Det bästa är känslan

Vem har roligast liv?
Mitt internet är nere
Min mobil är trasig, åkte i golvet vid vredesutbrott (ja jag får skylla mig själv)
Har massor av skolarbete
Blir utnyttjad på jobbet (utnyttjad som i "kan du.." inte sexuellt om någon misstog sig :S)
Jag är fet

Det sista är helt sjukt. Förra veckan, mån, tis och onsdag-dag var jag så jävla duktig, åt inget, tog mina piller, svalt, var utan sömn och gick ner. Nu- en vecka senare är jag ett fetto igen, WHY? Jag äter mycket mindre på en vecka än vad alla andra gör på en dag, visst min förbränning kanske är inställd på svält men ändå- man måste gå ner om man inte äter!

Dessutom älskar jag känslan av tomhet och kontroll. Den känslan kan beskrivas ungefär som när man är överlägset bäst i skolan, de känslorna tillsammans är oövervinneliga. Jag jobbar, pluggar, svälter och allt samtidigt. Har kanske sagt det förut, men jag blir så less på folk som grinar över att de är "lite hungriga", prova att äta varma koppen eller en kopp buljong i några dagar, prova på att leva som jag har gjort i halva mitt liv. Det är svårt att lära sig saker när man inte äter, man blir glömsk och trött och sliten, ändå ändå funkar allt i mitt liv så bra. Men det bästa är känslan.

Död

Så jävla trött och död!

Håller på att gå under

Vågen vänder!

Fick mig en riktig kick imorse. Gårdagens begränsade födointag belönade sig fastän jag hade sovit relativt lite (ca 3½-4 timmar) -1.4kg! Det var helt sjukt och jag kunde inte tro det, visst andra kan gå ner det på en dag- men inte jag, jag är glad om vågen visar ett par hekto mindre.. men det tog nya proportioner idag. Min ångest för mitt arbete som ska in på torsdag fick sig en rejäl knuff från första plats.

Tack vare den enorma kick jag fick så har mitt intag idag varit ännu striktare.
Soppa (my cup of soup): 35kcal
2 bitar kyckling + grönsaker: 20kcal
Lågkcal-kräm: 20kcal
___________________
75 kcal

Tagit en prommis idag också, endast 45 minuter,men bättre än ingenting. Dvs ca -240kcal.


Hoppas på nytt rekord imorgon. Jag ska köra en helnattare inatt igen. Arbetet mmåste bli elitbra.


Händer- massor:

Pluggar- just nu, givetvis.
Glömmer- allt just nu, läskigt.
Skakar- av piller i alla dess former (sc, stacker 7, koffeintabletter, multi).
Ätit- 2 köttbullar, nästan ½ mandarin och ett plommon (65kcal).
Druckit- kaffe, the, buljong, multivitamin (brus 8kcal).
Ångest- vägde mig idag.
Ångest #2- är för tjock.
Ångest #3- arbetet ska in snart och jag har massor kvar + att jag ska jobba.
Magen- är fet, men låter och är konstig.
Önskar- mig en markant viktminskning inatt.
Sover- inte på många timmar framöver.

Jävla pluggtjat

Igår skulle jag som bekant plugga som en tok. Jag gjorde nada, inget på hela kvällen, så när Emmsi kom med erbjudandet att festa så var jag på. "Alkohol innehåller inga kcal".
Jag drack lite och träffade henne för första gången, hon var så smal och jag var så fet. Vi festade och pratade ana och så.. tog oss aldrig ut.
Somnade kring 5. Puppy sms:ade imorse, ja typ för sent! Han sa igår morse "jag ringer dig sen".. Nu är det kört för hans del, han vill nog bara ha sex med mig, fattar inte varför han hör av sig överhuvudtaget och gullar sig och så. Jag blir mest irri. För jag är på dåligt humör.

Jag har pluggat hela dagen men inte gjort speciellt mycket ändå, for och var barnvakt hos samma som förra söndagen, men det var inte alls lika kul denna gång. Det känns som att den här dagen aldrig kommer att ta slut, den har varit SÅ lång.

Myggproblem

Medan jag var ute på prommis (1 h 15 min= - 320kcal) så har jag fått ett myggbett på magen. Det är extremt fult och kliar som galet.

Jag köpte en träninskalender på stan idag, tabellen där man ska fylla i vilopuls ska jag använda som vikttabell. Då fattar ingen att det är min vikt, fast vem har runt 50 i vilopuls? ;)

Fixat pepsi light (inte max *snyft*) och är beredd på en helkväll med böckerna. De är mina bästisar, ja förrutom mina ephedrapiller..

Åter till mitt myggbett- japp jätteintressant. För det första så trodde jag att Stockholm var i princip myggfritt, myt nr 1. För det andra- hur fan kom myggan åt på magen? Med undantag för igår kväll så brukar jag vara väl påklädd och det vill säga en täckande tröja för magen. Myggan måste alltså ha smygit sig under tröjan likt en perevers gubbe- äckelmygga antasta någon annan!


