2009- bästa året någonsin!



Sitter här, har bråttom som vanligt. Men måste berätta om mina förväntningar på 2009, som kommer att bli det bästa året någonsin!  Detta kommer att hända mig:

* Jag vill flytta

* Jag kommer att bli smalare än smalast

* Jag kommer att dejta och ligga mer än under 2008

* Jag kommer att resa utomlands mer

* Jag kommer inte att låta mina ätstörningar styra mig, jag styr dem


Mitt nyårslöfte förra året var att bli "friskare", jag visste att det inte skulle gå så därför har jag inte nämnt det. Ha kul ikväll!

That girl Nicole



Även om Nicole är större numera så tycker jag att hon har fina proportioner. Vad tycker ni?


Think thin

Ni skulle se hur jag ser ut idag. Mitt hår, mitt smink, hela jag är en enda röra. Imorgon är det nyårsafton och jag har ingenting att ha på mig. Jag ska på en middag hos en kompis, precis som alla andra, och jag som inte har kräkts sedan julafton kommer förmodligen måsta kräkas imorn.

Idag har jag ätit 2 smalmackor och ½ rågrut. Ja, det är inte så mycket, men jag har mina anledningar. Så ca 250 kcal har jag fått i mig. Funderar på att gå och köpa lite grönsaksjuice så att jag får i mig lite mer.. men jag orkar inte.


Vi är många

Har du lite att göra? Här har ni ca 4 timmars underhållning.

Anorexia


Emily- Har anorexia i åtta år. 170cm lång och väger ca 42kg. Varning för känslosamt slut.



Kim- 34årig cheerleader som haft anorexia och bulimi i 17år (!). Man får verkligen en tankeställare, är det så man själv kommer sluta? Hon har iaf sjukt fin kropp, så den delen skulle jag inte tacka nej till.





Bulimi



Jessie- En 21 år student som gömt 30lbs spya i sitt sovrum som hennes föräldrar hittade...



Salina- 24åring som varit bulimiker i 11 år. Jobbar som barnflicka och hetsäter 2-3 gånger per dag.

Konstiga cravings

Jag är hungrig, igen. Det värsta är nog att jag har konstiga cravings, typ skinka med senap, honey loops, vaniljyoghurt, kinapuffar, tomatröra på ris. Eller något med saffran. Jag har inte ätit ett enda saffransbröd i jul..

Så jag fastnar framför gamla avsnitt av
Super size vs super skinny, när kommer det tillbaka egentligen? Det måste vara det bästa programmet någonsin. Håller på att få hem Supersize me, dokumentären om hur det går när man bara äter McDonalds. Jag har, konstigt nog, inte sett den. Filmer är oftast något som man ser tillsammans med någon, men jag känner ingen som vill titta på sådant, fast det kanske är lika bra.

Jag nämnde programmet Intervention för ett tag sedan, har nu hittat det på youtube (såklart). Här är ett avsnitt som jag inte hade sett iaf. Handlar om en anorektiker/bulimiker..


Varm grönsaksjuice

Verkligen alla är sjuka just nu. Vet ni, det sjuka är att jag går och småönskar att jag skulle bli magsjuk. Ni vet, slippa mat, kräkas upp allt, vara synd om en... Eller iaf vara allergisk mot allt utom grönsaker och protein.

Idag har det blivit ca 600 kcal, jag har typ blivit beroende av varm grönsaksjuice. Det innehåller bara 15kcal/100g, och när den är varm så mättar den bra också.. Prova!

And on my way to the skinny road


Trött är bara förnamnet ikväll. Det blev ju en ganska slitsam kväll igår, eller den sista veckan egentligen. Så jag har bytt om till min mysiga hemma-tunika som är storlek 34 men är stor som ett hus. Älskar kläder som är stora i storleken, man liksom lurar sig själv att man är smalare än vad man är. Sitter med fötterna mot elementet och dricker värmd grönsaksjuice.

Idag har jag ätit ca 800 kcal, varav 700 kcal av dem är innnan kl15 så allt är borta. Skönt att känna att man ligger "på minus".

Jag har glömt att berätta att jag fick mina ephedra häromdagen. De kommer jag att börja äta när jag har gått ner några kilo.

