Nu händer det grejer

image209Nu händer det grejer. Råkade sova bort halva dagen idag, men tillslut så tog jag mig in till stan och det första jag gör är att springa på en klasskompis på H&M. Vi pratade lite, vi har egentligen inte så mycket gemensamt men hon hade färgat håret brunt och det var inte så fint. Sedan ringde det ett okänt nummer, jag svarade och det var en kille som rinde från gymet där jag ska börja träna. Han ville att jag skulle komma in under dagen och signa kontraktet "fråga efter mig" sa han, jag kunde nästan höra att han var het. När jag kom dit så var han hetare än vad jag hade trott. Han var väldigt mycket min typ, het. Han och jag pratade lite (absolut flirt), både om träning och privat. Han frågade vart jag kom ifrån och kallade mig "snygging" och "söt", brukar inte tycka om när folk som jag inte känner säger så.. men när han sa det.. mmm. Var glad som bara den när jag gick därifrån. "Om det är något du undrar över så ring mig" sa han och gav mig sitt visitkort. Sedan sprang jag på A med armbandet och han var med en tjej, hon såg lite svartsjuk ut när han och jag kramades. Ska fråga honom sedan om det är på g mellan dem.

På tal om killar. Ni vet han som jag träffade i lördags, vi har messat lite fram och tillbaka och han frågade mig om min face book. Han hade säkert redan kollat upp mig precis som jag har kollat upp honom ;) Fast jag vet inte om jag vill träffa honom igen faktiskt, han verkar lite.. tråkig.

Men visst är jag sjukt duktig som har fixat träningskort! Jag som är så jävla lat. Igår gick jag på några promenader och nu ska jag snart iväg igen. Nu ska det deffas!

Ledsen över dålig uppdatering och att jag inte har svarat på kommentarer. Såg dessutom att jag har fått en massa mail, ska försöka svara på dem snarast. Varför min uppdatering är så dålig är för att jag känner mig dålig, fet och lat. Försöker ändå så hårt..

Måndagsfylla

image208

Känns som att jag har varit full konstant på sistone. Ikväll (okej igår) så gick jag ut med en killkompis från skolan,
A med armbandet. Vi gick på en krog på söder, drack lite och gick vidare. Jag var egentligen den enda som drack och blev lite full, vi gick vidare och eftersom jag inte hade ätit så mycket så det är nog en anledning till min måndagsfylla. Men det var skoj. Gick på O-baren sedan, där kom det fram en kille som tyckte att jag var "sjukt söt" och ville ha mitt nummer, det fick han inte. Dessutom kom det fram ett par som frågade om jag och min killkompis var på första dejten, vi skrattade lite och sa att det inte riktigt var så, men de tyckte att det var "spänning"  och "magi" mellan oss. Jag funderade ett ögonblick på att hångla upp min killkompis, men kom fram till att det inte skulle leda till något gott, bara till en massa trassel och lät bli.

Jag däckade på min säng vid 2-tiden och vaknade nu 06.30, vad ska jag göra nu då? Idag blir det iaf massor av promenad, lite mat och nya tag. Nu är det nya-tag-måndag! Eh, tisdag..

Han var het

Ikväll har det varit en bra kvall, en riktigt bra kväll faktiskt. Jag kunde hålla mig ifrån allt var hångla, kräkas och fylla heter. Okej, lite full var jag, men inte alls i närheten av det tillstånd som jag har varit på sistone. Jag har varit relativt nykter och träffat ett par gulliga killar som har kommit fram till mig, bara för att prata. Den hetaste killen och jag bytte nummer.. så vi får se vart det här leder. Det bästa (eller värsta) är att jag inte har hånglat alls.

Han flirtade med mig, jag och en killkompis stod på sidan, han dansade och jag pratade med min killkompis. När jag tar en halstablett så står han plötsligt framför mig och tittar, så jag bjuder honom på en halstablett. "Vad säger din pokvän om det här" frågar han mig. "Men det måste du juh förstå att det inte är min pojkvän" säger jag, han ler, jag ler och vi börjar prata. Han var het.

Gonatt små sötnosar

Men hur gör man det?