Exempel 1 på min jobbiga svartsjuka

Inatt hos Puppy:
När vi hade gått och lagt oss och legat och myst ett tag så gick vi upp för att typ dricka vatten. Jag tog med mig vattenglaset till sängen, men Puppy tog sin telefon som låg på golvet och gick för att ringa, han gick UT. Alltså ut som i ut ur lägenheten, stängde ytterdörren och hela kittet. Svartsjukan tog över hela mig och jag tippade ut glaset i sängen. Med vilje. Gick in på toaletten och fällde några tårar.. Puppy kommer in, hör hur han går runt i lägenheten och sedan ropar han på mig. Jag gnyr typ något tillbaka om att jag är på toaletten. Han vill att jag ska komma.

När tårarna är torkade går jag ut. Han frågar skrattande om jag har spillt ut vatten i sängen, skamset förklarar jag att det var inte meningen. Vi byter lakan och har snuttsex.

Äntligen!

Äntligen- äntligen! Sc är back in my life och på det så blir det även stacker, lepigen och koffeintabletter. Jag har åter energi, jag är åter pigg och glad, jag har åter mina otroliga humörsvängningar och min totala kontroll är inte längre ett minne blott. Känns fantastiskt.

Något som är mindre roligt är att jag är så otroligt bakis. Jag gick ut med H-granne och hennes lillebror, vi hade kul där vi satt och pratade. De åt och jag drack. Jag hade inte ätit på hela dagen och tog det lite lugnt för att inte tappa kontrollen och bli för full. Det gick bra, men full vart jag :)

När vi var på väg till Mera stoppades jag av ett killgäng som kom precis runt knuten, en kille tog tag i mina axlar och sa "du är det sötaste jag har sett", istället för att bli smickrad eller något så ropade jag gnälligt på min kompis. För jag är ful och vill inte höra sådant.
Sekunden senare ringer Puppy, han frågar om jag är med två kompisar och berättar hur konstigt det var att han tänkte precis ringa mig och sen såg han mig "det måste vara ödet" gullade han sig. Så vi träffades, kysstes och när jag hade tänkt att gå vidare med H och brodern så sa hon (H) att hon ville åka hem. Happ!
Då hoppade Puppy och jag in i en taxi och åkte till centralen, sedan hem till honom.

Han var fin och jag var full.
Gulligt sex och myspys. Det var tom bra på morgonen den här gången.. inte sådär konstigt som det har varit ibland. Han var tvungen att jobba idag, så vi gick upp rätt tidigt "Vad synd att jag måste jobba, annars hade vi kunnat mysa och pluggat hela dagen" aaah honungssmak på det ;)

Jag måste gå och köpa pepsi max, har inge hemma och jag är så trött.. Lite piller, kaffe och alvedon så blir jag i mitt esse igen. Har ätit 3 rågrut (á 34 kcal) och 3 korvskivor (ca 120 kcal). Så nu har jag ätit min ranson för dagen.
Jag ska plugga ikväll, fy vad jag tjatar om mitt plugg.

Har du en Sara i din närhet?

Kom att tänka på vad som skulle hända om någon hittade mig här, läser min blogg och konfronterar mig. Alltså någon från det verkliga livet, någon riktig människa som pratar med mig med uttrycksfulla ord och gestikulerar som ett dampbarn, dvs någon som Sara. Sara är en tjej som går i några av mina klasser, i varje klass finns det en Sara.

En Sara är den som tar upp så mycket plats så att andra inte får andas klart och ännu mindre tycka eller säga något. En Sara är den som stör läraren, läraren måste givetvis verka opartisk och snäll och därför inte säger till Sara att hon är en ettrig och extremt jobbig parasit, som man allra helst vill ha liggandes på rygg under foten, halvdöd. Sara är bästa vän med alla och springer ifatt en till bussen för att höra hur det går med uppsatsen. En Sara är någon som måste finnas, bara för att störa den annars så underbara utopin med svält, överpresterande, jobb, skola och träning.


Se igenom mig

Jag har inte skrivit på några dagar. Det har egentligen inte hänt så mycket, jag har suttit med näsan i skolböcker, svarat på studiefrågor och målat.
Känns som att det enda jag gör är att plugga och jobba. Har flera arbeten att skriva, känns lite jobbigt att ha så höga krav på mig själv. Min lärare gick igenom en av mina skrivningar (inte prov) framför mina ögon, kändes som att han skulle "granska" om jag verkligen var så bra som han tror.. Ville bara säga "jamen se rakt igenom mig och upptäck att jag fejkar". Varför gick han igenom mina papper just där, framför alla, speciellt när jag hade varit iväg på en annan lektion samtidigt och inte haft samma tid som alla andra. Varför måste jag vara bäst, klarar inte av att inte vara nummer ett.

Har klarat mig ganska okej idag, på ca 320 kcal. Dricker pepsi max nu och ska studera lite mer nu.
På fredag kommer jag att få börja med mina sc igen, tänk vilken energi jag kommer få.

