Mat för idag, onsdag.

Dagens.. för denna gasiga dag.. haha

1 äpple 50 kcal
2 rågrut 100 kcal
1 finn crisp 30 kcal
tunnbröd 20 kcal
_______________
Summa: 200 kcal

Känns som att jag har ätit massor idag.. konstigt.

En.. gasig dag.

Jag kom nyss hem, jag har suttit hela dagen i skolan och pluggat, det behövde jag verkligen! Har kokat mig en kopp the och ätit dagens måltid. Jag började så sent idag så jag slapp äta i skolan, tjoho. Idag fick jag veta att min kompis kompis (jättegullig tjej) har sökt hjälp för sin anorexi, "äntligen" utbrast jag när min kompis berättade och sedan hade jag en liten utläggning om hur viktigt det är att äta rätt och må bra.. fan vad jag är dålig :)

Jag fick även höra "du är så liten", "jag är faktiskt av meddellängd" sa jag. "Jaha, men du ser så liten ut", mer sådant vill jag höra, speciellt när min mage har varit så sjukt svullen som den har varit idag.. helt.. gasig typ :)

Lågt blodtryck igen

Nu har jag fått sova! Iförrgår somnade jag kring tre och vaknade av mig själv vid fem, helt sjukt trött dag igår. Jag var på skolan, for till jobbet (jobbet var jobbigt igår) och sedan var jag tvungen att gå och handla, jag hade ingenting hemma.. fast egentligen var det bra. Men jag var så hungrig :(

Nu har jag varit och fixat lite grejer, så här tidigt på morgonen! Jag känner mig så svag idag, inte hungrig men jäkligt sugen. Jag har alltid haft lågt blodtryck, men förra året så var jag förkyld när jag tog blodtrycket och det var lite högt då.. jag blev kallad på återkontroll men jag vågade inte gå. Jag trodde att jag fick högt blodtryck av mina ephedrapiller och vågade inte gå tillbaka, nu när jag mätte så var det lågt igen :)

Vad skönt det skulle vara att få somna om nu.. mmmm sova


Dagens intag

Dagens för idag, världens längsta dag.

1 äpple 50 kcal
2 smalmjukisar 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
1 finn crisp 30 kcal
1 tunnbrödbit 20 kcal
__________________
Summa: 250 kcal

Dagens för igår

Min dator är jättekonstig. Jag försökte logga in en massa gånger igår, men det gick inte. Så dagens för igår:

1 äpple ca 50 kcal
2 rågrut 100 kcal
½ banan 50 kcal
½ päron 25 kcal
2 dl yoghurt 100 kcal
________________
Summa: 325 kcal

Det är en hel del!

Mmmm godis

Haft ytterligare en körig vardag. Jag lever för helgerna just nu, dessutom måste jag sätta igång och plugga hårt som fan nu.. fast jag är så trött. Jag funderar faktiskt på att gå och lägga mig snart. Jag känner mig så tjock efter helgen, jag åt inte så mycket igår, men det är som att maten från i fredags fortfarande är kvar och bildar en böld mitt på magen. Jag borde ha gått och handlat idag, men jag fastnade i telefon och orkade egentligen inte. Jag har rätt dåligt med smalmat hemma och jag känner ett konstant godissug.

Mmmmm godis..

Dagens intag- bakissöndag

Dagens, jag har gått rätt mycket idag.

2 smalmjukisar 100 kcal
3 rågrut 150 kcal
_______________
Summa: 250 kcal

Shoppingdag

For iväg på stan idag, köpte ett linne och en tröja, sedan mötte jag upp bästisen och vi flamsade runt. Sprang på en tjej från frosstaden och vi stod och pratade lite, hon var med barn. Sedan sprang jag på han som skickade det där sms:et "jag vill ha dig" för några veckor sen, vi har inte hörts alls sedan dess och han skämdes.. Han ställde mig mot väggen och påstod att jag aldrig svarade i telefon när han ringde och jag sa att jag generellt sett är dålig på att svara i telefon och på sms, han tyckte att det var en dålig bortförklaring. Jag åt inte alls förrän jag kom hem vid 19-tiden och då var jag sjukt hungrig (bästisen åt på stan) så jag åt.. och blev efter ett par timmar hungrig igen.

Bäst idag är mina nya fina kläder!

Fick mess av D också, han vill att vi ska ses på tisdag. Jag jobbar.

Dagens för igår- lördag

Dagens för igår:

Potatis och kött ca 170 kcal
Lite bröd ca 50 kcal
1 rågrut 50 kcal
_________________
Summa 270 kcal

Sen tillkom en massa alkohol..

Trevlig utekväll!

Igår blev det ännu en stressig dag. Jag for på stan och så ringde min kompis och sa att hon skulle skujtsa hem mig och sedan plocka upp mig, så skulle vi hem till henne, förfesta, äta och dra ut. Jahapp. Jag försökte verkligen allt för att slippa det med maten, men det gick inte. Men det blev inte så mycket mat faktiskt. Min bästis följde med.

Vi for ut och träffade lite kompisar till min kompis, de är typ dubbelt så gammal som jag är, men det var trevligt ändå. Fick höra av en av dem att jag var "en av de vackraste han någonsin sett". Jahapp. Jag har haft lite dåligt samvete över att jag inte har hört av mig till D (killen från förra helgen) men egentligen är jag inte intresserad så jag har bortträngt det. Vi far vidare till ett annat uteställe och det första jag gör på det nya stället är att springa på D, det är sant, sjukt men sant! "Du har haft ganska mycket i veckan va?" sa han, "ja sjukt mycket". Sen så frågade han om vi skulle sova tillsammans, ehm jag sa att vi kunde ringas och så.. jag sa att jag var ute med min kompis H och han var typ beredd på att gå och hälsa på henne, men jag satte stop för det. Jag sa att jag var tvungen att gå men att vi kunde höras senare.. det gjorde vi. Jag åkte hem och han ringde och frågade om inte jag kunde komma, jag sa "näe kom hit ist" han sa att han skulle ringa och sedan somnade jag. Vaknade nu :)

Jag hade faktiskt kul!

Min utekväll igår

Natten till igår drömde jag att min blogg blev upptäkt av mina kompisar, det blev världens kaos och alla blev arga på mig..

Aja, igår bloggade jag bara en gång, jag hade så sjukt bråttom och hade jäkligt tajt med tid. Iaf så fyllde min kompis år jag hade köpt ett superfint silverarmband, jag var faktiskt jättenöjd. Vi for och åt buffé och det.. är jag mindre nöjd med. Jag åt och åt och åt, helt omöjligt att säga hur mycket kcal jag fick i mig men det var så.. jävla mycket! Jag ska inte äta idag.. fyyyyy fan!!! Jag har inte ätit så mycket på många månader, men jag hoppas på att min kropp fick upp förbränningen och att jag snart är av med allt (det var ca 20 timmar sen vi åt) jag vill verkligen bajsa ut allt.

Efter det så gick vi ut. Det var inte speciellt roligt.. jag drack väldigt lite eftersom jag blev lite lite rödflammig igen. Fick lite ragg, men ingenting jag ville ha. Min kompis sprang på en kompis till henne och hans kompis var het, jag sa det till henne och sedan sa hon det till sin kompis, jag hoppas att det inte gick vidare till honom.. jag gick iaf därifrån. Hans kompis flirtade med mig, men honom ville jag inte ha. Jag hade iaf inte så speciellt kul.. kanske för att jag var så uppsvälld av all mat. Jag gick runt och hade så ont i magen hela kvällen.

På toaletten var det en massa småtjejer som stod och sminnkade sig i en kvart. Hade jag sett dem på stan hade jag antagit att de var runt 16, men eftersom de var ute så måste de ha varit 18. De var så smala allihopa och töntade sig med att måla rouge fyra gånger och knäppa kort.. Avundsjuk? Ja såklart, det var så mycket lättare att hålla sin vikt när man var yngre, och alla var så smala och platta med minimala tuttar. Det här med bröst är en sådan paradox för mig, stora bröst är snyggt, men eftersom de innehåller typ bara fett så vill jag bli av med fettet.. konstigt ja. Min kompis sa iaf om småtjejerna "undra vad det är för ålder här", "verkar som 12" sa jag, sen skrattade vi rått.. och avundsjukt.

Tjock som en gris idag!

Gu vad jag känner mig tjock! Det är fredag och det är den dagen i veckan som jag brukar känna mig som smalast, men inte idag! Jag halvvägde mig idag, det är sant och jag är så nere nu, jag har inte kunnat bajsa fast jag har känt att jag har behövt.. jättekonstigt. Det känns som att jag inte går ner i vikt nu, jag har juh inte ens närmat mig mitt mål! Jag skäms juh, mitt BMI ligger på nästan 20!!! Pinsamt som fan.

