Usch, mitt huvud

Sorry, dålig uppdatering jag vet... men det är helg och jag är full. Det har hänt så sjuka saker som jag har att berätta senare idag. Varför händer detta mig?! Hörs efter att baksmällan går över ;)

Amanda Bynes har blivit tjock!

Nej, titta vad min favorit Amanda Bynes har gått upp i vikt! Okej, ganska dåligt photoshopad bild av henne, betydligt mycket tyngre än i verekligheten. Frågan är bara om man mår bättre av att se kända människor som tjocka? Här har du möjligheten att just se dåligt photoshopade bilder av smala kändisar som bli tjocka, frågan är bara varför de inte lyckas med kinder, näsa och panna (och ger tusen onaturliga dubbelhakor)?!

Btw, har messat med den nyaste killen ikväll, vi ska nog ses i helgen. Och så har jag ett erkännande, jag hetsade tidigare ikväll, det är som att när jag skriver om att jag lyckats hålla mig så orkar jag inte stå emot längre.

Söndagsångest på en torsdag

Jag har typ söndagsångest idag, som om jag vore bakis och vaknar upp med känslan att jag gjort något dumt. Jag messar lite med folk, (killar) om vad vi ska hitta på till helgen, jag vill bara dricka och gå ut och dansa  natten lång.

Ni vet,
tjejen i skolan och jag satt och pratade idag. Hon skulle äta lunch, jag åt en måltid på 400 kcal (okej nästan allt fick jag i mig) och hon skulle vara nyttig och åt en stor nutrilettbar + lite mer som faktiskt nästan kommer upp till 400kcal, vet ni vad hon gör sedan. Äter en gigantiskt kladdkakebit. Under tiden så pratar vi om hur mycket kalorier saker och ting innehåller och jag säger åt henne att det inte är bra att exprimentera med maten. Jag- jag Elia säger det!

Vet ni hur länge sedan jag hetsade, jag är faktiskt grymt stolt över mig själv, fast just nu känner jag mig väldigt svag. Chokladkaka och chokladglass- kom hit!

En kanelbulle!

Helt slut ikväll. Jag har shoppat endel idag, skor, kjol och massa underkläder. Dessutom har jag ätit en kanelbulle! Fatta, typ en miljon kalorier, okej kanske 300, men ändå. Det är meningen att jag skulle träffa upp en kille (inte johan-kanske) imorgon, men jag kommer inte att orka.

Jag vill nog träffa någon ny, någon som är mer.. gullig och het och fin och varm. Och bra och har ambitioner och vill det jag vill.
Det var gott som fan


Försovit mig med sexdrömmar

Jag har försovit mig. Jag kommer inte att hinna allt som jag hade tänkt mig idag, funderar faktiskt på att strunta i allt viktigt och bara åka in till stan och shoppa loss ordentligt innan jag ska jobba en sväng.

Idag vaknar jag ganska platt och vrålhungrig. Har drömt sexdrömmar i en värld som såg ut som sagan om ringen (fast det fanns inga dvärgar eller hobbits eller så). Vi byggde upp en stor spelplan, sedan tände vi en eld på spelplanen och en hel värld öppnade sig. Vi gick runt på något som såg ut som en marknad och helt plötsligt fastnar mina tår i en hiss (en hiss liksom?) så jag börjar blöda. Och så kommer det fram en kille som ska hjälpa mig...

Jag har verkligen ingen lust att göra någonting idag, varför sa jag att jag kunde jobba för?! Aja, lite vitaminer och kaffe kanske får mig att bli gladare.


Pratade lite med Johan-kanske på MSN igår, jag gick faktiskt mest in där för att se om han var där och så skrev han till mig. Jag tycker att det blir så opersonligt på MSN, så jag gick efter bara en liten stund. Jag ville främst se om han var hemma, liksom bara för att veta. Grejen är den, att det är alltid han som hör av sig till mig. Det där är så himla fånig egenskap som jag har, jag får inte vara den som är mest på, inte bara med Johan-kanske utan alltid. Så jag vet att vissa killar blir less på att jag "spelar svår" när jag egentligen bara har den egenskapen. Men jag håller med om att det är fånigt att inte höra av sig om man vill. Vem vill hela tiden vara den som försöker?

Jag tror det blir en salladsboll med lite fetaost (10%) till frukost


Lindsay förklarar sin viktnedgång

Det har varit mycket Lohan på sistone, men av naturliga orsaker, hon krymper och det är snabbt! Nu förklarar hon sin viktnedgång på stress.

Lindsay Lohan medger att hon gått ner i vikt den senaste tiden och skyller på stress.

Starlounge har tidigare visat bilder som demonstrerar hur smal den 22-åriga skådespelerskan har blivit, och rykteskvarnen började genast mala om en eventuell ätstörning.

 För fyra år sedan erkände Lindsay i en intervju med Vanity Fair att hon hade ”gjort sig själv sjuk” i ett försök att gå ner i vikt, men enligt hennes talesperson handlar det bara om stress den här gången:

— Lindsay är medveten om att hon gått ner i vikt på grund av stress, men vi gjorde nyligen en modefotografering och då åt hon två stora måltider.

Middag 300kcal

Vet ni hur mätt jag är! Efter mycket inre kalgomål från min sida så lagade jag mat (jag har juh lovat mig själv att laga mat från grunden minst två gånger i veckan), jag ångkokade kyckling, morot, palsternacka och brysselkå med massor av kryddor. Sedan gjorde jag en röra av vitlök och viktväktarfraiche.

Resultatet var så himla gott och mättande och typ 300 kcal!

Mischa goes skinny

Oj vad fin Mischa Barton har blivit! Så fin kropp och kolla in armarna!


En god frukost

Jag är så hilma lat idag, orkar knappt sminka mig ens. Måste iväg och hämta en grej, allting är så långt borta i Stockholm, att ta sig från en plats till en annan tar en evighet. Jag har iaf ätit frukost nu, en dubbelmacka (smalmacka) med gurka, drack bara lite juice, det är så surt. Syns om en stund.

Det blev hett sex ändå ;)

God morgon, eller vad det nu är. Undrar ni vart jag har varit så länge ;) Nu ska ni få veta. Igår så åkte jag hem till Johan-kanske, vi pratade och tittade lite på tv. Sedan blev det som jag trodde, vi hade porrigt sex och det var faktiskt riktigt bra. Väldigt likt det jag hade tänkt mig och jag behövde verkligen få ha bra sex.

Idag är jag trött, åkte direkt till skolan från Johan-kanske och nu är skoldagen slut. Idag har jag massa planer, träna, sola, handla, tvätta, hämta saker, maila och ringa människor som jag inte hört av mig till. Och, såklart, uppdatera bloggen bra hela dagen!

Igår så fick jag nog i mig 1000 kcal, åt smalmacka (250) ris och lax (400), VK (100) och sedan på kvällen åt jag en drickyoghurt (ca 200) och tre geisha!


Hett porrigt sex

Jag känner mig lite nervös, jag är typ aldrig nervös. Jag kommer att träffa Johan-kanske om ett par dagar och jag har tänkt att ha sex med honom. Jag kan faktiskt inte hålla mig ifrån honom, han är så annorlunda och knäpp. Varför jag är nervös, jag har ingen aning om, det är nog det att jag har tänkt på det för mycket. Han är mer en planerare och jag är mer emotionell, känns det bra så vill jag. Jag har fått uppfattningen av att han ligger runt ganska mycket, och jag har mest haft mjukt pojkvänssex det sista året, så jag vill verkligen ha lite porrigt sex med hårdare tag.. Hett porrigt sex.

Jag har konstigt nog aldrig haft problem med att visa min kropp när jag ska ha sex. Visst så älskar jag när jag är jättesmal och benig, men jag har bra sex när jag är större också. Jag har så många kompisar utan ED som avskyr att visa sin kropp när de har sex, men det kanske mer är en fråga om självkänsla och självförtroende. Jag har bra självförtroende, men dålig självkänsla, mina vänner kanske är tvärtom.

Jag har inte ätit tillräckligt idag. Kyckling och ris för kanske 600 kcal, sedan lite grönsaksjuice/tomatsoppa. Nu först är jag hungrig, men nu är det försent. Aja, nu ska ni slippa mitt sexsnack ett tag :)

Det går inte att lägga upp bilder just nu, typiskt!



Lindsay tynar hon bort eller är snyggare än någonsin?

Lindsay har blivit så himla fin, hennes kropp ser helt annorlunda ut än för bara någon månad sedan. På Posh24 tycker de att hon "tynar bort", jag tycker att hon är galet snygg!





Hon lever

Jag lever, men det är knappt. Den här helgen har varit en enda dimma och jag är ledsen att jag inte har kunnat uppdatera, det är den största nackdelen med en anonym blogg, att man inte kan blogg om man inte är ensam. I helgen har jag knappt varit ensam en sekund.

Men nu är vardagen snart tillbaka, ska bli skönt att få vara nykter. Jag har ätit ganska dåligt hela helgen, en eller två måltider och jag har inte alls fått i mig tillräckligt med kalorier. Om man inte räkna all alkohol, men den gills inte.

I veckan väntar två dejter, massor av träning och mattips. Ska bli bättre på att ta kort!

Nu, dusch och tomatsoppa


Puss sötnosar!

Vet ni en sak, ni är det grymmaste som har hänt mig! Seriöst, på riktigt, okej jag är inte det nyktraste som har stått på denna jord just nu, men ni är verkligen min räddning! Jag är kanske full som en kastrull just nu, men jag skulle lika gärna kunna säga detta imoegon! Jag blir så glad av er, era fina ord och era visdomar, även om ni är unga ibland, skitsamma.

