccoli hemma och att det är bökigt att laga till det i skolan. Kanske kan gå och handla broccoli och äta till middag, om jag inte glömmer det.. vilket jag förmodligen gör. Gomorrn!

Dagens mat; 130 kcal

Nä, min rygg har lagt av idag. Har träningsvärk, berättar när jag är piggare. Nu är det House, men först dagens:

Kycklingsoppa (kanske 1½-2dl) ca 80 kcal
1 rågrut 50 kcal
_____________
Summa: 130 kcal

Har prommat 1½h, -450 kcal. Godkänd dag och det blev inte frosseri som jag fasade för i morse. Aja, det är bara en tidsfråga känner jag nu (på torsdag åker jag dit for sure). Älskar att House är så elak :) jäkla gubbe!

Ett myspaket för en regning kväll

Jag såg att i nästa upplaga av Veckorevyn så kommer det en ur livet-berättelse:  "Jag blev besatt av anorexi-sajter". Den kommer ut den 4:e oktober och självklart ett måste för mig, undra om de nämnar några sajter som jag hängde på förut, eller om det tom är någon som jag känner, spännande spännande!

På min prom tidigare (gjorde bort den vid 17-tiden) så kändes mina ben tunga som bly, men när jag kom hem kände jag ny energi, från att ha varit sjukt hungrig så kände jag ingenting. Åt en rågrut och var nöjd så.

Detta myspaket skulle jag vilja ha en dag som denna:

image45


1. Dione Tasty Lube 179:- Vattenbaserad, ätbar olja som används som massageolja. Från
Accessora
2. Gosa Blunda 149:- Kudde från IKEA
3. Calypso Scented Candle Vanille 395:- Doftljus med vanilj och vit musk, brinntid på 40h. Från Blush
4. Bio Spécific Ansiktskräm för mattare hy och förminskade porer. Nu 72:- Från Yves Rocher
5. Spirulina pulver (blanda en spirulinadrink) innehåller massor av vitaminer och järn (bra för vegitarianer bla) Nu 119:- på BodyStore

Patetiskt att vara för 'på'?

Varför är alla så jäkla duktiga? Vissa tjejer i min klass är smala, glada, alerta, pigga, pratsamma och kan sova om natten. Jag vill också! Jag är trött, fattar ingenting och är tjockast i världen. Nu har jag kommit hem,är helt slut, måste promma, borde plugga. Sen så är jag ledsen. Skrattar och skojar i skolan, men när jag blir ensam så går jag in i mig själv och vägrar svara i telefon. Många tror att jag nonchar dem eller spelar svår, men jag orkar helt enkelt inte, jag är så inne i mig själv, inne i mitt ledsna jag.

Nu på väg hem satt jag och pratade med en killkompis från skolan (inte A som förövrigt fortfarande har kvar
mitt armband) och han berättade om en tjej (som jag också känner) att han sa till henne typ "du får säga till om jag är för på". Fungerar detta någonsin? Det är inte kul att spela något spel, men det känns som att man måste göra det för att skapa en mystik och ett intresse, vara lite svår. De som jag känner att jag har varit "på" skämms jag ögonen ur mig över och ångrar att jag var så patetisk.. men det är juh bara jag.

Kommande svullande

Usch vad jag har sovit dåligt. Somnade nog kring 03.30-04.00, egentligen skulle jag upp 6.00 men det blev 8.00 ist. Det är en ganska lång dag idag, känns jobbigt. Dessutom måste jag äta lunch i skolan idag, men det kanske är lika bra, jag är sjukt hungrig redan nu. Idag har jag söta kläder på mig, känner mig lite sådär flickig idag, sen så ska jag flirta med mitt span på lunchen. Usch vad jag är hungrig, usch vilken morgon det är, usch för mitt kommande svullande idag. Huvva.. gomorrn.

När bloggprinsessorna blir till michelingubbar

Ibland känner jag mig så sjukt gammal. När jag utövar mitt största intresse nätspinkeri så snubblar jag ibland in på småtjejers bloggar. De är 16-17 år, har dagarna fulla med aktiviteter, bloggar om allt, är förlovade, går ut och klubbar mitt i veckan och har "dagens outfit" som en kategori. Jag känner mig gammal, jag orkar inte gå ut mitt i veckan, jag orkar inte alltid göra massa saker och jag har ingen pojkvän (och om jag skulle skaffa en nu så känns det som att det blir för livet).

När jag var 16-17 så gick min tillvaro ut på att hitta mig själv. Visst jag tränade och umgicks massor med kompisar (kunde knappt vara ensam på den tiden) men efter dagen var slut så låg jag på kvällarna och skrev och tänkte. Jag har massa texter från min gymnasietid om hur jag mådde, noveller, dikter och bara små ord. Visst, på den tiden var mina ätstörningar även då en stor del av livet och det kanske är därför som jag funderade så mycket på välden omkring mig. När man är i den åldern är det vanligt att fundera på existensiella frågor, så varför gör inte alla unga bloggtjejer det idag? Är det en generationsfråga? Eller ett storstadsfenomen?

Vad jag mer börjar undra över är vart är deras föräldrar? Hade jag varit 16år och gått ut på en klubb (om man överhuvud taget hade tagit sig in) så hade min mamma först spikat upp mig på vedboväggen och sedan satt dit klubben för att ha serverat alkohol till en underårig (ja min mamma är en tuffing). Jag fick inte dricka alkohol, visst jag gjorde det i alla fall, men aldrig, aldrig att mina föräldrar hade accepterat det för den sakens skull. Som att det legitimerar att en underårig dricker alkohol om det görs i hemmet, hur tänker man då? När jag var 16 så hade jag ändå med mig så mycket insikt att jag visste att det förmodligen inte skulle hålla livet ut med mina pojkvänner, cynisk redan då? Kanske det, men här sitter jag nu utan mina ungdomskärlekar så någon substans hade mina tankar.