Jag har inte varit full ikväll. Och inte hånglat med någon yngling. Jag har inte heller vaknat upp på okänd plats och börjat gråta. Men självklart så har jag kräkts. Jag blev så besviken och ledsen på en tjejkompis tidigare så jag satte i mig muffins, choklad och kakor och kräktes upp allt igen. Egentligen var det ingen stor grej, jag kanske borde lära mig säga just att jag är besviken istället för att göra en helomvändning, låtsas vara glad och göra mig själv illa.

Men hur gör man det?

Äckelstäda

image207Usch vad jag är äcklig. Jag har städat efter mig själv och jag är så vidrig så jag vill inte veta av mig själv. Allt hår, sminkrester, spya, damm, gamla kläder, lämnade tops, ovikt tvätt och veckogammal disk. Det har jag tagit reda på nu och jag höll på att kräkas, utan vilja denna gång. På tal om att kräkas. Igår hade jag klarat mig i nästan en vecka från att kräkas och så trillade jag dit igen. Men det var skönt som vanligt och jag somnade som en bebis efteråt, vilka kickar det ger!

Jag bor så litet så jag vet inte vad jag ska göra av alla mina grejer. Fastän jag har städat och fixat så har jag massor av klädhögar som jag inte vet vad jag ska göra med. Kontentan är återigen att jag måste flytta till något större.

Det positiva med att städa upp allt äckel är att alla tankar på mat och all aptit är likamed noll. Kanske det är en ny diet, att städa sig smal? Förmodligen så finns det redan något sådant knäppt!

Helgen var het

image206Jag har sovit ut i natt, det är helt sjukt att man kan sova från 21-12. okej att jag vaknade mitt i natten och var vaken i ett par timmar men ändå. Jag är lite tung i huvudet ändå, men det är jag juh jämt ;)

Tja, det kanske (inte) är någon som vill veta vad som hände i helgen då jag inte var inne här någonting, det är ganska smaskigt iaf, så lyssna på det här. I torsdags var jag karatefull och ni fick i mitt desperata inlägg läsa om hur jag vaknade upp i förorten, jag kom hem vid 03.30 och gick upp och jobbade kl 7.00. Och det slutar inte där. För efter jobbet så hade jag lovat exbästis att vi skulle dra ut. När jag gick för att träffa exbästis så springer jag på en kompis kompis som hade varit med kvällen innan. Han berättar för mig om hur full jag var (jo tack, jag vet) och att jag hade stått och kramats med någon som han kände (han hade alltså inte sett mig hångla med min kollega, puh). Han lovade iaf att jag inte hade gjort bort mig, men det tycker jag iaf.

Jag och min tjejkompis sätter oss och dricker vin, går igenom alla händelser som hände på torsdagen och blir lite lulliga. Vi bestämmer oss för att möta upp en annan kompis till oss och på vägen dit så
träffar jag.. N. Jag onykter och han på väg hem, nykter. Vi sa inte så mycket men pratade lite..

Vi drog till utestället och väl där så möter jag en kille från frosstaden, han kommer fram till mig och börjar prata. Vi har setts ute förut, men aldrig pratat speciellt mycket. Han är söt, men ser lite gay ut. :) Jag har inte så roligt så jag bestämmer mig för att åka hem, mina tjejkompisar håller med och vi går. På något konstigt sätt så hamnar vi på en hemmafest och jag pratar med en kille som pluggar på handels. Rätt vad det är så börjar vi hångla och fåna oss. Han är rolig och vi sover tillsammans, vaknar mitt i natten med något hårt mot min rumpa och han försöker komma in i mig, big no no.

Det värsta är att helgen inte är slut där, men nu orkar jag inte berätta mer. Känner mig lite paranoid :)

Nu

Jag var jättetrött och arg igår. Igår gick allt på jobbet jättedåligt och jag blev arg på en kollega. Denna kollega är så fruktansvärt nonchalant och avskydd av alla. Idag har jag fått sova ut och tar nya tag. Åt precis 2 stycken rågrut och magen är stor, jag vill bara gråta. Jag måste få nya pro-ana-krafter och ork att gå ner i vikt. Nu.

