Äcklig och värdelös

Känner mig så ledsen, som att jag inte finns. Jag andas, kräks och tänker, alltså finns jag? Pratade nyss med Sexet och jag känner mig så jobbig. Höll på att avsluta vår relation (som att det skulle hända efter 5 år), sa saker som "vi kanske inte ska höras på ett tag". "Vill du det? Okej, men jag kommer inte att kunna hålla mig" svarade han. Jag behöver bekräftelse och vill att han ska vilja ha mig. Även om inte jag vill. Låter väldigt konstigt, men sådan är jag och känner mig äcklig och värdelös...

Min egna lilla stalker

Ni kan aldrig gissa vem som kom in på mitt jobb idag.. Japp, någon som vägrar lämna mig ifred. Jag tror att han fattade piken denna gång. Han sa inte ens hejdå när han gick, fastän jag var snäll. Jättesnäll.

Jag vill inte bli frisk

Lina om Hur man gör (trigger)
det är ju sjukt hur du uppmanar andra att dras med. ärligt det finns ingen mer egoistisk än den som själv mår dåligt, men uppmana för fan inga andra att kräkas. jag har själv varit svårt sjuk med ätstörningar o förstår ändå ditt tankesätt men ja mår så jävla illa av din blogg för det är vidrigt hur du kan göra såhär mot dig själv och mot andra.


Du. om Dagens intag: 470 kcal
Du vet att du inte förlorar alla kalorier genom att kräkas upp, right? Du får bara upp ca 40%.. resten har redan tagits upp av din kropp..


isabellle om Anorexia eller bulimi?
jag tänkte bara kolla om du har ngt problem med ngt av de?;)



image196Det här är några av de kommentarer som jag har fått på sistone. Jag har sagt det ett par gånger förut, men det tåls tydligen att säga igen. Jag har inte anorexia, jag har inte bulimi, jag är visserligen pro-ana, men det är bara en benämning. I över halva mitt liv, snart 13 år, har jag kämpat med mig själv, så som många tjejer gör och det som står i en kommentar som tar två sekunder att läsa påverkar mig inte nämnvärt. Det är som att slå mig i huvudet med en stekpanna och säga att jag är dum, infantilt och onödigt.

Att säga att jag är sjuk och behöver hjälp, jaja, jag kommer att söka hjälp en vacker dag, men inte nu, jag vill inte och jag vet verkligen inget annat, men mest av allt, jag är inte redo. Jag är egoistisk, ja, men om inte jag tänker på mig själv, vem ska då göra det? Egoistiska bör alla vara. Visst, det är inte politiskt korrekt att skriva ut hur man underlättar kräkprocessen, men så påminns jag om alla de gånger som jag suttit på duschgolvet med kokhett vatten strilandes för att dölja mina gråtattacker efter att inte kunna få upp maten. Eller den magsmärta som kommer efter hetsätning. Eller känslan av värdelöshet. Det är ingen uppmaning att kräkas, men en sista utväg.

?Du? skriver om hur man bara kan kräkas upp 40%, Emma Igelström har hört 50%, en tredje säger 70% och jag har hört 90%. Vilken som stämmer, det vette fan, men det jag vet är att jag går ner i vikt.

Dagens intag: 500 kcal

Första dagens på länge, känner mig hemsk.

1 äpple 50 kcal
1 macka 100 kcal
varma koppen 100 kcal
3 rågrut 150 kcal
choklad 100 kcal
______________
Summa: 500 kcal
+ fross.

Promenad, vad är det?

Går Britney på Clenbuterol?

image195

Jag skrev om läkemedlet
Clenbuterol för ett tag sedan. Visst hade jag hört att vissa Hollywood-kändisar ryktades ta det, men rykten är något man bör ta med en nypa salt. Nu menar the skinny website att självaste Britney Spears tar Clenbuterol för att gå ner i vikt. Om det nu är sant så fungerar det riktigt bra. Synd bara att hon som egentligen är så fin, är så skabbig nu. Men hennes tid kommer tillbaka..

Fler rykten säger ändå att förutom Clenbuterol så använder hon sig av Kokain, andra bantningspiller, hårdträning, hetsätning-kräkas och rökning. Något som jag förvånas över är hennes upsvällda ansikte, vad kan det bero på förutom bulimi och kortison?

Själv ska jag beställa lite eph när jag får mina pengar (ja vart de nu är), Clenbuterol verkar helt omöjligt att få tag på.
















"Jag vill bli frisk"

image194Det är när jag är ensam som det kommer smygandes. Tanken på lite choklad, oron i kroppen och känslan som jag vet kommer efteråt. "Jag vill bli frisk" sa jag till Sexet för fem minuter sedan och tog det tillbaka direkt. "Från vad, från maten?" sa han. Det var länge sedan jag pratade om det, det var iof länge sedan jag var så smal som han tyckte var äckligt. Och då jag njöt.

Men han vet inte om omfattningen av det här. Han vet inte att jag precis kräktes innan jag ringde upp. Han vet inte om att jag handlade skräpmat och äckel för 308:- tidigare. Han vet inte att den del han vet om är som en droppe i havet.

Matkorgen avslöjar dig

image192
Idag har jag storhandlat. Jag älskar att handla mat, att gå runt i butiken, läsa på alla innehållsförteckningar och smygtitta ner i andras matkorgar. Det är nästan så att man lär känna personen genom innehållet i vagnen. I småbarnsfamiljen är det massor av blöjor, välling, flingor, köttfärs, pasta och kycklingfileér. I sportfånens korg ligger det proteindrinkar, bars och kyckling i mängder. Bäst att se är ändå jojobantarens matkorg, för nu ska jojobantaren minsann lyckas bli smal. Fyller sin vagn med färsk frukt, flera olika bönsorter, grönsaker och allt annat som jojobantaren har läst ska vara bra. Men när jojobantaren kommer till kassan rycker hon snabbt åt sig en chokladkaka och tror att ingen ser.

I min matkorg är det två läger. Lägren består av bra och dålig mat och det är ett paradoxalt korginnehåll, som om jag inte kan bestämma mig. Dels har vi då tomaterna, äpplena, minikeso och rågrut. Sedan har vi snickers, mums mums, chokladkakor och billys lasagner. Allt det senare ser jag så småningom i toaletten. Fan, jag glömde köpa Óhoj chokladsås.

Smisk och daller

Dagens värsta händelse. Jag ställer mig på toalettlocket för att titta om jag har några celuliter i spegeln. Det har jag inte och jag kan andas ut. Sexet står bakom mig och smiskar till mig på rumpan och dallret efteråt påminner om en jordbävning. Huvva vad äckligt. Sexet tycker självklart att det är sexigt och smiskar igen, dallret slutar aldrig och kommer att leta sig in i mina drömmar. Gonatt.

Imorgon är det nya tag, ny bantning, ny svält, nytt liv

image191Såja, nu är jag hemma igen. För att ta vid innan jag åkte bort så måste jag berätta om allt som har hänt. Alla kommentarer och all kritik tar jag senare, jag är nämligen expert på att skjuta upp saker och dessutom så rör alla "svält dig inte"-kommentarer inte mig i ryggen. Men alla har rätt till en åsikt och dessutom har jag inte anorexia och inte heller bulimi (yeh jag har inte kräkts på nästan en vecka!).

Efter mitt besök tyckte jag mig behöva en liten minisemester och det tyckte Sexet med. Så han betalade en enkelbiljett till hans stad och dit åkte jag. Det första vi gjorde när jag kom till Sexets stad vad att äta på Burger King (just det, ana in your face) och sedan gick vi och la oss utan att förbränna all mat. Och det karaktäriserar min resa ganska bra, massor av mat, sova, gosa och hångla.

Under måndagen gjorde jag och Sexet massa roliga aktiviterer, något som jag tycker så mycket om med honom är att han och jag kan bara vara. Hålla handen, strosa på stan, prata. På kvällen så drack vi drinkar och öl på ett kostymnisseställe och sedan gick vi på ett ställe där det var lite livligare. När vi går in så flirtar vakten med mig och sedan får jag ganska mycket blickar. Sexet blir inte så glad och börjar småtjaffsa, som tur är så är vi mogna människor och redde ut det (nåja). Men ändå blir jag ledsen, han avskyr att jag får uppmärksamhet samtidigt som det är det jag är så beronde av. Sedan gick vi hem och jag bröt mitt
fejknyårslöfte.

Idag har jag och Sexet ätit hamburgare (just det, igen!) och gick hem och la oss och hånglade och allt utan att förbränna det. Jag bör nämna att min byxlinning stramar och jag är fet och äcklig. Iaf så är jag hemma nu och imorgon återgår jag till mitt liv. Just det.

Ute för 3:e gången den här veckan

DSC00518.JPG
Ute för 3:e gången den här veckan

Jag råkade åka bort efter jobbet :)

DSC00517.JPG
Jag råkade åka bort efter jobbet :)

Hångel och mys

image188Det har verkligen hänt mycket på sistone. Igår reste iaf min gäst hem igen, "ska bli skönt att vara lite ensam igen" tänkte jag men jag kanske ska iväg jag med. Men jag har inte bestämt mig än. Igår festade jag, det var riktigt roligt och jag blev ganska full men i två omgångar. Och så hånglade jag med en av mina killkompisar, han som jag äntligen hade sex med på våren -07. Vi har båda hållt alltihopa hemligt och jag har inte berättat för någon, men när vi stod och kysstes så kom en av våra gemensamma kompisar in. Jag låtsades leta efter min jacka men han frågade mig senade om vi "hade pussats", "nej nej nej" sa jag.

Idag ska jag dessutom bemöta kritiken som jag har fått i min blogg. Men det är inte direkt så att det har hög prioritet.

Kåt som fan

Puh vilken dag, det är verkligen sjukt hur mycket som egentligen kan hända på några stackars timmar. Ni vet min facebook-flirt, idag var det flirt på samma nivå som förut, dvs megaflirt. Han var väldigt frågvis om hur jag ska göra i framtiden och tyckte att det var kul att jag har varit där mycket på sistone. Han är het.

Ikväll är jag trött och tar en lugn hemmakväll, imorgon blir det jobb och fest. Min gäst är kvar, men inte länge till. Jag är dessutom sjukt megahångelsugen, ja kåt som fan. Så nu måste jag få till det. Snart.

Dagens intag: 410 kcal

Nu har jag inte många sekunder på mig. Träffade nyss (på prommisen) en gammal dejt, berättar sen! Dagens:

6 rågrut 240 kcal
2 smalmackor 110 kcal
keso 60 kcal
___________
Summa: 410 kcal

Prommat i 1½ timme, -450 kcal.