Idag är en jättekonstig dag, jag vaknade av mig själv drygt en timme innan jag skulle kliva upp så just nu så ligger jag före i tidsplaneringen, men jag vet att jag ändå kommer att måsta springa till tunnelbanan.

Ååååååh jag skulle inte ha vägt mig! Nu har jag ont i magen också, jag vill också kunna bajsa. Jag borde börja träna som en tok, men när ska jag ha tid med det? Fast det så klart.. mitt ana-liv är prio nummer ett!

Dagens intag torsdag

Klarat mig rätt bra idag.

Lite lite ris och lammfärs 200 kcal
1 kaka 50 kcal
____________________
Summa: 250 kcal


Imorgon är et meningen att vi ska ut och äta, fy fan!


Mina frusna stackare

Jag funderar på att fra och simma imorgon innan jag börjar, men egentligen borde jag också fixa mina skor hos en skomakare, jag har inte hunnit så jättemycket med mig själv den här veckan. Dessutom måste jag hitta en bra present, åh! Mina bröst är jättesmå ikväll, det kanske är för att stackarna har frysit som tokar hela dagen..

Jag pratade med mamma tidigare (som jag iof redan berättat) och vi pratade om att det borde ta ganska mycket energi att värma upp kroppen när det är så här kallt. Frågan är bara hur mycket? Jag tycker att det är jättejobbigt att gå och frysa hela tiden, fast jag har alltid varit sådan, hela vintrarna! När jag var yngre stod jag i duschen upp till en timme för att slippa frysa, mina föräldrar var inte så glada över det :)

Nu kokar jag the och ska se lite tv innan sömn, mys!

Presenttips?

Hemma! Känner mig trött fast jag sov så mycket i natt, det är väl åldern ;) Har precis pratat med mamman och hon undrade om jag har slutat vara så yr, och det har jag juh, min kropp har väl vant sig med sc nu och hjärtat gör inte längre ont. Men samidigt så blir det svårare att gå ner i vikt när det är såhär, så numera tar jag två sc/dag ibland när jag har långa dagar för att orka med och inte trilla dit. Jag har varit på skolan och sedan jobbat idag, den här veckan har varit ganska tung men det är skönt att få så mycket gjort och få in lite pengar. Jag skulle behöva dammsuga och städa i min lägenhet, den här verkligen fått lida den här veckan när jag inte har haft tid för någonting eller någon. På tal om det så fyller min kompis år imorgon, jag måste hitta en fin present, men vad? Hon fyller 24 och jag är typ sämst på presenter.. kanske kan man köpa något klädesplagg, fast vi har inte samma stil.. jag är sämst :) En parfym kanske? Haha..

Haha, jag råkade snubbla på centralen idag, japp smidig som en elefant är jag.

Platt som en pannkaka.. näääe ;)

För en gångs skull så är jag utsövd, jag har sovit hela åtta timmar i natt :)

Mitt hår är typ fettigt idag, men jag orkar inte.. så jag sätter bara upp det, haha illa. Jag har typ lust att fara och bada, simma och åka massa vattenruchkana (?).. typ leka. Men det är bara för att jag känner av sc:en idag.. älskar mina piller som gör mig smal! Jag är faktiskt rätt platt idag, stod framför vågen och övervägde att väga mig, men jag bangade.. snart.. snart. Skola nu. Pussis

Sovtajm för hela kroppen

Usch vad dålig jag har varit på att skriva den här veckan, jag har som haft så dåligt med tid. Nu är jag sjukt trött och på väg i säng, som tur är så har jag sovmorgon imorgon och jobbar till åtta.. skönt.

Mina gamla bästis och jag pratar lika mycket som förr igen, det känns bra att ha henne tillbaka, vi är så sjukt lika och jag har faktiskt saknat henne som galet, men jag glömmer som sagt inte. Vi har så skoj tillsammans, vare sig vi bara är vi två eller om vi är med andra eller går ut.. Hon har det rätt kämpigt just nu, typ hennes ex (gjorde slut för ca 1 mån sen -igen) har nu en ny tjej, tror vi.

Aja sovdags

Dagens intag onsdag

Klasskompisarna tjatade om att gå och fika semlor idag efter skolan, men jag skulle juh och jobba, dagens:

lite spagetti och bacon 200 kcal
lite choklad 50 kcal
2 äggvitor 30 kcal
________________
Summa: 280 kcal

Rätt okej dag, har ändå varit aktiv hela dagen i 18 timmar.

Aaah, äntligen är denna dag över.

Jäklar vilken dag det har varit idag.. jag har fått en jäkla massa gjort idag iaf. 6.00 steg jag upp, 7.00 for jag till skolan och gjorde arbete, 9.00 började första lektionen, slutade 15, började jobba 16 och slutade nu. Jag är trött! Men det har varit en rätt bra dag, kände mig taskig mot D (killen från helgen) och svarade på hans mess, fick tillbaka en förfrågan om vi kan ses i veckan.. suck.. vad ska jag göra?

Jag blev så glad i morse när jag gick ut, det var bitande kallt, men inte så där rått som det brukar vara i sthlm, utan en torr och kall vintermorgon som hemma i frosstaden. Hann bli arg typ det första som hände i morse i skolan, jag satt och fick göra typ allt på arbetet (grupparbete), hann tänka både en och två onda tankar innan allt var klart. Föreläsningen som jag berättade häromdagen som var svår, allt är inne i huvudet nu :) En tjej i min klass som faktiskt är rätt duktig (pluggar mycket) satt och beklagade sig över att hon inte förstod..

Jag fryser och är trött. Morr!

Dagens intag fettisdag

Åt på jobbet, klarade mig från svull trots lite sömn.

1 äpple 50 kcal
lite lite potatis och fisk 120 kcal
1 rågrut 50 kcal
_______________
Summa: 220 kcal

Svullen som fan

Fet tisdag

Skolans datorer är tom bajsigare än min egen hemma, jag försökte blogga från skolan, men det vägrade. Aja, nu är jag hemma efter en sömnlös natt (tror jag) och en jobbig dag. Jag var tidigt tidigt i skolan och fixade lite innan, gick på alla lektioner, föreläsningar och pluggade efteråt. For iväg till jobbet och det var rätt lugnt där, jag tog på mig att jobba imorgon också, pengar gör mig lycklig.

Bytte min tröja och otroligt nog så hade de fått in en storlek mindre (tjoho) och livet lekte för en sekund.. tills att jag såg och kände att jag var alldeles svullen om magen.. fy vad fult! Jag är så sjukt trött att hela ryggen värker.. och jag ska upp tidigt imorgon.

Jag tvättade mina nya smaljeans igår och de torkade över natten, nu är de uttöjda igen.. fast de sitter rätt bra ändå. Det känns som att jag inte går ner i vikt nu.. onsdag imorgon, egentligen är det vägdagen (dagen i veckan då jag ska väga mig) men jag har som bekant inte vägt mig på evigheter och vågar inte ställa mig på den.Ge mig ett par veckor till..

Fettisdag idag, fy vad alla har tjatat om semlor. Jag har dragit följande ursäkter:
- Jag tycker inte om semlor
- Ingen har bjudit mig på semla idag
- Jag har inte tid att gå och fika idag
- Jag mår illa (vilket iof var sant)

Uppe med tuppen

Uppe med tuppen minsann! Jag har nog inte sovit något, möjligtvis en liten halvtimme, kommer ihåg att jag tänkte "jag svettas och måste duscha" precis innan klockan ringde. Jag funderade på att ha klänning idag, men det såg inge bra ut så den iden kasserades. Idag är det dessutom fettisdag, hur fan ska detta gå? Jävla bajs! Alla kommer att pracka på att äta en massa, fika en massa och frossa i allt man kommer över, tur att jag ska jobba.. måste packa sc. Känner mig svag idag, brukar juh bli det när jag har sovit dåligt.. Kan kanske blogga från skolan idag.. kanske. Puss

Svammel

Jag har klarat mig rätt bra idag, men är svullen efter helgen. Jag provade mina gamla smaljeans och de satt inte så bra, hoppas på att vara platt imorgon, det känns som att det kan bli så. Jag är på väg i säng nu, ska upp tidigt, plugga, skola och jobba.. jag vill bli smalsmal, nu.

Jag köpte en tröja i söndags och idag när jag tog på mig den såg jag att den hade ett hål, måste fixa det imorgon, men jag hatar att gå tillbaka och klaga eller byta saker. Kanske köper en annan tröja istället.. om jag hinner efter jobbet. Jag är varm och mitt ansikte dunkar, de på mitt jobb verkade lite småsjuka, hoppas inte jag blir det..! Nattinatt.

