Skinny girls don´t cry

Jag är typ fortfarande bakis efter helgen, även om jag tyckte att jag skötte mig ganska bra.. alkoholmässigt iaf. Har kännt mig ganska tjock i ca en vecka nu, nu är det verkligen dags att gå ner i vikt igen. Jag gick ner ganska mycket ett tag, men det känns som att jag har stannat av, även om jag äter ephedra.. I veckan fick jag höra "du bör gå upp lite i vikt", tror faktiskt bara att det var avundjsuka som talade. Och häromdagen fick jag orden "jag vill ha kropp som din", så visst känns det bra på det sättet, men jag känner mig ändå tjock.

Jag har träffat någon ny, såklart, inte ovanligt för min del. Eller ja, några nya men det är väl en (eller två) som är lite mer seriöst, fast jag känner mig lite osäker. När vet man att det är rätt? När man kommer till det här stadiet att man antingen ses mer seriöst (typ tillsammans) eller skiter i det (det är slut) så blir jag så himla ambivalent. Blir osäker på mig själv och den enda vägen ut är det här med att gå ner i vikt, för det är jag säker på att jag verkligen vill.

Jag har slösat bort hela dagen idag, men nu ska jag iväg till gymmet och sedan en promenad senare..


Super size vs super skinny

Jag hade klarat mig nästan tre veckor utan att kräkas, men i fredags efter fyllan så släppte det lös. Mc Donalds för hela slanten + pizza som fanns hemma (egentligen bjudmat). Hetsade och kräktes och hade världens baksmälla på lördagen, mest från maten.

Det som gäller nu är nya ephedra-beställningar, mer viktminskning (nu får jag höra att jag har fin kropp och är smal igen, äntligen) och en brun sommar. OCH säsong 2 av Super size vs Super skinny startar den 28:e maj på tv3, gladast!

Pst, förresten, anledningen till dåligt bloggande är killar.. såklart! Kanske borde köra en uppdatering på den fronten.. hmm :)


hits