Den sköna dimman

Jag saknar kontroll. Den är borta och jag vräker i mig. Nu får det vara nog, jag skulle beöva gå ut och gå. Men som alltid när jag har besök blir jag så lat, jag vräker i mig och går inte ens ut och förbränner det. Det värsta med idag är ändå att jag har slösat bort en hel dag med att göra ingenting.

Igår hade jag tydligen (ja jag har fått allt förklarat för mig) dissat alla som hade raggat. Det var tydligen en kille som hade sett jättebra ut som hade kommit fram till mig och pratat, "men jag tror att jag var jättedryg mot honom" sa jag. "Ja det tror jag med" sa min gäst. Men jag var juh bara ute efter fyllan, den sköna dimman som lättar mina problem.

Nä, nu måste jag på prommis.

Ensam med anorexi och bulimi

Usch vad jag känner mig yr och groggy, allmänt känt som bakis. Jag hittade iaf en sida som har hur mycket thinspo som helst, Prothinspo heter den och innehåller lite smått och gott. Synd är bara att många av fotona är fel size, alltså utdragna och att det dyker upp irriterande annonser.image187

Hilary Swank har uppenbarligen gått ner i vikt, fint tycker jag, fast den kvinnan är inte så het. Från the skinny website såklart.

Min gäst kommer att vilja äta middag snart. Åh, hatar att inte få vara själv och bestämma. Jag ska aldrig bli sambo! Jag har faktiskt funderat på det i några svaga ögonblick, att flytta ihop med någon och få billigare och större bostad. Men det är helt omöjligt, jag måste få äta (eller inte äta) det jag vill och så skulle jag inte kunna kräkas.

Jag hade en kompis som flyttade ihop med en äldre kvinna som hon hade träffat via sitt jobb, och så berättade min tjejkompis för mig om kvinnans matproblem. Tydligen hade hon någon form av BED (binge) och fick ryck då hon bara åt och åt och åt. En gång så hade min tjejkompis kommit hem och sett vad kvinnan hade kastat i soporna och det var syltburkar och yoghurtkartonger som hade varit fulla innan. Usch, tänk om det skulle hände mig. Nä, jag kan bara bo ensam. Ensam med anorexia och bulimi, vilken dröm! ;)





Dagens intag: 470 kcal

Haha, virrig i huvudet är jag. Var tvungen att sitta länge och tänka på vad jag egentligen åt igår. Jag tror att kalasfyllan igår har sabbat min hjärna för ett tag ;) Gårdagens "dagens":

2 smalmackor 110 kcal
minikeso 60 kcal
mat på jobbet 300 kcal
_______________
Summa: 470 kcal

Prommade bara lite igår, på stan i fyra timmar typ -400 kcal. Dålig jag är. Och det kommer nog inte att vara bättre idag :(

Blev så jäkla full

image185Åh, det var verkligen kaos igår. Jag kan inte berätta hela historien men jag är iaf värdinna ett par dagar, alltså kommer jag inte vara ensam längre stunder i mitt älskade hem. Alltså kommer jag nog inte kunna skriva så mycket som jag är van vid.

Igår städade jag som en liten tok under den timme jag hade på mig från det jag fick reda på att jag skulle få besök och tills jag var tvungen att åka in till stan. Det känns så jäkla bra att jag äntligen tog tag i min lägenhet och fixade till så att folk kan komma hem till mig utan att direkt se mina berg av matskräp och thinspiration. Jag plockade undan mina godislådor och rengjorde toaletten från allt som har med mia att göra.

Dessutom slumpade det sig att jag blev sjukt full igår och somnade i ett kök någonstans på Gärdet. Jag blev så full att jag kräktes, delvis med vilja för att bli lite nyktrare, men mest för att jag var så jäkla full. Men det var skönt. Skönt att slappna av. Skönt att flirta. Skönt att gå ut. Skönt att inte sova hemma. Skönt att inte hångla. För det var min gäst som fick till det :)

Vilken fylla

Fan

Fan fan fan! Jag kommer kanske inte kunna blogga idag.. Berättar sedan.

Clenbuterol

image184
Fuck, jag har försovit mig. Skulle upp vid tio och göra mig iordning och dra iväg på stan. Jag ligger fortfarande i sängen, jättehungrig. Jag känner typ ingen träningsvärk alls, lite i nacken och armarna kanske. Är så sugen på att träna någonting mer, idag.. Men jag måste på stan och träffa en kompis. Jag försöker få tag i några bra piller, någon som vet hur man får tag i Clenbuterol? Maila mig! [email protected]

Detta hittade jag om Clenbuterol på Viking (som ligger nere för försäljning just nu):

Clenbuterol är en väldigt vanlig medicin bland både motionärer och elitidrottare. Som ett exempel kan vi ta USAs OStrupp år 2000. Astma är en sjukdom som drabbar ungefär 3-7% av befolkningen och som sällan eller aldrig behandlas med Clenbuterol. På OS 2000 hade 60% av USAs trupp astma och alla av dem hade recept på just Clenbuterol.

Jämförelsemässigt så kan denna medicin närmast jämföras med Efedrin. För atleter är Clenbuterol intressant för att den påverkar temperaturen i kroppen, vilket innebär att brukaren förbrukar mer energi. Detta resulterar i sin tur till en ökad fettförbränning.

Dagens intag: 470 kcal

Det här har inte varit en bra dag. Jag har fått världens fettnoja. På träningen kände jag mig fetast, svagast och äckligast. Jag har varit tvungen att duscha två gånger idag. Jag tror att varje gång jag äter, även om det är något litet, typ morot, så kommer den att sätta sig direkt runt bilringen. Det är värre än vanligt kan jag meddela och då är det illa. Dagens:

2 smalmackor 110 kcal
minikeso 60 kcal
gröt 100 kcal
choklad 200 kcal
_______________
Summa: 470 kcal

+ fross, men jag fick nog upp det mesta med tanke på hur jäkla hungrig jag blev direkt efteråt.

Tränat i 2 timmar (-800 kcal) och prommat i 2 (-600 kcal), totalt - 1400 kcal. Wow, nytt rekord tror jag.

Hetsäter och kräks

image183
Fy vad knäpp jag känner mig. Har varit duktig och promenerat i två timmar idag och sedan två timmars träning. Och så kommer jag hem och vet vad som väntar. Tänk om jag bara "nä, tyvärr, jag kan inte ikväll" och så skiter jag i att hetsäta och kräkas. Men verkligheten ser inte ut sådan och nu svävar jag på små rosa moln efter min kräkattack, skönt samtidigt som jag oroar mig för tänk om jag inte fick upp allt.

Dumme O-baren hörde av sig igen, jag förstår inte hur han kan ha undgått att jag inte är intresserad. Jag har inte svarat de femton senaste gångerna han har ringt och inte på de femton senaste messen. Så idag under min träning ringde han, sedan fick jag mess. Jag orkar inte ens tycka att han är dum i huvudet längre, det har nått beyond all stupidity.

Tjock

Är inte alls på humör. Jag är jättetjock och det känns så meningslöst att ens försöka. Nu värmer jag en billys i ugnen ska äta och kräkas. Träningen var inte lika tung som förra veckan, men den var inte så rolig heller. Är så trist så trist, vill bara ha mat, godis och glass.

Gå ner 4-7kg med "supersoppan" på en vecka

image182
Har ni hört talas om "supersoppan", det är en mirakelkur för den som snabbt vill gå ner i vikt. Mellan 4-7kg går man ner under veckans gång lovas det. Det är pga att soppans ingredienser innehåller negativa kalorier (vad man nu vill tro om det). Här är receptet iaf. Jag funderar på att dra igång på söndag.


Supersoppan kallas
the cabbage soup diet och är en länk som ger lite hopp. Tjejer som står bakom gick ner 15 pound (ca 7kg) efter hennes soppvecka och lyckades hålla nere vikten även efter.


Supersoppa 10 liter

6 st stora lökar
1 normalstort kålhuvud
4 morötter
1 purjolök
4 köttbuljongtärningar
2 burk konserverade tomater
2 gröna paprikor
2 påsar löksoppa (pulver)
soya, kryddor efter behag

Skär grönsakerna i bitar. Ta det uppskurna kålhuvudet & lägg i en stor kastrull med vatten, låt det koka tills det börjar bli mjukt. Häll av vattnet & lägg i resten av dom skurna grönsakerna & fyll på med nytt vatten så grönsakerna täcks precis. När grönsakerna nästan är klara så häll i burkarna med tomater & löksopps pulvret & låt detta koka en stund. Tillsätt soyan. Nu är soppan klar. Ät så mycket du vill av soppan, ju mer du äter av soppan desto mer går du ner i vikt.

Dag 1. Olika frukter (ej bananer) melon går bra, och så mycket soppa du vill.
Dag 2. Olika grönsaker ev.kokta, och så mycket soppa du vill.
Dag 3. Olika frukter och grönsaker (ej bananer och potatis), och så mycket soppa du vill.
Dag 4. Ät 5-8 bananer och drick 5-8 glas mjölk, och så soppa.
Dag 5. Ät 6 tomater och c:a 280-340 gr. nötkött. Drick 8 glas vatten under dagens lopp, och så mycket soppa du vill. Dag 6. Ät så mycket nötkött du vill och olika sorters grönsaker, och soppa.
Dag 7. Ät råris och grönsaker så mycket du vill. Drick saft(sockerfria fruktsafter) te eller kaffe hela dagen, och så mycket soppa du vill.

En enorma saknad

Jag har inte ens gått och lagt mig än. La mig för att läsa en anabok som jag har haft i säkert 10-12år. Så kommer jag på den utomordentliga iden att kika vad mina gamla ana-/mia-vänner har för sig. Och nu rinner det ett par tårar för den enorma  saknad jag känner att tillhöra ett sammansvetsat gäng, för någon som vet hur det är och för att ingen av dem är friska. De som hade bulimi har fortfarande ett helvete med hetsätning, kompensering och självhat. Och de som hade anorexia svälter fortfarande, räknar kalorier och driver pro-ana-bloggar. Som jag.

Dagens intag: 500 kcal

Tja, nu har jag suttit framför datorn i många timmar utan att egentligen göra någonting. Känner mig gråtfärdig och trött i ögonen. Fet också som vanligt. Imorgon blir det träning iaf. Dagens (som jag skäms över och vågar egentligen inte skriva ut idag):

jäkla massa rågrut (8) 300 kcal
1 banan 100 kcal
1 äpple 50 kcal
keso 50 kcal
______________
Summa: 500 kcal

Prommat en massa idag, har även varit arg som attan idag. Jäkla jobb. Prom iaf i 2 timmar 40 min, -800 kcal.