Måndag, dagens intag:

Har tagit två sc idag, har haft en massa energi, nu är jag trött. Dagens:

1 äpple 50 kcal
2 smalmjukisar 100 kcal
_________________
Summa: 150 kcal

Det känns ganska bra, stod emot en fet härlig middag "jag ska äta med kompisarna", det är så jag alltid ska göra!


En ovanligt bra dag.

Idag har faktiskt varit en bra dag, jag klev upp (snoosade några gånger), gjorde mig iordning och for iväg till skolan. Väl där så hade vi föreläsning, ett nytt moment och det var svårt, jag brukar inte tycka att det är svårt, men detta var inte att leka med. Sedan på lunchen fick jag inte en enda kommentar, helt otroligt! Efter skolan skulle jag jobba, men tunnelbanan hade kajkat ihop som vanligt så jag var lite sen, men det gick bra ändå. Det finns en het kille där på måndagar, jag bara bidar min tid ;) Efteråt så for jag hem och kom hem för ett tag sedan, jag har hunnit diska och tvätta som en duktig flicka.. känns bra :)

Jag är trött!

Jag vill inte ha honom!

Angående min nya dejt D. Okej, varför vi ens började prata var för att vi var från samma stad, fast iof så visste vi inte det.. men iaf. Det är verkligen omständigheterna som gör det, tex att vi hamnade hemma hos honom och då hade jag redan nekat till att kyssas ute. Det här känns inte bra för mig, jag vill inte. Jag vill inte ha sex med honom, jag tänder inte på honom, han är inte min typ och inte min stil, jag tycker inte att han är het och han är för på. Han har redan frågat om dejt typ fem gånger, "middag på måndag" (kan inte, jag jobbar), "åka ut med hans farbrors båt i sommar" (i sommar- det är typ hundra år dit vem vet vad jag gör då?) "kan vi inte kika på fil och äta godis" (ehm, jag har redan lovat bästis och kompisarna). Jag tycker inte om hans kyssar och inte hans ansiktsform, inte hans ögon och inte hans blick.. det enda jag gillar är typ hans kropp, hans armar. Ja, hur i helsike ska jag avsluta det här?

Sjukt mycket mat- jag skäms!

Jag har inte kunnat bajsa på länge, men nu, tjoho ;) Jag åt och åt och somnade vid 21-tiden ikväll och nu vaknade jag och magen spände. Dagens idag är inte rolig, jag skäms.

2 rågrut 100 kcal
1 banan 100 kcal
1 äpple 50 kcal
3 dl yoghurt 100 kcal
2 bullar 300 kcal
_____________
Summa 650 kcal!!!

Fy vad jag är knäpp, varför förstör jag för mig själv så?? Imorgon börjar mitt nya liv och om jag någonsin blir bakishungrig på detta sätt igen så syr jag igen munnen. Punkt!

Dagens intag för fredag och lördag

Jag har typ aldrig ätit så mycket som jag har gjort i helgen.


Fredag


2 äpplen 100 kcal

___________

Summa 100 kcal

Hade jätteont i magen hela natten pga alkoholen. Jäkla bajs.

Lördag börade bra, sedan spårade det ur.
3 rågrut 150 kcal
______________
Summa 150 kcal

Sedan for jag på förfest och svullade godis, chips, popcorn.. ja nu är jag tjock. Hade jätteont i magen hal natten igen. :(


Vilken jäkla helg!!!

Var ute igår och kom hem.. nu. Jag vet, riktigt slitsam helg, jag ska göra en törnrosa och sova i hundra år, men kul har jag haft och fet som en gris är jag! Vart ska jag börja någonstans?

Fredag- Vi förfestade hos en tjejkompis som bor jättecentralt sen for vi ut, stureplan någonstans och jag var säker på att jag skulle träffa på J (killen, vi var på hans stammisställe) men det gjorde jag inte. L (tjejkompis) blev askalas och vi andra fick ta hand om henne när hon drog omkring tills hon puttade till mig när jag sa "nä nu får du ta och ge dig, skärp till dig" (jag är 23 och hon 28). Bästisen och jag dansade omkring och fånade oss lite och så kom det fram en kille till mig och så började vi prata, han var också från frosstaden och vi pratade på, han ville att vi skulle dra vidare och de andra ville gå och äta. Så jag och han for hem till honom och tog en drink och pratade, kysstes och somnade.. Jag sov med alla mina kläder på (haha, det är sant) för jag har så svårt att hålla mig om byxorna åker av.. det var ruggigt svårt att förklara för honom, han måste ha trott att jag var världens prydaste tjej. Men så vaknade vi upp och pratade och låg i sängen hela dagen.. han är seriös, jag fick en tandboste hos honom-seriöst!

Lördag- Jag skyndade mig hem och duschade (skrev en kort blogg) och for iväg på förfest-igen. Vi for in till stan, till ett stureplansställe och dansade och töntade oss. Hade skitkul och D (killen från fredagen) messade hela kvällen och ville att jag skulle komma.. skrev tillbaka och sa att jag ringer sen.. han satt uppe till 4.30 och väntade på mig (jag for först till en efterfest och sen hem till honom). Vi somande och hade inte sex, jag sov med byxor på- igen haha. Nu har jag äntligen kommit hem, fan vad skönt.

Jag ska aldrig gå ut igen. ;)

Fest tills.. nu

Jag var ute och festade igår och kom hem.. nu. Det är helt sjukt och jag berättar allt sen (såklart ;)) men nu måste jag springa in i duschen för jag ska bort, ut igen.. slitsamt men skoj. Puss

Massa nytt idag

Jäklar vad snabb jag är! Jag gick upp 8.20 och är färdig att fara nu, det är inte ofta jag är snabb :) Jag har på mig mina nya barnjeans och ska ha mina stövlar, J brukar alltid fråga mig om jag har nya kläder om jag har något som jag inte har haft förut.. Jag köper juh rätt mycket kläder ist för mat, så hon tycker att jag har nytt hela tiden. Men det är juh för att jag prioriterar att köpa billigt i övrigt, och så köper jag mina kläder ofta på rea eller second hand. Oj jag känner av sc:en idag, det har jag inte gjort på någon vecka, ska nog ta en sc vid lunch.. fast jag ska juh dricka ikväll så det kanske inte är så bra ide med tanke på hur jag blev förra veckan, alltså helt röd.

Jag har inte kunnat bajsa på många dagar nu, undra vart hamburgaren tog vägen? Är trots svull igår ganska platt. Inte som en pannkaka though.

Dagens intag torsdag

Fettodagens dagens: (Fy vad jag skäms)

75% hamburgare 300 kcal
pyttepytte ris och kyckling 70 kcal
________________________
Summa: 370 kcal

Och just nu är jag hungrig, varför?

Spinksmal är vackert!

Nu har jag pratat färdigt i telefon..

Jo idag så kom en kille i klassen (som kommenterar min mat mycket) fram till mig och sa "jo, jag måste prata med dig.. det där om din mat.." Jävla bajs hann jag tänka, jag pratade med en tjej på festen i fredags om att jag inte alls har några som helst ätstörningar utan att jag bara har en dålig period just nu och förmodligen så har hon sagt till de andra. "Ja, jag menar juh inget illa.." sa han och bad om ursäkt, "ahmen så allvarligt är det inte, jag blir bara lite less, det är ingen fara" sa jag. Varför drog jag inte historien om att jag inte har någon aptit just nu och min släktning är döende och det är allmänt surt liv jag lever (hörde jag ett snyft ;)). Jag önskar att jag var en sådan som alltid kommer på rätt saker att säga i rätt tidpunkt. Sedan sa han något precis när han gick "du behöver det inte".. what? Vad menar han med det, jag har funderat på det hela dagen, hörde jag rätt? Jag har iaf kommit fram till att han menar att jag inte behöver gå ner i vikt, men det vet jag redan.. jag tycker bara att det är snyggt att vara spinksmal och inte bara smal. Sovdags snart.

..fortsättning

Mediumpaus. Efter att jag hade jobbat så skyndade jag mig iväg för att köpa mina skor, det var lite skoj eftersom det var ute i skogen, eller iaf på ett ställe som jag inte har varit på innan. Stövlarna som jag köpte var sjukt fina och mycket bra kvalite, verkligen ett bra köp. Fort tillbaka till stan, in på Åhlens (hade fem min på mig), köpa sulor (stövlarna var lite stora) och sedan hem.. På väg hem träffar jag en gammal killkompis och hans kompis som jag också har träffat förut, men den här gången var han lite hetare (kompisen alltså). Vi pratade och planerade fest.. nu ringer det.. brb!

En jäkligt hektisk dag

Jäklar vilken hektisk dag det har varit idag, vaknade och funderade på att strunta i skolan och sova vidare, det gjorde jag inte. Jag steg upp som en duktig flicka, tog hoppsasteg in i duschen och redde ut mitt fågelbo till hår.. drog iväg till skolan, skitsvårt på lektionen.. nu går det undan! Sedan dog jag.. nästan, jag åt.. och åt och åt. Okej, nu överdrev jag men jag blev övertalad att följa med och äta buffé (detta hade nog aldrig hänt om inte en kille i min klass började prata med mig om mat strax innan), jag åt kanske tre fjärdedelar av en hamburgare, jävligt onödigt. Sedan for jag iväg och jobbade, kände mig som en jäkla tjatmoster och blev så less på mitt eget tjat.. oh nu börjar Medium om..

Att dämpa sin hunger med shopping

Har juh dämpat min hunger med shopping idag, toppentips. Dagens:

2 äpplen 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
2 finn crisp 60 kcal
_______________
Summa: 210 kcal

Fast, jag har juh prommat en del idag.. som en duktig flicka.

Blir jag vis nu?

Nu har jag suttit och noppat gamla kläder i ett par timmar, tja det är sådant jag gör på en onsdag kväll. Andra ser onsdagen som lillördag och ytterligare en anledning att öla (dricka öl) men jag, jag sitter och noppar kläder, och med ens så har jag blivit äldre än min mormor.

Klockan är redan efter elva, jag borde sova, eller ringa och sms:a de som ringt och messat mig under dagen och som jag inte har orkat "återkomma till". Det är som att jag slutar fungera kring 19-20 på kvällen, då vill jag vara ifred.. hur skulle någon någonsin vilja och orka bo med mig när jag är så? Fast det så klart, jag vill juh inte bo med någon annan än mig själv och dessutom så vet jag av mina föredetta sambos och kombos att jag blir en social prick efter ett tag..

Min ena visdomstand börjar komma ordentligt nu, kanske det påverkar min sömn? Det sticker som ut två bitar av tanden på vänster översida, blir jag vis nu? Förmodligen inte, troligtvis så ruttnar de bort inom de närmsta fyra åren precis som för alla andra..

Imorgon får jag nog lön, pengar gör mig glad. :)

Lika bajsigt som förväntat!

Efter att jag tillslut äntligen somnade om så vägrade jag vakna, men vilje.. struntade i väckarklockan 6.00 och ställde om den på 8.00 och även då var det jobbigt att ta sig upp, men upp gick jag iaf. Skolan gick jättebra, vi är inne på ett rätt svårt moment just nu. Lunchen blev ett äpple och folk klagade på hur jag åt det, för att jag först gnagde bort skalet (allt detta för att det skulle ta längre tid) och sedan tog små små tuggor.

For och drog en stund i butiker, hittade barnjeans på H&M som inte fanns i stl 170cl, jag provade 164:or och fastän jag köpte samma modell i 170 för ett par veckor sen så passade de. Shopping triggar mig att gå ner i vikt, om jag är hungrig så tränger jag på mitt ett par jeans och plötsligt när jag ser allt fläsk så är hungern inte prio nummer ett längre.

Sedan var det dags för jobbet, det var skoj, känns bra.. önskar bara att jag kunde berätta mer.. Jag for därifrån, kikade lite mer i butiker (mest bara för att inte åka hem och äta) och så kom jag hem nu nyss. Jag är trött, jag har sovmorgon till 8.00 imorgon, sedan blir det jobb.. igen.. Och så rullar det runt.

Alla hjärtans dag har varit lika bajsigt som förväntat..

Nattfilosofi på hög nivå

Så sitter jag åter här, somnade vid 20.30 och vaknade efter drygt tre timmar, med smink på och allt. Känner att jag behöver något, en solbränna, ett intresse, en dejt. Visst fan, alla hjärtans dag idag, vilken jävla plåga. Inte för att jag är misunnsam alla gulliga små hjärtegrisar där ute, och inte heller för att jag är singel, utan det är bara en sådan jäkla överskattad bajsdag (mognaden är på topp). Roligaste alla hjärtans dag-grejen någonsin var en singelfest, det säger väl allt!

Jo, åter till att jag behöver någonting i mitt liv, nu är jag less -igen. Förra gången jag var less så skaffade jag mig ett jobb (bockar av), men mitt omättliga behov av nya passioner tar vid efter ett par veckor.. inte så att jag slutar det gamla, utan jag fyller som hela tiden på, tills det blir för mycket.. typ. Just nu känner jag att jag vill bli lite hetare med en smalare kropp och ett gyllenbrunt skinn, fina naglar som inte delar sig och gärna någon att ha regelbundet sex med (J känns bara som något väldigt tillfälligt). Eller någon, han ska vara sjukt het.. är det för mycket begärt?

Eller typ någon att sitta och dricka kopiösa mängder kaffe med, på stan, efter jobbet. Någon Ana, tillsammans kan vi sukta i timtal efter gräddbakelser och kladdkakor, grina åt vårat fläsk och övertyga oss om att livet är så mycket bättre om man är ett vandrande skelett.

Äckeltisdag, fet föralltid!

Ätit massor, jäkla Elia. Dagens för tisdag:

1 macka 100 kcal
1 äpple 50 kcal
2 finn crisp 60 kcal
1 smalmjukis 50 kcal
2 rågrut 100 kcal
_____________
Summa: 360 kcal

Fy faaaaan vad äckligt!

Inbillning?

Jag åt lite lunch idag i skolan (macka och äpple), jäklar vilken energi jag fick efter det.. men hellre är jag smal än att jag har energi. Idag var min enda lediga vardag (okej, fredag också, dvs jag jobbar bara tre dagar ;)), så jag har varit i skolan ca 8-18, kom hem nu och är supertrött. Jag tycker att jag har blivit tjock efter helgen.. undra om det bara är inbillning?


Jag har faktiskt haft en riktigt bra dag i skolan, festen i fredags lättade verkligen upp stämningen mellan de där tjejerna som jag har haft så svårt för, det känns faktiskt kul.. Vi är juh ett litet gäng nu och förut så umgicks jag och J typ bara med killarna, men nu är vi några tjejer med.. :) Tjoflöjt.


Hur sörjer jag?

Jag måste ha somnat en stund.. även om det inte känns så. Idag känner jag mig lite uppklädd har min nya boomerang-merinoullkofta som jag köpte i fredags och så har jag en classy svinrygg (håruppsättning). Funderar på att ta med ett äpple och en festis (sugarfree, den nya rosa :)) till lunch, men kommer juh få en massa kommentarer som vanligt.. En släkting till mig har fått en tumör i hjärnan och jag menar att jag har svårt att äta delvis pga det.. vilket kanske är sant? Gu vad hemskt det låter, jag har som inte skrivit det förrän nu och det känns.. konstigt. Alltså jag vet att hon är döende, men jag har som inte hunnit reagera på det här ännu.. jag vet inte hur det är att förlora någon på det sättet.. Hur sörjer jag?

"Älskar dig"

Jag är så bajsdålig så det finns inte. Här går jag och är trött och sjuk hela dagen, orkar knappt prata med någon och vägrar svara i telefonen när folk (som jag inte i vanliga fall brukar prata med) ringer.. och trots allt detta så kan jag inte sova. Imorgon (idag) måste jag gå upp 6.00 för att hinna till skolan, vi har en jätteviktig dag som jag absolut inte får missa och så hade jag tänkt att stanna kvar efter och plugga.. vilket jag inte kommer orka om jag inte får sova.

Ligger och tänker lite på helgen, på J (killen), på folk omkring mig, på de som jag är dålig på att höra av mig till, men som jag älskar mest av allt. J (tjejkompisen) trodde att jag hade sagt "älskar dig, puss" till J (killen) när vi pratade i lördags och bestämde att jag skulle komma.. hahaha vilket skämt. Jag säger aldrig.. typ aldrig att jag älskar, som i kille/pojkvän.. Det betyder väldigt mycket för mig och jag vill inte missbruka ordens betydelse, dessutom har jag knappt älskat någon av mina killar..

Tjockismåndag

Dagens:

2 finn crisp 60 kcal
2 rågrut 100 kcal
____________
Summa: 160 kcal

Har iof sovit typ halva dagen, så det är inte speciellt lite. Bara för att jag har svullat de senaste dagarna..

En fet fin vit lögn

Läste mitt inlägg från i lördags (om att bli dissad) för jag kände mig så sjukt dissad i fredags när han inte hörde av sig när jag for in till stan för att ses. Jag struntade juh i att ringa upp honom när jag såg att han ringt på dagen, men på natten så ringde han igen, jag missade samtalen men messade när jag kom hem i lördags och han ringde upp. Iaf bland det första han sa så sa han "vad hände igår", iaf så sa han att han hade åkt hem när jag sa att jag skulle komma och så hade han "somnat direkt med kläderna på och allt".. Jag tror att det är en fet fin vit lögn. Men det stör mig inte så jättemycket, hellre en bra genomtänkt lögn för att han inte vill att jag ska veta sanningen än att han berättar om någon annan tjej. Inte för att vi är på gång att bli tillsammans, men det var en lögn som jag hade kunnat säga..