Förlåt förlåt förlåt

image205
Vill tillbaka


Jag vet, förlåt förlåt förlåt. Jag har nog aldrig varit så dålig på att uppdatera fastän jag har internet och så.. Men jag är helt.. helt tom. Jag är jättefet, jätteäcklig och jätteborta. Jag jobbar i princip jämt och när jag väl inte jobbar så är jag ute och festar och hånglar med söta småkillar. Men mest av allt är det för att jag är så tjock. hur ska jag kunna driva min blogg när jag är så.. fet? Jag jobbar heldagar och äter mat på jobbet. Jag får jämt jämt kommentarer för att jag äter så lite (och långsamt och sällan) men samtidigt går jag upp vikt! Jag är tjock nu och jag skäms inför er. Jag skäms och vet inte alls vad jag ska säga för jag kan inte förstå att jag går upp i vikt av det här?

Jag ska försöka. Försöka att komma tillbaka i mitt flyt. Tillbaka till det jag älskar mest av allt.

Fylleslag som vanligt

Fy fan, fy fan vad jag var full igår. Jag har stora minnesluckor och vaknade upp i någon hemsk förort (åkte fel med tunnelbanan eller något liknande), Sexet insåg inte det hemska i situationen och jag grinade som ett litet vattenfall. Så jag ringde min kompis A (han med armbandet) och han tyckte så synd om mig och då kände jag mig nöjd. Åkte taxi hem för ca 550:-. Usch vad onödigt.

Hånglade med en kille på jobbet. Är helt övertygad om att folk såg oss, vad ska jag göra idag? Jag gör som jag brukar, låtsas som att det regnar. Det värsta är nog att han är ca fyra år yngre. Hur hamnade jag med honom? Vad hände? Vilka såg oss?

Min kompis kompis var het, fick höra att han var intresserad av mig, men vad gör jag? Jo hånglar med min yngre arbetskamrat, fy fan vilken ångest idag. Hjälp mig!

För stor för att få ta plats

image204Ni vet när jag skrev inlägget i morse så hade jag världens planer för dagen. I verkligheten så vände jag mig om i sängen och somnade om. Vaknade vid trettontiden och insåg att jag hade sovit bort min lediga dag, för en gångs skull tänkte jag "äh, det var jag värd". Efter all skit som jag har tagit på jobbet på sistone så är jag värd en natt och en dag av rent slappande. Efter att jag hade vaknat på riktigt så gick jag en lång långpromenad, pratade i timmar med mamman. Sexet försökte ringa, men jag är arg. Han är så jäkla elak och dryg just nu så det är nog bättre om vi tar en paus från varandra. Alla på mitt jobb anser att han och jag är tillsammans, det är kul när folk tror sig veta bättre än ensjälv.

Innan jag tog mig iväg på promenaden så frossade jag i popcorn, choklad och citronmuffins. Kräktes och tyckte att magen bullade ut. Min mage är jätteful just nu, massa fläsk, massa skin, massa äckel. När jag är såhär fet så tycker jag inte att någonting är roligt. Exbästis vill att vi ska ut och svira, men jag är för fet. För tjock för att ha kul. För stor för att få ta plats.

Och allt verkar handla om ätstörningar just nu. Exbästis använder ordet "anorexia" varje gång vi pratar.
Pippis stora hemlighet är att hon har bulimi. Hon har haft det i många många år och håller på att få hjälp just nu. Bulimi och anorexi. BED. Mat. Äta. Kräkas. Promenera. Träna. Hetsäta. Kompensera. Låtsas. Fejka. Allt det fyller mitt huvud varje dag. Hela tiden.

Utskälld på norska

Jag har sovit i en evighet i natt, dessutom har jobbet helt tagit över mitt liv, även på natten. I natt drömde jag att jag blev utskälld av en kund, på norska. Jag stod där helt oförståendes medan Egoinas mamma skrek på mig.

Idag börjar mitt nya liv, igen. Även om jag åt som en häst igår så känner jag mig någolunda platt idag. De på jobbet kommenterar min mat allt mer. En tjej sa "herregu, är det allt du ska äta, du bantar så stenhårt". Har även hört "blir du mätt på det där" och "du äter väl mer till middag".

Idag ser schemat ut följande:

10.30 -11.30 Promenad
11.30 -12.00 Göra mig iordning, smink isv.
12.00 - ca 16-17 Stan
17.00 -18.00 Hem och äta
18.00 - Läsa, promma, prata i telefon

Oj, vilken skön, ledig dag. Halleluja!

Jag lever liksom

Ja, jag förstår att alla undrar vart jag håller hus. Anledningen till att jag inte händer så mycket här är mitt jobb. Mitt jobb tar verkligen musten ur mig, eller är det allt festande? Vad har jag gjort de senaste dagarna? Jo, här ska berättas.