Feta flickors guide

image181

Usch vad jag känner mig usel, jag är hungrig och sugen hela tiden. Försöker mig på alla tricks som finns, dricker kopiösa mängder the, borstar tänderna, städar toaletten. Ändå gnager det. Det gnager i mig. Men eftersom det är bättre att jag sitter här än att jag äter eller kräks så får det bli detta.

På pro-anasidan
What a girl eats (min nya favorit) får du veta vad du ska göra om saltsuget kickar in, massor av anledningar till att man vill vara smal och 30 saker som du kan göra istället för att äta. Toppentips. Även smaklösa bilder (som den ovan) finns på denna sida.

Oattraktiv, ful, fet.

image180Idag känner jag mig oattraktiv. Min chef flirtade inte med mig som han brukar, han bjöd mig inte på vin och ville inte att jag skulle stanna kvar efter jobbet. Det enda han sa om mig var att "klart att blonda lilla jag skulle ut och festa till helgen" och det gills inte som flirt. Jag känner mig ful. Och fet. Mest fet. Såg mig i en stor helfigursspegel på jobbet och såg mina lår. De var gigantiska. När jag åkte upp till frosstaden innan jul så har jag ganska smala ben, nu är de feta. Mina bilder i headern (de tre som är längst uppe) är tagna efter att jag kom tillbaka till Stockholm och låren är så.. feta. Fett, fläsk, steka? På tal om steka, jag är sugen på kyckling. Det är en tuff matdag idag, jag är sugen på allt. Speciellt kyckling :(

Bild: Matporr!


Som en svamp

image179Jag börjar fundera på om jag utstrålar någon slags ätstörnings-signal? Typ "om du överhuvud taget har någonting att berätta om anorexia och bulimi, kom till mig". Jag började prata med en kvinna på jobbet, kvinnan berättade om när hon bodde utomlands och ville anställa en tjej från Sverige som typ assistent/alltiallo i hemmet. "Den första tjejen började gråta efter tre dagar" berättade hon, "ojdå" tyckte jag. Sedan förtsätter hon "och den andra hade bulimi, känner du till den sjukdomen, när man kastar upp". Jo, nog kände jag till den sjukdomen. "Det var verkligen jättejobbigt, hon var supergullig, men sådant är så synd". "Jo så synd så synd" tyckte jag med.

Jag älskar när folk berättar ana/mia-grejer för mig, jag slukar allt, jag är så törstig och får aldrig nog.

Vänner, familjen man väljer

image178Har suttit i telefon typ konstant sedan mitt senaste inlägg. Först ringde Red, sedan Sexet, sedan exbästis och Sexet igen. Red och exbästis har killproblem, varför de då ringer till mig övergår mitt förstånd ;)

Red verkar iaf trivas i sin nya stad, lite ensamt, men så är det juh i början innan allt börjar flyta på. Exbästis och jag har inte alls hörts myckt på sistone, det är jag som har tagit avstånd som vanligt, men det var skönt att prata ut lite. Jag har juh börjat mitt nya roliga käcka liv med massa skoj på schemat. Så det är bara att rycka upp sig och socialisera.

Vänner är juh ändå något av det bästa som finns. Familjen som man väljer.


Idag ska jag börja fylla i schemat som man fick med i ToppHälsa, visar sedan!

Nu-jobb.

Hur bryter man dåliga vanor?

Nu har jag äntligen plockat undan resväskan som har stått framme sedan jag kom hem, det är exakt två veckor idag. Det finns ett par grejer som jag stör mig på så jäkla mycket hos mig själv och även om jag inte vill vara sådan så är jag det. En av de grejerna är att jag alltid skjuter upp saker. Alltid. Är jag exempelvis på stan och letar efter en present och inte hittar något bra så tänker jag "äh, jag köper det någon annan dag". Ska jag plugga tänker jag "äh, det kan väl inte vara så svårt, jag gör det sen".

Min mamma har en teori om varför jag gör så och enligt henne så är det för att jag är så van att det går bra för mig ändå. Jag kan skjuta upp att läsa inför en tenta tills det är döläge och ändå ror jag hem det, med marginal. Men jag vill ändå inte vara någon som inte tar tag i saker. För jag är redan konflikträdd som attan. Hur tar man tag i problemet? Hur blir man någon som man vill vara? Hur bryter man dåliga vanor?
image177
Jag hörde på radio att de sökte coacher till viktväktarna. Jag sken upp och tyckte att det skulle passa mig utomordentligt. Men så kom jag på att det kanske det inte alls skulle. Jag har helt vriden kroppsuppfattning, jag lever inte som viktväktarna lär, jag är inte sund och har övertaget inget normalt matförhållande och vilken förebild blir man då? Nog för att jag är ganska peppeande och har kämparglöd, men att dra ner mig mer i den här skiten är nog att göra mig själv en björntjänst.

Dagens intag: 490 kcal

Sitter och gäspar. Dagen börjar närma sig ett slut och jag ska läsa lite ToppHälsa innan jag somnar. Idag har det känts ganska bra med måltiderna, fast det är ganska mycket så var det utspritt under hela dagen och allt innan kl 18. Dagens:

Äpple 50 kcal
6 rågrut 240 kcal
minikeso 100 kcal
choklad 100 kcal
________________
Summa: 490 kcal


Prommat har jag gjort en sådan fin dag, i hela 3 timmar -900 kcal that is.

Måndagsregler

image176
Nu är det snart måndag igen. Och nu tänkte jag bestämma ytterligare 4 regler för mig:

-Inte äta efter klockan 18
-Träna varje vecka
-Vardagsmotionera mera
-Vara mer kreativ

Min chef som raggar på mig vill att jag ska komma och jobba i veckan. Tja.. okej då.

Tjockisprogram, före- och efterbilder och inspiration

Just nu mår jag så jäkla bra av mina långpromenader. Jag får tid att tänka och drömma om min kropp och om sommaren. Jag ska verkligen kämpa som ett djur. Jag har hört att det ta tre gånger så lång tid att gå ner det som man har gått upp. Alltså det som jag gick upp i frosstaden över jul (har ingen aning om hur många kilo, vågar inte väga mig just nu) kommer att ta ca 7 veckor att gå ner. Som tur är så känns det som att jag är nära det jag vägde innan jag åkte upp. Så jag gissar att det tar ca en vecka till.
image175
På tal om förändringar. Jag älskar verkligen tjockisprogram. Tjockholmen, biggest looser, du är vad du äter mm. Tyvärr har jag inte de kanalerna just nu, så jag får nöja mig med före- och efterbilder på nätet.
Aftonbladets viktklubb (igen) har massor av sådant! Även om de inte har mina viktmål så är de ändå inspiration. Resan är densamma.

Louise 29 gick ner 53 kilo. (Bilder från viktklubben)

Anorexia eller bulimi?

image174
Jag har suttit och filosoferat en liten stund över vad jag helst skulle ha, anorexia eller bulimi. Villkoren är att du väger exakt lika mycket vad du än väljer. Jag skulle nog välja anorexi, känslan av kontroll är helt oslagbar. Men så har vi baksidan med yrsel och känsla av hopplöshet. Skulle jag välja bulimi är det för känslan efter att ha kräkts och att ibland kunna släppa kontrollen, men så känner man sig alltid misslyckad. Men jag väljer nog ana ändå. Vad skulle du välja?

"Felicity" för smal?

image173
När jag var yngre såg jag ganska mycket på tv. En av mina favoritserier var Felicity, jag tyckte att Keri "Felicity" Russell var så smal och fin. Min thinspo på den tiden alltså, hon såg så skör ut. Idag har Keri precis fött barn och bilden till höger är nytagen. Visst att hon är smal, men idag tycker jag inte att hon är lika smal som jag tyckte när Felicity var stort. På the skinny website tycker de att hon har blivit för smal efter att ha tappat babykilona. Jag håller inte med.

Jag vilar från kampen

Jag känner mig tråkig, har tom ont i huvudet, jag som aldrig har det. Jag var ute på en långpromenad tidigare, det var så skönt och uppenbarligen så var jag inte den enda som tyckte det eftersom det var fullt med folk på mitt promenadstråk. Efter min promenad så gick jag och handlade. När jag ska handla är det en hel vetenskap, min speciella mjölk finns inte på de flesta affärer, mitt smör finns bara på ica och grönsaker köper jag på ett tredje ställe. Det är vid sådana tillfällen som jag önskar att jag var normal och välja den jäkla mjölken som finns på affären som jag råkar vara på vid det tillfället.

image172Klockan är bara halv fyra på en söndagseftermiddag och jag har ingen aning om vad jag ska göra resten av dagen. Jag måste ta tag i min jobbsituation. Varför jag väljer att göra som jag gör i den frågan har jag kommit på idag. Läste i min nya Topp Hälsa om en tjej som alltid vill vara bäst på allt och som inte riktigt visste vem hon var, och jag kände igen mig massor. "Du behöver arbeta med varifrån din känsla av att inte duga kommer, av att inte vara lyckad" skrev psykologen. Och det är precis det som min bästismamma brukar säga. Som det rekommenderas i artiken så behöver jag vila från kampen att vara bäst hela tiden. Så jag vilar.

By the way.
Kommer ni ihåg Olinda från Paradise Hotel? Googlade på ordet "karriär" på bildsektionen och hon kommer upp tillsammans med Linda Rosing! Det är humor. Olinda är iaf smal, hon har fin kropp. Satt och tittade på hennes musikvideo (playboy bunny :)) gång på gång på gång när den låg uppe på aftonbladet, som thinspiraton.

"Dumme fan" hör av sig igen

Sovit i tolv timmar i natt, så jäkla skönt och välbehövt. Det är endast när det gäller sömn som jag litar på min kropp. Vaknade av att Sexet ringde och tyckte att jag hade sovit tillräckligt, jag blev sur och tyckte att det kan man inte bestämma åt någon annan, så han erkände att det var för att han så gärna ville prata. Jag tyckte ändå att det var respektlöst.

Härom dagen fick jag det här SMS:et:

Vad händer i helgen?
Jag ska inte besöka dig igen
på jobbet så du behöver inte
vara orolig. Själv ska jag festa...

Vem som messade?
O-baren såklart, vem annars är så jävla dum?

Idag måste jag gå och handla, jag vill ha skinka hemma. Det känns lite bättre idag jämfört med igårkväll, är lite plattare och lite gladare. Gomorn.

Dagens intag: 190 kcal

Jag orkar inte med mig själv något mer ikväll. Åt på jobbet och hetsåt/kräktes när jag kom hem, hungrig nu.  Dagens:

mat på jobbet 190 kcal
____________
Summa: 190 kcal
+ fross

Har inte prommat alls, bara stått upp och det tröstar lite (-770 kcal)

Fet, så jävla fet

image171
Fet. Jag är så jävla fet. Och vad jag än gör, hur jag än gör så blir det inte bättre.

Kräktes som en liten katt

image170
Det är när jag skriver här som jag skäms som mest. Som nu när jag hade tänkt gå och handla, men jag orkade som inte. Istället satte jag igång ugnen, slängde in en croissant, åt den, flingor och mjölk, choklad, nötcreme och glass. Nu skäms jag. Jag har ingen karaktär, jag gjorde slut med mia, men det är som att hon knackar på dörren och vägrar gå därifrån. Kräktes som en liten katt och mår bra nu, lugn, nöjd. Återigen tillbaka på ruta ett.

Jag vill göra som törnrosa, sova i hundra år. Törnrosa hade solklart anorexia.

Jag vill bara skrika!

image169Vissa dagar vill jag bara skrika rakt ut. Detta är en sådan dag. Allt har strulat idag, otrevliga människor, dumma frågor, knäppa människor.  Tur att jag har mina kollegor som faktiskt är bra, utom en person.

Denna tjejen har jag aldrig tyckt om, men jag har haft en sådan tur att jag har sluppit att jobba just med henne. Men idag jobbade hon och var så jäkla dryg. Och det allra värsta är att hon är så jääkla smal och äter hela tiden (precis som hon som jag jobbade med förut). Jag menar onyttiga saker, verkligen hela tiden! Choklad, donken, bröd, bullar, you name it.

Nu ska jag gå och handla. Jag är alldeles svullen om magen.

I mitt hem finns inte sådan skit

Jag drömde om jobbet i natt. Jag sover så jäkla dåligt när jag är orolig för att försova mig, tror alltid att jag har missat väckarsignalen och vaknar med panik. Idag vaknar jag upp med plattare mage och spänstigare kropp. Min träningsvärk har nästan försvunnit och promenaden igårkväll resulterade i att det känns bra, på väg mot skinny life.

Jag kom på att jag inte har några planer för ikväll, men det beror iof på att jag inte har några pengar, precis som resten av Sveriges befolkning. Hur kan vi vara så oförutseende? Det är inte så att hela december och julen kommer med någon överraskning. Alla andra lever på makaroner och korv, i mitt hem finns inte sådan skit. Det värsta med makaroner är när de är stuvade, äckligt och onyttigt *ryser*. Pasta överhuvudtaget är överskattat.

Dagens intag: 430 kcal

Idag har jag bara ätit hemma i min ensamhet. Så sådana dagar kan jag skriva ut vad jag ätit. Nu ska jag sova, är hungrig som fan, dagens:

2 rågrut 80 kcal
fiskbulle 40 kcal
2 smalmackor 110 kcal
choklad 200 kcal
____________
Summa: 430 kcal

Prommat i två timmar, -600 kcal.

Snart ska jag upp igen.Jobbhelsike.

Min största hemlighet

image167Innan min kvällspromenad var jag trött och kände mig fetast i världen. Men när jag väl tog mig iväg så nästan flög jag fram, min kropp börjar återhämta sig från den hemska träningsvärken. Det var verkligen jätteskönt att promenera, jag började gå min vanliga runda men halvvägs kände jag att jag ville ha en längre promenix så jag gick en riktig långprommis.

Det är fredag, ingen har pengar och det blir jobb imorgon. Jag är hungrig och sugen på choklad. Vid sånahär tillfällen önskar jag att jag bara kunde somna som vanliga människor.

Jag börjar känna mig lite smått paranoid igen,
jag har fått ganska många nya läsare och det är lite läskigt. Jag funderar på att bara börja skriva ut hur många kalorier som jag har ätit istället för det jag äter. För tänk om någon som jag känner snubblar in.. tänk om det finns någon som vet. Som jag spelar teater för varje dag, men som ler i smyg och vet min stora hemlighet. Min största hemlis.


Såhär tjock känner jag mig ibland

Bit bort mitt fläsk

image166
Det som jag hatar allra mest med min kropp är som bekant mina lovehandles. Jag har försökt banta bort dem, träna bort dem och nu återstår det ett alternativ, ta till kniven. Skämt å sido så har jag länge funderat över att fettsuga bort dem, men för ca 1½ år sedan fick jag reda på att det finns ett annat alternativ. Det kallas Ultra shape och är fettreduktion utan kirurgiska ingrepp. De använder sig av extra starka ultraljud som avlägsnar fettcellerna, tekniken tillämpas bland annat på
Ellipsklinikken. Frågan är bara vad det kan kosta?

Idag lekte jag med tanken på hur skönt det skulle vara om det bara kom någon och betloss en bit fett från kärleksfläsket, därav bilden. Fast monstret verkar tycka att det är godare med hamburgare och dessutom rinner det gegga ur kroppen. Fyndig jag är ibland. Gillar ni min bild?

Rågrut med fiskbulle

image165Shit vad tiden går snabbt idag. Jag har suttit och skissat lite, fixat med bilden i datorn och kommer nog att lägga upp den senare idag. Bakom allt ligger en tanke som jag har haft länge lägne. Här ser ni iaf ett smakprov. Nu måste jag sminka mig, ska iväg och träffa en tjej som jag bara känner litegrann. Eller, vi brukar inte umgås, utan ses mer i vardagen.

Har ätit två rågrut med fiskbulle på, ja ni hörde rätt. Gott som fan.

Dagens intag: 510 kcal

Vaknade för en timme sedan med magont. Min mage kändes jättefull som när man vaknar dagen efter julafton. Nu, en timme senare är jag jättehungrig. För ett par år sedan då jag hade helt annat jobb, bostad och rutiner så brukade jag vakna vid 11-12-tiden, skriva lite i vårat pro-ana-forum, sminka mig, dricka kaffe och sedan på eftermiddagen så började jag jobba. Och jobbet var enkelt och väldigt fritt, underbart. Gick långa promenader efter dagens måltid, för åt jag bara en gång per dag, underbart. Mitt mål på 44kg kändes realistiskt och jag kämpade som ett djur, det var underbart.
image164
Gårdagens "dagens":

Gröt + lågkalorisylt 140 kcal
6 rågrut 240 kcal
minikeso 130 kcal
________________
Summa: 510kcal

Prommade inte alls igår, men stod upp på jobbet som vanligt. Så egentligen var det -770 kcal. Men.. det gills inte.

Anorexia och bulimi är vackert

image163Fem dagar blir inte sex. Fem dagar blev just fem dagar och imorgon börjar jag om från ruta ett. Jag var hungrig och fastän det är sent så gav jag mig själv tillåtelse att äta en rågrut, "en rågrut inntehåller bara 37 kcal" tänkte jag för mig själv. En rågrut blev tre som blev biskvi och chokladkaka. Och munken. Och chokladboll. Och egentligen visste jag att det skulle hände, i samma sekund som jag gav mig tillåtelse till en rågrut då visste jag att det skulle sluta på knä framför toaletten. Fem dagar blir inte sex. Inte den här gången.


Men skönt är det. Och bulimi och anorexia är vackert. Knäppt som fan, men vackert.


..och jag älskade det

image162
Det är sällan man hör talas om anorexia hos killar. Mitt ex, Sexet, gick ner i vikt när han började träffa mig och allt eftersom upptäckte mina problem. Jag smittade allt omkring mig kändes det som och han blev smal, jättesmal. Det är inte fint med jättesmala killar, men det fick mig att få upp ögonen för ätstörningar hos killar. Silverchairs sångare Daniel Johns led av anorexia i sin ungdom och inspirerade honom till låten
Ana´s song. Han är så snygg i den videon, androgyn och sårbar.

Ikväll när jag var på väg hem så träffade jag en gammal dejt. Han skulle nog säga att vi var tillsammans, men jag har lite svårt att erkänna sådant. Han hade bråttom, jag hade bråttom så vi hejade bara lite och utbytte småord.

Och så blev jag påmind om vad han hade sagt om mig när vi träffades för ca två år sedan.

"Du skulle kunna vara 16 år, din kropp ser ut som en 16-årings"
och jag älskade det.

Bulimi blir anorexi. Och sedan tvärtom igen.

Jag måste erkänna. Idag på väg hem från jobbet så kom oroskänslan över mig igen. När jag gick på affären plockade jag på mig frossmat som jag brukar äta när jag hetsäter och kräks. Lasange, biskvi, choklad, munk. Allt ner i korgen, betalar och springer hem. När jag kom innanför dörren så får jag så ont i magen och går på toaletten, det tar sin lilla tid när man har förstoppning och när jag var färdig så var oroskänslan.. borta. Puts väck. What? Jag förstår ingenting. Men ingen är gladare än jag. Och fem dagar blir sex. Bulimi blir anorexi. Och sedan tvärtom igen.
image161


Jag blir så irriterad på mig själv när jag hör hur det ringer, ser vem det är och struntar i att svara. Jag orkar inte prata. Efter att det har slutat ringa så får jag dåligt samvete och tänker att jag ska snart ringa upp. Jag känner mig som en svikare, en dålig kompis. Men är det inte bättre att inte svara och ringa upp senare än att säga att man inte orkar prata?


Ana blir mia.
När är Lindsay finast?

Skinny eater

image160
Ibland blir jag förvånad över att det finns människor som är så fruktansvärt otrevliga. Mitt jobb är ett riktigt bra jobb utom när det kommer kunder som är helt.. väck i huvudet. Och det pinsamma är när de står och skriker, jag nästan njuter för att de gör bort sig. Idag har kroppen varit tung. Mina fötter luktar svett. Jag har jättegasig mage. Hela jag skriker efter mat. Ja allt är som vanligt.


I morse när jag kom så försökte facebookflirten prata lite med mig, men jag var ganska off. Sedan när jag försökte prata senare så då ville inte han. Det är nog dömt att misslyckas. Kan också bero på att han har flickvän, tror jag.

Något jag förunnas över är att mina kollegor kan äta så jäkla mycket McDonalds men ändå hålla sig smala, hur?

Matkåt

Sitter och äter en rågrut, är så jäkla hungrig. Igår när jag skulle somna så kunde jag bara ligga och tänka på hur hungrig jag var och allt jag ville äta. Om stora julbord och maxhamburgare med strips, dressing, muffins, glass, choklad, snickers, mat. Och imorse så vaknade jag med ett jätteryck, jag trodde att jag hade försovit mig. Och när jag ryckte till i kroppen så gjorde det sjukt ont, min träningsvärk har inte gått över, alls.

Idag blir det jobb. Jag hade gärna vilja börja dansa den är veckan, men jag har inga pengar. Åtta dagar till löning, hur överlever man det? Hungrig!

