Virrpannan talar

Just varit ute på snabbprommis, fått skavsår av mina nya skor och det blödde igenom.. Typiskt att få blod på mina nya fina skor. Jag skakar ganska mycket också, mina nya piller funkar alltså, shit vad bra :) Men jag känner ganska mycket hunger nu, magen surar och jag dricker pepsi max. Jag och magen är osams. Jag måste skynda mig nu, ska till skolan, jagär en liten virrpanna nu, märks det :)

Vad ska jag göra ikväll :(

Mitt nya vuxenliv

Mitt nya braiga liv börjar nu. Jag ska ta mia piller, promma och ha mer kul. Dessutom ska jag bli vuxen, japp! Jag ska flytta till en större lägenhet, ha rent och fint, köpa en soffa, ha hemförsäkring, ta ansvar, skicka brev (vem gillar inte att få brev :)), diska så fort jag ätit, komma i tid och kanske, kanske kunna bli kär..

Vaknade nyss, drömde om att jag hånglade med en kille som jag verkligen tycker om i en källare i frosstaden, hett!

Är inbjuden till en middag ikväll, vet inte om jag har så speciellt lust.. Pillerdags..

Pillierdags!

Fick mina piller idag, så imorgon börjar det igen. Prommis på 2 h idag, men har svullat så det gör varken plus eller minus. Jäkla skollunch, den förstör för mig..

Jag somnade efter skolan idag, missade en grej som jag hade tänkt (nästan lovat) att komma på, men jag bara slocknade framför tv:n. Pratade med en kompis från frosstaden som jag har känt i typ 12 år, saknar massor.. mina riktiga kompisar. Tänk om alla visste hur jag lever, överlever.

Mamma pratade igår om hur dåligt jag måste ha mått under gymnasiet, hon skulle bara veta.. älsklingsmamman.

Destruktiva Elia väntar på piller

Skulle bara kika in nya lägenheter innan jag skulle släcka lampan. En miniplutt lgh på östermalm och jag skulle ligga på typ 150:e plats, fy fan. Jag har ny ett tag haft starka funderingar på att flytta, men jag vill ha en större lägenhet.. De lägenheter som jag har möjlighet att få är typ ute i akalla, jag vill bo på ett ställe där jag inte blir våldtagen och mördad på väg hem. Det borde vara lättare för mig att få en bra stor lägenhet centralt för att jag inte ska råka ut för en massa, världen är så missunsam (ja jag skojar) :) Oj vad skojigt..

Känner att jag är på väg ner i ett destruktvt träsk.. igen. Då blir jag så här elak och cynisk.. typ att jag säger att sexet med D inte var så jättebra. Jag tar tillbaka det ;)

När kommer mina piller förresten? Imorn? Övermorn?  Ska kolla upp det där..

Amnestybrev och Ebba Grön, det var back in the days!

Idag har jag köpt promenadskor, två par faktiskt. Det är egentligen sjukt hur mycket jag går omkring. Okej, det har varit lite dåligt i sommar, men jag har jobbat mycket och mina två favvopromskor är söndergångna (fy vad fult det ser ut, gådda, gångna?) men idag köpte jag ett par nya ballerinas + ett par rikiga promskor på stadium. Mina förra reebok har ett stort hål under sulan, men de var juh bara sneeks, nu ska jag bli en rutinerad prommenerare med riktiga promenadskor. På stadium småpratade jag med en åldre herre. "Jaha, tittar du på skorna, jag som trodde du tittade på mig", sedan stod han bakom mig i kön och petade på mig.

Jo, jag träffar D igen. Jag hade sex med honom i måndags, för första gången.. Jag som har krånglat fram och tillbaka, sovit med kläder på och totalvägrat, varför vet jag inte, eller jo, bara för att jag kan :) Det var så länge sen jag hade sex så jag kunde inte stå emot längre, jag är svag.. Om det var bra? Tja.. njäee.. eller okej.. Jag tror inte att han gillar mig så mycket längre.. men det är mest skönt. Han är betydligt svalare nu än förra dejtlingomgången.. jag vill ha någon jag tycker om.. :(

Kom och tänka på en gammla Ebba Grön-låt, jag ska totalvägra *nynna*. Visst var det Ebba grön som gjorde den? Min bror som påverkat mig väldigt mycket fick mig att bli en tidig vänsteraktivist med amnestybrev och Ebba grön.. tufft värre för en tioåring.. Puss och natti. Tenta imorn, tjohooo.. busenkelt!


Piller i stora lass

Har försökt få tag på bra piller länge nu. Jag får nöja mig med kapslar, tycker inte om kapslar, de är stora och svåra att svälja. Beställde dem nyss så de kommer om ett par dagar, wiiie svältdags. Passade samtidigt på att betala mina räkningar. Jag kan inte hjälpa det, men varje gång det dimper ner viktiga räkningar i mitt brevinkast så känner jag mig så.. vuxen. Jag är så vuxen att jag får mina egna räkningar ;)

Nu har skolan dragit igång igen, samma sak här.. När någon frågar mig vad jag pluggar så växer det inombords, för att jag går en utbildning som räknas som svår, på en fin skola och dessutom knepigt att ta sig in på. Men jag blir ändå lite stolt, men måste givetvis dölja det med ett ödmjukt framträdande ;)

Ödmjuk är mitt andra namn :D haha

Har festat ganska mycket i helgen, blir inte lika full som när jag äter sc.. Men fettet ska bort!

tråk tråk tråk

Mycket har hänt den sista tiden, folk har varit här och hälsat på och jag har inte haft mycket tid för mig själv. Jag är på jakt efter några bra piller, verkar som att alla ställen har slagit ihop.. vad ska en deppis som jag göra då?

Jag har bara jobbat och jobbat i sommar, vill bara att sommaren ska ta slut.. eller att något skoj ska hända. Snart. Nu.

hits