- Jag sög på
någons örsnibb i lördags
- Jag har frossat och kräkts minst tre eller fyra dagag av de senaste sju
- Jag har träffat killen som jag gjorde bort mig för och fick höra att vi skulle passa perfekt ihop
- Jag har hånglat med en mask
- Jag har jobbat fem dagar av de senaste sju
- Jag har träffat min bästa vän från frosstaden och ätit tacos
- Jag rök ihop med den smala, elaka kollegan igår
- Jag utnyttjade att D bor nära mitt jobb och sov där, bara sov, (okej lite tacksamhetshångel fick han). Undra bara vad han gör med mina gamla tandborstar?
- Jag har varit full två gånger de senaste sju dagarna
- Jag har sagt ordet "frosstaden" på riktigt
- Jag har sovit borta eller ovanpå mina sängkläder mer än fyra gånger de senaste sju dagarna. Illa.

Men nu vet ni, jag lever liksom.


Jag råkade åka till D igår. Fick en egen tandborste (tror det är

DSC00539.JPG
Jag råkade åka till D igår. Fick en egen tandborste (tror det är 3:e som jag fått av honom) och somnade som en stock. Full som vanligt. Nu jobb.

Börja inte med den här skiten


Ni skulle se hur jag ser ut idag, det är inte en rolig syn. Ni vet när man inte har duschat på flera dagar, håret ligger klistrat, svettlukten bor i armhålan och gammalt smink kletar på kinderna. Så ser jag ut idag och vågade mig tom till affären. Det är en stor prestation om man heter Elia, jag går inte ut osminkad, men äcklig och ful, javisst.

Jag vet att bloggandet har legat nere lite på sistone. Jag har lite problem med min uppkoppling och med datorn, omformatering väntar, igen. Nu har jag iaf fått ordning på ljudkortet så jag ser lite filmer som "thin" och "sharing the secret". Jag vet att jag lovade en liten recension av "thin" tidigare i veckan, men igår låg jag bakis och idag har jag haft fruktansvärd magvärk. Jag gillar att skylla ifrån mig och dessutom är jag verkligen bäst på att glömma saker. Men det kanske inte ens är önskvärt att höra mig traggla om filmen "Thin"?

Till de småtjejer som skriver till mig, nu talar vi om tjejer i 10-15-årsåldern, snälla snälla börja inte med den här skiten. Jag var en "småtjej" när jag började, tolv år gammal och ville bara bli smal. Nu sitter jag här 13 år senare med diversse problem med kroppen, kan inte få barn just nu (mensen försvinner), kan inte ha en normal relation, hatar mig själv och lever i en stor fet lögn. Börja inte. Gör det bara inte.

Nu är det promenaddags

Carrie på stan

image202
Herregu, vad är det för blomma som försöker äta upp Carrie?

Vad har det varit för fel påblogg.se? Jag åkte in till stan och shoppade igår. Blev en kjol, ett par skor, örhängen, strumpbyxor och pepsi max. Visst är det en skön känsla att gå omkring och samla shoppingpåsar som Carrie, fina papperspåsar med satinsnören som man får hålla i. Strosa omkring och känna sig rik (?).

Det var en sådan skön känsla idag. Fast det är klart, det hade varit bättre om jag inte hade haft en stor fet dunjacka. Hela jag gick omkring och flåsade för att jag var så varm (och fet), jag tyckte att jag stank äckelsvett och det var inte bättre med bakissmaken i munnen. När jag inte trodde att det kunde bli värre så stormar en stor tant rakt in i mig. En skön känsla, men omständigheterna hade kunnat vara bättre.

Förrgårdagens dagens (inte konstigt att jag blev så full):

gröt 150 kcal
äpple 50 kcal
_____________
Summa: 200 kcal + alkohol och fross

Räknas festa som träning? :)

No more me

image201
Igår när jag vaknade kände jag mig ganska så mycket smalare än på länge. Nu när jag jobbar så mycket försöker jag äta en rågrut till frukost, något smalt till lunch (typ sallad) och två rågrut till middag. Jag är inte duktig på att hålla dessa tre måltider och igår blev det endast lunch + ett äpple vilket resulterade i en kanonfylla. Jag blev så jäkla full. Vi talar om full som i fylleångest, tårar, frosseri och kräkas.