Dagens intag: 450 kcal

Mitt i min oro, mitt sneglande mot godislådan och tanken på att äta, så ringer Sexet. Han är full och gullig, säger att jag har fina bröst och får mig att skratta och glömma godislådan som retas för ett ögonblick. Och det räddar mig. Det räddar min dag fyra till att bli åtminstonde dag fem. Fem kräkfria dagar, det är nästan en vecka. Sedan en vecka till, dag för dag.

Min facebookflirt och jag pratade knappt idag. Visst jag råkade bita mig i läppen precis när han vände sig mot mig. Och visst jag råkade titta upp när jag gick förbi och såg att han tittade. Vi är som katter kring het gröt, båda två. Men när fan ska vi hångla? På tal om gröt. Dagens:
image159
Gröt  + lågkalorisylt 200 kcal
4 rågrut 160 kcal
minikeso 90 kcal
______________
Summa: 450 kcal

Prommat 1 timme, -300 kcal. Bajs bajs.

Mia och jag har gjort slut

image158
Det är tvära kast i min värld. Just som jag tvättade av mig sminket så sköjde en känsla av oro över mig. Så nu sitter jag här, känner oron, irritation och rastlöshet. Det enda jag vill just nu är att hetsäta och kräkas. För det lindrar, det vet jag. Men jag har bestämt mig. Men jag vill. Men jag vill vara smal. Hela fyra dagar har jag klarat mig från allt som har med hetsätning att göra, fyra dagar är väl bra gjort? Fyra dagar. Hur lindrar man oron? Hur lindrar man den på andra sätt?

Jag försöker hålla emot. Mia och jag har juh gjort slut.


Alla som lever lider

Har precis varit på promenad. Jag känner mig så lat idag som bara har gått på en timmes promenix, minus 300 kcal "bara". Men jag vet juh att jag förbränner ganska mycket bara genom att leva, men det ger liksom ingen tröst. Lat, klumpig och stel, det är jag. Vill du veta vad du har för grundförbränning? Beräkna din BMR på Calories Per Hour, BMR står för Basal Metabolic Rate och beräknar alltså din basalförbränning som du behöver för att leva, utan att göra någonting aktivt.
image157

Igår började jag läsa Jonas Gardells "Jenny", jag har med flera års mellanrum läst de andra böckerna i serien och gillar dem verkligen skarpt. Gardell inleder "Jenny" med ganska fångande frågeställningar:

"Hur går det med striden, syster?
Dukar du under i kampen, broder?
Låt mig veta. Hur många sorger ska du orka bära, hur mycket smärta ska du mäkta med? Hur ska du någonsin kunna straffa dig själv tillräckligt?
Svälter du dig själv?
Skär du dig?
Skär sönder dina armar, skär sönder ditt ansikte?
Dämpas ångesten med mer smärta, dämpas ångesten med fler tabletter, dämpas ångesten med mer sprit?"

Vem som har lidit av ångest, anorexia, bulimi, depressioner, kärlek, svek, livet, känner igen sig? Varenda människa gissar jag?

Anorexia-wannabe, that´s me!

image156Ah, äntligen hemma. Jag har så fruktansvärt megabautamycket med träningsvärk, hela min nacke är helt stel. Det ser ut som att jag går runt i stödkrage, så stel är jag. Idag har jag jobbat, det var en ny tjej på min avdelning som faktiskt var en söt och trevlig tjej. Jag pratade dessutom men en annan kollega om hur vi hade festat tillsammans för några månader sedan och nu är jag jättesugen på att gå ut.

Det är inte ofta som jag går ut mitt i veckan, speciellt inte när jag jobbar dagen efter, eller när jag är fattig, som nu. Men det är nästan roligare att gå ut mitt i veckan, iaf så är det underskattat. Men snart är det sommar och då går alla ut, så då ses vi i minglet ;)



Elia med stödkrage.



Jag borde nog bli skådespelare. Idag fick jag förfrågan "om jag bantar" på jobbet. "Nej verkligen inte" sa jag. Vad ska man säga? "Jo, jag bantar konstant för att jag är så tjock. Jag är typ en anorexia-wannabe".

Mördbultad

Min kropp är verkligen mördbultad. Det känns som att någon har stått och hoppat på min nacke hela natten. Nu har jag iaf lite bråttom, det blir jobb idag, känner mig inte peppad, men jobb är ändå jobb. Idag jobbar min facebookflirt, har inte sett honom på läänge, så idag står flirt på schemat. Rapporterar ikväll. Gomorn

Dagens intag: 475 kcal

image154Träningsvärken som jag kommer att få imorgon kommer inte att vara rolig. Som tur är så kommer jag att vara på jobbet, så de får höra min klagosång istället för min stackars oskyliga blogg. Idag har jag ätit all mat väldigt utspritt under hela dagen. Det är ett jäkla konststycke, för det gäller att sluta äta när man inte är superduperhungrig längre. Man får alltså inte äta upp, inte äta för att det är gott, inte äta om man inte håller på att dö av hunger.

Jag har dessutom ätit en morot idag, den smakade bajs. Bajs och jord.

Dagens:

1 morot 25 kcal
5 rågrut 200 kcal
minikeso 60 kcal
gröt + lågkcal-sylt 140 kcal
1 apelsin 50 kcal
______________
Summa: 475 kcal

Har tränat (wow) i två timmar, (-800 kcal) och promenerat i 1½ (-450 kcal). Totalt -1250 kcal.

Den enda som vetat

Tidigare idag pratade jag om att min gamla tränare berättade en sak för mig när jag ganska nyligen hade börjat träna för henne. Vi pratar om Elia då ca tolv år gammal. Jag kom från en grymnastikgrupp som var ganska nystartad och jag kände att jag ville satsa hårdare så därför bytte jag upp mig till hennes grupp. Jag trivdes direkt och den sommaren så åkte vi på ett träningsläger. Lilla Elia hade precis upptäckt njutningen med viktminskning, hårdträning och svält. Den följande hösten skulle jag börja sjuan på högstadiet och därmed byta skola, nervös var bara förnamnet.

Vi tränade stenhårt under träningslägret (som låg närmare 60 mil från vår frosstaden) och den dagen vi skulle åka hem så skulle vi äta på McDonalds. På den tiden var det inte alls lika vanligt med skräpmat (iaf inte där jag kom ifrån) och jag ville verkligen kunna äta någonting, det blev en hamburgare, ni vet den som kostar ca 10:-. Sedan fick jag en sådan kramp i magen så jag var tvungen att gå på toaletten, jättelänge. När jag äntligen var färdig så stod hela bussen och väntade på mig.

Jag vet inte hur lång tid senare som min tränare berättade detta för mig, men kanske en vecka, en månad. Hon berättade iaf om en annan gång när hon hade varit på träningsläger förut och där hade det funnits en jättespinkig tjej. Likt vårat träningsläger så avslutade de med ett besök på McDonalds och den lilla, spinkiga tjejen hade beställt hur mcyket mat som helst. Efter att hon hade ätit upp allt så hade hon gått iväg på toaletten.

När hon berättade detta för mig, så förstod jag att hon förstod. Att hon visste att jag också var "sådär", ätstörd. Hon är egentligen den enda som har konfronterat mig med mina ätstörningar. "Du måste äta ordentligt" sa hon vid ett tillfälle "det gör jag" svarade jag, "nej det gör du inte". Där var det ord och inga visor. Jag och min gamla tränare har fortfarande kontakt, ytterligare tolv år senare.

Jag gjorde det!

image153
Min arma kropp! Jag gjorde det till slut och jag överlevde men det var knappt. Jag gick och tränade! Jag är inne i en ganska bra period just nu, så när jag väl hittade dit så började jag prata med en jättetrevlig tjej. Det är bra att skaffa sig träningskompisar så att man verkligen går dit. Redan under uppvärmningen höll jag, bokstavligt talat, på att dö.


Det var spring, hopp, styrketräning och allt detta skulle jag klara av. Jag som inte har en enda muskel i min kropp och det blev jag verkligen varse. Vart har min vältränade kropp som jag hade för *host* åtta år sedan vägen? Övningar som jag tyckte var busenkla då, fick jag kämpa som ett djur för att utföra idag. Vore schyst att få lite magmuskler och styrka i armarna så att jag orkar min egen kropp. Undra bara hur jag kommer att må imorgon :) Sedan på hemvägen (gick hem) så tyckte jag att jag förtjänade ett äpple med gott samvete, tar en tugga och lyckas tappa äpplet, bra jobbat va!

Tack Sandra för ditt pepp, jag överlevde!


Sallad vs McFeast

image152
Jag vet inte om jag har länkat till någon kaloriräknare som räknar förbränning vid olika aktiviteter förut. Och i sådana fall är det verkligen förkastligt ;)

Den här är på svenska och ganska lätt att hitta snabbt i, innehåller dock bara de allra "vanligaste" aktiviteterna.

Den här är på engelska och den bästa som jag känner till! Har verkligen de flesta aktiviteter som finns.

Visste du att ett salladshuvud innehåller 20 kcal och en McFeast-meny (med mellan strips, mellandryck och McFeast-dipp) innehåller 1100 kcal. Om du väger 60 kg så tar det 4 ½ timmar att promenera (10min/km) bort en Mc Feast och 5 minuter att promenera bort ett salladshuvud. Så nästa gång du är sugen på Mc Donalds kika in deras kaloriräknare.

Infriar nyårslöften

image151Godmorgon, idag blir det nog ingen förmiddagslångpromenad, det ryser i mig när jag tittar ut. Men jag måste ändå gå och köpa hermesetas suketter och fishermans friend men det är bara en liten bit bort. Men jag hoppas lite på att kunna lura mig själv genom att bara ta mig ut och sedan av bara farten gå på en lite längre prommis. Egentligen är idag en dag för inomhusträning, jajjemensan idag är nog dagen som jag tar mig iväg och infriar ett av mina nyårslöften.

Idag är alltså tanken att jag ska dra iväg och börja träna. Bara det inte slutar som förra gången. Jag gruvar mig lite, jag känner mig tung och inte alls smidig och stark som jag var på den gamla goda tiden. Men hur coolt vore det inte att kunna göra som Katie Richardson på bilden!

Gymnasik och dans har väldigt höga procent anorexia- och bulimioffer (jämfört med andra sporter). Kommer upp en liten berättelse som min tränare berättade för mig (länge sedan iof) senare idag.

Dagens intag: 440 kcal

image150
Ja, även om jag tog sovmorgon i morse så är jag trött nu. Vilken sund dygnsrytm jag har fått och dessutom är idag min andra kräkfria dag i rad! Jag har att tacka det fina vädret och att det är ett nytt år med nya krafter. Man känner sig inte så fräsch när man spenderar så jäkla mycket tid med näsan i toaletten. Dagens:





Gröt med lågkalorisylt 140 kcal
5 rågrut 200 kcal
keso, sallad, skinka 100 kcal
_____________
Summa: 440 kcal

Har promenixat ovanligt mycket idag, 3 timmar, -900 kcal. Godkänd and shit..

