När jaget är större än suget



Jag är redan trött, fastän jag fick sova många timmar i natt. Just nu vill jag bara bada i choklad och trycka i mig tills jag somnar. Som tur är så är jaget starkare än det där eviga gnagandet.

Idag har jag äntligen köpt de flesta julklapparna. Vi sprang omkring så jag blev så varm, tog av mig jackan (efter att ha tänkt igenom det och kände att jag skulle dö annars) och mitt inne i affären stod jag i endast innekläder så kändes det som att jag var fetast i stan. Det blev för mycket, jag ville bara ut, bort, hem..

Idag har jag ätit ca 1000 kcal..



Kommentarer:
Postat av: Anonym

jag behöver hjälp, idag när jag skulle spy efter att ha ätit så..gick det inte?! försökte i tio minuter ungefär innan jag gav upp. vet du varför det va så? :/

Postat av: Elia

Kanske för att du hade ätit lite under dagen? Ibland när jag har ätit väldigt lite, och sedan ger efter för suget och hetsar, så känns det som att det mesta redan har "tagits upp" av kroppen.

2008-12-17 @ 22:54:57
URL: http://elia.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej.. hur ska man göra då? :/

2008-12-17 @ 23:38:12
Postat av: Elia

Jaaa du.. Inte hetsa? Äta regelbundet? Dricka vatten? Vara snäll mot sig själv?



Jag tror inte att det finns ett givet svar på det här, tyvärr..

2008-12-17 @ 23:53:57
URL: http://elia.blogg.se/
Postat av: Anonym

"vara snäll mot sig själv" har aldrig varit något för mig. på något konstigt sätt gör jag nästan allt för att skada mig. men tack iallfall. och din blogg är så bra, följer den varje dag :)

2008-12-18 @ 18:12:25
URL: http://lovemybones.blogg.se/
Postat av: Elia

Tack bejb. Det är svårt att vara snäll mot sig själv, men försök, om man försöker behandla sig själv på ett bättre sätt så kanske kanske det går in i huvudet tillslut att man verkligen förtjänar det!

2008-12-19 @ 00:45:53
URL: http://elia.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits