Kul eller inte kul?

Ibland snubblar man över skämt som handlar om anorexi eller bulimi, självklart fångar det mitt intresse (mitt största intresse ofc). Ibland är skämten riktigt smaklösa och ibland är det helt okej roligt. Jag har egentligen lite svårt för den typ av skämt, för att det ligger så nära antar jag..

Så, kul eller inte kul?


Kommentarer:
Postat av: Marie

Men... hemskt.. Det känns som att vissa grejer får man inte skämta om.. Fast man skämpar ju om allting annat iof.. Men det är som att folk inte ser ätstörningar som ngn sjukdom utan som något självvalt.. Skämtar man om cancer tex?



Hoppas det är bra med dig iaf... Kram Marie

Postat av: A

Hihi jag tycker att det var lite roligt :P :S

2009-10-19 @ 17:31:14
Postat av: Sanna

Tycker du att stora bröst får en att se fet ut? Jag trodde det förut, men har förstått att det är symmetri som får en att se smal ut. Tex om man har breda höfter, och är smal upptill, då väger ett par större bröst upp det helhetsintrycket ser bättre ut. Eller om man har en mager bröstkorg utan bröst, så ser bröstkorgen mindre framträdande ut med bröst. Överhuvudtaget är det proportionerna som räknas.

2009-10-22 @ 08:21:02
Postat av: zeth

Jag tycker att det är jättekul, fast roligare att skämta om bulimiker än om anorektiker.

2009-10-25 @ 15:59:44
URL: http://zethcpl.blogg.se/
Postat av: Elia

Sanna- Har också tyckt att bröst får en att se tjock ut.. Men du kanske har rätt? Ska tänka på det ;) Man ser juh smalare ut om man har bredare höfter, jag har ganska smala höfter och på kort ser jag alltid fetfet ut.



Känns som att bulimi ändå är "mer okej" att skoja om..

2009-10-26 @ 02:33:10
URL: http://elia.blogg.se/
Postat av: Ellinor

underbart kul! :)

2011-09-18 @ 02:08:00
URL: http://thewhitetrashbeautiful.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits