Känns så bra, att ha så rätt ,så jag är glad, så det så.

Har beställt med ephedra nu då jag hört att det kanske ska bli olagligt. Bäst att ta det säkra före det osäkra och gardera sig. Idag är första dagen då det har gått riktigt bra utan sc, jag vaknade kring 07.30 imorse efter endast några timmars sömn. Började jobba direkt, åt visserligen ca 200kcal men gick därefter en promenad på 2½ timme. Duschade snabbt, drack kaffe, gick igenom mitt skolarbete en sista gång, renskrev även en annan skolmojs. Gick lite mer prommis och for till skolan. Skoldagen var superrolig, jag hade den mest utförliga planeringen och hade gjort mest. På en annan lektion fick jag rätta en kvinna som är mycket äldre än vad jag är och läraren frågade klassen "Köper ni det Elia säger"- ingen sa något "för det tycker jag att ni ska göra" sedan redogjorde han att jag hade rätt och den äldre kvinnan fel, och jag som typ trodde att det var en kuggfråga. Det var nog dagens seger, kändes så bra i magen och ända ut i fingerspetsarna.

Efter skolan for jag till biblioteket för att plugga, då upptäcker jag att jag har köpt fel bok. Springer till bokhandeln och köper den rätta, åh flera hundra till ingen nytta.. eller iof jag kan juh ha flera källor ;)

Åkte hem och har tittat på tv, pluggat lite mer, försökt få igång min dator, då den har kknäppat sig. Ja, en helt okej dag, med lite lite matintag. Är trött nu, ska plugga lite till, sova och upp tidigt imorgon.

Imorgon är det bara en vecka kvar utan sc. Jaaaaaa

Trött och sliten

Det känns som att jag inte har berättat någonting speciellt den senaste tiden. Jag tjatar på om min vikt, min ana, mitt kräks, min matnoja, frosseriattacker osv. Nu när jag är utan ephedra, jag går som i en dimma, är trött hela tiden och kan inte tänka klart. När jag äter minsta lilla så står min mage ut som om jag vore gravid och de närmsta timmarna går åt till att förbränna det jag ätit/tänka på hur äckligt det är och att jag aldrig mer ska äta. Under denna tid kan jag inte plugga, inte jobba ordentligt, jag sitter då vid datorn, går på promenad, pratar i telefonen eller tittar på tv. Massor av tid till ingen nytta alls.

Efter mitt fross igår så trodde jag att jag aldrig med skule kunna äta. Imorse ringde min bästa kompis från frosstaden, hon är här i Sthlm och vi bestämde träff. Fik. Fika. Äta.
Hon åt världens avokadogrejs med skagenröra och mojs. Jag unnade mig två kulor sorbet för att inte bli misstänkt. Mitt i allt börjar hon prata om anorexia, jag ville sjunka under jorden och hälsa på Mr Hot him self. Tråkigt nog är jag inte troende och alltså så finns inte denna röda gubbe med ascool svans.

Eftersom jag har kännt henne sedan klass 3, alltså i 13 år så vet hon ganska så mycket om mig. Alla mina viktupp- och nergångar är ganska svårt att dölja för ögat. Hon vet att jag har haft ätstörningar. Hon har frågat mig hur jag mår nu och jag ljuger, för min bästa vän. Eller egentligen, jag mår juh inte dåligt,så jag ljuger egentligen inte. Jag mår bara dåligt för att jag är ett fett äckelbarn.


Jag har ätit idag, det är så mycket olika så jag vet inte ens hur mycket. Mycket mer än vad jag ska och får äta. Inte konstigt att jag ser ut såhär. Ska försöka räkna upp allt;

Mangosorbet (2 kulor typ 112kcal), ca 3dl miniyoghurt (105kcal), 1dl lågkcalkräm (20kcal), 4 tuggor kyckling (50kcal), 3 skedar ris (70 kcal), 1 atkinsbar (140 kcal typ), en kellogs bar (84kcal), en sked lågkcalglass (40kcal), ½ varmkorv (80kcal), 1 persika (54kcal), 1 plommon (14kcal).
_____________
769 kcal

Fan, skulle aldrig ha räknat ut! Aaaah vad äckligt!

Paellafrosseri, dödssynd nr 8

Köpte nya hush-jeans idag, det är så snygga så jag skulle kunna köpa en av varje färg, men vänta.. det är juh det jag gör ;)


Annars har det varit en dålig dag. Jag åt mat, alltså riktig mat. Mat som i paella, kyckling, ris, grönsaker mm. Kommer inte ens ihåg senast jag åt riktig varm mat. Okej, jag åt inte, jag hetsåt, och klarade inte av att kräkas efteråt pgs av att jag var långt ifrån ensam hemma.

Efter maten tog jag ett par skedar smulpaj (alla andra åt portioner, önskar ibland att jag också kunde..) sen somnade jag med lap-topen på magen. Sov i två timmar med fullproppad mage. Som alla Mias vet så tjänar det ingenting till att kräkas efter det har gått en timme, kroppen har redan tagit åt sig näringen, så det var bara att gå ut och gå. Klockan var 21 och det var så mörkt ute, gick bara drygt en timme och nu har jag kört lite magövningar. NU äntligen börjar svullnaden från frosseriet att lägga sig.


När jag gick upp i morse så insåg jag väldigt snabbt att det var bäst att ta sig ifrån hemmet för att undvika alla former av näringsintag. Jag åkte till stan och gick omkring i några timmar, köpte jeansen och handlade lite Ana-mat.


Jag vill aldrig äta mer!!! Snälla låt mig slippa!



Fick typ ett jobberbjudande idag, tror att jag ska ta det, var superbra tider- det betyder att jag har två jobb och pluggar heltid. Jag är en tuffing ;)

S(exet) ligger inne på sjukhus med dropp, han har typ fått salmonella. Stackars. Önskar bara det var jag, så jag slapp äta. Han hade gått ner 4 (!!!!) kilo på typ 4 dagar, livet är bra orättvist. Jag äter inget-inget på en vecka och går UPP i vikt! Hur kan man gå upp i vikt när man äter max 100-200 kcal/dag. Min kropp och jag är inte vänner, har aldrig varit och kommer aldrig att bli. Punkt

Miaäckel

Var och handlade idag. Massa lightprodukter + godis. Tryckte i mig godiset och stoppade fingrarna långt ner i halsen. Söt choklad och halvtuggade bitar kom upp. Ja det är äckligt och som tur är så gör jag det så sällan.. Med tårar i ögonen stod jag där i skogen och var helt övertygad om att någon såg mig. Utan ephedra och kaffe fungerar jag inte alls.. sover konstant. Kroppen tar väl igen sig. Ska det vara såhär i 1½ vecka till?

Önskar att jag hade sprungit tjejmilen idag, men jag är en latmask. Ska kanske dansa imorgon, gratis, gillar gratisgrejer ;))


Hittade mina favvobyxor på REA idag, blev sjukt glad. Men efter tre dagars svullande är min mage fet och rund, 25:orna var inte lika stora som de brukar :(
Ska sluta äta. Det är äckligt med mat *intala*- jag är fet och borde inte få äta alls.

Krossa viktplatån

Utan ephedra i två dagar. Jag har svullat som ett äckel. Grinade när jag inte vågade äta. Kort sagt patetisk.

Ligger i sängen med full mage, hon kurrar (magen) och jag önskar att jag var Mia (kunde kräkas). Skulle lätt kräkas nu om ingen hörde mig..

Ska vara utan piller i två veckor nu. Sen blir det ephedra, koffein och multivitamin. Då blir jag smal. Måste krossa min viktplatå. Jag och Ana mot målet

Min lärare..

Vaknade 06.30 imorse, efter drygt 3½ timmars sömn. Jag var så trött och ville mest av allt bara ligga kvar i sängen och snarka vidare, jag gick in i duschen istället.

Hade en ny lektion idag, läraren var så söt, jag kunde knappt andas.. Hon var ganska ung, hade slarvigt uppsatt hår och världens ögon. Satt och tittade på henne hela lektionen.. så fin, allt hon sa var så bra. När hon komförbi mitt bord när vi satt och disskuterade kunde jag inte få fram ett ord.. haha. ;))

Jo jag satte mig brevid en jättetrevlig tjej, hoppas hon och jag kan bli kompisar haha. Nämen vi började ganska snabbt prata och det rullade på, hon undrade en massa om mig och var genuint intresserad av det jag sa.

Idag har jag endast ätit en varma koppen 110 kcal,  bra gjort för en gångs skull. Är så trött i huvudet och vill bara sova- efter Tru.


Tänk på vår framtid.

Jag hade nog ångest inatt, när jag skrev det där om Ana och att jag vill ha hjälp. Jag vill inte ha någon hjälp, jag vill vara ensam och ifred! Det var vägning imorse, 51.6 stod vågen på och jag kunde inte tro mina ögon- vätskedagarna hade lönat sig. Var tvungen att ställa mig på vågen igen och igen och igen. 51.6, 51.8, 52.0, 52.0- fy faan. 52 jäkla kilon! Hur kan man gå upp 0.4 på några sekunder? Eftersom så många frågat så kan jag juh nämna att jag är 165 cm. Jag är inte anorexismal, önsketanke.


Blev anti och satte i min fil med fullkonsflingor och sylt. 2 skålar! For till skolan och hade så mycket energi, jag pluggade och pluggade och allt gick in i huvudet, jag läste inte samma rad fem gånger utan att verkligen läsa, utan allt gick in. Jag vet att det är pga av maten.


Men jag kan ändå inte börja äta. Det går inte, jag vill inte och jag får inte. Åt igen när jag kom hem vid 20-tiden.. fil och flingor igen.. idag har jag ätit för en hel vecka. Tur att jag börjar tidigt imorrn, "hinner" inte äta.
Mitt kaffe är slut, men får ta en kopp på skolan om jag har råd, jag har 12 svenska riksdaler att spendera.
Jag har inte ens gått på en ordentlig promenad idag, inte ens gjort några magövningar. Magen är stor som en apelsinboll och valkarna hänger över varandra. Jag vill bara vara smal. Jag lovar att vara nöjd när jag väger 44, plus eller minus något kilo. Jag lovar att inte bli så sjuk att jag inte kan hantera och kontrollera min vikt. Jag måste köpa stacker.


Idag ringde en tjej angående mitt arbete, hon tackade ja!!! Helt sjukt kul. Kändis och allt :))
Dessutom upptäckte jag att det finns gulliga människor här i världen, folk som tror på andras ärlighet, och riskerar att förlora pengar för att de tror att det är det rätta. Det är dagens eldsjäl.



Angående höjt bensinpris- Västvärlden är så egoistiska, tänk om alla i Kina och Indien körde bil som vi gör. Det värsta är att det är på väg att bli så. Många av Asiens u-länder är på väg mot en ljusare framtid (vilket i sig är bra för dem), bättre välfärd, större investeringar, fler fabriker och högre utbildningar. Något som är så självklart hos oss är tecken på status där- bilen. Tänk på all koldioxid som släpps ut idag- och om 10år. Växthuseffekten påverkar oss redan, stormar, väderväxlingar, temperaturförändringar- tänk om 10år. Är bekvämligheten och statusen värt det?


Även om Bosse 50+ inte bryr sig så gör jag det. Jag ska leva i den här världen många år till, så ska mina barn och barnbarn också göra. Är det så att den äldre generationen (som huvudsakligen kör mer bil än vi unga) inte vet bättre, eller bryr de sig inte?


Amerikanerna orkar jag inte ens nämna, de är så stora och uppblåsta så av dem förväntar jag mig inte ett piss längre (någon som såg Bushs försvarstal angående Irak- vad har du där inne människa? Om du ens är en). Michael Moore for president  ; )


Det finns redan nu alternativa bränslekällor, om nu bensin är så dyrt så finns både etanol och väteceller. Okej att jag inte diggar EU så hårt, men deras CUTE-projekt (Clean Urban Transport for Europe) är dammit bra, för en gångs skull gör de något bra, haha. Nämen jag har mjuknat lite för EU faktiskt, inte så att jag är pro, men så att jag kan leva kvar i mitt fina Sverige trots att felaktiga beslut görs ;))
På tal om EU så vill de utväckla vindkraften, inte för att gå så djupt in i energifrågan (den är alldeles för stor för att ta upp alls den här tiden) men jag tycker att vi ska ha Danmark som förebild i denna fråga, hela 20% av Danmarks energi kommer ifrån vindkraften.  För övrigt anser jag (Kejsar Kato) att vi bör ha Norge som armkroksbroder/syster.


Haha nu låter det som att jag är världens hippie, näe jag vill bara leva och få andas frisk luft.

Ana tar över mig


Jag tror inte att det finns en enda svensk blogg som inte skrivit om Ebba von Sydow (och nu hör jag till den kategorin). Det är inte så svårt att se att Ebba har fått ett antal kopior här på blogg, som likt Ebba själv är modegalna stilikoner. Men det stör mig faktiskt inte, känner dessa tjejer i Ebbas skuggålder (17-22) för att skriva om höstens färger, den rätta längden på jeans och alla heta visningar i Milano, ja då får de väl göra det.


Det jag stör mig mer på är alla som skriver om att det är jobbigt med både Ebba och kopior. Jag tycker att det är jobbigt att läsa om att det är jobbigt att läsa om. Sluta klaga!


Det luktar fortfarande jordnötssmör.
Magen kurrar ogillande, jag kan inte bajsa längre heller.
Kaffe gör inget för mig numera.
Jag är helt tom, känner inget.

Pratade med S(exet) ikväll, jag orkade egentligen inte, jag har blivit så ruggigt osocial på sistione, försöker lura mig själv med att tröstande säga "det är mycket i skolan och på jobbet". Både jag och Ana vet att det är för att hon tar över mig. Tänker knappt längre på personer i mitt liv, jag tar avstånd, vill inte festa, inte träffas. Jag vill plugga, jobba och vara ensam.

Jag kan inte ha det såhär. Jag är tragisk..

För stor för mitt bästa

Ibland, i svaga stunder som nu..vill jag bli frisk. Ska jag hålla på såhär hela livet eller? Vad kommer mina flickor (framtida barn) få för självbild om deras mamma håller på som jag gör? Äh, det är så sällan jag får de här tankarna nu mera.. går över lika fort igen.

Det stinker av jordnötssmör här, ja min 3:e vätskedag blev fross.. frångick inte temat iaf. Fy fan vad äcklig jag är.. tog bilder på mig själv imorse med digi-cam. Bilden ljuger inte juh! Provade kläder och jag var ful och fet i allt. Fastän jag typ aldrig vägt såhär lite har jag aldrig kännt mig så gigantisk. Jag vågade knappt åka in till stan idag, trodde att alla skulle se mina love handles och var tvungen att ta på mig en stoor tröja.

Provade byxor, alla 25:or (diesel givetvis) jag provade var för stora, provade ett par 24:or och de var fina, synd bara att jag inte har några pengar och att jag är för fet för mitt bästa.

Jo, töntade mig med Per på msn, haha.. Rätt söt ändå. Ska inte ut till helgen iaf, nästa kanske- om jag väger 50!

Nu ska jag plugga som en duktig pro-ana

Hemska kropp!

Åh!
Jag som var så glad för min viktminskning.. tog en massa egokort på mig nu nyss. Kameran ljuger icke och den sa att jag var miss fläbbo, "ey miss fläbbo, jag vill inte visa din kropp på min skärm" och hånskrattade mig i ansiktet.

 

 

Jag måste göra något åt min kropp, förrutom att gå ner mer i vikt. Det ser ut som att jag har fött  fyra barn, och jag är 22 år! Bad mamma kontakta en hudläkare, tror inte att hon har gjort det. Undra hur mycket det skulle kosta att ta bort ärr och bristningar? Allt ska och måste vara perfekt.

Varför ska just jag ha så jäkla bred bröstkorg? Det ser helt sjukt ut! Inga höfter och världens bål. Jag har tänkt att jag ska börja med att ta lite vitaminer and stuff så jag inte tappar håret, tänderna och får gula naglar. Vill inte heller att min metabolism ska stanna av totalt.

 

Dag 2 på mina vätskedagar har gått okej, haft världens humörsvängningar och skrikit åt de som skrikit åt mig. Sovdags. Ligger på BMI 19 ganska exakt.

7.8 Kg kvar.

Smalare och mindre

Idag är en bra dag.

När jag tittade mig i spegeln imorse så såg jag att nyckelbenen var extra framträdande, älskar när man ser skillnad på kroppen sådär. Vägde mig och tog ett nytt rekord- toppen! Dessutom så kunde jag bajsa efteråt (hihi) vilket betyder att jag går ner ännu mer.. yeh!

Jag ska juh inte dricka förrän jag når 50 kg, hoppas på den vikten tills nästa helg.. då kommer jag att festa, annars blir det plugg :)

 

Har försökt att få tag på lokal hela dagen, går åt helsike.

Speglade mig i helfigursspegeln på fritids, vad smal jag såg ut där.. jag har juh ingen helfig-spegel hemma så det var ett tag sen jag såg hela mig, haha. Kanske det var en synvilla? Jag inbillar mig kanske.. det enda man kan lita på är kort, ser man tjock ut på kort så är man garanterat tjock. Speglar kan ljuga, man kan inbilla sig och ens syn är absolut inte att lita på.

 

Jag har inga penar så jag kan inte köpa pepsi max, är så törstig och har bara lite lite fun light kvar. Ska ta en sc innan jag går på min andra prommis. Åt precis middag, en varma koppen, dagens måltid.

Magen låter, fick väl en chock nu när det blev "mat".


Magen säger "nej tack" numera.

Pratade med S(exet) nu, hans bästa tjejkompis har blivit dumpad av sin pojke. Han tycker om någon annan. Förutom att förlora tron på mänskilig empati så börjar jag förlora tron på kärleken. Som den romantiker jag är så vill jag så gärna tro.. med med alla som är otrogna, som riskerar allt för fyllekåthet och dåligt engångsligg..  så jag börjar sluta tro.

 

I fredags och igår- lördag hade jag frossdagar. När jag menar fross så är det lite mindre än vad en vanlig person äter under en dag, ca 1000- 1500 kcal. Det är enormt mycket mat för mig. I fredags sprang jag på toaletten ca 5 gånger under kvällen, jag hade pluggkväll och magen spände konstant. I går spred jag ut matintaget på hela dagen, mest åt jag dock på kvällen (3-4 timmar innan sömn). Under natten vaknade jag upp ett flertal gånger av extrem magknip, jag la mig i fosterställning och kunde somna om för att vakna ett tag senare av denna magkramp. Jag ska aldrig mer äta mat. Jag skall icke äta.

 

Nämen helt seriöst så ska jag ta tre flytande-föda-dagar. De brukar få mig i balans igen, mina bäckenben har försvunnit bakom fläsket av allt svull dessa två dagar. Jag skäms.

 

Har druckit kaffe idag, middag blir varma koppen. Ska plugga idag och förbereda mig för att be om att få mina utlånade pengar tillbaka. Får ont i magen bara av att tänka på det. Jag är rätt mesig, men jag jobbar på det  ; )

 

Jo en av mina lärare diggar mig stenhårt tror jag. Jag är så grym. Stolt över att jag kan hantera så mycket, tar på mig mer, pluggar, jobbar, stora extraarbeten, ana, planering, toktränar, tänker utöver. Man kan alltid bättre, alltid prestera mer, snabbare. You can never be to smart, to rich or to thin.


Tidig morgon i onödan.

Har ont i halsen.


Min planread dejt med Di är typ inställd. Egentligen vill jag nog hellre bara vara kompisar, men det verkar inte hon vilja. Jag skrev igår ikväll, efter min hektiska dag att jag hade mycket att göra och var trött. Fick tillbaka "vi kan ta det en annan gång om du vill", har juh så mycket att göra just nu. Ingen lust att festa ihelgen heller, jobbigastepersonenivärlden kommer typ tvinga mig, hemska människa. Måste nästan säga till henne att jag inte tycker att vi har något gemensamt, för det har vi inte, att hon dessutom är jobbig, påträngande och tråkig behöver jag kanske inte nämna ;) Vill inte krossa henne totalt, men hennes tantfrisyr och tantkläder.. stackare.

 

Oj fick sms av Di nu, hon ville veta hur vi skulle göra ikväll... åh jag vet inte.

 

Sitter iaf på skolan nu, trodde att jag hade lektion, men den var inställd, happ :(

Satte mig och skrev lite på läxan tills imorrn, ja jag är en pluggjänta ;)

Måste hitta något bra och tacksamt att skriva om också.

 

Är lite hungrig och sugen på kaffe, åh ska dricka kaffe när jag kommer hem.. Inte äta förrän middag iaf. Blir möjligtvis en varma koppen då, medan de andra får plättar. Joooooo mina byxor sitter så löst idag som de aldrig gjort förut *glad*

Jag ska bli en snygg skinny girl- yeh!


Hård dag.

Gick ut med Anna och hennes kompis igår. Åt ca 200 kcal men till det kommer vinet också, nu är det alkoholförbud för mig tills jag når 50. Alkohol är flytande socker, men ack så ljuvt. Om jag inte skulle vara en sådan aktiv ana skulle jag koncentrera mig på alkoholen haha.

 

Kom hem runt 5.30, fylleåt 3 rågrut (á 31 kcal) somnade och vaknade fyra timmar senare av solen i ögonen. Hade glömt dra ner persiennerna, fyllget. Klockan var tio, länge kvar till skolan. Snabbduschade och blev avbryten av Rysslana, "don´t you have a key?", "noo noo no key", klädde mig i träningskläder och gick ut och tog en power walk. En enda timme orkade jag med, var helt slut när jag kom hem, körde lite övningar och duschade igen.

 

På tåget till skolan såg jag en skrållan-wannabe. Blev så facinerad att jag tittade, givetvis mycket diskret. Ville fråga henne massa matfrågor, haha.

 

For till skolan, träffade Hel med pojkvän. Gick på lektion och det var faktiskt både kul och intressant, lite läskigt kändes det. Som tur är det en liten grupp, jag kanske tom vågar prata inför dem en vacker dag, när jag är smal (44kg).

For direkt till jobbet. Jobbade till 21.

Åt mindre än 200 kcal iaf, "tycker inte om pasta", äter lite miniyoghurt ist" :))

 

Träffade Jobbigastemänniskanpåjorden, hur påträngande kan man vara, det borde finnas lagar på det, kanske kan få ett besöksförbud, vad tros? När en tjej på 24 tvingar en liten tjej (3år) ,som hon aldrig träffat, att hålla handen, då är det något fel. Nu är frågan hur jag ska bli av med na (24:a-åringen givetvis ;)).

Hur kan hon inte förstå, jag kommer med askassa bortförklaringar, men hon förstår inte. Jävlas hon bara eller är hon bara jäkligt korkad.

Kan man säga att man inte vill umgås? Nääe inte jag.. jag är för snäll.

 

Ska försöka sova nu, ska upp 6.30. Helt sjukt tidigt!


Ephedrahög

Jag har inte kunnat sova inatt. Några timmar av tyst drömlik vila blev det. Är så trött idag, har tagit 3 sc och ätit 250 kcal. Varit sååå jäkla hungrig hela dagen så jag fick svulla lite. Varit ute på en tokprommis i en timme (+en timme tidigare idag), gick i superspeed, var säkert ephedrahög ;)

 

Ska läsa Topp Hälsa nu och gå till sängs. o jag gjorde inskrivningen till skolan idag och så har jag jobbat. Det var kul faktiskt :)


Vem bryr sig?

Jag tror att jag har tappat tron för medmänskligheten. Hur högt ska man gråta, skrika och förtvivlat be om hjälp för att någon ska bry sig?

 

Tog nattbussen hem. Kille runt 20 sätter sig på sätet brevid mig, "åh nej, låt mig bara vara ifred" hinner jag tänka innan han öppnar munnen. "Hej, vad heter du, vart ska du, hur gammal är du?" frågorna haglar från den alkoholstinkande gossen. Jag sitter med ansiktet vänt mot rutan och ger tydliga tecken om att jag inte vill prata, "25" ljuger jag. "Har du silikon?" jag tittar på honom, "Ja" killen vänder sig triumferande mot sina kompisar och skrattar. "Gå och sätt dig någonannanstans" säger jag ett flertal gånger medan han häcklar mig med frågor. "Du stinker av alkohol, jag tycker att det är äckligt, gå och sätt dig någon annanstans" ber jag igen.
"Du är inte 25, du ser ut som en tolvåring, du har inga tuttar" han skrattar ännu mer och jag sätter upp fötterna på sätet och trycker ut honom så att han ramlar ner i gången, ilskan väller fram och jag sparkar till honom ett par gånger, dumt gjort men..


Han flyger upp i ansiktet på mig och skriker "Vafan, du sparkar inte på mig", "Du kommer inte och säger något om mina tuttar eller dömer mitt utseende, jag sa: gå och sätt dig någon annanstans" skriker jag tillbaka. Han skriker ett tag till och hans kompisar säger åt honom att han ska sätta sig.

 

När han ska gå av så hånler han mot mig, jag ger ett leende tillbaka "du hånler inte mot mig" skriker han, jag pekar finger och killen knyter handen och slår sönder rutan framför mig. Glassplitter snöar över mig och killen försvinner.

Busschauffören ber att jag kommer fram "Jag vågar typ inte gå hem" säger jag. Jag börjar stilla gråta och är glad över att idioten inte fick se mig så.

 

Till historien hör att bussen är full av passagerare i alla åldrar, ingen sa något, ingen frågade om jag var okej, ingen brydde sig om mina tårar eller att han var så respektlös. Jag är en ung tjej, snäll men tar inte hur mycket skit som helst, kommer man åt rätta knappen (bla att prata om mitt utseende) så brister det, och då kunde han lika gärna sett ut som Mike Tyson och jag hade gjort samma sak.