Så blir du av med en kille på x minuter

Jag blir verkligen jätteglad av kommentarerna som jag får (hey, vem blir inte det i denna bloggvärld, men skitsamma, jag blir typ.. gladast?). Idag när jag berättade om O-baren/ gråtkillen/ juristen/ stalkern och bad om råd för att bli av med killen så fick jag detta meddelande:

"Det finns en massa sätt, en del lite "roligare". Bestäm möte någonstans, göm dig i närheten (men låt honom inte se dig), ta kort på honom när han väntar (och gärna tid också) och när han ringer dig gång på gång när du inte dyker upp. Sedan lägger du upp korten här på bloggen. Garanterat uppskattat :)"

Ja, lite kittlar det i min lilla ret-nerv. Undra hur länge stackarn skulle stå där? Vadslagningen börjar nu ;)

Jag kan ta hand om liv.. ibland

image168

Med närmare eftertanke så borde jag kanske inte
skaffa hund. På bilden ser ni min enda blomma, eller det som var kvar av den innan den åkte i soporna idag.






Med taggarna utåt svarar jag

Jag känner att jag har taggarna utåt sedan jag fick SMS:et från O-baren. På ett community någonstans i cyberrymden så hade jag fått ett jätttelångt brev om en förfrågan om jag ville ligga med killen (eller gubben snarare). Jag brukar bara strunta i att svara på sådana mail, men istället så kavlade jag upp ärmarna och skrev:

"Hur kan du ens orka klicka på "mail"-knappen och klistra in ditt spam-mail? Schizo gissar jag på? Men bemöda dig inte med att svara på min gissning, jag går nog lyckligt ovetande hellre än att se ditt namn i min inkorg igen."

image148
Och jag som är en snäll tjej egentligen, allt är O-barens fel!

Nu blir det min tredje prommis för idag, jag och mina L&M menthol.







Den dumme jäveln

Killen är jurist, men han har inte många hästar i hagen.

image147I lördags när
O-baren ringde mig så pratade vi lite om mitt jobb, att jag "tyvärr" skulle jobba så att jag inte kunde gå ut. Sedan skojade han om att han skulle komma förbi mig på jobbet på söndagen och jag sa verkligen ifrån "nej, du får inte komma in", jag var noga med att det skulle framgå att jag menade det seriöst och han lovade att han inte skulle komma. Jag vet inte ens om jag skulle känna igen killen och jag vill verkligen inte att mina kollegor ska se.. honom. Hey, jag vill inte se honom. Sedan på söndag eftermiddag så ringer han mig, jag orkar inte svara och tänker inte mer på det. Nu nyss så ringde han mig igen, och jag orkar, i vanlig ordning, inte prata med honom. Sedan får jag ett mess.


"Jag försökte hälsa på dig igår men hittade dig inte :( Var det inte på blablabla som du jobbade?"


Så jävla dum. Han är fan dummare än tåget, vilken del av "kom inte dit" var det som han inte förstod? Jag är bara glad att han inte hittade mig! Hur ska jag få honom att lämna mig ifred?

Vill ha vovve

image146Jag har just tagit mig en långpromenad längst favoritstråket, det luktar vår ute och det var så skönt. Det var många pensionärer ute med sina hundar. Jag har också funderat på att skaffa en liten jycke, bra som sällskap och promenadkompis. Men då måste jag först skaffa ett annat boende, min bostad är alldeles för liten för att kunna ha hund. Sedan måste jag skaffa mig en pojkvän, för jag är borta för mycket för att ha en hund ensam. Så ni ser vilket projekt det skulle bli, egentligen ett ganska omöjligt projekt eftersom jag vill bo själv och göra min grej. Dvärgspetsar är sjukt söta.

Nu ska jag och jobba.

Dagens intag: 340 kcal

image145Vad är det för fel på blogg.se på kvällarna? Innan jag gick och la mig så försökte jag logga in för att skriva "dagens" en jäkla massa gånger,sur som fan blev jag när det aldrig gick att ta sig in.

Igår kände jag att "nu får det vara nog", jag kände en känsla av överväldigande och beslutsamhet som jag inte har känt på länge. Jag ska sluta kräkas och bara bli smal. Riktigt smal. Nu.

Jag tror att det är det fina vädret som får mig att känna en sådan smal-törst. Jag vill gå lättklädd i sommar och vara smal. Så som jag känner inför
varje sommar. Men jag är mästaren på att hamna på "viktplatåer", hur i hellsike krossar man dem?


Experter säger att det är bara att fortsätta som man gör och att man då, tillslut, krossar platån och fortsätter minska i vikt. Men det fungerar inte för mig. För mig fungerar det bara att gå upp lite i vikt och sedan försöka ännu hårdare att gå ner igen, då kanske kanske man kommer under det man vägde innan. Men då har man redan gått igenom faser som fetångest (över att man gått upp), totalt misslyckande (jag kan inte ens gå ner i vikt) och uppgivenhet (äh det är ingen ide, jag är dömd till evig fettma).

Aja, här kommer då gårdagens "dagens".

Gröt 100 kcal
2 smalmackor 100 kcal (bilden, nu vet ni hur de ser ut)
1 rågrut 40 kcal
sallad, rostbiff, tomat och minikeso 100 kcal
_____________________
Summa: 340 kcal

Prommade i 1½ timme igår, -450 kcal. Och så stod jag upp på jobbet i typ 5 timmar (som inte gills, men faktiskt ändå är -550 kcal).

Anorexiresa till Barcelona

image144Jag har länge velat sticka iväg till en storstad som exempelvis Barcelona. Barcelona är nog rätt grymt ställe, bra shopping, soligt, varmt (tja inte just nu då) och mycket kultur. Pablo Picassomuseet ligger i Barcelona om jag inte misstar mig. Och idag, av alla dagar, så säger snyggkillen på jobbet att jag borde åka dit (jag och han har typ hängt hela helgen på jobbet och pratat rätt mycket). Jo, jag glömde förresten berätta att han blev framröstad som snyggaste killen på jobbet, men det tyckte inte jag, jag tycker nog att facebookflirten är hetare.

Åter till Barcelona. Frågan är bara vem i hellskotta jag ska åka dit med. För vem jag än kan tänka mig skulle vilja följa med så är det människor som äter. Folk som vill sitta på fik. Folk som vill äta sig genom Spanien. Folk som vill smaka på medelhavsmaten. Jag vill juh åka med någon som vill promenera sig genom Barcelonas gator. Någon som, precis som jag, vill slinka in och ta en take away coffee. Någon som vill se Picassos verk, hänga på playan och samtidigt festa nätterna igenom. En riktig pro-ana-resa till Barcelona. Någon som vill hänka med?

Kent

image143Jag hittade tre av Kents gamla skivor i min matbutik, det är absolut grymmare att ha själva skivan, den riktiga skivan, jämfört med att bara ha låtarna på datorn/bränd skiva. Även om jag inte är en sådan som lusläser i konvoluten utan kanske ögnar igenom en gång. Eller så vill jag bara bevisa för mig själv att jag gillar artisten så mycket att jag till och med orkar köpa skivan, betala hutlösa överpriser och ge artisten ännu mer pengar. Och allt detta medan jag är fattigare än uteliggarna vid östermalms tunnelbaneuppgång.

Hagnesta Hill
Kent
Isola

Kent är juh trots allt den bästa depp- och svältmusiken. Nu jäklar blir det promenad igen!

Jag- snyggast på jobbet?

Jag är typ hög. Hög på bekräftelse och lite glädje. Idag var jobbet bara roligt, det var länge sedan jag skrattade och fånade mig så mycket som idag. Idag pratade vi vidare om när fina tjejer kommer in i butiken och alla killar goes banana. Jag tyckte att killarna hade dålig smak och de kunde inte förstå att jag inte tyckte som dem. Jag trivs med de där killarna, även om jag önskar att det var fler tjejer på min avdelning.

image142Vi har en kille på jobbet (inte han jag
flirtade med på facebook, för han har typ skaffat flickvän) utan en annan kille som ser riktigt bra ut. På en jobbfest (som jag tackade nej till) så hade någon frågat honom om vem han tyckte var snyggast och han hade tydligen sagt mig. Älskar när folk berättar sådant för mig, ger mig bekräftelse som jag så beroende av. Gullig och trevlig är han också :) Fast jag ser mig själv inte som snygg, mer.. söt, typ.

Jag har förut berättat om att jag började svettas mer när jag började med ephedrapiller och att det har hållt i sig även om jag inte äter de nu. Visst, det är inte lika mycket, men jag som aldrig har svettats speciellt mycket tycker att det är jättejobbigt. Iaf så är det allra värst på jobbet. Jag känner mig alltid så jäkla äcklig och svettig under armarna. Fy fan.

Absolut torr kliar bara! Någon som vet någonting annat?

Ge mig en spinkig kropp!

Jag är lite orolig eftersom jag är lite orolig för hur jag ska göra med jobb framöver, jag har juh jobb, men vill jag verkigen fortsätta jobba med det? Så i natt har jag haft jobbrelaterade mardrömmar, jag fick skäll, det var fullsmockat med folk och min högsta chef tyckte att jag inte ansträngde mig. Skönt att vakna och inse att det bara var en dröm.

Idag är det sådant där vackert soligt väder ute igen, jag får genast vårkänslor och vill använda skira klänningar och ha en jättespinkig kropp. Fast det vill jag iof jämt. Jobbdags!

Dagens intag: 350 kcal

Jobbat, man hann ändå frossa. Hur kan jag alltid finna tid för allt som har med mat att göra? Dagens:
 
gröt 100 kcal
äpple 50 kcal
choklad 200 kcal
Summa: 350 kcal

+ fross (billys lasange, billys pizza, choklad mm)

Inte prommat något alls. Bara stått upp, som vanligt när man jobbar, egentligen -770 kcal, men det gills inte. Natti små söta och fulla!

Gråtkillen ringde mig , igen.

O-baren (gråtkillen) ringde mig nyss och eftersom jag inte stod och ulkade framför toaletten så svarade jag denna gång. Han ville att vi skulle träffas i veckan, "kanske" sa jag, även om jag har börjat mitt nya roliga liv så vill jag faktiskt inte träffa någon som jag inte är intresserad av bara för att. Han skulle tydligen få besök i veckan, det tog ett tag innan han klämde fram vem som skulle komma, det var någon gammal dejt. Det roligaste var att han knappt fick fram det, som att jag skulle ha någon invändning eller något, jag kunde inte bry mig mindre, "hon ska inte bo hos mig" poängterade han.