Elia goes crazy

Babys, det var galet igår. Jag var verkligen på G och kände att det skulle bli en minst sagt intensiv kväll.  Efter att ha putsat mina fjädrar i några timmar, så åkte jag iväg på förfesten, den var väl helt okej, körde lite lekar, men det hände inte så mycket.. När vi kom ut så gick det ganska snabbt för mig att träffa någon, vi pratade några timmar och åkte iväg till honom efter att jag hade sagt att jag inte tänkte ha sex med honom, fine tyckte han. Hemma hos honom ville han självklart ha sex, det ville inte jag så det hela slutade med att jag låste in mig på toaletten, pratade i telefon och försvann iväg i natten. Åkte natttunnelbana hem, pratade med en ny kille, han var sjukt söt, men sjukt ung. Han gick gymnasiet och jag sa att jag  var 20år, det var ganska roligt faktiskt ;)

Väl hemma vid 4-tiden så pratade jag med min nya dejt, vi ska tydligen ses idag.

Vet ni! Jag hade faktiskt en jättebra matdag igår, bara frukost och lunch, och ändå höll jag mig från allt chips och godis på förfesten, trots min hunger. Jag var bara glad att få  lite alkohol i mitt blod :)

Elia 17år

Nu börjar vardagen komma ikapp igen. Nu ska jag vara ifred och rasa i vikt, i tanken blir jag smal som en sticka på två veckor.

Var ute på en långpromenad för någon timme sedan, träffade på ett ungdomsgäng. Det var typ 5 killar och 1 tjej, killarna blev helt tills sig när de såg mig, ni vet som småpojkar blir. De ville veta vart jag skulle, om jag kunde följa med dem och hur gammal jag var. De gissade på att jag var 17-19 och jag råkade säga att jag var 17år. 17ÅR! De ville verkligen att jag skulle med, men jag sa att jag inte kunde, så ville en av killarna ha mitt nummer, jag sa att jag inte hade någon mobil. Fanns jag på lunarstorm?

Det sjuka är juh att de trodde att jag var 17år.

Ner mer

Då är julen förbi för detta år, lika bra är väl det. Jag har nog aldrig ätit så pass lite julmat och aldrig kräks så mycket. Det blev två rundor till toaletten på julafton. Snart blir det vardag igen.. och jag längtar. Längtar efter att få gå ner..

Synd om mig..

Jag har sprangande huvudvark. Undrar ni varfor jag inte har se tre sista bokstaverna? Som vanligt kan jag inte avsloja mig, men jag kan iaf beratta att jag inte ar utomlands, aven om det hade varit grymt! Jag kommer nog att masta ligga lite lagt i ett par dagar, men jag ska forsoka blogga sa mycket jag kan. I overmorgon ar det julafton, men jag har knappt markt att det ar jul overhuvud taget.. Forrutom alla galna manniskor som springer pa stan i desperat jakt pa julklappar. Allt det dar med julmat ska jag forsoka undvika, jag satsar pa saker mat i jul (det jag skrev om for nagra dagar sedan). Fast i denna stund sitter jag med en 200 kcal-latte i handen.. Min middag

Real thinspo

Morning sunshines.

Jag har sovit som en liten bebis inatt, okej inte riktigt, men mycket bättre än de senaste nätterna. Vaknade av en dröm och att kudden var knölig. I drömmen fick jag inbrott, jag ringde polisen, men de kom typ aldrig. När de väl kom så struntade de i inbrottstjuvarna, de stod med armarna i kors och skrattade. Inbrottstjuvarna var en hel liten familj,en mamma, en pappa och två små barn. Det konstiga var att de endast gjorde inbrott för att få provligga i sängarna, sitta på stolarna mm. Lite guldlockinspererad kanske?

I natt har jag fått mess. Sexet (som iof alltid messar) och Den speciella. Han vill ses. Ses. Jag kan inte ses när jag ser ut såhär.


Sexet och jag har alltid något på G
Den speciella har jag inte träffat på några månader, min förälskelse har nog gått över
D har jag inte träffat på öven en månad, det har helt runnit ut i sanden
Den nya vågar jag inte träffa, han har föreslagit flera gånger, men jag ställer in eller säger att jag inte kan..
Min första dejt i stockholm och jag har hörts allt mer på sistone..