 

Inte en jävel gjorde något.

Och det skulle inte förvåna mig om de tänkte "om hon är så kaxig tillbaka får hon skylla sig själv". Ungefär som när tjejer har korta kjolar och blir våldtagna. Eller historien om Markus som blev ihjälsparkad utanför Mc Donalds, när han kommenterat urinerande äckel. Jo, jag måste juh säga att jag hade ett uringat linne på mig, det kanske förringar vad han gjorde.

 

Varför sitter de där som nickedockor och gör ingenting. Näe, jag har fan tappat tron för empatin, den är utdöd bland dronten och den sabeltandade tigern. Tänk om det var er dotter.


På väg mot skinny land.

Magen!

 

 

Känns det bra idag eller vad!
Jag trodde att efter min familjesemester, efter alla bullar mamma tryckt i mig och allt kött och framför alla kolhydratkällor jag blivit itvingad, så skulle det ta sån fruktansvärd lång tid att komma tillbaka. Efter att jag kom hem ca 1½ vecka sen så är jag nästan återställd, 0.3 hg skiljer. 52.2 sa vågen idag, det är fortfarande long way to go, men jag är relativt nöjd ändå. Sist jag vägde mig var för typ en månad sen, jag hade kommit hem från frosstaden och ätit min eliamat i ca en vecka, då sa vågen 53.6, sen så for jag tillbaka dit och jag trodde att loppet var kört, och att jag var dömd till evig fettma. Inte då!

 

Igår pratade jag med Sandra, hon och jag peppar varandra i vår väg mot perfekta kroppar, vi lovade att berätta vad vi väger den 1:a september, då ska jag vara under 50. Lätt. Jag måste ha världens sämsta förbränning, trost ephedra, trots motion varje dag och mycket begränsat födointag så har jag så svårt att gå ner i vikt. Igår åt jag:

 

Ca 4dl Miniyoghurt: 140

1 äpple: 56

_______________

196 kcal

 

Men så prommade jag bara en timme också, hade så lite energi.

Jag funderar på att köpa koffeintabletter, jag vill ha mer energi ibland, inte gå runt som en zombie och inte orka göra något. Jag kunde inte sova inatt- som vanligt, sovit ca 3½ timme, känner mig ändå mycket pigg och hög på tillfredsställelse. När man ser en sådan markant viktnedgång får man minsann en tripp. Ikväll ska jag på utflyttningsfest och ska vara platt och fin. Undra hur det kommer att gå att dricka när jag skött mig hela veckan och äter lite lite idag, får inte bli för full.

 

Igår och i förrgår satt jag och pratade med en exdejt- Per, på msn, han och jag dejtade lite innan jag träffade Puppy, men jag lessnade rätt fort på honom. Iaf för några månader sen så visade det sig att han hade varit med 2 (!) av mina kompisar här i Stockholm, vilket är rätt bra gjort eftersom jag känner runt 20 personer i hela storstockholm. Jag fick en rätt klar bild av player-per och förstod att det grämde honom att han aldrig fick omkull mig, eftersom jag är en sån fin och oskyldig tjej. Jag gillar inte one night stands eller sex på fyllan, eller sex på fyllan är kul med pojkvän, men helt värdelöst annars. Gulligt, porrigt och hett sex är bäst med någon man tycker om.

 

Per har nu gått och skaffat flickvän, han har aldrig varit otrogen och säger att han inte skulle vara det heller. Eftersom jag inte är intresserad av killen så driver jag lite med honom. "Om jag skulle träffa dig ute, jag skulle få dig så lätt" sa jag, och det är möjligtvis sant för att han ville juh fortsätta träffa mig när jag lät det rinna ut i sanden. "Nä nä" tyckte han, iaf så kom vi in på ämnet sex och vad vi gillar. Stämningen blev rätt het måste jag säga, han skickade MMS på sin mage, jag skickade tillbaka på min, han skickade lite värre och så höll vi på. Han visade allt, jag bara bh, hahaha.. det där är juh på vippen till otrohet för hans del måste jag säga. Snacka om att det kommer att bli kul nästa gång vi ses ute! *ler massa*

 

Igår satt jag vid matbordet och pappa R stod och lagade mat. "Vi har köpt minimjölk åt dig" sa han, vilket mamma R redan sagt "Åh, jo jag såg det, vad gulligt". Sen började han säga att man blir juh inte tjock av vanlig mjölk, och undrade varför jag skulle dricka mini. Jag fick panik och sa något i stil med "jamen... jag har det nästan bara i kaffe.. så.." som att det skulle förklara något? Dumma mig. Han förstod nog att det var ett känsligt ämne och accepterade väl mitt korkade svar. Två minuter senare frågar han mig om jag vill äta, "nej tack, jag åt ganska nyss" "åt nyss?" sa han väldigt skeptisk. Jag hade faktiskt ätit miniyoghurt precis. Jag orkar inte med att ha någon matkontrollant, suck. Säkert mamma R som har sagt att jag inte äter. Åh, jag vill juh vara ifred, jag är juh inte smal-smal, än.

 

Idag ska jag sy till mitt linne, hoppas det blir fint :)


Stora Skrållan och jag.

Tjock

 

Nu nätspinkar jag igen.

Den här gången nätspinkar jag på kraftiga och överviktiga kvinnor. Fungerar som reversed thinspiration för mig som på ana-språk betyder inspiration=jag ska bli smalast. Jag blir så facinerad av dessa kvinnor, hur tänker de, vad gör de om dagarna, vilka umgås de med, vad äter de? Det sistnämnda förblir ett mysterium, för stora tjejer vill inte berätta vad de väger och definitivt inte vad de äter. Undra hur många kcal de äter i snitt per dag- jag ligger på strax över 100kcal idag. Ett äpple och en rågrut, vad skulle dessa kvinnor säga om jag satte fram ett äpple och en rågrut och sa "ja detta är dagens ranson". Jag för 3 år sen skulle undra vart resten var, fast jag har aldrig varit så stor som de här kvinnorna.

 

Jag tycker inte om när folk gör sig lustig över andra, speciellt inte överviktiga människor, så det är absolut inte vad jag gör. Jag tycker inte att de är äckliga och jag skulle inte rynka på näsan om de satte sig brevid mig på bussen- tvärtom. Jag skulle tvärgilla det, jag facineras, inspireras och tycker att de nästan är som sagofigurer. Många stora kvinnor är vackra, så vackra att det nästan gör ont när jag ser på dem.. tappar andan. Orden tjock, fet, fetto använder jag inte, mullig, krafitig, stor är okej, jag vet att många stora kvinnor säger "kalla mig fet- för det är det jag är", jag tycker att det är hemskt. Hur ser de på sig själva, "kalla mig dum för det är det jag är" skulle alla svårlärda säga så?