Sc + Stacker + Multivitaminer + Koffein= ElitElia.
Kommer att vara uppe hela helgen + mån och tis för att skriva arbeten. Funderar på att skriva en uppsats om den svenska ekonomins framväxt under 1900-talet (tills nu). Känns lite som ett tacksamt änme då jag kan framhålla vilka fördelar samt nackdelar man kan dra nytta av för dagens u-länder.
Tror att alla i mina klasser tror att jag är så bra.. de frågar mig om en massa saker som att jag visste det enda rätta, tänk själv!

Frossade förresten igår, om jag hade frossat glass hade jag kunnat kräkas, men nejdå jag var äcklig och tryckte i mig 5 kakor, en kellogs bar, knäckebröd och annat som gör ont att spy upp. Men nu är det slut på det.

Så hemskt det som händer i världen ibland, okej det är väl allmänt kännt att jag inte är någon pax Americana-förespråkare, men naturkatastrofer är hemska och kan aldrig användas som "rätt åt" någon. Om det var "ment to be" så säger det i samma anda att all svält och alla hemska sjukdomar också är "ment to be", bit i det högerfundamentalister! Kritisera Bush och hans politik, men inte oskyldiga människor som har förlorat sin familj, sina hem och sitt samhälle.

Fylleget

Var packad som en fylleget igår. Jag tom bjöd bort en massa dricka för att jag inte skulle bli så full, men ÄNDÅ. Jag fylleringde, fyllesms:ade och träffade en tjej (kompis kompis).
Het var hon och medan vi höll på mot en bil så kommer det ut en kille ur en port, det var hans bil. Skamsna och påkomna bortförklarade vi oss, vad säger han då- jo "följ med mig upp till mig på en trekant", min tjej- M utbrister "du gubben, vi vill inte ha snopp" hahaha :) Hon var söt som socker.
Fylleåt pizza ensam, ja kan jag äta inför folk längre- nej.


Idag har jag varit barnvakt hos en ny familj, familjen var helt underbara. Blev så glad, trodde inte att det fanns sånna familjer. Kände mig så hemma och barnen var jättegoa och supergulliga, och bra betalt fick jag :)

Imorgon börjar mitt nya smala, aldrig-mera-frossa-liv. Och på fredag får jag åter börja med SC *glad*

Har börjat på riktigt med mitt spec.arb. Pluggat hela helgen :) Duktig tjej.

Går under godkänt. Jag som siktar mot stjärnorna..

..men för dagen nådde jag bara trädtopparna.

Idag har jag inte frossat!
Ätit flera måltider under total kontroll.
Frukost 130 kcal
Lunch 75 kcal
Middag 300 kcal

Även om det är ganska mycket så är det utspritt på hela dagen, inget frosseri och bara "nyttig" mat. Har gått med vikter på fötterna hela dagen också. Nu ikväll har jag suttit och pluggat, jag har varit trött efter en slitsam vecka och undvek alla som ville umgås. "Jag trivs bättre här, där jag kan ha det lugnt och skönt."


Har kokat kaffe nu och framför mig väntar ytterligare ett par timmars plugg- om jag orkar.

"Han hånler och med sitt kroppspråk dumförklarar mig"

Svulldag.

Pallar inga mer sånna här dagar, svull är äckligt. Älskar juh att vara tom och ren, varför gör jag då sådär?
Har bara promenerat i ca en 1½ timme idag och kört lite magövningar.. jag är dömd till evig fetma.

Jag pluggar, har sett min favvo-Tru. Trött.


Drömde om puppy natten till tis och sms:ade honom i drömtillstånd, ni vet när man är alldeles nyvaken men kvar i drömmens hetta. Jag var nästan arg på honom för det han gjorde i drömmen.

Jag somnade brevid honom efter att vi hade haft sex (åh, det var så bra ;)), men vaknade efter ett tag och upptäckte att han var borta. Vi var i ett stort hus som jag har drömt om förut någon gång. Iaf så låg puppy i soffan med en annan tjej ca en meter bort från min säng, en brunhårig sak och de halvsov, låg och kramades och så såg jag hur han kysste henne, tittade upp på mig och fortsatte kyssa henne och stryka sin kropp mot hennes. På något sätt förstod jag att det var hans ex. Jag stod alldeles naken framför dem medan de höll på och jag gick iväg för att gå och duscha för att snabbt försvinna därifrån. Eftersom huset var ganska stort så gick jag några rum bort, låste om mig för att få vara ifred. Men så kommer jag på att det finns en annan väg till duschrummet och sveper ett badlakan omkring mig och går för att låsa det också.

Går igenom ett förrådsutrymme för att låsa den dörren som leder till sovrummet där puppy och hans ex ligger, plötsligt hör jag två röster. Den ena var min (det blev plötsligt typ mitt hus) vaktmästares (hade en sådan också, haha) och den andra är puppy. Jag kryper ihop och gömmer mig för att de inte ska se mig, men puppy ser mig, går fram till mig, drar upp mig på fötter och ställer sig nära framför mig och hånler och med leendet förlöjligar mig.
Min vrede tar över och jag nyper tag i hans hudveck under hakan och vrider om, men känner att jag måste lägga band på mig själv och släpper. Frågar honom om varför han gjorde så med sitt ex framför mig.
För att jag älskar henne. Jag vaknar.

hits