Med min diet går det rätt bra nu, känner att jag håller på att "plattas till", det är verkligen på tiden. Nu har jag dessutom ett givet mål- jag måste blir riktigt smal tills klassåterträffen.
Kika på den här pro-ana-videon, tjejen har tagit med sig själv på före- och efterbilder.





Salladsbollar

Det blev ett par salladsbollar ändå. Salladsbollar bland det godaste som finns. Såhär gör du:

Ett sallatsblad (de som finns på sallatshuvuden)
1/4 tomat
1 cm gurka
1 msk keso eller lite fetaost
2 skivor rödlök
2 skivor skinka/kalkon/kyckling

Lägg sallatsbladet som en skål och fyll på med alla ingridienser. Vik in kanterna så att det blir som en liten boll. Klart.

Nästa nobelmiddag kanske?

My friend Blair, the bulimic


Fruktansvärt hungrig. Egentligen ska jag gå ut på promenad nu är det tänkt, men fastnade framför Gossip Girl. Jag älskar
Blair, bulimiker, elak, vacker och får alltid som hon vill. Förresten, i fredags när jag var ute med mina vänner så kom min kompis in på toaetten när jag var där, jag hörde henne inte. Men när jag kom ut så stod hon där, jag stelnade till och trodde att hon hade hört mig. Men hon sa ingenting iaf.

Antlingen äter jag- och måste gå på prommis
Eller så äter jag ingenting mer idag och slipper prom.

En arg tjej

Jag är på så jäkla dåligt humör. Just nu så har jag inte lust att göra någonting alls. Festa känns så långt borta, ändå är tanken att vi ska ut ikväll..

..lite kräm och sånt

Fruktansvärd natt. Hade sovit lite natten innan, var jättetrött, men kan inte somna, när jag väl har somnat så vaknar jag vid 6-tiden av att jag är så hungirg. Nu känns det som att jag inte har sovit alls. Dessutom vaknar jag upp till ett tomt kylskåp, har fått i mig lite lågkalorikräm och 2 smalmackor, kanske bastant frukost faktiskt.

Känner mig ändå ganska platt och söt idag.

Alla dessa små piller

När lönen kommer
 

1. Spirulina - Proteinrik alg som fungerar som näringstillskott  vid viktminskning
2. Chlorella - Finare hy, massor av mineraler som har en renande effekt.
3. ALA skip - ökar fettförbränningen.
4. Rosenrot - ökar orken och minskar stress

Allt från
hälsogrossisten

Han gör mig mållös

När man var yngre och alltid träffade samma människor som man inte tyckte om så tänkte man "jag ska flytta till stockholm, där kan man vara ifred". Ofta.

Ikväll har jag varit ute, jag har iof varit ute hela dagen, men efter middagen med vännerna så kände jag att jag hade ätit för mycket. Jag gick in på toaletten och kräktes, slant med fingrarna i halsen och spottade blod. Sedan ville jag därifrån, ursäktade mig med att jag skulle träffa en annan kompis. Jag åkte hem. På väg mot tunnelbanan, när jag som bäst funderade på om jag borde gå hela vägen hem för att förbränna lite, så ser jag i ögonvrån någon som jag känner,
internetkillen från förr. Han ser mig, jag ser honom, blir helt mållös.

Ett tag efter att jag hade träffat honom den där varma sommardagen, då jag var som allra smalast, så började vi dejta. Vissa tyckte att vi var tillsammans, men sådant är svårt att avgöra ibland, men det rann ut i sanden, jag har juh något som är så mycket viktigare än kärlek..

Vi kramas, vad-gör-du-nuförtiden, vi borde ses, flirt, leenden, blickar.

Han är så jäkla snygg. Och jag så fet. Han tycker att vi ska höras, face book och sådan skit. När jag går därifrån ser jag hur han tittar efter mig.. då önskar jag att jag var sådär smal att jag bara njuter när folk tittar..

Zzznark

Jag kan verkligen inte sova. Ögonen kliar, jag är trött, törstig, har halbränna, det är varmt och sängen känns som att någon har hällt ut ett kellogspaket i den. I vanlig ordning så vänder jag på kudden, jag öppnar ett fönster, dricker lite vatten, men ingenting hjälper. Ni vet den där apoteketreklamen på tv där fåren börjar hoppa och sedan flyter tankarna iväg på stekpannor, obetalda räkningar och alla "måsten", den känns som en klockren avspegling av mina sänggångar.

