Snöbus med mys!

Känns bra idag, fick frågan "har du gått ner i vikt på sistone?" ,  va jag? Fick bra på två av mina tentor, varav den ena kuggade 65% av klassen, jag satte 12/15. Mycket bättre än förväntat! Den andra tentan är jag inte lika nöjd med, jag trodde att jag spikade den, men det gjorde jag inte.. fick toppbetyget iaf.

Har haft en bra matdag idag. Bara väntar på att trilla dit, vilken dag som helst. Nooooo! Har ätit ca 400 kcal och förbrännt 450, då är det godkänt. Prommade i snöstormen, men det blev bara 1½ h, kallt, snöigt och ruggigt, huvva! Fast jag måste erkänna att det är väldigt hög mysfaktor på snö, jag sitter juh här, har druckit the, har 21 tända ljus omkring mig och en varm laptop i knät, kortfattat: mys!

Jag borde som vanligt gå och lägga mig, jag ska upp om.. ehm fem timmar. Vad ska jag ha på mig i morgon? Jag måste köpa ett par vinterskor, såg ett par för ca 550:- (40 GBP) som var sjukt snygga, men de såg inte så varma ut.. dessutom är en ev londonresa på G, sen ska det köpas julklappar. Studentlivet är ett begränsat liv, suck. 

Smaldag

Idag har jag varit så trött! Sov så dåligt i natt och var tvungen att gå upp tidigt och ta hand om min blöta tvätt. Är livrädd för att grannarna ska stjäla mina fina kläder! Har haft en rätt okej dag idag:

4 mjukbröd (á 55 kcal/st) med skinka = 230 kcal
1 rågrut med skinka = 40 kcal
1 äpple= 56 kcal
1 snackbar= 100 kcal
____________________

= 426 kcal

Prom 2½ h= -750 kcal

Har en fet skolgrej imorgon, känns som en lång uppförsbacke i skolan just nu. Borde sova.

hits