Jag kände mig så ful igår. Ful och fet. Iof är det inget nytt men jag brukar inte visa hur jag mår, pisamt att vara så öppet svag. Idag är det jag som köper ett gymkort och jag som börjar fixa till mig. Jag vägrar se ut såhär. Punkt.

Sömnproblem


image200
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Vaknade till hela tiden och fick ingen djupsömn, så hela dagen har varit en pina. På jobbet åt jag lunch samtidigt som en annan tjej och när hon ser vad jag ska äta utbrister hon "nej, men BANTAR DU?". "Ehm, ehm, nej nej nej, varför tror du det?". Det visar sig att hon gör det för att hon har gått upp i vikt, vad hon åt?
McD såklart.

Igår kväll så såg jag på filmen/dokumentären "Thin". Den var väldigt bra och jag återkommer om den sedan, någon annan som sett den?




Dagens intag lördag: 270 kcal. Söndag: 500 kcal

Jag är inte så bra på att göra dagens längre, mest för att jag skäms.

Dagens lördag:

Liten mack-rulle 150 kcal
Kyckling + sallad 120 kcal
____________________
Summa: 270 kcal
+ massa alkohol och fross/kräks på natten

Bara ca 30 min prom (-150 kcal) + frenetiskt städande


Dagens söndag:

3 rågrut 150 kcal
Kyckling 100 kcal
Kex 50 kcal
Choklad 200 kcal
_______________
Summa: 500 kcal

Prom 1 timme (-300 kcal) + massa jobb

Dagens pinsammaste

Mina järnceller är på semester idag, bevis på detta:

Idag var det en kille på mitt jobb, han jobbar egentligen inte där men har varit där ett par gånger innan och vi brukar prata en hel del. Han är rätt het, lite smal, men het. Idag så pratade vi om gårdagens utgång, han hade varit kring stureplan men vi hade totalt missat varandra. Vi pratar ganska länge om allt och mitt i konversationen säger han "jag hade tänkt äta lunch, har du lust att.." och så tar han en paus. Direkt tänkte jag "han vill äta lunch med mig.. shit", precis när jag säger "ehm, jag kan inte" så säger han "..öppna dörren". Han vill inte äta lunch med mig, han ville att jag ska öppna dörren åt honom (behövs en kod som inte han hade). Jag ville dö. Hade han hört? Hade han förstått? Vad tror han att jag tror om mig själv? Så egengod är jag juh inte.. egentligen.

Singel hela livet

image199Usch vad jag är trött efter allt festande. Eller från allt egentligen. Jag vet inte om jag är beredd på att berätta om vad Pippi sa igår, känns som att hon kanske skulle trilla in här och upptäcka vad jag skrev, känn igen sig och så är det kört. Jag väntar ett tag.

Nu har jag varit och jobbat, fikat och handlat. Fikat gick bra, kaffe är min räddning i många situationer som annars inkluderar mat. Nu har jag tagit ett par kex (50 kcal) och ska äta en eller två rågrut.

Det finns en tjej på mitt jobb som är så trevlig, jobbet blir så mycket roligare när man får jobba med de man tycker om. Min chef verkar ha stora planer för mig förresten, han tycker att jag ska satsa på att bli bland de bästa i Sverige. Mer press, krav och måsten.. men det är mina hjärnspöken som talar.

Igår så pratade jag med en jättegullig kille. Jag som aldrig träffar någon söt som är het och har fin personlighet, vad händer, jo. Han visar sig vara 21 och ska åka utomlands och plugga om en vecka. Det är nog meningen att jag ska leva ensam hela livet. Kul.

Fika, why oh why?

På något konstigt sätt så blev det utgång igår. Och så fick jag veta någonting om Pippi. Min paranoida sida kom fram och jag trodde först att hon bara sa det för att se om jag skulle skriva om det i min blogg, för att se om det är jag som är jag. Men så är det nog inte..

Idag ska jag jobba. Efter jobbet är jag bjuden på en hemmafika hos en tjejkompis. Det ska tydligen bli några stycken som jag har känt sedan många år. Men fika, varför fika? Jag var utbjuden på dejt, men väljer det här framför dejten. Undra varför jag är singel ;)

Min middag ca 120 kcal

DSC00526.JPG
Min middag ca 120 kcal

Dagens intag: 470 kcal

Oj, gårdagens dagens glömde jag, om jag letar bakom fyllans luckor kanske jag kan komma ihåg?