Pinsamt som fan.

Jag har gått omkring som i en dimma idag, det är klart konstaterat att jag är sjuk på något sätt. Jag pratade med mamman och beskrev hur jag kände (som att jag var utanför min kropp och tittade på) och hon blev nog lite orolig. Jag känner mig inte speciellt förkyld, visst snorar jag lite, men bara lite, men jag har väl förmodligen feber och feberyrar.. jag känner mig inte som mig själv.

Jobbet idag var jobbigt, jag kände mig tjatig och gnällig och det är aldrig roligt. Sen vill jag inte säga att jag är sjuk, jag vill juh jobba..

Jag åt verkligen som en häst i helgen, på fyllan så köpte jag lite godis (jag vet- dumt som fan!) och tycktesåklart att jag förtjänade att äta.. min mage svullnade upp och den har kurrat och grinat hela helgen, dessutom var jag gasig när jag sov hos J, pinsamt som fan :) Det är juh inte så att vi känner varandra..

Rödflammig av..?

Vet inte om jag berättade om att jag blev alldeles rödflammig i fredags, i ansiktet, på halsen och över axlarna. Jag trodde typ att jag skulle få en hjärtattack och att det var något fel på mig, allt började när jag börjadedricka alkohol i fredags kväll och fortsatte under natten. J (killen) sa att det brukade hända honom också, men jag är helt övertygad om att det har en direkt koppling till mina sc, jag har juh haft ont i hjärtat senaste veckorna och hjärtklappning osv. Grejen var att allt hände i lördags igen, blev röd, men jag slutade dricka när jag såg att det började igen.. men jag tror att det har att göra med att jag började bli sjuk också, undra om J också är sjuk?

En jäkligt virrig helg

Förmodligen är jag typ sjuk. Jag har sovit och sovit som om jag vore död, jag sov hos J (han som jag har sex med.. typ) natten till söndag, vi sov typ 05-16 (11 h) och sen när jag kom hem så somnade jag vid 20 och vaknade nu (18h senare) och så har jag haft yrdrömmar så jag undrar vad jag kan ha för sjukdom.

Jag och J (kompis) gick ut i lör på en gammal klasskompis fest och det var typ.. inte jätteroligt, jag råkade hångla med en kille som jag inte ville ha egentligen, men han var så och ibland är det så jobbigt att säga nej hela tiden.. dålig bortförklaring? Sen när jag och J hade kommit hem till mig (hon skulle sova här) så ringde J igen (hade missat hans samtal under hela dagen och kvällen) han ville att jag skulle komma dit och det ville jag med så jag lämnade J i min lägenhet och for dit. Vi badade och hade det bästa sexet vi haft hittills (tycker jag) sen sov vi sjukt mycket.. jag hade jätteont i magen (för all mat jag åt under lördagen). När vi vaknade till så hade vi mer sex och sen for jag hem..

Egentligen har jag mest sovit i helgen.. jag ska och jobba idag.. bloggar lite vettigare senare.

Dagens intag för söndag.

Helt sanslös helg! Redovisning kommer när jag lever igen. Dagens för söndag:

½ banan 50 kcal
1 päron 50 kcal
2 smalmjukisar 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
__________________
Summa: 250 kcal

Men jag har knappt varit vaken alls idag, så min förbränning ligger på typ noll, Puss och natti!

Att bli dissad

Jag lämnar ut en enormt stor del av mig själv och mitt liv i min blogg, det är något som ingen vet om och något som jag aldrig skulle göra ute i den hemska verkligheten. Ingen vet någonting och det är meningen.

Igår; jag möter upp två personer som jag känner lite halvt för att vi ska fara till festen. Vi flummar och skojar på tunnelbanan (killen som är med försökte kyssa mig för typ ½år sen btw) och väl på festen börjar drickandet. Alla andra är typ redan rätt dragna och min M (hånglet när vi vaktade hans mammas hus) är med tjejen som har festen, de hånglar (har sex?) i ett rum och kommer inte ut förrän efter ett bra tag..  och kommer och kramar mig. Jag sätter mig och pratar med olika folk, mest med människor som jag inte tycker om (fast det börjar iof vända lite). Det hela slutar med att typ alla ligger i sängen och pratar. M och hon hånglar (jupp mitt framför mig) och hon och jag sitter och pratar. Jag messar lite med J (han som jag träffar ibland) och han ringer och vill att jag ska komma. M säger "men åk inte, vad kan han ge dig som du inte kan få här?", M ligger på mitt ben och jag pillar honom i håret. Tjejen går därifrån och vi sitter kvar, folk har somnat omkring oss på sängen och M säger "gå inte" och håller om mitt ben så att jag omöjligt kan gå. Jag pratar lite mer med J i telefon och vi bestämmer typ att ses, M håller fortfarande om mitt ben och vägrar låta mig gå.. "men M, du har juh `tjejen´ " och så går jag..

Sen går det utför, jag messar J och han svarar inte, och jag är verkligen inte någon som är "mer på" så svarar han inte så ringer jag självklart INTE. Så så slutar kvällen, jag drar hem och sover, mycket besviken men mest trött och full.. somar framför datorn. Vaknar av att mobilen ringer, men jag orkar inte gå och hämta den, det var J såg jag senare. Jag kommer inte att ringa upp, vill han något så får han ringa mig igen, he stod me up! Vet inte vad jag ska säga till mina kompisar, om jag träffade honom eller inte.. för jag avskyr att ha blivit dissad..  

Dagens för igår- fredag

Jag hann aldrig skriva vad jag åt igår, men det var en jäkla massa!

½ chokladgrej 100 kcal
2 smalmjukisar 100 kcal
2 rågrut 100 kcal
1 dl miniyoghurt 35 kcal
½ banan 50 kcal
lite päron 15 kcal
_________________
Summa: 400 kcal !!!!!!!!!

Men det är inte allt, sjukt nog så drak jag en massa, blev askalas och vet inte alls vad som hände.. eller jo redovisning kommer snart- ocensurerat ;)

Gått och bullrat hela dagen

Jag har haft så lite tid att blogga på sistone, saknar det som fan. Nu håller jag på att göra mig iordning, jag ska till den där tjejen.. eftersom det är så många andra där så kommer det förmodligen att bli helt okej. Kanske tom roligt. Jag har köpt lite kläder idag, de var fina och jag har blivit lite mindre, fast jag var svullen om magen hela dagen. Jag har faktiskt haft ont i magen och gått och bullrat sen imorse, jag trodde att jag skulle kunna bajsa, men icke.. nu har jag ätit och väntar fortfarande. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig..jeans och ett linne förmodligen.

Idag har det varit en okej dag, lite matprat, men jag börjar typ vänja mig.

Mellan dröm och verklighet

Det gick att ta sig upp! Jag låg och vände på mig länge efter att jag hade gått och lagt mig igen, men jag var i något konstigt tillstånd jättelänge, typ mellan dröm och verklighet. Min kompis B ville att vi skulle äta middag ute ikväll, jag kan inte, sen är det dyrt att gå ut att äta när man inte ens äter upp det. Idag är jag jättetjock, jag skojar inte.. min mage är jättesvullen och jag kan inte få ut något.. undra om jag en kan ha några byxor.. :(

Anna-Nicole är död, det är lite sjukt, undra vad hon dog av. Hennes son dog väl också för ett tag sen, sen så har hon juh varit med om en hel del.. Numera var hon juh rätt smal (sist jag såg henne iaf), fast det är klart smal=lycklig stämmer juh inte alltid.. bara för moí.

Jag ska svepa en kaffe och hoppas på att magen får ut allt äckligt.

Jobbigt..

Åh vad jobbigt, jag råkade somna framför tv:n, vaknade nu och ska "gå och lägga mig" och upp om 5½h. Det jobbiagaste är att jag är helt mätt i magen, som att jag aldrig kommer att bli platt igen.. jag kanske slipper äta någonting på hela dagen imorn? Tror att sc inte tar lika bra nu som förra veckan när jag hade så ont i hjärtat. Orkar jag duscha innan skolan.. hmm..?

Dagens intag- tjockistorsdag

Mitt ansikte är supervarmt. Aja, dagens:

2 rågrut 100 kcal
2 smalmackor 100 kcal
1 äpple 50 kcal
_______________
Summa: 250 kcal


Åh, dumma Elia!