Vet ni hur mycket ragg jag har fått ikväll, vet ni har lång tid det har tagit mig att knappa  ihop denna text, vet ni hur många jag har hånglat med denna vecka (två). Det var så himla länge sedan så många flitrtade med mig och bjöd mig på "extra tilllbehör" till lunchen eller frågade om jag ska ut imorgon också. Jag är så glad glad glad just nu, jag önskar att ni också fick känna så som jag gör  just nu!

Förrutom Johan-kanske så råkade jag få till det med  en ny  kille, han vill komma hit nu, men jag orka inte. Hoppas ni har haft det grymt ikväll. Puss

Smalmacka och salladsboll

Morgon!

Idag är en bra dag, det känner jag på mig. Det blir skola och drinkar, vilken kombo va! Jag funderar på att möta upp Johan-kanske sen, han messade mig i natt och jag vaknade till vid 2-tiden, inte kul. Jag sover så fruktansvärt dåligt just nu, men så brukar det vara när man går ner i vikt, eller för mig iaf. Han är ganska på, jag gillar att inte spela spelet och jag skulle kunna tänka mig att träffa honom, inte seriöst, men oseriöst.

Idag ska jag få i mig 1000 kcal, det är målet. Dricker lite juice just nu, äter en smalmacka och en salladsboll.


Fasta VS Very Low Calori Diet

Nu när jag äter så pass mycket (1000kcal/dag) så känner jag mig så jävla misslyckad när jag läser om de som är inne på sin 6:e fastedag och känner sig så rena. Jag har hållit på med det här i så jäkla många år att jag vet att när jag äter alldeles för lite (typ 200-300kcal/dag) så hamnar min kropp på svält så snabbt. Visst tappar jag vikt i några veckor, men sedan stannar det. Och jag blir arg och äter mindre, men ingenting händer. Om jag gör som jag gör nu så stannar inte förbränningen på samma sätt och förhoppningsvis så går jag ner mer, om än inte lika snabbt.

Vad tror ni? Ät det bättre att fasta, eller äta max 200-300kcal/dag, eller äta mer typ 1000kcal och hålla förbränningen uppe? För mig är det så himla splittrat, jag har alltid kört på nr 1, men den här gången så köra jag på nr 2 (hehe, skoj jag vet ;)) och det känns bra, även om jag inte känner mig lika "ren".



Jäkla aftonbladet

Gah, allting bra på aftonbladet så måste man ha puls-skiten. Kan de inte bara förstå att jag är beroende av thinspo och låta mig (oss) slippa betala!


En het dag

Gissa vem som varit flirtigast i världen idag. Jag såklart. Jag har verkligen haft en jättebra dag, men dock bara fått i mig 750 kcal, sitter här med en mild ädelost-varma koppen, men det är bara ca 100 kcal till.

Idag har jag fånat mig med en kille i min klass, vi har faktiskt hånglat en gång när jag var fullare än fullast, och det höll på att bli mer än hångel. Tur att jag satte stopp för det iaf. Sedan en till, som jag inte träffat förut, han var ganska het faktiskt. Iaf så kommer vi nog att ses imorgon igen.

Jag är på G just nu, imorgon är det helg och då kommer det att bjudas på mer skoj.


När allt känns lite lättare

God morgon allihopa

Idag är det en tung dag (som alla andra eller), snoozade i över 30 minuter och vaknade till sen elak Sexet. Idag blir det en stund i skolan, jag känner mig ganska flirtig idag så jag hoppas att ha kul. Visst känner man sig så söt och fin när man går ner i vikt, som pånyttfödd nästan. Allt som brukar vara tråkigt, typ skolan, jobb, träning känns mycket lättare.

Idag måste jag tvinga mig till gymmet. Nu frukost, gurkmacka.


Johan-kanske är konstig

Hej!


Har dock bara fått i mig ca 500 kcal idag.

Lindsay fortsätter krympa


Storstäda

Dålig uppdatering igen, sorry.

Jag håller på att storstäda, för i morse fick jag veta att jag kanske får besök och ni vet vad det betyder i min värld. Panik! Men det håller tankarna borta från mat iaf. Sedan förlorar man all eventuell aptit när man ser dammråttor, hår och toalettborsten. Besöket kommer inte vara långvarit, kanske bara ikväll, men vi får se. Annars får jag väl sparka ut honom ;)


Det går inte att lägga upp bilder just nu.

Min stora hemlighet

Ni som har hängt med ett tag i min blogg vet om min stora hemlighet. Jag har varit överviktig. Alltså, visst jag tycker inte att jag är smal nu, inte smal-smal, men för många år sedan kunde jag bara önska att se ut som jag gör idag. Jag har egentligen alltid varit smal, men under ett par år gick jag upp i vikt, jag vet inte alls varför, men jag kan tänka mig att jag använde mig av mat för att döva känslor och utan att kompensera.

Nu när jag tänker tillbaka så känns det som att det inte ens var jag, jag var Ana innan och Ana efter, men under den lilla perioden var jag BED. På något annat sätt kan jag inte förklara det.

Jag hade en kompis som var mycket större än vad jag var, hon hade gått med i viktväktarna och räknade points. Hon lyckades gå ner ganska mycket, men hon var fortfarande ganska stor. Det här var i början av 2000-talet och hon och jag kom överens om vem som hade den mest perfekta kroppen. Shakira.

Shakira hade precis släppt whenever wereever och skakade rumpan och badade i en lerpöl i musikvideon och vi var helt besatta av videon. Vilken fin kropp hon hade!

Av en slump så såg jag videon idag, för första gången på många år, och vad tänker jag på idag när jag ser den? Jag tänker att hon är normal. Normal-smal, inte smal-smal. Hon ser sund ut och så har hon ett gigantiskt ass, men hon är latina så det är ganska självklart. Och det konstigaste av allt, jag skulle aldrig, aldrig, aldrig vilja se ut som henne. Hon är alldeles för stor.


BMI 48,9

Sådant här gör jag när jag skjuter på att gå ut och bränna lite fläsk på promenad. Jättevettiga saker. Hmm...


Om jag skulle väga 133kg skulle mitt
BMI vara 48,9!




I ♥ ANA

Jag är verkligen inne i en bra period just nu, killar, vänner, familj, det mesta går min väg. Så brukar det vara när man har tappat några kilo, känner sig sötare, smalare, har mer självförtroende. I love it.


Smal middag

Usch vilken dålig uppdatering jag har haft nu. Och så måste jag be om ursäkt för alla mail som jag inte har svarat på, sorry. Jag har varit tvungen att ta tag i vissa saker. Har precis ätit middag, smalmacka, wokgrönsaker och skaldjurssoppa, hur gott som helst!

Middag med grönsaker och soppa, ca 300 kcal




Det här med liknelser..

Morgon.

Det blev sent i natt igen, men jag behövde min egentid när jag spenderar massa tid med andra. Blev inte speciellt mycket sömn i natt, ögonen är fortfarande trötta och jag har inte ens klätt på mig. Idag blir det en snabbvisit till stan, skolan sedan är gymmet ett måste och handla. Så borde jag ta tag i tvätten och disken och allt annat som är sjukt jobbigt att ens tänka på.

Som jag skrev igår så börjar jag äntligen känna hur min kropp börjar tona till sig, den känslan är helt sjukt underbar, som att vara full och nykter på samma gång.


Nu har jag precis tagit mina vitaminer och äter frukost.


Inget slöseri med tid

Just nu önskar jag att jag kunde få vrida tillbaka klockan drygt tio år, tider då man kunde vakna på morgonen och inte orka gå till skolan. Skolka från töntiga gruppträffar och mesiga redovisningsgenomgångar. Mycket av den tid jag spenderar på vardagliga göromål tänker jag att jag hade kunnat träna eller göra något vettigt (promenera, blogga, receptleta mm), det känns som slöseri med tid. Ibland brukar bloggläsare som vill se mig frisk fråga om jag inte vill sluta slösa bort mitt liv. Jag tycker att det är tvärtom.

Efter den tråkiga gruppträffen nu ikväll så gick jag omkring lite i stan, jag älskar känslan av sug i magen, cigg i handen och folk som tittar. Äntligen börjar min kropp att formas som jag vill.

Inte jag, tyvärr



Tänk dig smal

Det viktigaste är positiv inställning!


Har varit på skolan ett tag, ska ut nu igen..

Viktbråket Blondinbella vs Gynning och Katrin

God morgon

Jag har uppenbarligen inte sovit så mycket i natt, jag vet inte vad det har varit men sömnen har varit väldigt orolig. Vaknar upp till en snöig januarimåndag, sköt att jag bara har en kort skoldag.

I natt har jag fått ett mail av en tjej som undrar varför jag inte har kommenterat viktdebatten som pågår just nu mellan dessa stora bloggar. Blondinbella vs Katrin och Gynning.

Jag bryr mig faktiskt inte speciellt mycket, visst, det är lite intressant, men allt som är sagt har sagt så många gånger förr. Sedan så "håller jag inte med" någon av parterna, jag tror inte att det handlar om sakfrågan utan något annat. Och så tror jag att BB bara försöker provocera, hon ljög om sin jeansstorlek för drygt ett år sedan, innan hon gick ner typ 8 kg sa hon att hon var en 26", not true. Hon bantar. Hon dricker cola light, varför? För att det är godare, yeh sure.

Katrin och Gynning kan jag faktiskt inte säga så mycket om. För ganska så länge sedan skrev jag ett inlägg i min blogg om att jag tror att Katrin har ätstörningar. Varken hon eller Gynning har ett normalt förhållande till mat, precis som BB. Så eftersom alla bara ordbajsar så bryr jag mig inte. Men ärligt talat så gillar jag alla tre, ordbajsare är roliga. Det är som en nyare variant av dokusåpa.