Just nu ligger jag och tänker på hur fan jag ska kunna gå ner typ 10kg till min klassåterträff.
To be continued..

Do´s & dont´s julbord -08

Julbordet hemma i hos mig är ett ganska känsligt ämne. Jag brukar försöka undvika att berätta så mycket om min familj, men under julen brukar vi alla vara samlade. Så länge tillbaka som jag kan minnas så har alla i mitt hem verkligen hetsat när det har vait julbord, och ja, jag brukar äta minst. Under julen så är det okej att vräka i sig så mycket mat att man nästan vill kräkas. Här kommer en liten guide (med den vanligaste maten) för vad som är bättre- respektive sämre att äta under julen.

Dont´s:






Prinskorv
Köttbullar
Ost
Rödbetssallad
Janssons frestelse
Mimosasallad
Leverpastej
Sillsallad
Ris-ala-malta
Choklad
Risgrynsgröt



















Do´s:


Lutfisk
Lax
Skinka
Revbensspjäll
Omelett
Brysselkål
Rödkål
Sill (utan sås)
Ägg utan äggula





























2 storlekar för stor



Har tryckt i mig typ 4 chokladbitar idag ändå, typiskt vad klantig jag är. Jennifer Connely på bilden är såå smal, det ser ut som att hennes kläning är 2 storlekar för stor. Jag ska hoppa in i duschen nu, men sedan kommer lite tips på do´s and dont´s på julbordet. Håll utkik!

One week

Vad tror ni om One Week-metoden?




Metoden består av en naturlig rengöringsjuice och ett program som du enkelt följer under en vecka. Med programmet sänker du ditt kalori intrag. Samtidigt erhåller tillräckligt med energi för att ha ork och kraft att må bra under veckan som du följer dieten. Många märker en ökad energiuppgång som håller i sig efter avslutad kur.

Nu blir det ljusare tider


Puh, jag har gått på stan hela dagen. Känner att jag är på väg in i en bra period nu, jag åt en smalmacka imorse och nu har jag precis ätit lite soppa. Jag försöker sluta äta halvfabrikat och så mycket socker, istället äter jag lite i taget och mer rena produkter som det är mycket vitaminer i. Så idag har jag max fått i mig 600 kcal och efter Du är vad du äter så blir det prommis.

Klassåterträff

Åhhhh.. jag har gått och blivit så gammal! Nästa år är det 10år sedan jag gick ut nian och givetvis så ska vi ha någon återförening. Jag känner inte att jag har något behov av att träffa dem, jag är inte samma tjej som då och sedan kommer det komma alla dessa "vad gör du nu", iof har det gått bra för mig. Riktigt bra. Jag tror lätt att jag har den "finaste" utbildningen, men gissa vad det första jag tänkte var. Jo självklart, jag måste tokbanta inför träffen, om jag nu ska gå. Skulle vara grymt att dyka upp, fruktansvärt smal och snygg + att det gått bäst för mig. Någon som varit på återträff, tell me tell me!

Det kom ett mail

Jag fick ett mail.


Hej Elia
Ville bara säga att du har en bra blogg, alltid intressant att läsa. Jag själv har ätstörningar jag med, bulimi. Ibland hatar jag det, ibland älskar jag det, fast jag orkar inte med det riktigt. Jag har varit sjuk länge och jag tror aldrig att jag kommer att bli frisk.Tänkte fråga dig om du har tänkt på det här med att blir frisk, vad vill du? Vilka behandlingsmetoder tror du på? Till sist, har du något tips på vad man kan äta när man måste, om man ex äter med familjen och inte kan kräkas efteråt.

Kramar från Eveline


Hej Eveline

Tack så mycket, jag försöker så gott jag kan ;) Jag tycker alltid att det är lika tungt att läsa era ord när jag förstår hur många som mår så dåligt. Jag vet precis vad du menar med att du hatar det och älskar det på samma gång. Jag har så många gånger frågat mig, vad är jag utan mina ätstörningar? Jag tror att alla kan bli friska, men att det måste komma inifrån och jag är inte där än.