Massa svammel

Det var iof inte så konstigt att jag försov mig, jag somnade 4.15-4.30 och skulle upp 6.00. Idag har jag ätit en massa, jag åt lunch efter bara tre timmar i skolan, tackade nej till middag på jobbet och åt nu, ganska mycket och är mätt, men typ.. törstig? Jag är så fruktansvärt frusen (beror inte på undervikt) så jag har gått omkring som en ispinne som vanligt.. funderar på att köpa en ny, ännu varmare jacka,

Imorgon har jag typ lovat att fara på den där tjejens fest, hon som har det på g med M. Ser faktiskt fram emot det, jag har juh kommit flera av de dära människorna närmare under veckan. Nu är det Simpsons.. :)

Att försova sig..

Jag försov mig idag, så jäkla klantigt! For snabbt som attan till skolan (sminkade mig på tunnelbanan) och har faktiskt haft ytterligare en bra dag. Jag och J var typ ensamma i matsalen idag, alla andra gick och åt billig buffé ("allt du kan äta".. typ) och det var riktigt skönt att få prata med henne ordentligt.. Vi har juh inte umgåts så mycket på sistone. E (kille) kom och satt med oss, han fällde den enda kommentaren om min mat idag så det var helt okej.

Nu ska jag äta.

Det var då ett jävla tjat..

Det blev ingen prom, fastnade i telefon i typ 2½ timme. Känns så kul att ha H tillbaka i mitt liv, fast det var jag som tog avstånd.. hon är verkligen en pärla, men det är klart jag glömmer juh inte allt bara sådär. Nu ska jag gå till sängs, jag ska upp kl 6.00, har skola, jobb och räkningar i massor. Får äntligen mina pengar, tjoho. Det har varit lite bloggande idag men det är svårt att komma undan och sitta ensam vid datorn, ska försöka imorn.


Imorn är det skola fram till tre, vad ska jag ta med till lunch- äpple?, eller ska jag inte ta med något och lyssna på allt tjat som mättar. Det var då ett jävla tjat om min mat! Min klasskompis (hånglet) M och J (kompis) hade tydligen pratat om mig idag, M hade frågat om hur det är med mig och så.. happ.


Sov sött.


Mat för onsdag

Mat i magen för lillördag:

2 smalmjukmackor 100 kcal
2 rågrut 100 kcal
_______________
Summa: 200 kcal

(Jag tog den där extra rågruten som jag var lovad (av mig själv) och nu är jag såå mätt)

Som vanligt pratade vi om min.. mat

Har precis ätit, jag får äta en till rågrut om jag vill.. men jag är typ..mätt. Jo, vilken bra dag. Jag somnade som en liten stock igår vid 3-tiden och vaknade pigg som en nötkärna 11.00. Åtta härliga timmars sömn. For till skolan och träffade alla, idag var de inte ens de jobbiga jobbiga, jag har tom pratat med dem. Alt som sas på lektionen var jätteintressant och allt gick rakt in. Jag har också pratat med de som jag alltid gillar, vi satt och surrade efter skolan och många samtalsämnen kom upp, självklart var min mat ett. Jag sa ifrån för första gången idag, det var en kille som jag tycker är jättetrevlig som sa (alla andra skulle gå ner och äta) "du kan juh dricka en energidryck", jag hade juh med mig en red bull (light såklart) i början av veckan. Sen sa han (alla andra var runomkring men lyssnade inte) att jag inte äter, "sluta, jag tycker inte att det är roligt, jag tycker bara att det är jättejobbigt", han bara tittade på mig, som att han förstod och sa "okej". Jag och J pratade inte i början av dagen, men i slutet var det precis som det var mellan oss förut.. jag lovade att ringa ikväll.

Jag har även lovat H att gå på en prommis med henne, men det är så jäkla kallt ute! Fick ett sms från ett okänt nummer "Kommer du på lördag?", vem är det ifrån, det är inte killen som bjudit mig på festens nummer.. kanske hans kompis? Ska svara och fråga vem det är..

En.. jättebra dag

Idag har jag haft en jättebra dag, japp det är sant! Har inte kunnat blogga förrän nu, kom precis innanför dörren och ska äta dagens måltid innan det blir så sent. Bloggar mer snart :)

Är det mitt fel?

Fastän jag har sovit så lite de sista nätterna så förmår jag inte att gå och lägga mig. Jag har ingenting att se fram emot under onsdagen och det vore skönt att skippa skolan och de.. konstiga. Tjejen som har något på gång med M (killen jag hånglade med, se tidigare inlägg) ska ha fest på fredag. Hon halvbjöd in mig, J och min killkompis D.. men jag har så svårt för vissa av dem, bland annat henne. B ringde mig ikväll, hon vill att jag ska följa med ut och äta till helgen, ut och äta, hur fan skulle det gå till? Nu när det äntligen går så bra och jag märker av viktförlusten så kan, vill, jag inte förstöra.

Sedan förra veckan hade jag inplanerat att gå på en slags drinkkväll som en kille i min gamla klass ska ha, men J har verkat så off på det så jag funderar på att strunta i henne och dra med H ist. Jag och J hade verkligen ingen bra dag idag, vi pratade knappt, hon sa knappt "hej" och så hängde hon rätt mycket med de jag inte gillar (det är typ bara tjejerna jag har svårt för, dvs två). Jag känner också att hon ofta avbryter och överröstar mig är jag pratar, så gör hon iof mot alla. J försöker gå ner i vikt med hjälp av GI, hon kör stenhårt någon vecka sen ger hon upp och äter massor för att sedan köra stenhårt följande måndag. Jag hoppas verkligen inte att det är jag som har fått henne att börja..

Syndar på en tisdag

Jag har som bekant syndat.. med mat, alltså riktig mat, även om det inte var mycket så var det.. mat.

Tisdagen före onsdagen:
3 äpplen 150 kcal
lite lite ris och ett par köttbitar ca 100 kcal
_________________________________
Summa: 250 kcal

Hans nya.. hångel?

Ni vet min klasskompis som jag hånglade med, både nykter och onykter, för några veckor sen när vi vaktade hans mammas hus. Han har typ ihop det med en mindre attraktiv tjej (tänkte skriva ful) som också går i vår klass. Okej jag tycker inte att han är het och jag vill inte ha honom, men jag vill att han ska vilja ha mig.. Sen stör det mig att han är med någon så.. mindre vacker, jag tar typ illa upp. Det är inte så att de är tillsammans eller så, men det märks att något har hänt mellan dem. Känns som att han bara tar henne för att han kan.

Jag hade tänkt väga mig imorn, men jag vet inte längre om jag vågar efter maten idag.

Men mest av allt är jag less på mig själv

Idag har varit en riktigt hemsk dag. I skolan var det inte alls bra, vissa av de jag (tvingas) umgås med är så sjukt omogna att jag skäms i närheten av andra människor. Okej jag är väl inte brådmogen, men jag kan sköta mig.. är så less på dem, och det värsta är nog att J tycker att de är roliga gaaaaah!!! Vi satt allihopa och åt lunch och kommentarena om min mat haglade som vanligt "är det allt du ska äta!!!" typ. "Ja jag vill inte bli lika tjock som du är"  vill jag säga.. men jag tycker juh att de är fina även om de är stora, men jag orkar inte med detta eviga tjatande, less på matpratet på lunch. Jobbade direkt efter skolan, det var jobbigt och kaffemaskinen fungerade inte. Jag har inte fått en ordentlig kopp kaffe på hela dagen. Men allt beror nog egentligen på att jag har sovit så dåligt de sista dagarna, men jag försöker som galet, är så less på att inte få sova.

Jag åt på jobbet idag. Mat, dumma dumma Elia. Mest av allt är jag less på mig själv.

Less på mig själv

Jag blir så less på mig själv, jag lov sömnlös nästan hela natten.. igen. Jag somnade strax efter 5.00 och vaknade 7.40 och jag som var så trött? Tog sc nyss, men var inte sugen på kaffe (?) men nu börjar magen trycka på och skulle må bra av lite.. tömning. I natt låg jag och tänkte, tänkte och tänkte. På vad? Allt mellan himmel och jord, mina ex-dejter, mitt nya jobb, skolan, kompisar, lördag, böcker, barn.. det är så svårt att bryta tankemönster och bara somna.

Idag blir det skola (hoppas att kunna blogga därifrån), sedan blir det jobb till ca 18.30, sen måste jag gå och handla. Min mjölk som fortfarande är nästan full gick ut den 31/1, jag har ingenting hemma. Ska köpa kaffe, har tänkt köpa rättvisemärkt (om det finns för snabbkaffe). Mitt jobb har världens godaste kaffe, det är en riktig kaffemaskin med skummjölksgrej och allt!

Mina fornarinajeans sitter lösar än någonsin, fast iof är de rätt (typ inte alls) nya.