Hungrig men pank?

Jag hade ingen aning om att klockan var så mycket! Vad har jag gjort hela natten? Typ tittat på tv, planerat matinköp, youtube:at och läst. Så här dagarna innan löning kanske det är lite skralt i kassan? Här får vi veta hur vi ska handla för att vara smarta i fattiga tider.





En miniklänning för motivation

Sitter och tittar i kataloger, jag brukar köpa ganska mycket kläder men jag har faktiskt inte köpt så mycket sista halvåret, gissa varför. För stor såklart. Nu när jag har ett tydligt mål så känns det mycket bättre, kanske jag skulle köpa en minimal klänning som jag ska komma i? De kommande månaderna kommer jag iaf köpa rätt mycket kläder, om jag är duktig med maten så hade jag tänkt kring 10000:-.

Något konstigt som har hänt de senaste dagarna är att när jag väl får äta så tar det emot. Som i morse, jag vet att jag måste äta frukost, men när jag sitter där med mina smalmackor så tänker jag "men det är så mycket, jag orkar inte". Jag vet inte om jag försöker lura mig själv, för att dricka ett glas juice på 125 kcal blir man inte proppmätt på. Larvig jag är!

Johan-kanske (killen från igår) har smsat en del. Men jag vet inte om jag vill träffa honom.. Iaf de kommande dagarna är lugna i skolan, så det blir mycket gym och bloggande. Håll utkik!


En miniklänning är bra motivation!

Middagstips ute

Jag lever knappt efter igår, jag blev så trött efter min middag så jag somnade. Jag åt frukost/lunch vid 11-tiden och var så fruktansvärt hungrig vid 18-tiden, så jag orkade inte laga någonting utan gick och köpte mat istället. Det blev lite grekisk sallad och lite lax- och skaldjurssallad, verkligen hur gott som helst! Jag har tyvärr inte fått i  mig alla 1000 kalorier idag, men jag skyller på att jag har varit fruktansvärt bakis och bara legat i sängen.

Om man måste äta middag ute är skaldjurssallad jättebra!




Lindsay- nu ännu smalare


Lindsay har verkligen gått ner i vikt. Hennes armar och ben är smala, men hon har fortfarande stora bröst, hon har väl inga sillisar vad jag vet?

Har du gått ner i vikt?

Jag kanske inte var det nyktraste i natt. Jag vaknade för en stund sen och har blåmärken lite överallt, hur gick det till egentligen? Men jag hade kul igår, lagom mycket alkohol, ja okej, kanske lite mycket. Fast jag drack ungefär så mycket som jag brukar, men jag kanske är mer lättpåverkad.

Den nya killen vill att vi ska ses i dagarna, han ville bestämma en dag där och då, men jag vill typ inte träffa honom. Visst, han hade sjukt het kropp, men det var någonting som jag störde mig på, jag vet inte vad, hans tänder kanske? Eller dialekten? Eller letar jag fel?

Jag fick frågan om jag har gått ner i vikt igår!

Älskar Gemma



Han är het

Gissa vem som är full som en kastrull? Jag såklart, jag har pracis kommit  hem, och har givetvis jättedåligt samvete för att jag inte ha ruppdaterat på hela dagen. Kan jag trösta med en hemlis? Jag träffade en kille ikväll. En ny. Ingen rolig en, men han är ny. Han är kring 30-någonting och heter johan-kanske och har en fruktansvärt het kropp. Annars var han inte min typ, han vill ses i vekcan, det vill inte jag, hur ska jag klara mig ur det här? psuss

Miss Hippo ska ut!

Morgon. Efter min hets igår så somnade jag, jag missade allt roligt igår, vad hände? Vad gjorde ni igår? Vaknade till vid 01.30 av mobilen, suck, gick upp och släckte överallt och somnade om. Så i natt fick jag äntligen sova ut ordentligt, typ tio timmar!

Ikväll ska jag ut, jag är så peppad, längtar efter dimman, flirt, sex? Jag måste bara hitta något att ha på mig så jag inte ser ut som en flodhäst, svart funkar juh alltid.

Sugen på smal pizza? Låter faktiskt gott!



..eller så ger man upp

..eller så ger man upp och hetsar ändå. Jag är så dålig, fick upp min lunch också, konstigt att den inte har smält än. Det luktar kräks här, fyyy!





Utifallatt

Nästan tolv timmar utan uppdatering, galet. Jag skippar gymmet, jag orkar verkligen inte, är fortfarande lika trött som imorse. Förhoppningsvis byter jag om från min mystunika (som jag drog på mig i samma ögonblick som jag kom innanför dörren) och tar mig ut på en promenad iaf, men det är helt galet kallt ute nu. Vad hände med min vår?

På vägen hem så satt jag och funderade på vad jag skulle hetsa när jag kom hem. Jag tänkte att jag skulle ta en sväng förbi affären och inhandla lite chips och grädde, men jag vill inte, jag vägrar, vill inte! Jag vill klara att känna någonting utan att måsta hetsa och ta bort känslan. Jag vill klara att gå ner i vikt utan att "råka trilla dit". Jag är något utan Mia, utan ätstörning, utan hets.

(Men.. om det blir för tungt senare så har jag kladdkaka och B&J hemma)


Hade sålt min högra hand

Morgon, jäklar vad morgontrött jag är idag. Tur att jag hoppade in i duschen igår och tvättade håret, så jag slapp göra det idag, för det hade inte gått. Idag blir det lite slit, sedan hoppas jag att jag ska orka gymma eller promma. För jag ska vara duktig och inte gå ut ikväll, jag ska ändå upp ganska tidigt imorgon.

Jag hade sålt min högra hand för att få lägga mig i sängen, titta på en film och dricka kaffe idag.

Testade ett par jeans nu, gah jag blir galen på allt fläsk. Nu frukost, ett par smalmackor.


5 "smala" efterrätter

Är ganska trött redan. Iaf så hittade jag 5 ganska "smala" efterrätter, de gånger man förtjänar något gott utan att kompensera. De innehåller mellan 142-283 kcal.


Yoghurtdagen

Nu har jag varit och tränat och handlat. Det blev inte så mycket handling för en kompis ringde, hon som skulle komma och hälsa på som jag var så orolig över. Nu ska hon inte komma. Jag saknar henne jättemycket, men måste ändå erkänna att jag tycker att det är skönt att få göra min grej ifred.

Idag har jag ätit yoghurt mest.

Frukost: Yoghurt, krusakli, russin, smalmacka ca 300 kcal
Mellanmål: 1 smalmacka 1 rågrut 75 kcal
Middag: Yoghurt, krusakli, nötter, russin ca 300 kcal

Inte uppe i 1000 men..


Confessions

Jag skäms. Ni vet när man hade gjort någonting dumt när man var liten, men enda utvägen var att erkänna för sin mamma. Så känns det nu, men inför bloggen. Jag gick på min promenad, åt frukost, men sedan.. hetsade jag. Efter jag har hetsat ibland, så blir jag så himla trött. Känner ni igen det? Det är som att när man kräks så kräks man upp all energi som man har i hela kroppen. Så jag gick och la mig, så nu har jag power nap:at i 1½ timme.

Jag gillar att gymma till alla skumma program på Mtv, det ger energi. Typ Next, Room raiders, My super sweet sixteen osv.

Sedan blir det handling, älskar att handla ;)



Visst äter du din frukost?

Morning sunshines.

Vaknar med solen i ögonen, en riktig vårdag! Öppnade dock fönstret en sekund och det är riktigt kallt. Jag är ganska så nyvaken, det blev ganska sent igår igen. Jag har tagit mina tabletter och nu dricker jag lite kaffe, strax blir det en promenad i det fina vädret och sedan hem, frukost/lunch och gymmet. Jag borde även tvätta och städa idag, det kanske kommer en kompis och hälsar på om ett tag och då måste jag städa bort allt som har med ätstörningar att göra.

Ibland tycker jag att det är svårt att hitta bra frukostalternativ. Det är viktigt att äta frukost, du får igång förbränningen för dagen och de som äter frukost väger mindre än de som hoppar. På min food porn-sida nr 1,
Tasteline så har de en massa bra frukostförslag.


What a girl eats

Satt och tittade igenom gamla inlägg under "trigger" och hittade en pro-ana-sida som jag inte ha besökt på jättejättelänge, "What a girl eats" heter den. Jag tycker fortfarande den är bra, innehåller det bästa och är ganska snabb att gå igenom, dessutom rätt så inovativ.

Gillar bland annat iden om att skriva ut en sida med saker att göra istället för att äta. Hon har kommit med en massa förslag och sedan kan man lägga till det som känns bäst för en själv och sätta upp listan på kylskåpsdörren. Något annat som är bra är vad man kan äta om man är sugen på något speciellt. Finns under "can the cravings".

Dessutom finns det omröstningar som de nedan under "fun stuff"

Mat för idag

Vad tiden går snabbt idag. Jag har hunnit med 1 timmes promenad och så gym (-650kcal), senare ikväll blir det en till prom (-300kcal till). Åt lite mer middag än grönsaksjuicen:

Frukost/lunch: 1 varma koppen + 2 smalmackor. Ca 250 kcal
Middag: Grönsaksjuice, 1 äpple, 2 rågrut och 1½ dl yoghurt. Ca 250 kcal

Jag är inte rädd när jag går ut på promenader sent, men när jag var på väg till gymmet så kom det fram en tjej till mig och frågade hur man kunde gå för att gå där det var upplyst. Klockan var typ 18.30.



