Äter knappt

Det går så himla bra för mig nu! Jag har knappt ätit på en hel vecka, lever på ephedrapiller, lightläsk och ett par hundra kcal/dag. Jag dejtar, jag krymper, är konstant hungrig, men så himla glad. Önskar bara att jag kunde bli smal snabbare ;)

Dagens intag, knäpp röra

En dag till i nya skinnyland, okej fortfarande fatland, men gå väg iaf! Jag har tagit en ephedra idag också, har promenerat i flera timmar och har ätit följande (ja i en ihopblandad liten röra):

½ burk tonfisk i vatten
½ rödlök
2 msk viktväktarfraiche (funkar med kesella också)
lite rom
några droppar citron

2 stycken chochlate chip cookies

Hej, har haft en tuff helg.. massa vin och lite sömn. Efter att ha frossat i söndags så kände jag idag att det måste till en förändring. En ordentlig en. Så jag stoppade i mig lite vitaminer och en ephedra, ni som hängt med ett tag vet att jag beställde ca 100st för ett tag sedan. Jag hade tänkt att vänta med att ta dem tills jag hade gått ner tillräckligt, men jag verkar aldrig komma dit. Så himla skönt att få kontroll över aptiten idag.. äntligen!

Så idag har jag ätit 2 st chochlate chip cookies


Smal tills i morgon?

Idag har jag en riktig tycka-synd-om-mig-själv-dag, patetiskt eller vad! Det är inte synd om mig, jag har det så himla mycket bättre än många andra. Men för sånna här knäpp-deppdagar så har jag ett litet knep som får mig att må lite bättre. Jag dricker som bekant en hel del pepsi max/cola light osv, men jag köper stora 1½litersflafkor, mer ekonomiskt. Men egentligen tycker jag bättre om burkcola, så jag brukar köpa hem ett par burkar till de dagar då jag verkligen behöver dem, som idag. Så nu knäpper jag en burkcola och njuter lite.

Jag är bjuden på dejt imorgon, egentligen av två killar, men den ena är helt utesluten, är inte intresserad. Den som jag funderar på att träffa är en riktig jet-setkille, jag gillar inte sånna killar, men efter att det har tagit slut med den senaste så känner jag att jag måste få slicka mina sår lite med jet-setkillen. Vem vet, han kanske är grym iaf..

Men hur fan ska jag lyckas bli smal tills imorgon?


Lax idag igen

Lax idag igen. Jag har mina perioder när jag hittar en "säker" maträtt och då kan jag äta den i flera veckor, sedan byter jag. Just nu är det lax, även om det inte är jättesmal mat så känner jag mig säker när jag äter den, inte i mias händer.

Jag äter alltid på små tallrikar, jag har knappt använt mina stora (normala) tallrikar som faktiskt finns även hemma hos mig. Idag blev det små hasselbackspotatisar, sallad och rom- och rödlöksröra till.

Jag är så jäkla duktig ;)





En call girls dagbok

God morgon, ja jag vet, det är långt ifrån morgon men jag hade en riktigt tung natt och somnade sent. Tittade på nya avsnitt (som inte visats i sverige) av En Callgirls dagbok och drog vissa paralleller.  Hon lever ett dubbelliv, håller alla på avstånd och låter ingen komma nära, hennes relationer fungerar självklart inte, hon ljuger, gömmer och sviker. Känner ni också igen er? Billie Piper är dessutom så sjukt snygg, fin kropp också.

Bille Piper


En ordentlig middag

Har lagat och ätit middag, ja eller lunch och middag i ett. Vaknade så sent så hela dagen har blivit förskjuten. Jag lagade till lax och gjorde en god sallad till med tärnade morötter, ärtor, majs, gurka, tomat, sallad, keso, avokado och lite fetaost. Blandade även ihop en god röra med viktväktar-fraiche, rödlök och rom. En ordentlig måltid med bra fetter. Visst ni att jag egentligen tycker om att laga mat, det är bara så svårt att hindra sig från att överäta eller hetsa när man äter riktig mat, men jag lär mig tycker jag. Kände inte alls att jag var i farozonen idag!

Ser det inte sjukt gott ut!




Fyra hetsfria dagar

Jag kunde inte somna i natt, mina ögon var tunga som sten men när jag väl slöt dem så gnagde det i magen. Frammåt 8-tiden gjorde jag mig en smoothie och åt en smalmacka (200kcal) och slocknade givetivs. Avskyr att somna när man har ätit, känns som att allt bara kommer att lagras som fett på kroppen.

Jag måste gå och handla idag, ni vet jujh att jag älskar att köpa mat, men det känns så jobbigt. Måste upp, klä på mig, sminka mig och gå ut i det hemska vädret. Kanske skulle jag strunta i det? Jag har inte hetsat sedan i fredags, känner mig grymt duktig..

Sugen på chips, hetsa det i all evighet


Laxsallad

Jag har varit lite heartbroken. Det är såklart slut med den nya innan allt har börjat, grejen är nog den att jag inte lägger ner så mycket energi i en kille och killar är nog ganska ovana vid tjejer som inte sms:ar och ringer tillbaka.. Fast jag vet juh varför jag gör så också, för att skydda mig själv från att bli sårad. Men lite sårad är jag, men det berättar jag inte för någon, jag rycker på axlarna och vet att nästa kille dyker upp om ett par dagar. Men jag gråter när natten kommer och undrar varför det inte är ämnat för mig, varför kan inte jag få vara kär? Varför kan det aldrig vara lätt för mig?

Jag lever rätt snålt just nu, äter en gång om dagen (ca 17.00 sallad) och kanske en rågrut och ett plommon på kvällskvisten. Känns inte som att jag går ner något alls, visst lite plattare, men knappast någon större skillnad. En fet dumpad elefant som tror att hon ska gå ner 100kg på två dagar lagade lax idag. Gott som fan.

Så nu vet ni..


Sorry guys

Ledsen allihopa.
Har inte bloggat eller läst min mail på evigheter, jag hänger rätt mycket med den nya killen som inte är så ny längre. Är livrädd för att bli beroende precis som vanligt...

Puss

hits