Mat för måndag

Idag vid lunch frågade en kille om jag inte skulle äta, jag låtsades inte höra vad han sa (jäkligt oartigt och mot mina principer att göra, men jag var tvungen att köpa tid) så sekunden senare när han frågade igen sa jag bara ett kort "nej". Inga ramaskrin bland de andra.

Måndagens intag:

1 äpple 50 kcal
½ päron 25 kcal
½ banan 50 kcal
1 dl yoghurt 50 kcal
1 rågrut 50 kcal
_________________
Summa: 225 kcal

Jag har mått så dåligt i magen idag, nytt liv imorgon.

Stenhårda, en hel dag!

Jag har haft så ont i brösten idag, för det är sjukt kallt på min skola och stenhårda tuttar en hel dag gör ont. Men det värsta är att jag har ingen att prata om sådant med, de flesta på skolan är killar (typ 80%) och de tjejer som mot alla odds går där är rätt.. grabbiga. J, som jag umgås med mest är kanske inte grabbig, men hon är ganska olik mig på många sätt. Min ex-bästis (vet inte annars vad jag ska kalla henne) H skulle skratta och hålla med om att det minsann är jobbigt med hårda tuttar en hel dag, haha. J pratar inte om sådant, jag vet inte alls mycket om hennes inre liv eller erfarenheter.. och då blir det att jag inte vill berätta för henne. Jag vågade knappt berätta om att jag hade haft sex med J. Jag tror inte att hon saknar förtroende för mig, jag är väldigt lojal och det har visat sig många gånger, men det kanske beror på att hon känner sig ung, orutinerad brevid mig (?), jag är juh trots allt lite äldre. Önskar bara att hon ville dela det med mig.. ändå.


Extrem övervikt

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, jag tycker inte att det är äckligt att vara sådär enormt överviktig, jag fascineras. Ser på "extrem övervikt" på 4:an (inplanerat att se sedan länge), på ett sätt är vi ganska lika. Hela hennes värld kretsar kring mat, hennes liv begränsas av hennes ätstörningar och hon har en likadan dator som jag har :) haha

Vilken jävla dag!

Jag har mått så fruktansvärt illa periodvis idag. Efter att ha skyndat mig till skolan, varit på föreläsningar och skrivit arbete så unnade jag mig ett äpple på väg till jobbet. Jobbet, första dagen, det gick faktiskt jättebra, önskar att jag kunde berätta mer, men jag är juh som sagt lite paranoid. Jag kom precis genom dörren och har slängt i mig en rågrut, jag trodde att jag skulle kräkas för att jag mådde så dåligt. Jag tänkte vara sjukt duktig idag för jag trodde att jag skulle bli tvungen att äta på jobbet, så jag tog två sc, men slapp äta. Min chef.. svårt att berätta utan att säga för mycket, men jag sa något i stil med att "man behöver inte oroa sig för jättesmala barn, för jag var jättesmal när jag var liten och det har laggt till sig", och chefen sa något om att "vadå laggt till sig.. du är juh liten" och när jag sa att jag inte tränade sa han "det syns verkligen inte". Kändes som att jag inte var fetast i världen för en sekund. Snart börjar dokumentären på 4:an om någon jättestor tjej. Missa inte!

Åh typiskt mig!

Jäkla bajs. Jag har försovit mig idag, somnade typ vid 3 och vaknade till när klockan ringde vid 6.00. Men tydligen struntade jag i signalen för jag vaknade igen 6.40 och missar första delen av föreläsningen. Jag vågade väga mig lite idag, inte helt men nästan och det känns bra. Ska ta med mig ett äpple och en red bull till lunch, för förmodligen kommer jag tvingas att äta middag på jobbet idag, hur fan ska jag kunna slippa undan? Jobbigast blir kommentarerna vid lunch, kanske sätter mig vid datorn ist. Jag kanske kommer att kunna blogga idag från skolan, annars blir det inte förrän ikväll vid 19-20-tiden. Ha en bra dag!

Matporr

lax

Vad gott det hade varit med varm, riktig mat. Jag kommer inte ens ihåg sist jag åt riktig mat. Mamma sa att jag borde komma hem (till frosstaden) och äta upp mig, hon förstår inte att jag bara äter när jag är där för att de inte ska förstå..

Hur tänker killar?

Igår när vi stod vid baren, jag H och M som alla har ganska stora tuttar (mina o H:s är äkta, M har silikon) så kom det fram en kille och sa något i stil med "Här står ni med lika stora kupor" eller något liknande. Jag blev sur, H började prata med honom.. det visade sig att han var rätt trevlig, men jävligt klumpig på att ta kontakt. Dessutom kändes det som att jag hade minst tuttar, vilket inte spelar mig någon roll (hellre smalast och minst bröst). Men undra hur fan en sådan kille tänker?

Söndagens mat:

Pratade nyss med mamma, hon berättade om vad de hade ätit till middag på lördagen och söndagen, jag ville bara dö.

Söndagens matintag:

1 banan 100 kcal
½ päron 25 kcal
2 dl vaniljyoghurt 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
______________
Summa: 275 kcal

Men nu var jag ute på en prommis i en timme och fyrtio min, så det blir -500 kcal. Så jag ligger lätt på minus, men är tjockis ändå..

Tråksöndag

Jag frös som en liten kattunge förut, så jag tog på mig en stor ulltröja och diskade och nu är det outhärdligt varmt. Ett tecken på att jag är för tjock. Nu har jag slösat bort ännu en söndag, jag har typ gjort ingenting, bara diskat lite och läst en bok. Min dator är jättekonstig och jag väntar bara på att den ska lägga av.. igen!

Nu ska jag höra med H om hon vill gå ut på prom. Längtar till imorgon, vill åter till vardagen och min ana-mat och platt mage. Vad hände, den var juh jätteplatt igår :( Jag börjar mitt nya jobb imorgon, ska bli skönt att få in lite pengar.

..med ost som rinner ner i halsen

Jag har precis ätit dagens måltid, är fortfarande helt tom i bollen, hur ska jag kunna plugga? Jag tycker att jag har ätit ovanligt mycket idag, men så pratar jag med min bror som har ätit pizza. Varm, mjuk, seg pizza med ost som rinner ner i halsen.. när jag har BMI 17,5 ska jag få äta en pizza, vilken jag vill!

Jag ska gå ut på en promenad om ett tag med H (ex-bästis), vi har inte umgåtts sedan jag gjorde slut, men innan så umgicks vi jämt.. undra om det blir så igen? Jag tycker juh att många som jag har omkring mig är så omogna, men hon är så.. lik mig, tankar, utseende, smak.. Men samtidigt så behöver jag så mycket ensamtid.

Nu har jag lite ont i magen, åh typiskt mig :S

Trilla dit?

Jag är riktigt riktigt hungrig. Jag drog ut med min ex-bästis och några till igår, det var ändå skoj och jag har saknat henne.. jag gjorde "slut" för typ 9 månader sen av olika anledningar. Vi gick omkring på lite olika ställen och hade rätt skoj faktiskt.

Jag är lite bakis idag och är trött, känner mig riktigt svag, som att jag kommer att trilla dit. Jag tittade på kort från nyår, gu vad jag ser.. tjock ut! Kände mig ganska liten igår faktiskt, min ex-bästis hade gått upp lite i vikt och vi som typ alltid brukar vara ungefär lika stora.. jag kände mig.. mindre. Är helt tom i huvudet.

Yawn

Är hemma, orkade inte vara ute mer. Är supertrött måste sova. Puss

Lördagens matintag

Nu är jag klar att fara. Dagens:

Ätit ingenting:
_________
Summa: 0 kcal


Men jag ska juh iof dricka= massa kcal..

Med en drink i handen

Håller på att sminka mig nu, det blir så att jag går ut.. Vi får se om det slutar med kaos eller om det blir början på något nytt. Sitter med en liten drink och är ganska orolig i magen, som att jag skulle behöva bajsa, men det kommer liksom inget mer ;) Japp, så är det.

Jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, känner för svart. Jag har på mig en bh som alltid ar varit lite för liten, men nu sitter den rätt bra, men det ser ut som att jag har skitsmå tuttar, vilket inte stämmer överens med verkligheten. Aja.. puss

Jaha, jag är typ fetast i världen.

Min mage är konstig, har förmodligen fått ut allt som jag tagit in de senaste dagarna. Nu har jag vaxat mitt andra ben också, det är, som jag skrev för nåon dag sen, nästan skönt. Gränsen mellan smärta och njutning är hårfin. Jag vet fortfarande inte vad jag ska göra ikväll, känner mig lite yr (inte i närheten av det jag kände igår, men ändå). Jag tror inte att jag far till J, jag kan inte förstöra allt nu.