Vilken tajming

Jag kom hem från träningen två minuter innan Top Model började, puh. Träningen gick jättebra idag, det kändes lätt och den heta killen i receptionen flirtade med mig. Jag var inte riktigt på humör för det så jag skrattade lite bara och tittade när jag gick. Idag tänkte jag att jag ska få äta hur lite jag vill, alltså att jag slipper äta 1000 kcal om jag inte vill.

Så än så länge har jag fått i mig en varma koppen och två smalmackor. Nu väntar en kopp med varm grönsaksjuice på att ätas till Top Model. Bra middag va ;)

Förresten, fick skavsår av mina jäkla skor. Dags att köpa ett par nya. Vart kan man hitta bra skor till rimliga priser (ca 1200:-)

Varma koppen, a girls best friend

Snart på väg till gymmet

Känner mig så fruktansvärt lat idag, har gått en promenad och tror att jag ska orka mig iväg till gymmet snart. Pinsamt nog så måste jag sminka mig innan, jag kan inte visa mig utan smink där. Det är ganska larvigt att tänka som jag gör ibland, därför erkänner jag det inte för någon förrutom er ;)

Det var så fint ute idag


Paris, smalare än någonsin?

Jag känner mig så levande idag, måste bara skynda mig ut på en promenad innan solen går ner.

Paris har gått ner ännu mer i vikt. Hon har så fina armar, ser så fragile ut.



Paris Hilton såg allt tunnare ut under hösten och av de senaste bilderna att döma verkar hon nu ha tappat ännu mer i vikt.

Som Starlounge tidigare rapporterat berättade arvtagerskan i november att hon panikbantat då hon fått veta att hon skulle fotograferas i en pytteliten outfit i annonsen för parfymen Fairy Dust.

— Paris ville inte bli retuscherad så hon började överdosera pilatesklasser och annan träning så snart hon fick veta vad hon skulle ha på sig. Hon blev helt galen, avslöjade en källa för Fox news.

Den 27-åriga blondinen ser dock allt benigare ut och skvallerpressen fortsätter att spekulera i vad som orsakat hennes kraftiga viktminskning.

Pro-ana eller wannabe?

Det var en tung kväll igår, jag var ledsen och ville inte sova. Jag var nog ledsen för att jag var så trött men jag ville inte gå och lägga mig så ledsen för då blir sömnen ren katastrof. Somnade kring fyra, men innan dess så hade jag jättejobbiga cravings. Jag var sugen på mat, gick till kylen, öppnade, tittade, men nej jag får inte äta något, stänger. Hungrig, måste ha något, tar en gurkbit, äter, mer hungrig. Kycklingskinka, in i munnen. Jag klarade mig utan att hetsa iaf, mest kanske för att jag inte har något gott hemma.

Igår träffade jag en gammal klasskompis som jag inte sett på nästan ett år. Jag såg henne först, men jag trodde inte att det var hon, jag tänkte verkligen att det måste vara hennes syster eller något. För hon var verkligen inte lik sig. Hon hade gått upp ganska mycket i vikt. Men sedan såg hon mig och kramade om mig snabbt, det var bara så konstigt för om hon inte hade sett mig så hade jag inte hälsat. Fast hon är ganska ung och när man blir lite äldre så går man ofta upp i vikt.

En annan konstig grej. Jag tror att det är en tjej i min klass som läser min blogg, eller är pro-ana iaf. Jag brukar undvika att prata om mat och vikt utanför bloggen, men den här tjejen pratar konstant om mat, kalorier, vikt, kroppar mm. Och varför jag tror att hon läser min blogg/är pro-ana är för att vissa ganska säregna formuleringar eller åsikter råkade ploppa ut ur hennes mun igår, tillsammans med bantningpiller från hennes väska. Som  hon tog framför mina ögon! Jag har ganska svårt för sådana personer, ni vet, de som alltid pratar om hur tjocka de är men sedan glatt äter stora bitar chokladkaka, är de wannabes eller pro-ana?



På tal om Top Model

Jaslene Gonzales, vinnaren av Top Model 8. Älskar hennes axlar och nyckelben!


Hanna Hedlunds anorexia

Jag hade ingen aning om att Hanna Hedlund har haft ätstörningar. 165 cm och 46 kg, gah avundsjuk!


Dagens plus + det är top model= thinspo
Dagens minus- mår inte bra, inte bara fysiskt...

Magacraving

Mår inte så bra idag, känner mig varm, ont i huvudet och har fruktansvärda cravings. Hade jag haft chokladtårta, chokladkaka eller choklad-vad som helst så hade jag hetsat.

Ge mig!

En sköön natt

God morgon, idag har jag verkligen fått sova ut. Ca 9 timmars ljuv och varm sömn, jag hade rätt bra sexdrömmar i natt! Idag är det skola igen, sedan ikväll när jag kommer hem så ska jag packa min lilla träningsväska och pallra mig iväg till gymmet och bränna lite fläsk.

Nu äter jag miniyoghurt (70 kcal), krusakli (17 kcal) och lite russin. Måste få i mig en macka och lite juice också.


7000 kcal = 1kg fett

Vet ni vad? Jag är såå glad! Det är nog en kombo av min smekmånadsfas (med vikten- allt går bra innan baksmällan kommer) och att jag ser en framtid. Det finns en grej som förhoppningsvis kommer att hända mig, jag får hålla tummarna helt enkelt.

Det sägs att ett kilo fett är ca 7000 kcal och med tanke på att jag äter 1000kcal per dag och att man behöver ca 2000 så innebär det ett underskott på 7000 kcal/v, dvs ett kilo fett. Dessutom brukar man tappa muskelvikt också. Alltså borde jag med den här takten tappa minst 4 kg i månaden och jag har på mig ca två till så borde jag nå min maxvikt (dvs 50 kg) med mycket marginal till och med.



Behåll motivationen när det börjar tryta

Oj vad sent det är, jag har haft fullt upp idag! Dessutom har det varit en riktigt bra dag, massor av skratt och skoj. Min skolflirt tog mig i håret och jag har varit ganska flirtig idag. Jag har fått i mig nästan alla 1000 kcal, helt utan ångest och faktiskt kännt mig nöjd hela dagen. Nu är jag lite hungrig, jag ska nog gå på en promenad och sedan dricka lite varm grönsaksjuice.

Det är nu som nyårslöftena bryts, Aftonbladet tipsar om hur du gör för att behålla motivationen




Matplanering

God morgon, gissa vem som sovit dåligt, precis som vanligt. Jag kunde dels inte sluta ligga och fundera över livet igår och sedan när klockan ringde så kändes det som att jag inte ens hade sovit. Nu har jag iaf fixat håret och sminkat mig och nu väntar lite frukost. Idag har jag lagt upp matplaneringen väldigt bra.

Frukost: 350 kcal
Lunch 450 kcal
Middag: 100 kcal


Och så måste jag pressa in 100 kcal till någonstans, frågan är bara vart? Annars blir det skola idag, känner mig ganska fin så jag hoppas på att jag ska vara ganska så charmig idag. Vem vet, jag kanske får ragg och blir utbjuden, som häromdagen. Självklart tackade jag nej som vanligt, men det är bekräftelsen jag vill åt. Jag är jättesvullen idag, suck.

Nu, juice och macka.


Dana the 8 year old anorexic

Vilken tung kväll det här blev. Snubblade över ytterligare en dokumentär, en om Dana en 8-årig anorektiker. Det gjorde så ont att se, hon är åtta år. Jag hade velat se Dana tala om sina orsaker, även om hon själv inte vet så måste det finnas någonting. Inte bara en mörk episod i hennes liv som mamman tror.




Freaky eaters

Jag älskar YouTube och jag älskar knäppa brittiska dokumentärer.

Freaky eaters heter den och första avsnittet så får man följa en tjej som typ bara äter bränd korv






Min bästa vän ätstörningen

Jag har klarat mig från hets länge nu, säkert sex dagar, men ikväll tog det slut. Jag vet inte vad som hände, jag har gått på två promenader idag och när jag kom hem från den andra så var jag lite sugen på något sött. Jag ville bara smaka lite. Men bara smaka lite finns inte i min värld, vad betyder lagom?

Jag ville inte förstöra att det går så bra nu, bara bra mat, ganska mycket, men ändå bra. Så när jag tänkte sockertankar så var jag förlorad. Mest kanske för att jag saknar Mia lite, att få go bananas och bara strunta i hela världen omkring.

En ätstörning är bästa vännen och värsta fienden. Ibland får jag mail från folk som inte förstår hur jag kan hålla på så här år ut och år in, men det är det enda jag känner till. Och det enda jag vill känna till. Men nu har jag bekänt mina synder, jag hetsade och kräktes och nu ska jag inte göra det på.. länge.

Glass är den bästa hetsmaten jag vet


En riktig slö-dag

Jag har ingen toppendag idag, känner mig trött, ont i magen och sitter bara och tittar på gamla top model-avsnitt, fast det är ju thinspo i sig. Åt middag för över en timme sedan, blev ca 250 kcal, är inte i närheten av 1000 kcal idag.


Fixa din drömvikt 2009

Jag är så trött idag, jag har varit vaken i drygt fem timmar, men håller till i sängen och har inte fått på mig några kläder. Hittade ett test på Aftonbladet också, inte så givande, men ändå. Nu måste jag ta tag i mig själv, på med sminket och promenadskorna och ut och gå.


Truth About Size Zero

God morgon, hur har ni sovit? Min natt var ganska jobbig, kunde inte sova så bra faktiskt. Det gick en dokumentär för ganska precis ett år sedan som hette "The truth about size zero". Den handlar om en modell som har UK size 8 och ska banta ner sig till US size zero (typ UK 4). Man får följa hennes strikta diet och galna träningspass samtidigt som hon tydligt känner av medaljens baksida.