Och vart får dessa tjejer alla pengar ifrån? Fikar, shoppar, har egna mobiler (=räkningar). Vid 16 har man sina studiemedel, vad ligger de på idag 750:-? Hur kan det räcka till allt det där? Nä, såklart, det gör det inte. Varför vill man som förälder göra sina barn en björntjänst och ge så mycket mer pengar så att de får en levnadsstandard som de aldrig kommer att kunna bibehålla när de ska klara sig på egen hand?

Visst, jag är lite avundsjuk. Men bara på att matsmältningen som när man är 16 är helt sjuk snabb. Innan kroppen har gått från ungdom till vuxen så är den så smal, samtidigt som man börjar få bröst och höfter. Men sedan eskalerar det och när många kommer i 20-årsåldern så har de ridbyxlår och lovehandles som till och med michelingubben blir avis på. Jag är glad att ha en så pass "ung" kropp som jag har. Små höfter men stora bröst, perfekt. Synd bara det här med att äta och vara smal på samma gång inte går ihop riktigt, som det gjorde för 8 år sedan.

Jag bara väntar på att dessa tjejer blir äldre och får nedsatt metabolism, får en större kroppshydda, blir cyniska som jag och föraktar de tjejer som då är 16.

image44

Dagens mat; 185 kcal

Nu har jag varit ute på prom, somnade efter maten så jag känner mig absolut inte duktig idag. Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
1 naturdiet bar 85 kcal
________________
Summa: 185 kcal

Prom i stan 2½h (-250kcal). Snabbprom 1 h (-300 kcal) så totalt blir det -550 kcal så dagen är godkänd även om det inte känns som det. Säkert mackornas fel, soppa blir man så platt av, men det är inte så mättande eller roligt att äta. Nu dricker jag the, ser tv, läser och lyssnar på radio, allt på samma gång. Nästan iaf..

Varit glad helt i onödan

image43


Satt och tittade på mina fina kastanjer och funderade på vad jag skulle göra med dem, så jag sökte på tasteline, ica och googlade. Fick reda på att de är hästkastaner, oätbara kastanjer som man får ont i magen av. Happ, det är riktiga kastanjer som man kan rosta och göra roliga saker av, som dessutom är nyttiga (204 kcal/100g). Jaha det var juh jävligt kul att jag varit glad och plockat kastanjer helt i onödan.

Rysk roulett med Stockholms lampor

Stockholm är bra roligt. Går omkring mitt inne i stan och helt plötsligt släcks allt, men bara i några sekunder för det tänds igen, (säkert reservgenerator) men det är inte allt som lyser då, vissa lampor fungerar, vissa inte, som om någon spelat rysk roulett med lamporna. Ser lite lustigt ut i vissa butiker när nästan inga lampor fungerar, alla virrade omkring. När jag efter mycket om och men ska ta mig hem får jag veta vilka problem som strömavbrottet åsamkat, förseningar i tunnelbanor, ersättningsbussar och vissa banor är avstängda eller försenade. Och allt detta i Stockholm, Sveriges i särklass största stad, vilket kaos. Hos mig var det nog inget strömavbrott, fast det är kanske för att jag tycker att det är mysigt. Typiskt.

Jag har varit supertrött idag, men det är inte så konstigt, sov sjukt lite. Om jag skulle bädda ner mig nu med en tidning och en kopp the skulle jag slockna på två röda. Jag har varit hungrig också, så jag åt nu nyss. Smalmackor, det första jag har ätit på flera dagar (har juh ont i munnen) och jag kom på att jag har nog inte bajsat sen i onsdags kanske? Förstoppning som vanligt, lite lustigt är det :)

För att få gnälla lite mer så har jag ont i fötterna och i ryggen. Så, färdigklagat.


Krutonger= jävulens påfund

I natt vid 3-tiden så la mitt internet ner. Arg blev jag och tänkte "nu ska jag vänta till klockan 8 prick och sedan ringa ilskna samtal till min internetleverantör". Så i morse när jag satte igång datorn så var jag förberedd med telefonen i högsta hugg och så.. fungerar allt. Snopet. Jag har inte fått sova många timmar i natt, 3½h blev det och det var segt att ta sig upp. Men nu är jag nyduschad, nypåklädd och nydruckit the. Jag har förresten kjol idag, undra om det blir kallt? Idag ska jag vara flirtig, känns som att inget händer på den fronten, är sugen på något (någon) ny.

Slipper äta lunch i skolan idag för vi har en så kort dag, så när jag kommer hem blir det antingen tomatsoppa eller typ sparrissoppa. Sparrissoppa är klart underskattat, sjukt gott. Kycklingsoppan kan slänga sig i väggen, jag avskyr krutonger. Vem kom på det? Skitäckligt. Gillar det varken i soppa eller sallad, hårt äckligt vitt bröd som smakar gammalt. Bara helt onödiga kcal. Gomorrn

Smala Sara Varga..?

Visst Sara Varga är en söt och smal tjej, men när jag för några veckor sedan råkade på hennes hemsida fick jag mig en liten chock, är bilderna så mycket retuscherad eller är hon (nästan) smal? Hon dyker juh upp på mingelbilder lite titt som tätt och aldrig aldrig trodde jag att hon var.. så smal, hon har riktigt fin kropp på bilderna. Gillar hennes smala ben, frågan är bara om det är ED (ätströningar) som ligger bakom?

image42

Bilden är från
Sara Vargas hemsida

hits