 

Alla dessa tjejer har olika historier, annorlunda böjelser, vissa är semmelmänniskor och andra är beroende av djungelvrål, de har pojkvänner, familj och jobbarkompisar precis som alla andra, och det gör att historien aldrig tar slut. Boken Tjock borde aldrig ha haft ett slut. Tänk att få äta en mc feast och co klockan 23, ta en nattmacka, en kexchoklad eller ta för sig av tacobuffén på personalfesten, tänk! De kan få äta för mig också.

 

 

Hade tänkt visa lite av det en av tjejerna skrivit, men så såg jag att hon känner en tjej som jag känner och tog bort citatet.

Men jag undrar om hon är lika fåfäng, viktkontrollerande, kaffeberoende, svartsjuk och tvärkall som jag är. Undra om hon skulle vilja göra saker men känner sig hämmad pga sin vikt, eller om hon stänger in sig på sitt rum och äter american cookies och kräks som en katt med jämna mellanrum. Undra om hon egentligen är som jag, fast tvärtom.

Ser att hon knaprar stacker, jag sc. Åt stacker förut, men sc är bättre fettförbrännare men stacker mer hungerdämpande. Kombon är oslagbar. Måste köpa mer stacker när jag får pengar.

 

Grädden på moset är att se bilderna på tjejerna. De har husdjur som heter "gosan", jobbiga grannar, bevakande familjer som är oroliga över deras hälsa, de sjunger i band, gillar att dansa i kortkorta minikjolar ute, dricker lightläsk och vill sluta röka. Som alla andra, och det finns bilder. Bildbevis på att de går på stranden, de har bikini och sitter med en glass i handen och bryr sig inte om att det finns valkar. De ler och är glada och äter glass, inte unnar sig isglass (endast de med 50kcal) någon gång i månaden utan härlig fluffig gräddglass med chokladöverdrag och strösseltopping.

 

Men jag skulle inte ge upp mitt liv för allt det där. All den bekräftelse jag får från olika håll mättar min kurrande mage.

 

"Åh, vad sööt du är, jag vill också vara söt"- en kompis kompis när jag träffade henne för första gången.

"Du är så het, men så svår" -en kille som jag dejtade, men tappade intresset för.

"Du är det fräschaste jag har sett" -kille som jag gick förbi på krogen, jag bara log.

"Hälsa din kompis att hon är jävligt fin" -sagt till min kompis när jag inte ville stanna.

"De är oroliga för att du, en snygg tjej, ska sno deras tjejer" -D om hennes pojkvän och våra kompisar.

 

Jag önskar bara att jag var så fin som de säger, att jag har den kroppen de tror jag har. Såg en tjej med fin vältränad mage på krogen och sa till magnus "åh, kolla magen", "ska du säga" svarar han. Hur kan han säga så? Han har inte sett mig när jag sitter naken och valkarna väller över, mina bristningar, mitt ärr på naveln. Han vet inte hur fult det är.


Hon- tjejen, kanske ska ge henne ett nick för hon lär bli ett återkommande ämne i min blogg, säger att hon började gråta när hon inte gillade den nya yoghurtsmaken hon köpt. Jag gillar allt. Allt som har med mat att göra tycker jag om, det finns få undantag som kåldomlar och jansons frestelse, men allt annat, allt som är ätbart- det är mums. Visst jag säger ofta att jag inte tycker om, men det är feta, fina, vita lögner.

Ska kalla henne Skrållan, som dockan och den lilla busiga tjejen i vi på saltkråkan .

 

 

Nu är klockan mycket, jag borde sova. Har inga planer för imorrn kväll :( Men idag frågade Anna- en tjej från frosstaden som jag träffade ute i lör om jag ville följa med henne på fest nu på lör *glad*

Jag ska bli smalast.

 


Tårar i ögonen framför sopphyllan på ica.

Idag har jag provocerat. Det är kul och ibland nödvändigt.

Ställde mr Gävlekille mot väggen och frågade om han var medveten om att jag kände mig tvingad av honom. Han blev arg men sedan pratade vi om det via mail och skammen rann av mig och på honom som sig bör. Man ska fan inte skämmas när man markerat tydligt "nej".

 

Pratade med Jocke eftersom han svek mig i lördags -inte för att jag klagar nu för jag fick juh Di ;) , han tyckte inte att han gjort något fel, tycker de någonsin det? Jag har faktiskt blivit bättre på att erkänna mina misstag och be om förlåtelse. Det är pondus.

 

Mat idag:

1 varma koppen 110 kcal

1äpple 56kcal

1 nektarin 54

____________

220 kcal

Prommat i ca 2 timmar så  dagen är väl godkänd.

 

Gick på min lokala Icabutik. Valde miniyoghurt och kom till sopphyllan. Fick beslutsångest, läste kcal per 100g noga flera gånger på alla förpackningarna och ögonen tårades. Valde min vanliga varma koppen när allt blev för jobbigt och personalen tittade- tyckte jag.

Annars så har det varit en bra dag. Har jobbat ännu mer på mitt projektarbete, det är SÅ BRA , måste nog säga att det är en av de bästa ideer jag har fått. Sov bara 3½ timme inatt så jag är lite trött..


Galen helg!

Det här är nog en av de knasigaste helgerna i mitt långa 22-åriga liv.

 

I fredags fick jag världens partysug så jag gick på bolaget och ringde Camy. Hon var på :)

Vi gick till prideparken och förfestade, sedan gick vi på göta källare. Helt okej, träffade några boys, men inget för mig. En av boysen följde mig och köpte yoghurt eftersom jag hade ätit så lite under dagen så började det som dra i magen, ont och då är det dags att få något i sig. Åkte hem och somnade kring 6.

 

Vaknade kl 10.00 lördag morgon av ett samtal- Jess från frosstaden, henne har jag inte pratat med på länge, Hon var här pga pride och tyckte att jag skulle gå med henne och hennes kompisar i tåget, visst tyckte jag och drog med min Camy.. helt galet kul var det. Delade ut flaggor och så fanns det en massa fotografer som tog kort på mig, tror att det är för att jag är så femme :)

Efteråt åkte jag hem och det var meningen att jag skulle festa med Jenny och de, men hon sms:ade och sa att det nog inte skulle bli något. Men jag dushade och gjorde mig iordning iaf, för man hittar alltid någon att gå ut med- trodde jag. Bestämde med Jocke men efter att han hade dummat sig så ville jag inte. Sms:ade med Di och hon frågade om jag ville följa med hon och hennes kompisar.. klart jag ville.

