Bakisledsen

Är sjukt bakis, gissa vem som låg och grät halva natten? Elia? Check. Ska sluta träffa han som jag är på G med (han som jag har många gemensamma vänner med), istället ska jag lägga äggen i en annan korg som heter Johan-kanske. Johan-kanske är snäll och riktigt het. Kille nr 1 är dum och försöker göra mig svartsjuk exakt hela tiden, riktigt omogen också.

Hördes med två ex i natt. Den ena smsade och frågade om jag var ute och dansade, skrev tillbaka "nej, fuck you". Det var mitt humör igår. Den andra ville att jag skulle komma och sova med honom, var inte så snäll mot honom heller. Så jag mådde sjukt dåligt i natt, var en sådan där jobbig tjej som bölade på tunnelbanan (även om det inte syndes så tydligt). Killen i sätet mitt emot mig, söt kille i min ålder,  la handen under min haka och sa "du är sjukt fin".

Fuck livet

My new Mia BFF

Idag när jag var på stan så blev jag så äckligt sugen på att gå in på de där buffé-ställena som finns lite var stans i Stockholms innerstad. Jag har nog kräkts på dem alla. Mongoliskt, sushi, grill- ja you get it. Senast jag var på buffé var i somras med Sexet, vi åt tacos och jag gick in på toaletten och kompenserade efteråt. Det var en ganska liten restaurang så alla stirrade när jag kom ut sedan, och Sexet tittade dumt på mig. Jag stirrade tillbaka och försökte med blicken säga "jag har inte kräkts" (fast vi alla vet att vi egentligen bara inbillar oss att alla stirrar). Iaf, idag tänkte jag hur skönt det hade varit med en Mia-kompis, som man träffar, går och moffar med, så kräks man och åker hem. En Mia Best Friend Forever. Fan vad jag är sjuk i huvudet ;) God natt små pumor.



Btw, det blev en ordentlig hets igår med pasta och chips. Men det visste vi redan.

Carb me!

Usch, ingen bra dag! 2 paper cuts, ont i ryggen och har en hets runt hörnet. Jag vill ha chips och pasta, kolhydrata mig och vara allmänt grisig. Måste bestämma mig nu, min butik stänger snart och det skulle vara så skönt..

300 gram med grisigheter


Hello thinspo

Hej babes. Har haft en okej helg, igår när vi skulle ut kände jag mig dock enorm. Ni vet när humöret bara helt plötsligt skiftar och man har inte lust med någonting längre, för man är för fet för att leva, ha kul eller ens andas. Ett par glas vin på det och ett par bra vänner är en okej botemedel.

En av de jobbigaste grejerna med min kropp är att jag har så stor andel fett. Jag promenerar massor och borde inte ha så flabbig kropp, men det är som att man i min ålder (haha låter som 65+) ska se ut så, men jag vägrar. Eller är det jag som inbillar mig? Jag är bland de smalaste i min umgängeskrets, de säger att de vill ha en kropp som min, men jag anser att vissa har en tightare kropp, om än större..

Idag hetsade jag för första gången på säkert 5 dagar, lite stolt är jag faktiskt. Det var inte någon stor hets heller, max 500 kcal. Kanske lite ångest efter igår, ni vet han som jag gillar. Han som jag aldrig trodde att jag skulle få känslor för (haha "för mig är det bara sex" jo tjena), han var ute och vi brukar väldigt ofta gå ut tillsammans, men nu känns det som att vi antingen satsar eller skiter i det och igår så sket vi båda i oss.

Imorgon börja mitt nya liv, ska hårdbanta i ett par veckor nu, vill se lite riktigt resultat på kroppen nu. Titta in
denna thinspo! Valeria Sokolova heter hon, finns ett par videos på henne på youtube också, så galet fin kropp!

Valeria Sokolova
Född: 850223
Längd: 174cm
Vikt: 54
BMI: 17.8


Kul eller inte kul?

Ibland snubblar man över skämt som handlar om anorexi eller bulimi, självklart fångar det mitt intresse (mitt största intresse ofc). Ibland är skämten riktigt smaklösa och ibland är det helt okej roligt. Jag har egentligen lite svårt för den typ av skämt, för att det ligger så nära antar jag..

Så, kul eller inte kul?


En annan typ av tandläkarskräck

Vet ni en sak, det var flera år sedan jag sist var hos en tandläkare. Jag skulle verkligen verkligen behöva gå, men jag vågar inte, är så rädd att det ska finnas frätskador på mina tänder och att hon/han frågar mig. Ingen ingen vet, och det är så det ska vara.

Kommer vi sluta såhär?

hits