Jag tror att det finns de som har haft det jättejobbigt med en enorm kamp inombords där det helt enkelt fattas något och jag tror att det är svårare att bli frisk då än om man har "en släng av anorexia". Jag vet faktiskt inte vad jag vill. Jag tror inte att det där med "frisk" är något för mig, men jag vill att alla andra aldrig ska ge upp hoppet. Det där med behandlingsmetoder är så jäkla svårt, spontant tror jag att KBT (kognetiv beteendeterapi, googla på det) passar de allra flesta, men så finns det de som kanske någon annan behandlingsmetod fungerar bättre på. Mando verkar bra, men skulle inte passa mig.

Tillslut till den lättaste frågan. Ät av salladen, råkosten och köttet,  och kom med bra undanflykter som du har övat in innan så att det inte blir så att du stammar fram att du kanske.. ehm.. åt.. mycket innan.

Kram Elia

Något någon annan undrar över, maila mig: [email protected]

The Incredible Shrinking Woman


Jag höll nästan på att glömma. Det är en brittisk dokumentär
ikväll på tv 3, kl 00.30 som handlar om en kvinna som efter en bantnigsoperation har gått ner 180 kg. Hon tål inte längre kolhydrater och hennes kropp kan inte ta upp fett, nu måste operera bort överflödig hud. Ett måste för mig iaf!

All I want for christmas..


Det var ett tag sedan de tog bort min favorit-pro-ana-video från youtube, men jag har iaf kvar den här bilden. Jag sparade den för att hon har så himla fint hår, och självklart, hennes fina kropp. Ge mig i julklapp, snälla, söta, gulliga, sexiga, fina, puttenuttiga tomte!

När jaget är större än suget



Jag är redan trött, fastän jag fick sova många timmar i natt. Just nu vill jag bara bada i choklad och trycka i mig tills jag somnar. Som tur är så är jaget starkare än det där eviga gnagandet.

Idag har jag äntligen köpt de flesta julklapparna. Vi sprang omkring så jag blev så varm, tog av mig jackan (efter att ha tänkt igenom det och kände att jag skulle dö annars) och mitt inne i affären stod jag i endast innekläder så kändes det som att jag var fetast i stan. Det blev för mycket, jag ville bara ut, bort, hem..

Idag har jag ätit ca 1000 kcal..



Stinker av fett

Det stinker fett här hemma. När jag för en gångs skull ska laga riktig mat, så går det åt pepparn. Kokade ris, gjorde sallad och skulle steka en köttfärsbiff. Salladen smakade mums, riset tog jag bara ½ port av och så skulle jag ta ½ biff, så är den rå innuti! Jag blev så äcklad att jag struntade i den där jäkla biffen.. och nu stinker allt fett som jag går och andas in och så blir jag ännu fetare inifrån.

Snälla farbror tomten, jag har ätit min spenat



1. Ephedrapiller
2. Coffee card fyllt med pengar på espresso house
3. Medlemskap i aftonbladets viktklubb (där de diskriminerar de med lägre vikt)
4. Hantlar, 3-kilos
5. Multivitaminer, sockerfria
6. En riktigt bra sport-bh
7. Nya träningsskor, de gamla faller isär
8. En råsaftcentrifug, där du kan göra egen juice av typ allt

..och då lovar jag att äta lika mycket spenat nästa år..

Vilken kropp väljer ni?


Nu har jag varit och snokat på The skinny website igen. Det har redan gått ett år sedan jag skrev om
Kim Kardashian, tjejen som har ett gigantiskt ass. Även om det ser ut som att hon har gått ner i vikt, så tror jag absolut inte att hon väger 120lbs (ca 54kg) som hon påstår. Om jag fick välja en av de tre kropparna hade jag valt blondinen, vilken hade ni valt?

Bara en enda sak...

Jag har typ jobbat i evigheter idag, ja det känns så iaf. Har ätit ute två gånger idag, säkert 1000 kcal. Så har jag berättat för Sexet att jag kräks, "men bara ibland", sedan tog jag tillbaka det och sa att jag inte alls kräks. Han är den som vet mest om mina ätstörningar tror jag, ändå vet han ingenting.