Hon och jag har juh bara träffats en enda gång, genom en kompis kompis (Martin, som jag berättat om tidigare) som gillar henne (och de är nu  tillsammans). Jag och Di flirtade lite då.. typ.. svårt att förklara, men det var definitivt något mellan oss.

Iaf så träffade jag dem och jag och Di pratade om att vi är attraherade av varandra.. så gick vi på toaletten tillsammans.. Ehm, vi började kyssas och, tja.. lite mer.. shit, jag får inte börja gilla henne nu.. Efterfest hemma hos henne med hennes andra kompis och tre killar, däckade i hennes säng hihi.

 

Vaknar söndag morgon av sockerdricka i benen, Di har sina ben på mina och på min andra sida ligger hennes kompis. Vi hänger där ett tag men sen åker vi in mot stan och jag far hem. Stupar i säng efter konstant festande i två dagar + att jag ska på hemmafest på kvällen. Dötrött.

Vaknar av att Johanna ringer, "kommer du?" Upp, duscha och ut till skogen och fest. Galet rolig fest. Måste berätta mer sen, iaf så sover vi där och vaknar 15 på mån morgon. Slöar med disney chanel till 21-tiden då jag åker hem. Vilken helg! Åh, mys med Di, hmm.. tur att ingen vet att hon också är bi, eller vad jag nu är, har juh aldrig haft en tjej så..

 

Har inte ätit idag :D Yeh


Jagad!

Nu när jag var på min långprommis hem från affären så blev jag överfallen. Där gick jag, i min vanliga ultrasnabba takt (ca 7km/timme faktiskt) och flåsade lite lagomt. Då kommer det en hemsk bebisgeting och sätter sig på min rumpa, jag- livrädd börjar springa och flaxa med mina tunga yoghurt och vinfyllda påse och råkar drämma till getingen. Jag förstår att loppet är kört och nu är Mr Geting arg på mig, så jag springer och springer och när jag känner mig någolunda trygg stannar jag upp. Getingen sitter nöjt kvar på min rumpa och börjar surra runt hela mig. Jag ser min enda utväg, jag måste döda den. När getingen sätter sig på mitt ben så klämmer jag ihop benen och mosar min rumpkompis. Nöjd över mitt oerhörda mod.

Jag tror iaf att det var en geting.


Jo, jag och Camy ska ut ikväll.. sköjelisköj! Vi ska sitta i tegnersparken- eller vad parken vid zinkensdamm heter- jag är norrlänning och bryr mig inte om sådanna triviala saker. Jag är norrlänning och kan döda en bebisgeting- det du!
Vi ska sitta där, titta på söta flickor och jag ska dricka rosévin. Jag tror att det är gott, det är juh rosa :)) Sen ska vi gå ut och titta på söta pojkar och dansa lagomt mycket. Kan det bli bättre?


Pengaångest.

Givetvis var jag tvungen att bråka med S(exet) det sista jag gjorde igår. Dumma mig! Grät för första gången på ca 2 veckor. Kan inte gråta för mamma som en liten 5-åring jämt.

Nu är jag vaken iaf, är så sugen på att gå ut ikväll.. ska höra med en tjej som jag träffat en endaste gång om vad hon ska göra haha. Nu har jag varit duktig, gjort iordning mina CSN-blanketter, ringt CSN, plockat ihop mina böcker, betalat räkningar, tänkt ut bankgrejer mm. Så nu ska jag gå och göra ärenden. Jag är en vuxen människa, aja försöker iaf :)

 

För första gången på länge har jag kasst med pengar! Jag har levt på sparpengar hela sommaren, men nu börjar de ta slut. Får panik. CSN-pengarna kommer nog kring den 25:e aug om jag har tur. Vad ska jag annars göra? Mina räkningar, SLowkort och alla böcker jag måste köpa. Jag som ska spara alla lånepengar från CSN! Usch för mig och dålig planering. Fy!


Jag kan bajsa!

Idag är jag surrasam. Åh, tycker så mycket om att använda norrlänska, surrasam är ett mycket bättre ord än pratsam. Jag har inget att egentligen prata eller berätta om, men jag vill prata med någon, eller bara känna värmen mot ryggen i favvosovställningen skeden. Något med någon jag tycker om.

 

Idag har jag intagit följande:

1½ dl lågkcalkräm + sorbet i: ca 50 kcal

1 persika: 56

4 dl miniyoghurt: 140

2 smalmackor: 70

½ kellogsbar: 42

_______________

358 kcal

Det är okej, var ute på en prommis i 1½ timme också, så dagen går under "godkänt".

 

ÅH! Jag kan bajsa igen! Hahaha låter helt sjukt, men jag har haft problem med min mage så länge nu så jag hade helt gett upp hoppet på att kunna bajsa normalt utan kaffe, torkade plommon eller bifolax (alt microlax, alltså laxeringsmedel). Hela min familj har under några veckor vetat om mitt problem och det har öppet diskuterats och garvats åt. Det bjuder jag på. Bajs är roligt. Men idag när jag vaknade med sprängande huvudvärk, efter att ha tagit en alvedon, 30 ml barnalvedon och en Sc så kände hur det spände i magen. Underbart toalettbesök haha!

 

När jag var på min prommis (och köpte anamat) så hade jag mina fulsnygga miss sixtyjeans på mig.

"Ursäkta!" hörde jag bakom mig. Vände mig om och där stod en liten tjej på typ 12 år.

"Vet du vad klockan är?"

"Ehm ja, typ sju minuter i åtta" mycket förvånad över att bli tilltalad av en liten tjej

"Kommer du från Sverige?"

"Ööööh jaa.." Vaeee låter det som att jag är utlänning bara för att jag talar vacker norrlänska?

"Jahaaa, snygga jeans, är det miss sixty?"

"Tack, jo det är det..." Sen när kan en tolvåring något om märken.. när jag var tolv så.. ja kontentan: Jag kunde inget om märken när jag var så liten.

"Vart har du köpt dem?"

"Jag köpte dem från USA" Det var en ofrivillig lögn, kunde inte komma på vart jag hade köpt dem, men jag köpte dem i samma veva som jag köpte massa jeans från usa och blev förvirrad.

"Jaha, vad kostade de?"

"Ja det minns jag inte" Det minns jag inte.