Före- och efterbilder



Det kom ett mail



Hej Elia
Jag bor fortfarande hemma och vad jag har förstått så har du också bott hemma och haft ätstörningar. Tyckte du inte att det var svårt att komma undan mat och så? Hur gjorde du då?
Kram Lina


Hej Lina
Ja, det har du alldeles rätt i att jag bodde hemma i många år samtidigt som jag hade problem med ätstörningar. Det svåraste var nog att dölja att man inte åt, jag kräktes väldigt sällan på den tiden. Mina föräldrar har alltid jobbat väldigt mycket så jag har umgåtts ganska mycket med mina syskon och de var inte direkt några frukostätare, så det var inte så svårt att komma undan. På eftermiddagarna när jag kom hem så har jag haft olika perioder. Vissa perioder så har jag gjort negerbollssmet och ätit direkt ur skålen eller gjort kladdkaka och gömt den i mitt rum och hetsat när ingen sett.

Andra perioder åt jag litelite när jag kom hem och sedan åkte jag iväg och tränade, Så att dölja mina matproblem i vardagen har egentligen inte varit några stora problem. På helgerna var det lite annorlunda, men även då tränade jag mycket så jag hade mina egne rutiner. Annars var det det vanliga, ljuga om hur mycket man ätit, säga att man är mätt, man har redan ätit, ingen matlust mm. Tyvärr har jag inget roligare svar än så, men tack för en jättebra fråga, den fick mig verkligen att fundera.

Har du en fråga eller bara något du vill säga, maila mig. Skriv gärna om ni inte vill att ditt mail ska hamna i bloggen. Någon frågade om jag redigerar mailen något. Jag tar bort namn som är för avslöjande eller gör valdigt svårlästa texter lite läsvänligare.
[email protected]

Dietistens 10 råd

Hade glömt att jag köpte expressen igår. På löpsedlen stod det något om platt mage, och då var det ett måste för mig. Det stod om 3-timmarsdieten, man äter lite, men ofta, därav namnet. Sedan en framgångssaga såklart. Dietistens 10 råd:

1. Ät mindre måltider var tredje timme, och ät fem-sex gånger per dag
2. De flesta bantningsförsök slutar mellan 14-16 på dagen, ta en frukt eller smörgås istället
3. Drick vatten, förväxla inte hunger med törst
4. Ät en frukt eller grönsak varje gång du äter
5. Bestäm dig konkter vad du vill uppnå och sätt upp delmål
6. Belöna dig själv när du når dina delmål
7. Köp inte mat som innehåller mycket socker eller sötningsmedel
8. Njut av maten/sötsakerna du verkligen älskar och strunta i sött till vardags
9. Ät dig 80%-igt mätt, målet är att vara nöjd hela dagen och hålla blodsockernivån stabil
10. Träna, mer muskler ger mer fettförbränning






Elias bröd

Mitt bröd (ett omgjort recept från någon tidning)

2½ dl dinkelfullkornsmjöl
3½ dl krusakli
3/4 dl linfrö
3/4 dl solrosfrön % pumpafrö-blandning (finns bla på ICA)
1 3/4 dl blandade nötter, jag tog en färdig nötmix från ICA, men det går även bra med mandel, valnötter, cashew mm.
½ dl russin
1 tsk salt
6dl naturell lättyoghurt
1½ tsk bikarbonat
sesamfrön för formen

Sätt ugnen på 175 grader
Smöra en avlång form och bröa med sesamfrön (eller knäckebröd)
Rör ihop alla torra ingredienser i en skål. Häll i yoghurten, blanda och lägg över allting i formen
Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50 minuter.


Hela smeten innehåller ca 2000 kcal och ger ca 30 skivor, dvs ca 66 kcal/skiva. Dessutom inga tillsatser eller konstiga konserveringsmedel.




En bulle i ugnen

Nu har jag handlat och bakat, mitt bröd står inne i ugnen. Jag är inte van att ha en bulle i ugnen ;) Men snart får ni se hur det blev. Ikväll hade det varit roligt med färgglada drinkar och dansa hela natten lång, men mår inte så bra. Känns bättre med att baka lite, se på en film och gå upp i tid imorgon. För går jag ut så kommer jag inte komma hem förrän solen går upp och sedan sover jag bort hela söndagen. Dessutom är alkohol = rinnande socker.

Jag har inte fått i mig mina 1000kcal idag. Till frukost blev det ca 300 kcal och middag ca 400. Alltså borde jag få i mig ca 300kcal till, men jag orkar inget mer. Lite nötter kanske är en bra ide, innehåller mycket kalorier och bra fetter, men är inte mättande.



Middag 400 kcal

Innan jag går och handlar så fixade jag till middag. Blev ca 100g köttfärs (ca 200kcal), omelett på 1ägg och två äggvitor (130 kcal) och  lite grönsaker. Totalt ca 400 kcal som motsvarar ungefär det jag brände på gymmet.





Hur ser era höfter ut?

Min uppdatering har inte varit den bästa idag, men jag har gjort så mycket. Pratat i telefon och så gick jag och tränade. Jag har precis duschat och nu ska jag strax gå och handla inför mitt bak, jag är peppad!

Jag tycker att Amanda Bynes är så fin, älskar hennes karaktär i What I Like About You. Iaf ser ni hur det går in nedanför hennes höft där benen börjar, så har jag också. Mina höfter är lite fyrkantiga. Hur har ni? Är era höfter helt runda?


Morgonrutiner

God morgon, jag somnade igår framför tvn. Så hela natten har den stått på tillsammans med alla lampor och stört mig. Men jag är glad ändå, för jag har sovit över tolv timmar! Inte för att jag känner mig utvilad, vaknade ju flera gånger under natten, men tänk att jag fick sova så länge ändå. För mig är det viktigt med morgonrutiner. Nu ska jag ta lite piller och tvätta mig.

På helgen så gör jag allt i vilken ordning som helst

Mysig hemmakväll

Vad skönt det var med en långpromenad. Jag som inte trodde att jag skulle orka gå ut alls ikväll, men jag är glad att jag inte alltid är så lat som jag tror. Jag har tackat nej till så mycket ikväll och nu när jag sitter här med en rykande kopp the så känner jag mig nöjd med en mysig hemmakväll. Man behöver ju inte vara the party queen varje fredag-lördag ;)

På mina promenader så drömmer jag mig bort om hur det kommer att bli när jag blir smal och fin.


Get thin or die trying

Jag är trött, så trött att jag håller på att somna. Idag har jag iaf fått i mig 1000 kalorier, tror jag. Får inte somna, måste ut, på promenad... snart.


Kycklingsallad

Jag har precis ätit lunch, alldeles för sent men strunt samma. Jag köpte ½ grillad kyckling men tog bara lite filé, sedan så gjorde jag en liten sallad och till det en matsked keso. Jättebra tips om man måste köpa mat på skolan eller jobbet, för det är fortfarande ganska smal mat. Äter som vanligt på en assiett, det lurar ögat.


Hilary Duffs nya vikt

Hilary Duff brukar pendla i vikt, men nu ser hon tyngre ut än på länge.



Utgång eller hemgång?

Idag är tredje dagen i rad som jag vaknar innan väckarklockan. I natt fick jag äntligen sova ut, strax över 8 timmar, så nu är jag på bättre humör. Det är fredag och det betyder helg. Kommer ni ihåg min kompis pippi, hon med bulimi. Hon vill att vi ska ut, men jag vill inte förstöra allt nu när det går så bra. Så jag tror att jag ska ta en lång promenad när jag kommer hem ikväll och sedan gå upp tidigt på lördag och släpa mig iväg till gymmet.

Igår var det meningen att jag skulle äta 1000 kcal, men jag nådde inte ändå upp.

Frukost: Smalmackor + juice ca 350 kcal
Lunch: Ca 400 kcal
Middag: Varma koppen 100 kcal
___________________
Summa: 850 kcal

Jag hade tänkt att baka i helgen, ett gott lågkaloribröd är tanken



Dåligt humör

Min mobil vibrerar, jag fick mess för två sekunder sedan, men jag orkar inte titta. Eller jag är för sur. Det här har förstört hela min dag, nu ska jag berätta. Ni vet hur man ibland brukar prata om vilken kändis man är lik, jag brukar få höra att jag ser ut som Elita Löfblad och hon är juh söt och så. För 11 år sedan fick jag höra att jag var lik Lisa Kudrow och jag blev så.. arg, besviken, ledsen och jag minns det som igår. Jag tycker inte att hon är fin helt enkelt. Idag hände en liknande grej, jag vet att jag överreagerar, men det är sådan jag är. Jag känner mig så äcklad, ful, tjock.
 

Mini är mums

Jag är så trött och på dåligt humör, dessutom kliar det i halsen så jag hostar. Det enda roliga som har hänt idag är att jag har fått gå och handla, köpte smalmackor och miniyoghurt. Jag var beroende av miniyoghurt för typ tre år sedan, de innehåller bara 35-40kcal/100g och är söta och goda. Jag harde tänkt köpa någon typ av "flingor" också, typ havregryn eller rågsikt, men jag orkade inte ta ett beslut så jag struntade i det. Knäppt, jag vet.


Generation fett

Ja, då är det snart dags för att åka iväg igen. Idag kommer förhoppningsvis bli en piggare dag än igår, känner mig ganska peppad för dagen. Jag har en kille som jag brukar umgås med rätt mycket, jag har nämnt det tidigare och jag har nog en liten cruch på honom. Vi har så kul tillsammans och igår sa han att jag var så grymt söt.

