Vill typ dö

Jag vill typ dö.. jag gillar någon.

Den där jäkla leken

Har varit och tränat. Det känns grymt, grymt I tell you. Visst att jag bara brände ca 350 kcal, men det känns som att kroppen får mer energi och vilken kick det ger. Musiken pumpar i öronen och när tiden närmar sig slutet och så tar man i extra mycket.. och sedan slut. Nu gäller det bara att hålla uppe min nya träning!

Min jobbflirt var het idag också, vi pratade en del men det känns på något sätt som att han nästan "håller tillbaka" som om han har någon tjej på gång?
Min dejt, han som jag var hemma hos förra helgen (som trots allt inte mördade mig) messade mig nyss. Jag har inte svarat på hans meddelanden på länge, varför? För att jag är sur för att han dröjde så länge med att svara på mitt mess :) Haha, hatar egentligen spelet, så varför ger jag mig in i den jäkla leken?

Påskfrosseriäckel

image214

Idag är det skärtorsdag, påskhelg, mat, godis, frosseri. Usch.

Igår hade jag tänkt att gå och träna igen, men efter middag, godis och ett groteskt toalettbesök så blev jag så trött så jag somnade. Ja som vanligt. Imorse vaknade jag långt innan min väckarklocka ringde, skönt, men nu sitter jag här och har ingenting att göra fram till det jag börjar.

En av mina
jobbflirtar, han som jag hånglade med för rätt länge sedan, han är juh het. Riktigt het. Känns som att vi går omkring och spanar på varandra hela dagarna. Det är bara en tidsfråga innan vi får till det..

Träna och kräkas


image213Jobbat som vanligt. Jag hade inte tänkt jobba, men så fick jag ett erbjudande som var svårt att motstå, dessutom var det en grej på jobbet som jag hade ansvaret för som skulle vara så det var bara att pallra sig dit. Men det var en helt okej dag, en ny kille som inte jobbar på min avdelning flirtade med mig, eller snarare raggade stenhårt. Han följde mig runt under dagen och sa att han gärna ville komma hem till mig. Sedan försökte han känna på.. vissa intima kroppsdelar. Helt sjukt!

Efter jobbet så hade jag tänkt att träna. Men eftersom jag föredrar att träna lite senare på kvällen, då det inte är så mycket folk, så hade jag lite tid över när jag kom hem. Och då komrastlösheten över mig. Så jag åt. Åt, åt och åt. Och sedan kräktes jag upp alltihopa + det jag hade ätit till lunch typ fyra timmar tidigare. Så då blev jag lugn som jag alltid blir. Men när jag väl stod på löpbandet så trodde jag att jag skulle kräkas igen. Usch vad jag mådde illa, men brände iaf ca 350 kcal. Tänk att jag vågar mig till gymet nu, är ni inte stolta!?


Elia, numera bulimiker?

image212

Usch vilken tråkig helg det har varit. Jag som hade tänkt att göra något skoj, men det blev sömn och kräks för hela slanten. Idag började jag tänka på hur länge jag har kräkts regelbundet och kom på att det var strax innan jul, i november om jag inte minns fel. Visst, det hände någon gång då och då innan dess, men sedan i november har det hänt ca 3-7ggr/veckan, ibland flera gånger om dagen. Då kom jag på det, jag räknas som bulimiker. Men jag har egentligen inte bulimi, inte som
Pippi. Jag är juh pro-ana, jag vill vara smal och brukar vara ganska duktig, vad har hänt och när hände detta? Jag har alltid varit närmare anorexia än en misslyckad bulimiker. När, var, hur?

Jag har faktiskt utnyttjat mitt träningskort och börjat träna. Idag hade jag tänkt att gå dit, men efter att jag hade heltsätit och kräkts så somnade jag av utmattning och sov i 4 timmar. När jag vaknade så hade gymet stängt. Typiskt. Istället så har jag promenerat i över tre timmar idag, varit ute och rört på fläsket. Nu när våren kommer måste jag bli fin, smal och fin. Punkt.

Jobbhångel

image211
Jag och mina jobbhångel

Jag hade hållit mig i skinnet i nästan en hel vecka igår. Okej med maten, bara lite svull och kräkas och inge alkohol, fram tills igår. Igår började dagen med jobb, på jobbet jobbade båda killarna som jag har hånglat med (
unga killen som jag hånglade med för några veckor sedan och den andra unga som hånglade upp mig i somras som jag nog inte har berättat om?), när vi alla tre var i samma rum så kände jag att det blev för mycket för mig och gick därifrån. En annan kille på jobbet frågade mig om jag har gått ner i vikt. Visst har jag skött mig mer när det gäller maten, men gått ner jättemycket har jag inte gjort.

Efter jobbet så åkte jag hem, vi hade planerat utgång men jag hade inte lust. Efter många timmars peppning så gjorde jag mig iordning och vi gick ut. Utgången var tråkig och istället för att åka hem så åkte jag och mötte upp en kille. Jag känner honom inte alls, men han var trevlig och mördade mig inte. Jag flirtade endel men han verkade ganska oberörd, tills han frågade om jag ville sova där. Jag tyckte inte att det var en bra ide och åkte hem som en duktig flicka. Efter att jag hade gått ut genom dörren messade han att jag var mer än gärna välkommen att sova där. Det var lockande, men att ligga första kvällen kanske inte ger det bästa intrycket ;) Det konstiga är att ingenting hände, ingenting mer än kramar och puss på kinden. Jag som älskar att hångla, han försökte inte ens.. what?!

Comeback for Elia her self!?

image210Efter att under flera dagar ha festat sönder min hjärna så börjar jag komma tillbaka. Sakta sakta går det, men matintaget är mycket mer begränsat nu jämfört med för en vecka sedan. Var stolta ;)

Jag var just ute på en promenad, just innan jag gick så stoppade jag i mig några godisbitar, men under promenixen så tog ångesten över och jag gick in i en liten skogsdunge och kräktes. Sedan sprang jag därifrån och promenerade en timme.

Fy fan vad kallt det var ute, vart är min vår?

Nä, nu blir det lite pepsi max och snart sängen, det är en lång dag imorgon. Jag är grym på jobbet, bara så ni vet ;) puss

hits