Imorse när jag klädde på mig så blev jag så jäkla äcklad av mig själv. När jag tog på mig en tröja som jag använde jättemycket förut, som då var lagom stor på mig, satt den så mycket tajtare än förut.

Igår när en jättespinkig tjej från på jobbet slutade för dagen så kom hon ut i linne och jeans, hon var så smal så smal och det riktigt stack till i mig av avundsjuka. Hennes nyckelben, bäckenben, armbåga stack ut.. Hon hatar det, jag älskar det.

Jag vill bara en enda sak. Kan jag inte ens det?

En dag i taget






Vet ni, jag har beställt ephedra igen! Jag har inte knaprat det på flera år (har inte fått tag på the real thing), men nu verkar alla bitar falla på plats. Jag ska gå ner på egen hand först, och sedan blir det massa kaffe, koffeintabletter och eph. Tjohoo!

Ikväll blir det en tidig kväll, först lite CSI och sedan en dokumentär som heter
"En dag i taget- ätstörningar".


Jag tror att jag har en liten crush på en kille som jag jobbar med.. :)

Smal av naturen


Det har varit tufft i helgen. Mycket fest, mycket vin, lite killar, en ganska bra blandning. Åt smalmackor när jag kom hem i natt och ätit smalmackor hela dagen idag. Jag har en sådan jävla tjockångest, jag är verkligen tjock nu. Magen står ut och nu måste den bli platt igen.

Jag har träffat en ny kille, vi träffades för några veckor sedan och har bara hörts sedan dess. Han vill att vi ska ses och frågar om jag kan träffas på torsdag. Jag får panik, hur ska jag hinna bli smal tills på torsdag? Ständigt dessa tjocktankar.. tänk om jag bara vore smal av naturen.

En annan typ av baksmälla


Det var en trött Elia som kom hem igår, att vara trött och inte veta vad jag ska göra är en av de största hets-triggern som finns. Så efter tre hetsfria dagar så hetsade jag chips, dipp och kinapuffar. Spolade bara en gång så imorse så fick jag se resterna av mitt hets. Inte fint.

Ni vet häromdagen, då jag laxade, så fick jag en jättekonstig dag efteråt. Det var som en fruktansvärd baksmälla som att allt var en i en dimma. Jag var så trött och hängig.


Jag är hungig!!



Bråttom

Har sovit okej i natt, bara vaknat upp ett par gånger ändå.
Äter Hallonkräm utan tillsatt socker och sojamjölk till, har bråttom bråttom.


Elia Lagom


Jag har inte hetsat sedan i.. lördags? Och idag har jag tom ätit två varma måltider, lagom mycket, lagomt snabbt. Det är något fel på mig.

Inge mer lax!

Jag har haft så fruktansvärt ont i magen i natt. Tänkte bara att det skulle vara skönt att få "rensa ut", så jag laxade. Big mistake, hur kan jag lura mig själv varje gång? Nu är det iaf över och jag lever igen, utan att ligga i fosterställning och bita i täcket. Typ som att föda barn?

5 fåniga fakta


1.Jag är beroende av Dansbandskampen. Jag lyssnar aldrig på dansband, men jag får lite nostalgifeeling av just dansbandskampen. I lördags gick jag ut innan och fick inte se programmet, och tänkte verkligen "jäklar, jag missar det!" och skämdes lite för mig själv. Sedan har jag en liten crush på Henrik i Scotts överarmar.

2. Jag har enorma, och nu skojar jag inte, enoorma lovehandles. På min header syns det lite, och det är så illa att jag kommer att spara ihop pengar för att ta bort dem.

3. Trots min taskiga självbild så är jag oftast i centrum, på jobbet, festen, familjen. Kan vara så att jag ser ut att ha bra självkänsla och försöker att dölja det med ett ganska kaxig attityd. Eller att jag då slipper lära känna alla så djupt och får då behålla min hemlighet för mig själv.

4. Min mamma är min bästa vän. Jag har alltid haft väldigt starka band till henne och hon är den enda vuxna som alltid funnits där. Många skojar om just vår starka relation.

5
. När jag är hemma ensam så brukar jag oftast bara ha trosor, bh och långtröja på mig. Det känns som att det är sommar, jag är fri och lätt.