2 smalmackor 110 kcal
keso 100 kcal
4 rågrut 160 kcal
1 varma koppen 100 kcal
______________
Summa: 470 kcal
+ massa alkohol (som inte gills)

Ingen prom på länge, skäms men jag har mycket just nu.. I natt när jag kom hem satte jag igång ugnen och slängde in Billys lasange och en tacorulle. Jag hade tänk äta och kräkas. Under tiden så grundade jag med två rågrut, men när jag hade ätit upp dem så kände jag mig nöjd. Så jag tog ut lasangen och rullen och somnade. Så när jag vaknade i morse och kom ut i köket så såg jag maten. Först kunde jag inte komma ihåg att jag hade tänkt äta det på fyllan, men sedan kom suddiga minnesbilder tillbaka. Tur att man kan skylla på fyllan hela tiden.

Det finns ingen snygg "Ulf"

image197
Såhär ser en "Ulf" ut.

Vilken utgång igår. Jag hade jobbat hela dagen och orkade inte ta mig hem efteråt för att sedan åka in igen så jag gick lite på stan och köpte lite smågrejer. Mötte upp upp exbästis och Pippi och gick ut. Efter bara ett par glas var jag full, dimman var lika härlig som vanligt. Vi gick från ställe till ställe men hela tiden kände jag hur fet jag var, mina byxor stramar, på allvar. Tittade nyss igenom mina bilder på telefonen från igår och ser hur jag har tagit en bild på när jag håller upp massor av toalettpapper på toaletten, jag tyckte att jag var jätterolig och hade tänkt att lägga ut den bilden i bloggen, undra hur jag tänkte när jag tyckte att det var kul.

Min ena tjejkompis blev också lika full lika snabbt. Hon var tvungen att äta mitt i allt, hon åt och åt. Sedan åt hon igen för hon hade inte ätit middag. Min mage värkte, jag hade iof ätit en varma koppen och två rågrut kring 14-tiden men det mindes inte min mage. Men att jag var tjock och ful gjorde ondare än min kurrande mage.

Det hände för en gångs skull inget speciellt, jag var mest full och ganska dryg. Det kom fram en kille som var från frosstaden "du är inte alls från frosstaden" sa jag "för jag kommer därifrån". "Ehm, ja från början kommer jag ifrån..(typ mora eller något)" sa han.

Senare kommer ett par killar och sätter sig med oss, de är långt ifrån heta (är det taskigt att skriva fula?) och den ena börjar prata med exbästis. Hans kompis försöker börja prata med mig flera gånger och jag låtsas inte höra att han pratar med mig utan tittar runt i lokalen. Han föröker många gånger och jag nonchar, exbästis tycker att jag är jätterolig och skrattar lite diskret. Plötsligt hoppar han över alla människor som sitter i vägen och sätter sig brevid mig. Han bjuder in mig på någon fancy fest, typ någon kändisgala och ger mig hans visitkort. Ulf heter han, Ulfar kan inte ha det lätt, jag har aldrig träffat en snygg "Ulf". På allvar, bilden ovan är bildsök från google som bevisar mitt påstående.

Puss

FULL som ett ägg. Vet knappt vad jag skriver och det har tagit mig lång tid att få ihop denna mening. Hörs imorn. Puss

Fredag, wonderful fri-dag

Jag äter frukost. Det är ganska underlig upplevelse men skönt att koppla av med en smalmacka innan jobbet. Och gott. Innehåller dessutom bara ca 80 kcal. Idag ska jag jobba, försöka beställa en tid för att vaxa mina ben och kanske gå ut. Blivit mycket festande på sistone, men det är bra att jag tar mig ut, alkohol är bra för mig. Exbästis hänger nog med :) Skönt att kunna vara uppe länge ikväll, inge jobb imorgon.

Dagens intag: 590 kcal

Eftersom jag kräktes tidigare och fick upp middagen så åt jag 2 rågrut nu. Dålig jag är. Dagens:

5 rågrut 200 kcal
2 smalmackor 100 kcal
minikeso 140 kcal
gröt 150 kcal
__________
Summa: 590 kcal
+fross

Ser ni hur jag har spårat ur. Massa mat och ingen promenad. Usch

hits