 Ikväll börjar repriser på TV3s Generation fett. Ikväll handlar det om Manuel Uribes, världens fetaste man, kl 20.00 för er som inte sett det tidigare.



Gå ner 3 kilo på en vecka

Vad tror ni om det här? Gå ner 3 kilo på en vecka med juicedieten. Det är tänkt som en kickstart och jag är skeptisk mot sådana snabba vägar. Men annars tror jag att det är bra med ett glas färskpressad juice varje morgon, massor av vitaminer som påverkar hela dagen. Jag dricker min brömhults apelsinjuice och har lärt mig tycka om det.


Testat GI?

Ni vet igår kväll, tanken var att jag skulle äta lite grönsaksjuice och titta på "Barn med anorexia", men jag var bara tvungen att blunda en liten liten stund, så somnade jag. Utan grönsaksjuice och utan programmet. Jag missade det.

Vaknar nu, 8 timmar senare och kan inte somna om. Jag har egentligen mer att ta igen på sömnkontot, men något säger stop. Min väckarklocka ringer inte förrän om 1½ timme, kanske jag skulle orka mig ut på en promenad.

Någon som testat GI? Min kompis föräldrar gick ner ganska mycket med GI-metoden. I min tidning som jag köpte häromdagen fanns det massvis med recept som jag faktiskt skulle kunna testa (samtidigt som jag räknar kcal såklart, annars dör jag).



Älskar bekräftelse!

Sakadad och sliten, det är jag idag, men försöker hålla mig vid gott mod. Idag har jag fått så sjukt mycket bekräftelse, ah vad jag njuuter. Blickar, fina ord, leenden, får höra att jag ser bra ut, är charmig mm är som isglass en varm sommardag. Jag har inte kommit upp i mina kalorier idag, frukost gick bra, men lunchen tog emot. Det blev max 400 kcal för lunchen och efter det så har jag ätit ett äpple, så jag ska dricka lite varm grönsaksjuice nu och se om jag får i mig något mer.


Barn med anorexia

Fortfarande inte sovit något mer, jag har gjort mig iordning, fixat håret, sminkat mig och dessutom tagit extra lång tid på mig, ändå är jag för tidig. Äter mina smalmackor, dricker min jäkla juice och är trött som fan.

Ikväll klockan 22.40 så är det en dokumentär på tv4 som heter Barn med anorexia
Det kommer nog vara en jätteintressant dokumentär. 6-åringar med anorexia är helt sjukt, jag tyckte att jag var liten, lilla Elia 12år.


Istället för att äta...

Jag kan inte sova. Vaknade till nu efter ca 4 timmars sömn och kan verkligen inte somna om, och jag som har en viktig dag idag borde vara utvilad. Magen kurrar och jag drömmer om mat eller saker omkring mat.

Idag måste jag peppa mig själv till att äta 1000 kcal, att inte överäta, att gå på promanad när jag kommer hem och att stå ut idag, trots sömnbrist. Den svåraste biten kommer att bli ikväll när jag kommer hem, ni vet då man är ensam, hungrig och den lätta vägen är att "trilla dit" och hetsa.



Bra snacks

Det känns faktiskt lite läskigt inför morgondagen. Jag har undvikit så många på sistone, jag hare verkligen behövt få vara ifred. Jag har iof pratat ganska mycket i telefon (som vanligt), men då kan jag göra andra saker samtidigt. Det blir inte lika påtagligt att man faktiskt "umgås" via telefon.


Knaprar på mina favoritsnacks. Ham snack från scan som bara innehåller 161 kcal/påse och massor av proteiner.





Vikttidningar

Köpte med mig några tidningar på väg hem från promenaden. Jag hoppas att jag orkar gå på en till prom nu strax, känner att jag börjar bli trött. Vad handlade mina tidningar om? Jo, vikt såklart. Dessutom så damp nya Top Hälsa ned i brevlådan igår. En helkväll med mitt stora intresse :)




Kyckling- och broccolisoppa

Efter min långpromenad så stekte jag upp resterna från igår, kycklingfile och grönsaker. Kokade upp lite vatten och gjorde varma koppen. La allt i en skål och hällde över varma koppen, så det blev en blandning mellan soppa och gryta, hur gott som helst! Och det överstiger inte ens 200 kcal i den maträtten.




En ny diet

Idag är inte bara sista dagen på lovet, utan det är även den sista dagen på min diet som jag håller nu. Om man ligger på ett väldigt lågt kaloriintag för länge så ställer kroppen in sig på svält. Sedan nyårsdagen har jag legat lång under 1000 kcal/dag, men från och med i morgon så kommer jag att gå upp till ca 1000. Även om det bara har gått 6 dagar så känner jag mig absolut mycket slankare.

Så här kommer en typisk dag se ut för mig nu:

Frukost: 2 smalmackor, 4 skinkskivor, 2msk keso, grönsaker och 2½dl juice. Summa ca: 350 kcal
Lunch: Kyckling, ris, sås och grönsaker. Summa ca: 550 kcal
Middag: En banan eller en varma koppen. Summa ca: 100 kcal


Gå till gymmet?

God morgon. Jag är nyvaken, dåligt jag vet. Men jag försökte verkligen somna igår och det gick inte förrän vid 9-10-tiden i morse. Det kommer bli tungt att ta sig upp imorgon, men det är ett senare problem.

Jag hade tänkt att gå till gymmet idag, få bort lite fläsk och få dit lite muskler. Men förmodligen är gymmet fullsmockat med nyårslöftesinfriare. Jag avskyr att träna när det är mycket folk. Någon som varit på sistone och vet?

Så tränar du bäst enligt aftonbladet


Äggvita 13 kcal/st

Jag har inte sovit i natt. Jag har inte varit trött, men nu känner jag att det börjar svida i ögonen. Tyvärr är idag den sista dagen på lovet, så från och med imorgon blir det att återgå till vardagen. Trist.

Jag har iaf ätit frukost nu (kom på att jag inte ätit sedan middag igår kl 14) det blev en omelett, två smalmackor och lite juice. Visst ser omeletten äcklig ut! Men den var god iaf, jag gjorde den på 3 st äggvitor, slängde i lite lök, tomat och äpple så den innehåller mindre än 60 kcal. Totalt för frukosten 320 kcal, jag var jättehungrig och nu är jag jättemätt.




Dying to be anorexic

När jag kom hem, full, på nyårsnatten så hittade jag en ny serie. Dying to be anorextic heter det, mycket intressant tycker jag!






5 myter


Myt 1: Ätstörningar har bara med vikt och mat att göra
Sanning: För de allra flesta av oss är det en självklarhet att detta är en myt. Men det är fortfarande många som inte vet om att ätstörningar är psykologiskt betingat. Besattheten av mat och vikt är bara ett symtom av själva sjukdomen.

Myt 2: Alla som har ätstörningar har anorexia eller bulimi

Sanning: Det finns massor utan ätstörningar, de flesta har inte ens en benämning. BED, ortorexi och EDNOS är exempel.

Myt 3: Killar vill ha någonting att ta på.

Sanning: Visst låter det bra, men det är tyvärr inte sant. Förrutom att de som är smalare (har fina kroppar) är mer eftertraktade så har jag egna erfarenheter. När jag väger som minst blir jag betraktad som snyggast, får flest ragg, kompimanger, blir utbjuden på dejter mm.

Myt 4: Har man ätstörningar så är man smal, du kan se på någon att den personen är anorektisk.
Sanning: Ätstörningar är mentala sjukdomar, iom att man aldrig kan veta vad någon annan tänker eller känner så kan man inte heller se på någon att den lider av ätstörningar.

Myt 5: Anorektiskt leverne är inte skadligt om man inte är underviktig.

Sanning: Obalans i elektrolytbalansen i kroppen kan göra att man kan , vid vilken vikt som helst. Desstom skadar långsiktig brist både skelettet och kroppen även om man inte är underviktig.

Ta dina vitaminer

Jag känner mig så stor. Tjock. Jag var tvungen att gå till flera olika apotek för att få tag i dulcivit idag. Så jag ska bara ta mina vitaminer, sedan går jag på prom. Mulitivitamin + dulcivit.


Jag propagerar inte för anorexia och bulimi

Jag fick ett jättearg mail idag (ja det var ett tag sedan jag fick ett hatmail). Det var långt och sa egentligen inte så mycket, utan snarare upprepade samma mantra over and over again och innehöll ett språk som kunde tillhöra en fjärdeklassare.

Kontentan var iaf:

Du är egoistisk
Du är sjuk
Du borde söka hjälp
Din blogg propagerar för anorexia och bulimi


De tre första frågorna är egentligen besvarade flera gånger, bland annat
här. Något inlägg som jag faktiskt inte riktigt kan stå bakom idag är det som jag skrev för länge sedan om vad man bör tänka på om man kräks. Jag visste inte om jag ens skulle publicera det då, så jag gjorde om texten, censurerade den och den publicerades. Det är ganska svårt att driva en sådan här blogg, jag skriver för min egen skull och för att kunna kommunicera med andra som har det som jag har det och när jag måste censurera mina egna innersta tankar i bloggen så känns det som att syftet med själva bloggen motverkas. Jag är pro-ana, men jag vill aldrig aldrig att någon ska bli sjuk. Jag anser egentligen inte att jag driver en pro-ana-blogg, eller det gör jag ju indirekt, eftersom jag är pro-ana, men själva bloggen är inte det. Ja, krångligt, men jag hoppas att ni förstår.