Glömde att berätta om en incident igår, jag och min kompis D satt och skrev labrapport och jag blev klar snabbare så jag satt och surfade och kikade på lite kort. Så såg jag lite kort på mig själv och D tittade på, jag har gått upp i vikt sedan de korten,  men inte speciellt mycket, kanske 2 kg. Iaf så började vi prata om det och D sa "jamen det är väl inte så svårt att gå ner till det du vägde där, det är bara att sluta äta så mycket". Jag ville typ dö. Dö dö dö. Jaha, jag är typ fetast i världen.

Vad ska man göra?

Jag vet inte alls vad jag ska göra ikväll. På ett sätt skulle det vara så skönt att vara hemma i min ensamhet, men det är så lätt för mig att fastna i ensamheten. Om jag far till J så kommer det bi en massa mat, godis och snacks.. vilket uppenbart kommer skapa ångest, men samtidigt vill jag ha en mysig hemmakväll med henne, men utan all mat. Om jag är med H kommer vi förmodligen gå ut.. vilket vore skoj. Men jag vet inte..

Heta, hemska drömmar

Jag somnade som en stock igår, har drömt en massa hemska drömmar i natt. En dröm jag drömde var att det blev översvämmning och mitt i allt kaos så var det någon som trängde in sina fingrar imitt underliv, jag gick för att duscha bort allt det äckliga och gömma mig. Men mina kompisr hittade mig och frågade varför jag gömde mig..

En annan dröm var att vi var i typ någon stuga och det var jättemycket folk, men bara några få sängar, så jag hamnade med en (het) kille och det slutade med att vi låg och kysstes. Sedan gick dagen och kvällen kom och alla skulle lägga sig igen, och då ville plötsligt alla tjejer sova med "min" kille. En gammal kompis till mig var där (har inte sett henne sen i somras) och hon försökte kysa honom.. men han ville inte. Men det var en annan tjej som vägrade ge sig, Hon drog ihop sina kompisar och började kalla mig saker och påstod hur jag var.. jag började gråta och ingen var på "min sida", tillslut började hon örfila mig. "Min kille" skrev en lapp till mig, jag förstod att det var något slags förlåt, me jag struntade i lappen.. och gick, vaknade.

Jag vet inte hur jag ska göra idag, J vill att jag ska komma till henne, men då blir det en massa mat. H vill också ses, men jag orkade typ inte, sov juh tills nu (hon hade tydligen bortamatch i natt) och nu messade min ex-bästa vän H och vill göra något. Jag vill typ.. vara ifred.

Fredagens matintag

Är typ galet tom i huvudet nu.
Dagens:

2 äpplen ca 100 kcal
2 smalmjukisar 100 kcal
_________________
Summa: 200 kcal

Känns ganska okej ändå eftersom jag har gått omkring endel (hittade aldrig dit, sämst lokalsinne) och så har det varit en otroligt lång dag utan sömn i natt (trillar oftast i träsket när jag sovit lite). Jag har förbrännt 200 kcal flera gånger om.

Vilken dag!

Jag har fått sjukt mycket gjort, för omväxlings skull! Klev upp kl 6 och for hemifrån vid 7, nu är jag hemma igen. Jag har skrivit labrapport, umgåts med J, träffat D och pratat ut, hängt ett bra tag med kompis D, fixat CSN-skiten och jobbat. Jag har knappt hunnit tänka efter, förrutom när jag satt på tunnelbanan och grinade.. Skrev till mamma att det var den värsta dagen i mitt liv, men det stämmer givetvis inte, även om mycket har jäklats för mig. Känns så skönt att få komma hem, ska äta lite.. lite lite

Sött, rött, gött!

Sitter på skolan nu, hann inte blogga imorse innan jag for. Det är lite riskabelt att sitta här, speciellt eftersom jag väntar på J som kommer vilket ögonblick som helst. Men jag är ensam i datorsalen. Jag ska skriva en labrapport som måste in idag, sen ska jag och jobba en stund (inte på det nya jobbet).

Jag sov uruselt i natt, somnade kring 3 och vaknade flera gånger av och till. Klockan sex ringde väckarklockan och då var jag typ halvvaken. Jag har en ny fin kofta på mig idag, den är lite stor men fin, jag som inte tror att jag passar i marinblått. Den fick pigga upp min annars ganska trötta fredag, jag går i skolan till typ 15, sen ska jag plugga ett tag, börjar jobba 17 och slutar 21. Jag har ett äpple med mig att äta idag. Sött rött gött.

Shit nu kom det in en kille, ska sluta.

Hur får man igång sin mage?

Känns lite dåligt i magen, så här var det igår kväll också. Jag gillar att ha min mage tom, men.. det är svårt att bajsa när man äter så lite mat. Iof äter jag fibrer, men förmodligen inte tillräckligt. Jag avskyr när jag får förstoppning, man blir sjukt svullen och allt går ut på att göra konstiga husmorskurer för att kunna bajsa.

Jag har ont i huvudet också, verkar få det i samband med sänggående, typ tredje dagen i rad. Aja, sprolla. Natti.

Intag för torsdagen

Dagens:

tredjedels banan 35 kcal
½ päron 25 kcal
1½ dl vaniljyoghurt 75 kcal
1 rågrut 50 kcal
_______________
Summa: 185 kcal

Har bara prommat ca enhalvtimme :( (-150 kcal)

Bortgjord innan jag ens har börjat

Nu har jag vaxat ena benet, det gör ont så det är nästan skönt.

Det ringde och var "anonymt", jag var bombsäker på att det var J, så jag svarade "hej gumman". Det var helt tyst i andra ändan, sedan sa någon "Jag söker Elia". Jag kände mig något bortgjord, det var från jobbet som jag hade sökt, började bortförklara mitt svar, men trasslade som in mig i allt. Hon sa iaf att jag var välkommen att börja hos dem.

Har även läst lite (stryker lite från listan), sett Simpsons, gått på prom, pratat med bror, pratat med J och handlat. Nu har jag iaf gjort något av dagen..

Dagens måsten

Jag avskyr sånna här dagar när jag inte får någonting gjort, känner mig så värdelös som slösar bort en hel dag.. Jag har bara sovit, sett tv, målat naglarna.. ja helt världsliga ytliga saker. Men sånt ska väl också göras, mest av allt.

Idag ska jag:

- Se Medium
- Uppdatera mina kunskaper från en gammal kurs
- Skriva lite labrapport
- Vaxa benen
- Gå en promenad
- Ringa min bror
- Prata med J (har inte sett henne på en v)
- Se Simpson
- Handla pepsi max

Nu är det på en lista så det är måsten.

Kom och tänka på mitt ex, han skickade SMS i natt. Han är verkligen speciell, vi var så nära, min bästa vän. Han har liknande problem med sig själv som jag har, han är den enda som vet så mycket om mig.. vi pratade fortfarande fem gånger per dag även efter att vi gjort slut. Men det gick inte längre, det var för destruktivt så jag bröt för ca ½ år sen, han messar ibland men jag svara aldrig.. Jag saknar att ha någon så nära..

Jag ska bli platt som en pannkaka

Jag var så glad för att jag var så platt imorse (brukar bli det när jag sovit länge) men den glädjen byttes ut snabbt. Jag provade några gamla jeans, de satt inte så bra.. visst så bra att jag kan ha dem, med riktigt trånga. Jag har inte ens pallrat mig iväg på prommis idag..

På sista tiden har jag kännt att det skulle vara skönt att bo med någon.. visst skulle jag kunna flytta ihop med några kompisar, men hur ska jag då kunna ha mitt ana-liv? Vi pratade om att flytta ihop i helgen, alltså B och jag.. men jag behöver juh så mycket ensamtid. Min kompis D ville också att jag skulle flytta in hos honom, men han skulle bli typ galen på min mat.. Skulle vara mysigt att bo med någon.. som pojkvän, men jag blir juh aldrig kär.. typiskt.

När jag äntligen får sova..

Jag kunde inte somna igår, jag tänkte "nu blir det ytterligare en sömnlös natt". Men vips så somnade jag vid 1-tiden, vaknade av väckarklockan kl 6. Struntade i den och ständge av den, jag ville sova vidare och behövde det verkligen. Nu är jag nyvaken igen och så glad för att jag har fått sova, jag trodde typ att jag aldrig skulle få sova igen, men icke :)

Jag borde verkligen plugga idag, men jag borde verkligen ta en jättelång prommis idag också, gärna nu när det är ljust och soligt. Längtar till vår och sommar, fast när man äter sc så blir man så.. svettig, jag har aldrig varit svettig alls, men när jag började med ephedra för ca 2 år sen så märkte jag av det efter ett par månader. Men det är väl för att förbränningen går upp och hela kroppen får en högre temperatur. För mig är det ingt problem, jag kanske är "normalt svettig" nu, medan jag inte alls var det innan. Haha, normalt svettig.

Är jättetörstig!

hits