"Trodde du att jag inte var svensk?" Kunde inte släppa att det lät som att jag bröt på mitt modersmål.

"Näe, men jag kände inte igen din dialekt" Puh! Pustade ut :)

Lilltjejen hade bråttom och vinkade hejdå och sprang över vägen. Träffade henne vid mjölkdisken på affären två minuter senare.

"Hej igen" sa hon

"Hej hej"

Hon var rolig. När jag var liten vågade jag aldrig tilltala någon som var så pass mycket äldre än jag. Modig liten tjej. En av de få som pratat med mig irl idag :/
Jo, jag har pratat en massa i telefon idag. Cofie ska flytta till Sthlm! Min lilla Cofie!!! Pussis


Elia-Nätspinkaren

Det slog mig nu att jag är en nätspinkare. En riktigt ettrig liten nätspinkare.

Spinka gjorde alla när de var små, de flesta växer ifrån denna form av underhållning men för en liten del av folket så utvecklas detta med åldern. Att spinka är såklart att titta på någon som inte vet om det, det låter lite pereverst, rentav som en rolig fetisch, hihi.

 

En nätspinkare är en som tittar på folk på nätet då (ganska uppenbart eller ;)), men främst inte på bilder, utan mer tittar på personen bakom. De som har dagböcker, alla sina vänner och flick/pojkvänner helt öppet på någon community facinerar mig. Speciellt de som har något emot sig eller är duktiga på att uttrycka sig. Nu såg jag ett par där mannen var 23 och kvinnan 43, det var mycket roligt att läsa om hur de hade träffats och att han ansåg sig "pappa" till hennes 12-13åriga barn. Absolut inget nagativt, tvärtom. Jag tror att man blir en bättre människokännare och mindre fördomsfull när man läser historien bakom.

 

Ibland stannar jag till och undrar hur en helt främmande människa kan både påverka och förbluffa mig så som dessa människor gör. Jag läser deras dagbok och följer dem genom deras kamp mot övervikt/anorexia/fördomar/sjukdomar/sig själva.. Ni är jäkla tuffa människor, det ska ni veta :D

Aja nu är det True Calling- hon är söt ;)


Är så krävande

Jag är så krävande.

Jag tycker att det är jobbigt själv, hur kunde jag bli en sådan extremt krävande människa? Själv är jag dålig på att höra av mig, men förväntar mig att andra ska ringa, ställa upp och bry sig. Det här måste jag jobba på.. helt seriöst.


Och när jag träffar en ny kille så förväntar jag mig att han ska tänka på mig hela tiden. Ringa och sms:a all tid vi inte spenderar tillsammans. Jag är jobbig. Så jäffla jobbig. Ibland, när jag bara vill vara ifred så blir jag irriterad när de hör av sig, som att de skulle förstå av sig själva att jag vill bara vara ensam.

Okej, så illa är det inte.. men nästan. Speciellt när det gäller S(exet)  han får inte har ett liv utan mig, det är helt sjukt, vi är inte ens tillsammans. Vi har inte ens gemensamma kompisar. Suck på mig. Men han är fan likadan.. han är min bästa vän, en av dem iaf. Han är faktiskt den enda som jag kan vara så här jobbig med, skulle aldrig göra så som jag gör mot honom mot någon annan.

 

Jag tror att Puppy inser att jag är krävande, ja jag är krävande, men jag ger väldigt mycket tillbaka också.

Men jag måste se över min personlighet.

 

Ringde Camy, hon svarade inte, så det blir inget partajande för mig ikväll.. men nu i helgen, då jäklar :)

 


Tillbaka hos dig! (my beloved comp)

Oj oj oj oj.. jag har inte kunnat skriva blogg på länge, givetvis har jag en mycket bra bortförklaring (har man inte alltid det?).

Bra bortförklaringar i detta sammanhang:

 

1. Jag har varit ute och campat, med husvagn och hela köret. Familjesemester ut i fingerspetsarna.

2. Jag har tränat som en testosteronhanne, sprungit, simmat, armhävt, you name it, så jag har inte haft tid. (detta är givetvis lögn, men när det gäller bortförklaringar så är lögner accepterade).

3. Eftersom jag har känt mig så övergiven på sistone så isolerade jag mig totalt med mamman och plastpappan (och övrig familj). Levde efter "man saknar inte kon förrän båset är tomt" och ja minsann, ni saknade den här kossan! Men det tog några dagar innan folk började höra av sig :(

 

 

Eftersom det har gått dryga två veckor så har det hänt endel på pojkfronten, kompisfronten och familjefronten. Har kommit fram till att jag har försummat mina vänner, mina riktiga riktiga vänner sedan jag träffade S(exet). Jag som lovade mig själv att aldrig bli en sådan som gör så. "Pojkar kommer och går" resonerade jag innan, men det gäller juh bara för alla utom mig, jag gillar aldrig (i princip aldrig) någon kille. Men iaf så saknar jag att ha en massa vänner omkring mig, som ringer och frågar om man vill göra tråkiga saker tillsammans så att de blir mindra tråkiga, tex se film. Jag längtar hem till frosstaden. Till vänner. Men jag försöker skaffa mig nya kompisar här i sthlm, det är inte lätt;

-sthlmstjejer är ofta mycket otrevliga. Elaka skulle jag kunna påstå. Därav så känner jag inte många sthlmstjejer, mina kompisar jag har här är alla inflyttade (typ?).

-när man träffar någon ny kompis så krävs det så mycket.. man måste börja om från början.. och jag som är van att ha mina vänner som jag har haft i flera år.

 

Aja, familjefronten, jag och min mamma har blivit ännu tightare. Hon är bäst helt enkelt.

 

Pojkfronten:


Jag och Puppy pratar igen. Ska nog ses i helgen.

Jag och S(exet) pratar igen. Vi ska vara vänner, detta kommer att sluta dåligt ännu en gång. (Med ett bett i tutten- vem vet?)

Jocke (internetkillen) har bjudit ut mig på dejt, jag sa inte nej (fan mig), men jag sa inte ja heller. Vill inte. Suck. Kan man inte bara vara kompisar?

Hälsade på hos Erik på väg hem till frosstaden. Han är snygg men inte min typ. Nej tack. Så skrev vi lite inatt.. lät som att han saknade mig.. eller något.. Det hände något mellan oss, opps. Han var min rebounce för Puppy. Jag trodde att Puppy var förlorad. inte då ;)

 

Nu är det Pride och jag vill festa. Ska jag dra med Camilla ut ikväll.. hmm.. ska ringa nu.


hits