Jag propagerar verkligen inte för anorexi eller bulimi! Jag är snarare ett avskräckande exempel, bli inte som jag som ljuger för sina vänner, för sin familj, lever ett låtsasliv som ingen vet om mm. Och läsare där ute är smarta tjejer som förstår att anorexia och bulimi är svåra psykiska sjukdomar. Angående mina recept, trigger, bilder på smala kändisar mm. Titta i närmsta hälso- eller tjejtidning så hittar ni liknande artiklar.


är en tjej som blivit frisk från anorexi, hennes kropp är skadad för all framtid (en aspekt som också kommer fram i min blogg).

 

Ge mig hennes kropp

Gah, ge mig hennes kropp! Sitter och har världens megacraving efter kladdkaka och grädde och så får man syn på fru Beckham så kan man inte hjälpa att känna sig påkommen. Promenad brukar hjälpa mot cravings, men det är så kallt ute!



Ångkokt kycklingfilé med ångkokta grönsaker

Jag somnade efter min middag. Som tur var så klarade maten sig och det var bara min panna som brändes. Nu är jag hungrig igen, fast jag borde gå på promenad..

Ångkokt kyckling med ångkokta grönsaker (1port):

1 kycklingfilé
ca 5 små brysselkål
ca 3 st grön sparris
en knippe broccoli
1 buljongtärning
ca 1½L vatten

Gör såhär:

Använd dig av en ångkokpanna (en sådan med en insticksmodul som har hål i sig) och fyll vatten i bottenpannan och släng i buljongtärningen. Krydda kycklingen med salt och peppar. Lägg i den ihåliga modulen och lägg ner kycklingen. Kycklingen tar ca 20 minuter på sig att bli klar och grönsakerna ca 10. Så den smarte kan räkna ut att man slänge i grönsakerna i modulen tillsammans med kycklingen efter typ 10 minuter. Gott, smalt och ger att gott samvete.

Jag lagade mat från grunden redan dag två!



Så jäkla typiskt!

Jag gick på en långpromenad, handlade mina piller och hungrig som en varg kom jag hem till en söt, mjuk kladdkaka. Årets tredje hets var konstaterad och under tiden jag kompenserade (läs var på toaletten) så brände jag min midag. Nu stinker det i hela min lägenhet. Kul.



Frukost

Till frukost blev det två smalmackor med kycklingskinka, gurka och tomat. En smalmacka innehåller 54 kcal/skiva, så totalt för frukosten blev det ca 270 kcal (drack juice). Om man delar upp smörgåsen i mindre bitar så ser det mer ut och förhoppningsvis så äter man mindre. Jag är jättehungrig idag!



Före- och efterbild

Jag älskar före- och efterbilder.

Lisette Leijon gick ner 23 kilo. 166cm och numera en vikt på 55kg, dvs BMI prick 20.

Det kom ett mail


Hej. Jag vet inte hur jag ska börja egentligen. Jag är så glad att jag hittade din blogg för jag känner igen mig så mycket. Jag bor tillsammans med min pojkvän men vårat förhållande är inte alls speciellt bra. Han tycker att jag ljuger för honom och det gör jag, mina lögner kommer automatiskt för att jag har ljugit om mina ätstörningar så länge. Han vet om att jag har problem med att äta ibland, men killar fattar inte sånt, han säger bara att jag ska äta. Nu är det så att jag har funderat på att flytta ifrån honom, jag skulle behöva bo själv ett tag för jag har alltid bott med någon. Först hemma och sedan med honom. Om jag gör det så kommer alla fatta att det är något fel mellan oss. Min mamma och pappa kommer tro att det är slut för de vet inget om mina problem och de typ älskar honom. Jag kommer inte att ha några vänner för alla som jag känner är hans vänner. Vad tycker du att jag ska göra? /Trollet


Hej Trollet.

Jag tycker att du ska fundera på varför du vill bo själv, är det för att ha tid att fundera, typ lära känna dig själv eller är det för att du ska kunna svälta dig ifred? Det låter som att du bara ser dig själv som "flickvännen", inte som en egen individ, börja göra något för din egen skull, kanske börja en målarkurs eller börja dansa. Skapa en egen omgängeskrets och var rädd om den, för om det någonsin tar slut så är det väldigt skönt att ha stöttande vänner. Kanske har din pojkväns kompisar någon flickvän som du skulle kunna tänka dig "bli kompis med". Dra med henne ut, drick massa drinkar och dansa hela natten lång. Sno henne och låt henne bli din kompis, inte hans eller er. Jag tror inte att dina föräldrar blir besviken eller så på dig, snarare tror jag att de kommer förstå dig om du förklarar varför du villl bo själv. Om du inte känner dig redo att berätta om din ätstörning så säg bara att du vill ta reda på vem du är utan pojkvän.

Ta hand om dig söttrollet!

Har du något på hjärtat? Maila mig: [email protected]

Ladda med the

Det kommer bli en tung dag idag känns det som. Jag har världens craving efter typ kladdkaka och det är inte ens morgon än. Idag får jag helt enkelt planera mina intag noga för att inte trilla dit. Jag laddar med grönt the och svarta vinbär, suketter och sojamjölk. Kanske kanske blir det ett besök på gymmet senare.. jag skulle behöva det!

Visit my drug store

Ehm, godmorgon. Jag har faktiskt sovit, ja det kanske blev ca fyra timmar, men nu är jag iaf vaken och pigg. Vaknade av skottlossning på tv som letade sig in i mina drömmar. Jag var väldigt smal och den hetaste cowboy som gått i ett par boots.

Idag blir det ett besök på apoteket.


Dulcivit Comp- Vitaminer och järn som är väldigt bra "vid ensidig kost eller otillräckligt födointag".
En om dan- En multivitamin (ABCDE) som nog smakar gott. En om dan gör kroppen glad!
Liposinol- Ett viktminskningspreparat som binder fett från kosten som bidrar till viktnedgång.

Cup a soup + smalmacka

Till middag blev det cup a soup (jag kallar alla sådana soppor för varma koppen) sparrissoppa + en smalmacka, totalt ca 200 kcal. Så dagens intag ligger på ca 400 kcal. Jag är jättetrött idag..


Aftonbladets viktklubb

Som bekant så är jag inte så glad på viktklubben, för har man ett BMI under 20 så får man inte vara med. Jag tycker att det är diskriminerande. Anyways så brukar jag titta in där ibland och beräkna hur mycket jag kan gå ner på en viss tid.

Det är lite kul att de inte bryr sig om att man räknar på sjuka tal. Typ att gå ner 30 kg om man väger 50 så säger de bara vilket abonnemang man ska ha. Väger jag 20 kg så lever jag inte, men det spelar tydligen ingen roll..


Det svarta guldet

Jag är fruktansvärt colaberoende, jag har genom åren växlat mellan cola light, pepsi max, pepsi light (ja det finns båda), 7up light, sprite light, fanta light (som smakar sprit) mm. Men har alltid kommti tillbaka till det svarta guldet. Nu ska jag ta mig ett glas (ja cola, inte sprit) och fundera på en middag.


Salladsbollar

Jag har precis ätit frukost/lunch, sent jag vet, men jag har konstig dygnsrytm just nu. Jag skulle ha gått en promenad, men fick invänta ett viktigt samtal, avskyr när jag blir försenad pga andra..

Min frukost: salladsbollar (en salladsboll innehåller typ 50 kcal!)


5 bra löften

I Top Hälsas januarinummer har de tagit fram de 30 bästa tipsen inför 2009. Jag har sorterat ut de 5 bästa. För att se alla 30 tips så köp tidningen, det är en grym tidning!




Var mycket mer sann mot dig själv. och ditt eget hjärta så att du och dina drömmar får större plats i dett eget liv. Utvärdera måsten och borden för att se om det verkligen är måsten eller borden eller om det är du själv som har för höga krav på dig själv. Ett bra löfte är att utmana minst en rädsla som du vet håller dig tillbaka i ditt liv eller på jobbet. Genom att göra det så kommer du att må ännu bättre.

Elias kommentar: Jag ska fokusera på mina drömmar och mål och sortera bort det som jag bara gör för andras skull. Jag ska prova nya saker och inte vara rädd för att misslyckas.





 Lova dig själv att laga mat hemma åtminstone fyra dagar i veckan, och hoppa över hel- och halvfabrikat när du gör det. Geonom att laga mat från grunden slipper du och din familj onödiga tillsatser och vet vad ni stoppar i er. Maten blir godare, nyttigare och billigare.

Elias kommentar: Jag är ett stort fan av halvfabrikat. Men jag börjar att sätta ett mål att laga mat från grunden iaf 1-2 gånger i veckan. Går det bra så utökar jag det.





Låt kundvagnen digna av färsk frukt till frukost, efterrätt och mellanmål. Ha som målsättning att både kokta och råa grönsaker ska ingå i middagen. Köp mycket av lök, rotfrukter, potatis, kål och bönor på burk. Det är billigt, håller länge och gör alla rätter godare.

Elias kommentar: Min mat ska till största del bestå av grönsaker. Rotfrukter är lite svårsmält och kan ge mig ont i magen och bönor innehåller för mycket kalorier.





Du bör lova dig själv att planera  maten och veta exakt vad du ska äta till frukost, lunch, mellanmål och middag dagen efter. Då blir matvanorna så mycket bättre, eftersom du slipper välja dina måltider med magen vrålande och reptilhjärnan inkopplad. Det innebär att du får lättare att göra sunda val och äta lagom mycket.

Elias kommentar: Den där Paulún (som skrivit tipset) än en klok kille.