Jag känner att jag skulle behöva en ny vän, nu när min Red har flyttat. Jag ska börja hålla utkik efter trevliga tjejkompisar. Varför ska det vara så svårt att hitta bra, roliga, smarta och gulliga tjejkompisar i denna stad? Frosstaden kryllar av dem, men här, jag bor här alla braiga och roliga tjejer! Jag håller öppen audition nästa vecka och jag bjuder på snickers och toalettbesök.

Anorexia som intresse

Vad hände med tiden ikväll? Jag har pratat med folk över msn, bland annat en kille som jag tyckte verkade het, men nu verkar han mer.. dryg. Varför orkar jag ens hoppas? Värst är det när man börjar prata om intressen, jag träffar alltid killar som har inbitna intressen som de är helt inne i. Träna på gymmet, festa, fotografera, klättra, vindsurfa. Vad ska jag säga "jo mitt största intresse är anorexia, jag har haft anorexi och bulimi som intresse i ca tolv år och jag jag driver en pro-ana-blogg på nätet, har varit med och drivit pro-ana-communitys och har kompisar som jag har träffat genom mitt stora intresse". Egentligen är det fan inte konstigare än att samla på frimärken eller döda uppstoppade fjärliar, eller jo förresten.


Pojkar som små glada hundvalpar

image141

Idag var jag ensam tjej på jobbet, jag trivs i sällskapet men ibland blir det bara för mycket. Till exempel. När det kommer in en tjej som ser "okej" ut så blir det en sådan jäkla uppståndelse bland killarna. De pratar om henne, om hennes kropp och vem hon är. De blir som 15-åriga småpojkar eller, ännu hellre, små glada valpar. Ni vet när "nörden" pratar med "den coolaste tjejen" i high school-filmer, orden stakar sig, de fumlar och klantar sig. Men så kommer min lilla James och säger "det är ingenting jämfört med när du började", sådant räddar dagen.


Saknar karaktär

Färdigsminkad, duschad och klar. Idag står jobb på agendan, känns lite jobbigt faktiskt, men det blir bra att vara borta från hemmet hela dagen och undvika mina matorgier.

Nu måste jag gå ner i vikt! Mina jeans är fortfarande tajta från frosstaden då jag äter för syns skull. Eller för att jag saknar karaktär.

Dagens intag: 500 kcal

Jag har typ sett fram emot att få gå och lägga mig i flera timmar. Jag, sova. Det klingar liksom inte. Dagens:

4 rågrut 200 kcal
chili con carne 100 kcal
choklad 200 kcal
______________
Summa: 500 kcal
+ en jäkla massa fross. Kräkts tre gånger. Blä.

Prommat en timme, -300 kcal. Blä.

Någonting litet..

Jag har verkligen svullat utan gränser idag. Ibland får jag ett sug efter bara någonting litet, en rågrut, en liten liten bit choklad eller en sked glass. När jag sedan har unnat mig det där lilla, det är juh bara så lite, så går det en stund och jag vill ha en till. Bara en liiten liiten bit till. Så påbörjas en intensiv jakt på små ätbara godbitar medan man pinnar mellan ätandet och den aktivitet som man höll på med innan suget kom. Och så fortsätter det tills man sitter där med chokladkakor och glasspaketen omkring sig. När man sedan hukar framför toaletten med spya i håret så undrar man hur man hamnade där. Jag ville juh bara ha någonting litet.

Vilken jäkla rumpa!

image138Kim Kardashian, är egentligen inte känd för någonting förutom hennes vänskap med Paris Hilton. Jag skulle dö om jag hade den rumpan, fy fan!

Visst, det kan vara fint med kurvor (bara de inte finns på mig) á la Jessica Alba, men detta.. detta är hemskt. Finns det ingen fettsugning för stora ass? Dessutom borde det ligga i Kims eget intresse att bli av med den där barlasten, för det ser minsann inte ut som att det är lätt att bära runt på.

Som jag har sagt förut så har jag absolut ingenting emot överviktiga människor, jag snarare finner de fascinerande och vackra på något sätt. Men det här? Det är bara.. äckligt. Vad tycker ni?


Det allra nödvändigaste i matkorgen

Idag var det strålande sol igen och jag tyckte att jag skyndade mig ut i morse, men solen var ändå borta när jag kom ut. Vilken symbolik. Istället så blåste det massor och jag valde att gå en promenad på mitt favoritstråk, mötte minst fyra hurtiga medelålders damer som gick stavgång. Sådan ska jag också bli.

image137Sedan gick jag och handlade, men bara det allra nödvändigaste eftersom hushållskassan är kärv. Så det blev toalettpapper, rågrut och choklad. Kom hem och hade verkligen tänkt att äta något ordentligt och behålla det. Mina planer gick åt skogen och här sitter jag , igen, med ont i halsen.

O ringde mig igår (
gråtkillen), jag stod lutad över toaletten och sprang till telefonen när det ringde, såg att det var han och gick tillbaka till toaletten. Visst, jag kan messa med honom, men jag vill inte prata med honom. Jag tycker inte om sättet han pratar på.

Dagens intag: 560 kcal

Men.. vad glömsk jag är! Glömde gårdagens dagens, fast jag åt mest choklad, och frossmat.

1 brödbit 100 kcal
choklad 400 kcal
bullenskorv 60 kcal
_____________
Summa: 560 kcal
+ fross (färskpasta, mackor mm)

Prommade iof bara ca 1 timme, -300 kcal, ja latmask men jag orkade faktiskt inte!

Finfina drömmar

Vaknar en timme före väckarklockan av en dröm. Jag är på väg hem från skolan och springer på M. M och jag gick förra året tillsammana och det var flirt från första dagen, men det hände inte någonting förrän i januari i fjol. Vi hade även sex ett tag efter det och sedan träffades vi ett par gånger.. för att ligga. Men iaf så sprang jag på honom och han drog med mig in på toaletten och jag berättade om att jag var glad över att min kropp fungerade och att jag hade mens igen och beskrev ganska intima detaljer. Han berättar då att han har en liten platta attt sätta på tungan när han går ner på mig. Och jag börjar agarva.

Tur att man kan få utlopp för sina fantasier på något sätt

Jag vill ligga

Sexet och jag messar, han är ute och festar. Jag är hemma, desperat.

Elia: Jaa? Kom och nyp mig i rumpan, eller ge mig ett nyp :) Puss
Sexet: Tror inte på dig. Älskar dig. Jättekram!!
Elia: Jomen om du kommer nu så vill jag ligga. Jag vill ligga.
Sexet: Du vill ligga :) Pussssss

Vi har ett väldigt speciellt förhållande måste jag säga. Han var den första jag tyckte om på riktigt. Den första jag sa att jag älskade. Gulligullsnuttblä :)

Hur man gör (trigger)

image136
Det känns lite splittrat att skriva det här, lite oetiskt. Jag vill verkligen inte att någon ska få bulimi men samtidigt så vet jag om den ångest en hetsätningsattack åsamkar. Jag har förut fått förfrågan om "hur man kräks"?. I de ana-communitys som jag genom åren har varit med i har vi diskuterat detta fenomen många gånger, vissa personer verkar inte kunna kräkas och jag har också varit en sådan. Jag prövade i många år med att stoppa fingrarna i halsen och veva runt men det fungerade inte. I bästa fall fick jag upp lite lite men det var inte lönt.

Det allra lättaste att kräkas upp är såklart flytande grejer, yoghurt, fil, juice och glass. Yoghurt och fil är så fruktansvärt äckligt att kräkas, samma sak med mjölk, vidrigt. Glass smakar likadant på väg ner som upp och det var det jag brukade svulla i i början. Väldigt fast mat kan fortfarande vara svårt att få upp, typ hamburgare och pizza, men det går. Oftast kommer maten, logiskt nog, upp i omvänd ordning som man stoppade ner det, men choklad är ett undantag för mig. Chokladen kan komma upp såväl i början som i slutet oberoende i vilken ordning man åt den, mysko, japp. Jag har hört tjejer säga att de måste äta glass i slutet av varje hetsätningsattack för att ens kunna kräkas, så glass is the shit.

Tar djupa andetag och tänker på hur äckligt det är att jag står där med ansiktet i toaletten där det ligger pubishår från gud vet vem och massor av människor som har bajsat där, det hjälper faktiskt. Det kan vara svårt i början, men den bästa trösten jag kan ge är att det blir lättare, mycket lättare. Man bör kräkas det man hetsätit inom en timme, annars hinner det ändå tas upp av kroppen och det är ingen ide att kräkas. Den maten som man har nyätit både smakar och luktar rätt okej, medan mat som legat länge i magsäcken luktar spya. Kräks man upp mat som luktar spya så kommer hela toaletten och dina fingrar att lukta de med. Om du kräks ofta kommer du även att få skavsår på höger (om du nu är högerhänt) pek- och långfingersknogarna (syns lite på min bild).

Spola toaletten minst två gånger. Många brukar vilja ha på vattenkranen för att dölja kräkljudet, men hur länge kan man spola utan att bli misstänkt? Vad gör man om man spolar i en kran i en halv evighet, tro mig, folk frågar. Jag kör utan vattenkran och kräks tyst. Skölj munnen (borsta inte, skadar tänderna). Kontrollera att du inte har mat mellan tänderna.

Egentligen var den här texten ganska så mycket mer ingående, men jag kände att jag inte kunde skriva ut alla detaljer. Är det någon som vill veta något mer ingående så går det bra att maila mig på [email protected]

Kom ihåg att bulimia är en livsfarlig sjukdom som kan skada dig för all framtid, man kan få allvarliga hjärtproblem och till och med dö (jag kände att jag var tvungen). Här kommer ett utdrag från
sjukvårdsrådgivningen om hur bulimi kan skada dig:


Bulimi orsakar problem i både kropp och själ

Om man har bulimi kan man få en rad kroppsliga besvär. Mag- och tarmproblem är vanliga. Mensen kan försvinna eller bli oregelbunden trots att man är normalviktig. Eftersom man undviker att äta vissa livsmedel kan man få brist på olika ämnen och salter som kroppen behöver. Om man samtidigt har mycket låg kroppsvikt, det vill säga både bulimi och anorexi, kan det vara livsfarligt att hetsäta och kräkas eller missbruka laxermedel. Det är inte ovanligt att människor med bulimi får allvarliga tandskador eftersom man kräks och magsaften är frätande. Många som har bulimi har, eller har haft, andra psykiska problem. En uppskattning är att runt hälften av alla med bulimi får allvarliga problem med depression.

2008, det år jag blir "frisk"?

Har slösat bort hela förmiddagen på att dricka the och fixa layouten i min blogg. Det var många år sedan jag kodade html och det är som att ligga, man måste underhålla kunskapen för att vara lika grym. Iaf så har jag inget bildredigeringsprogram att tala om så det blev enkelt tills vidare, men som att det spelar roll..

Jag fick en liten chock för någon timme sedan då jag kikade ut, sol, strålande sol. Det kändes nästan som vår, grymt. Jag kan inte förstå att jag i somras längtade till vintern, men så är det iof varje år. Jag ska verkligen försöka få mig en ny lägenhet lagom till sommaren, speciellt nu när det viktiga beslutet är fattat. Jag kommer att bara jobba ett tag, stort beslut för mig och jag tror att det kommer att göra mig gott. Inför nyår så tänkte jag "tänk om 2008 är det år då jag beslutar mig för att bli 'frisk´". Ingenting att räkna med.. men tänk om!

Shiva som fnissar åt mig

Redan ljust ute, jag vaknar en timme senare för varje dag som går. Idag borde jag tvätta innan jag börjar jobba. Tvätta känns så sjukt tråkigt, men när man väl har gjort det och har rena och mysiga kläder så tycker man att det var väl inte så farligt. Men lik förbannat så känns det exakt lika sjukt tråkigt när man ska tvätta igen nästa gång. Samma sak med diska. Och dammsuga. Städa är kaske inte riktigt min starka sida?

I förrgår fick jag ett SMS om att
mina varor från Yves Rocher hade kommit, va? Typiskt, typiskt min vardag, vad säger man? Ödets ironi eller Shiva som sitter och fnissar någonstans?

image132


Shiva, min bästis.


Någon som vet?

image131




Något jag har undrat över under lång tid är hur länge man bör vänta med att borsta tänderna efter man har kräkts. Någon vis därute som vet?





Dagens intag: 300 kcal

Jäkla Snickers, eller Lidls egna snickerssubstitut. Jag skulle bara smaka, men jag vet att "bara smaka" inte finns i mitt vokabulär. Så det blev Snickers, chokladboll, choklad och toaletten, igen. Dagens:

drickyoghurt 100 kcal
1 bröd 200 kcal
 ____________
Summa: 300 kcal

+ fross

Prommat ca 2½ timme idag, -750 kcal. Nu är jag tillbaka i rätt spår, ja minus att som jag inte kunde kräkas upp.

Men om jag blir gravid..

Stånk, pust, stön. Äntligen hemma. Försökte mobilblogga förut, men som vanligt fungerade det inte, jäkla skitcomviq. Idag hade jag mitt möte, det gav mig egentligen inte så mycket men mitt i mötet sa jag "jamen hur blir det om jag blir gravid snart". Det bara slank ur mig, jag har inte ens pojkvän och planerar verkligen inte att få barn, nu. Mysko att jag sa så.. kanske för att jag innerst inne börjar tänka i de banorna. Iår blir jag juh gammal, 25 *ryser*

Ja, efter mitt möte gick jag och pratade med mamman i telefon en lång lång stund. Det är som att jag har lättare att prata med henne i telefon. För om hon tittar på mig så börjar jag bara gråta. Sedan försökte jag slå ihjäl några timmar innan jag skulle jobba och gick till kulturhuset och läste en bok. I lagom tid till att jag skulle börja jobba så läste jag de sista sidorna. Har läst ganska mycket under julen, bla Tina Nordlunds "genom helvetet". Hade tänkt att skriva en liten minirecention här sedan, för de som är intresserade av ana-/mia-böcker.

På jobbet åt jag toastmackor, ni vet sådana som man pressar i ett smörgåsjärn. Sedan kräktes jag och tog en promenad hem och här sitter jag nu och pustar, stånkar och stönar.

Min framtid avgörs idag

image130Ah vad det är skönt att få sova, nu står thevattnet på plattan och jag ska börja sminka mig, för jag ska iväg. Idag har jag ett möte för att planera min framtid. Jag känner att jag saknar motivation för vissa delar i mitt liv och jag kommer förmodligen göra ett avgörande val idag. Fast egentligen är det avgörande valet redan gjort.

Grunden i allt tvivel är som vanligt mina ätstörningar, men med ätstörningarna så följde en jättejättetung höst. Jag var väldigt nere, ledsen och jag vill inte missbruka ordet men, deprimerad. Kulmen nåddes är jag bara låg hemma i sängen och grät. Varför? För allt. För ingenting.

Nu när jag var hemma i frosstaden så sa min mamma "ibland får jag känslan av att du är deprimerad" och jag sa som vanligt "nejdå, jag mår bra" och höll nästan på att börja gråta som alltid när jag pratar med mamman.

Usch vad tungt inlägg, men jag ska iaf på möte :) och sedan blir det jobb.

Dagens intag: 510 kcal

Trött som bara den, sovdags. Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
1 bullens korv 60 kcal
½ port gröt 50 kcal
1 äpple 50 kcal
potatis 150 kcal
fläskfilé 100 kcal
_____________
Summa: 510 kcal

Har ätit mycket olika och utspritt över hela dagen, mysko. Prommat i ca 2 timmar, -600 kcal. Gonatt!

Dejtar in det nya året

Vid den här tiden igår låg jag och sov, nu är jag nyss hemkommen. Jag åt tom på jobbet idag, potatis och fläskfilé, åt inte jättemycket, men inte jättelite heller. Fastän jag gick hem i ruskregnet så är jag fortfarande proppmätt.

Idag har jag fått SMS av olika killar som jag har (haft) på gång. D messade och ville att vi ska ses i veckan. O messade och undrade om jag var frisk nu, jag som trodde att han typ hatade mig efter min elaka diss. Thailand har väl gjort honom glad igen? Eftersom jag har börjat med mitt nya roliga liv så sa jag till D att jag också ville ses, så jag ska väl på dejt senare i veckan. Om jag orkar :D

Jäkla bajs blogg, det går inte att ladda upp bilder *suckar massa och jättehögt*

Inte sexa på ett år?

Jag har kommit på att jag är en ganska motsägelsefull människa ibland. Som nyårslöfte har jag att ha mer kul, bland annat flirta mer. På samma gång har jag sagt till S(exet) att jag inte ska ha sex på hela -08. Fast det är stor skillnad på att flirta och sexa. Sexandet är inget löfte, mer ett.. hot?

Sexet- Åh, jag vill klämma på din rumpa
Elia- Jag är kåt, hur ska jag kunna hålla mig ett helt år?
Sexet- Mäh!

Jag vågar

Oj vad tiden rinner iväg idag. Jag som hade tänkt att gå och handla innan jobbet, fast det är inte pga tidsbrist som jag inte ska köpa mat utan för att min plånbok gråter. Bokstavligen. Jag har inte något SL-kort heller så jag kommer att få gå ifrån centralen ända hem till min lya, 1½ timmes förbränning efter jobbet.

Jag tror att jag gick ner femton kilo i natt när jag sov, det är som att när jag lämnar frosstaden så lämnar jag allt fett där, eller iaf mitt hemska matintag. Eller så är det det dåliga självförtroendet som jag hade som yngre som jag lämnar. För att återgå till ett av mina nyårslöften, att göra mera roliga saker, så är det något som jag verkligen ska försöka göra och mitt nya slagord är att våga. Jag ska våga tacka ja till event, våga dejta, våga berätta hur jag känner, våga sänka garet och kunna ta kritik, våga misslyckas. Våga leva.

Jag är iaf singel

image129Tolv timmars sömn i natt, skönt och välbehövt. Tänkte att jag måste berätta lite av det som har hänt medan jag har varit hemma i frosstaden, men så kom jag på att det inte har hänt så mycket. I mindre städer går tempot väldigt mycket långsammare än i Stockholm så när man väl kommer hem så käns det som att ingenting händer. Men jag har umgåtts med mina vänner som bor kvar, de som jag alltid kommer att vara vän med. Jag har festat två gånger. Jag har pratat med min famlij och spelat sällskapsspel. Jag har hånglat med S(exet). Ja, det var nog allt. Att spela sällskapsspel är väldigt underskattat, synd att man aldrig gör sådant i Stockholm..

Mitt ex S har det väldigt tungt just nu, han kommer förmodligen förlora sin familjemedlem. Och det enda jag kan göra är att kramas. Fast han ville mer än så,  vi har nog betett oss som att vi är tillsammans under hela resan. Men jag är iaf singel. Japp.

Idag ska jag jobba.Tjoohoo :)

Dagens intag: 240 kcal

I frosstaden skaffade jag mig såriga knogar och fnöskiga knän, jag som nästan lovade att inte kräkas innan jag åkte. Kräktes kanske tio av sexton dagar, hela sex kräkfria dagar är bra jobbat. Idag kräktes jag högljutt och njöt av att kunna göra det. Dagens:

2 bullenskorvar 120 kcal
1 korvbröd 70 kcal
1 äpple 50 kcal
_____________
Summa: 240 kcal

+ fross.
Har inte prommat alls, latmask kan man kalla mig

Mina nyårslöften

Det har hänt en hel del mentalt medan jag har varit i frosstaden, funderingar på vad som är viktigt och vad jag vill. I och med mina nya tankar så har jag en lång lista med nyårslöften, jag som "bara" brukar lova att bli en smalare ana.

- Bli bättre på att höra av mig till folk
- Åka hem till frosstaden oftare, ta hand om mina nära och umgås med de jag älskar
- Rycka upp mig (-07 var ett tungt år)
- Träna och gå ner i vikt (nähää?)
- Göra mer roliga saker, resa, leka, flirta, tacka ja, våga
- Vara mer kreativ, måla, pyssla..
- Göra saker som jag mår bra av, allt ifrån att säga upp destruktiva förhållanden till att vardagslyxa med att sola
- Ha ett roligare -08, som -05 då jag flyttade till Sthlm (då jag började blogga), verkligen inte som detta jäkla -07!

Jag är hemma, jag är fri!

image128


Ja, då är man hemma igen. Åh så jäkla jäkla skönt! Nu är jag tillbaka i mitt aktiva liv med underbar svält och min frihet. Så fort jag satte foten ute på Stockholms mark så kände jag friheten skölja över mig, inge mer smygande med mat, inte kräkas tyst som en mus, inte låtsas som att allt är bra.. bara vara jag.

Jag har verkligen ätit jättemycket hemma hos mamma i frosstaden och jag har verkligen gått upp jättemycket i vikt, men nu kan jag kanske äntligen krossa platån som jag var på innan jag åkte hem, nu när jag är hemma.. aja vart mitt hem nu är. Jag har saknat min blogg galet mycket. Och mitt hem. Och mitt liv.

Jag känner mig fri.

Frosstaden

Ja, verkligen katastrof här. Trodde att jag skulle kunna hålla mig med ganska normal mat och inte kräkas. Det går inge bra. Gissa vem som är fet, fetast..

hits