Intervention

Har ni sett programmet Intervention på kanal 5 söndagar 00.50? Det handlar iaf om människor som har någon form av missbruk. Spelmissbruk, alkohol, narkotika och självklart ätstörningar. Man får folja dessa människor i deras vardag och det hela avslutas med att deras nära och kära konfronterar personen och ställer ett dilemma, typ "ta emot hjälp eller så gör vi slut/ får du flytta/ ska vi inte ses mer" osv. Jag brukar bara titta när det handlar om ätstörningar (nämen det menar jag inte ;)). En tjej som var bulimiker spenderade sina dagar med att åka omkring i staden och köpa massa skräpmat, äta allt i bilen och sedan åka hem och laxa. En annan tjej, Kelly har anorexia:


Elia regregerar

För några dagar sedan pratade jag om att jag längtar tillbaka till det som var förut. Och den känslan har verkligen hållt i sig. Messade med min första dejt i stockholm och vi pratade om hur vi önskar att vi kunde vrida tillbaka tiden lite, så man kan få uppleva alla galna saker som man gjorde då. Då tog jag ofta första morgontåget hem när man varit ute, jag flirtade massor, träffade ofta nya killar, åt ingenting och bara drömde om att bli ännu ännu smalare.. Åh!

Så jag bestämde mig för att regregera till Elia 22år igår när vi skulle ut. Så vi smugglade in medhavd vin på toaletten (känns kanske mer som Elia 18år?), flirtade oanständigt, hånglade med en mycket äldre kille (och hoppades att ingen såg), bytte nummer, bestämde med en jobbarkompis att vi ska gifta oss, struntade i att äta när alla andra gjorde det.. ja en lite yngre kväll helt enkelt. Och den var faktiskt rätt rolig. Mer sådant, to be continued..

Heavy

Det är en tung natt inatt. Jag har tittat på gamla och nya foton, fy fan hur jag ser ut!!!

Vem fan kan lyfta mig?


Jag är så less på mina sömnproblem. Oftast har jag svårt att somna, om jag somnar tidigt så sover jag oroligt, vaknar flera gånger osv. Oftast är det svårast med själva somna-in-delen, jag försöker lura mig själv till att somna, som ikväll. Jag hade ätit alldeles för mycket sallad och keso till middag och så la jag mig för att titta på Du är vad du äter, sedan ser jag något annat och tänker "jag ska bara blunda lite". Jag somnar, men vaknar nu och kan inte somna om. Suck.

Vad tyckte ni om
Du är vad du äter? Jag kände mig så slående lik tjejen när hon säger att hon tycker att det är jättejobbigt när någon ska lyfta henne "vem fan kan lyfta mig". Så känner jag också. Jag hatar verkligen när killkompisar/dejter/mansfolk (haha, mansfolk?) vill lyfta mig. Varför? Jag blir så arg och äcklad, vill inte att de ska ta i mig, lyfta mitt fläsk, känna min enorma tyngd, och värst av allt- tycka att jag är tung. Vem fan kan lyfta mig?

Ni vet i början av varje program då Anna Skipper går igenom kylen och alltid säger något i stil med "om du fortsätter att äta fet äcklig korv så kommer du också se ut som en korv, du är fet nog som du är". Det gör alltid så ont i mig när hon säger så, för jag vet, att hade hon sagt det till mig så hade jag börjat storgråta. Men tjejen och/eller killen ser alltid så skyldig ut och småler, fast det är klart, vad ska de annars göra när hon häcklar dem i tv?

Dålig natt

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Jag drömde hemska drömmar om Den Speciella som spelade poker och att jag skulle gifta mig med någon Shrek-liknande kille som jag tyckte väldigt mycket om, men som försvann i ett hål i marken. Jag har vaknat flera gånger och trott att jag har försovit mig och vaknat av värme, kissnödighet, ont i mage, ont i leder, rädd, drömmar.. Typ allt.

Jag har tränat som en galning på sistone. Försöker att inte hetsa så mycket, men det går sisådär om jag ska vara ärlig. Tack för alla kommentarer, svara senare idag. Ska bli mer aktiv här har jag tänkt! Missa inte Du är vad du äter ikväll. Nu måste jag fixa håret.

hits