Lova dig själv att bli hälsorik.! När världsekonomin vacklar kan du ändå göra investeringar- i dig själv! Se frukt och grönsaker som din pensionsförsäkring. Lyssna gärna på alla råd om hur du ska sköta din kropps "hälsokonto", men följ det som känns bäst för dig. Och som med all bra investering- sköter du den klokt så kan du leva i lite sus och dus på räntan...

Elias kommentar: Jag tycker egentligen redan att jag lyssnar på råd och plockar det som känns bäst för mig. Så jag ska keep up the good work.








"Men jag vill juh vá full"

Morning sunshines!

Gissa vem som vaknar alldeles svullen denna morgon. Ja, moí. Fast jag får nästan ta och skylla mig själv när jag äter typ monstermat som brysselkål, hur svårsmält är inte det. Tråkigt nog så har den här helgen varit ganska lugn, jag hade velat gå ut igår, men omständigheterna tillät inte det. Men dimman, det är dimman jag ville åt.

Läste som sagt Top Hälsa igår, de bästa tipsen därifrån kommer om ett tag.

Först kaffe och cigg.



Ingen sömn så långt ögat kan se

Jag har inte gått och lagt mig än. Istället så har jag suttit och tittat på gamla filmer och samtidigt plockat ögonbrynen, tränat magen, fotat mm. Jag blir lite rastlös av att bara titta på film. Nu ska jag iaf lägga mig i sängen, läsa nya Top Hälsa och dricka Pepsi max.




Min belöningsplan

Jag höll på att frysa ihjäl på min promenad! Nu håller min rumpa på att tina upp och är kokhet, ni vet sådär som den blir när den först tror att den ska frysa bort och sedan kommer in i värmen igen.

När man har satt ett mål som känns avlägset, som mitt mål som ligger på 44kg, så brukar det vara lättare om man delar upp målet i etapper och har små belöningar på vägen. Belöningsplanen anpassar man kanske mest efter plånboken, andra belöningstips är kläder, böcker, filmer, teknikprylar, smycken mm. Här kommer min belöningsplan:


Vad väger Lindsay Lohan?

Det ser verkligen ut som att Lohan har gått ner i vikt på sistone..
Hon ska tydligen vara kring 164 ca, undra vad hon väger.. jag gissar på 53kg.


Middag

Jag orkar inte göra något vettigt ikväll. Jag har lagat till min egenkomponerade maträtt som jag berättade om för några inlägg sedan. Jag använde mig av ett ångkokkärl och ångkokade sparris, brysselkål och broccoli i ca 10 minuter. I vattnet under la jag i en grönsaksbuljong och efter allt var klart så gjorde jag en varma koppen som jag hällde över. Det är verkligen supergott! Och beroende på hur mycket grönsaker du har i och vilken varma koppen du tar så innehåller en portion ca 200 kcal!

Nu blir det lite tv och förhoppningsvis en prommis.







Storhandlat

Jag har varit och storhandlat, massor av grönsaker, juice och soppor.






Mitt ass just nu

God morgon typ, jag råkade sitta uppe länge igår, fixade med lite bilder, tittade på film och bara tänkte. Idag har jag provat ett par jeans som jag älskar (men som varit för små ett tag),  de är fortfarande jäkligt tighta. Här är iaf mitt wide ass just nu.


One day I will be thin enough

Idag har jag fått i mig 1½ smalmacka, 3 rågrut, några skivor kalkon, lite apelsinjuice och ca 1½dl grönsaksjuice. Under 500 kcal iaf.

Gillar ni också  You Tube-thinspo ?


Purity, clarity & control

Jag känner mig verkligen peppad nu. Ett nytt år, en ny start, nya mål och man får glömma allt det gamla. Ikväll hör massor av folk av sig till mig, vill att jag ska ut, vad gör jag ikväll, det var länge sedan vi sågs, vill jag ses och hångla?  Min nya dejt är ute ikväll, han vill att vi ska ses, jag vill ligga i min säng. Min första dejt i sthlm vill komma hit, det får han inte, för jag är upptagen med att dricka the. Sexet vill mysa, men jag vill titta på gamla disneyklassiker

 Livet hanslar om prioriteringar, och jag prioriterar mig själv.



Det är inte jag på bilderna

Ät som Jessica Alba

Jessica Alba är ganska så nybilven mamma. Enligt aftonbladet så har hon redan tappat all babyvikt och är riktigt fit igen. Sedan får man läsa om hennes strikta diet på 1700 kcal/dag. Kikar man istället på theskinnywebsite (som brukar ha de senaste bilderna) så ser hon betydligt större ut.. kul aftonbladet.

Ät som Alba:

Bär, gröt, sallad, kyckling, fisk, kalkon, quinoa, frukt och nötter. Ja, precis som alla andra i Hollywood, nyhetstorka?


Årets andra hets

Ja, ibland blir saker inte som man har tänkt sig. Jag orkar inte gå till affären, visa mig ute, handla, gå ut. Istället hetsar jag, möter Mia och känner mig ganska så glad iaf. Kändes som att jag fick upp allt och till middag blir det en varmakoppen.







Broccolistavar med soppsås.

Först nu så insåg jag att det är fredag idag. Jag är lite efter nu när jag bara ligger hemma och tittar på tv. Ligger och funderar på att kanske äta lite mat, men mitt kylskåp är tomt. Något som är gott och nyttigt är detta:

Ångkokta broccolistavar med lite soppa ovan. Soppan fungerar mer som sås än soppa, men innehåller mycket mindre kcal än feta såser. Du kan själv välja vilken pulversoppa som du vill.


Jobbiga amerikaner

Jag har inte tagit mig ut för att handla idag heller. Jag tycker att det är en bättre ide att sitta i min fula mysiga tunika, ha tovigt hår och titta på top model. Usch vad amerikaner är.. jobbiga. Tjejerna som är med där är ca 18-25år, men alla beter sig som om de vore 15. De hoppar och skriker för minsta lilla, de mobbar varandra på lågstadienivå och alla tror att de är snyggast i världen trots att de bara är alldagliga tjejer men har modellkroppar. Trots allt så är det sjukt kul att titta på, måste vara för att de är så jobbiga ;)


Det där med nyårslöften

Jag är så frunktansvärt senil. Igår sa jag att det enda nyårslöfte förra året var att försöka bli frisk. Så var det inte alls. Efter att ha undersökt saken så hittade jag en hel lista. Jag tycker att jag har infriat de flesta, jag har haft ett bättre år än -07, men något som inte hände var att jag gick minsann inte ner i vikt. Snarare tog min bulimi ett ordentligt grepp om mig och jag hetsade som aldrig förr. Jag känner mig peppad till tusen nu, och jag är redan mycket plattare än vid julafton!


Kim Kardashian VS Beyonce

Jag har en ny kategori, den heter helt enkelt VS, till för att man måste välja ett av de alternativen som ges.

Som bekant så tycker jag inte om kurvor. Det endas om är fint är bröst, men det gills inte som kurvor. Kurvor är stora höfter, stora rumpor, timglasfigur osv. Iaf om jag måste välja mellan det gigantiska asset Kim Kardashian  eller den mulliga Beyonce så måste det ändå bli (och nu tar det emot som fan) bli Kim.

Beyonce ser riktigt tung ut, hon är en sådan som ändå ser ganska normal ut, även om hon är ganska stor just pga att hon har den typ av kurviga kropp som hon har.

Kim har också en kurvig figur, men hon är smalare, inte så mycket, men jag tror att det mesta av hennes vikt finns just i hennes enoma bakdel. Fast det är inte så kul att det bubblar ut där hennes body slutar vid kanten.

Kom ihåg, man måste välja ett alternativ, man får inte välja inget.





Årets första hets


Jaha, då slant man dit, på den fösta dagen på året så hetsar man utan dess like. Chips, dipp och glass. Det var meningen att jag skulle åka in till stan och träffa några kompisar, men jag tyckte att det var en bättre ide att vara ifred och äta.

Jag har gått ner på sistone. Häromdagen fick jag frågan "har du gått ner i vikt", jag hatar den frågan, för jag är så dålig på att ljuga, men samtidigt älskar jag den. För då känner jag mig smalare. Imorgon är det jag som går och
handlar inför ett storkok.

Förrutom mitt hets så har jag inte ätit så mycket idag, drygt 400kcal.

Det är i år som jag..


Iår ska jag ta mina vitaminer. Så kanske jag slipper risigt hår och fula naglar. Iår ska jag ta hand om min kropp, skrubba, peela, smörja. Iår ska jag träna, promma, simma, sola, vara fit. Det är iår som jag kommer att ta hand om min hy, köpa fina krämer, gå på behandling, sminka av mig varje kväll. För det är iår som jag kommer att vara det snyggaste jag någonsin varit! Join me!

En helkväll med Mia

Gott nytt år!

Hade ni kul igår? Jag åkte iväg på en hemmafest där vi åt massor av mat. Jag åt, gick på toaletten, kräktes, gick tillbaka, åt mer och tillbaka till toaletten. Flera gånger. Jag hetsade 3-4 gånger och jag tror inte att någon reagerade alls på att jag spenderade mer tid på toaletten än runt bordet.

Så under tiden drack jag en hel del, men det kändes inte (ja eftersom det kom ut igen). Så det blev en ganska lugn nyårsafton. Jag var ganska full på slutet och åkte hem. Funderade på att åka och möta upp exbästis, min första dejt i stockholm eller den nya killen. Jag satte mig istället på nattbussen och ignorerade killen brevid mig som ville prata.

Idag är jag sliten, jag har minst tio "måsten", typ handla, tvätta, byta lakan, diska, klä på mig mm. Istället sitter jag och tittar på gamla vänneravsnitt.

Jag köpte lite hetsmat igår. Skulle vara skönt.. men inte det bästa sättet att inleda det nya året.



hits