Förebilden är som jag

Jag är nyfull, nyhetsat och nykräkts. Jag har hetsat konstant hela veckan, men har ändå lyckats tappa vikt. För ett tag sedan skrev jag om One Week-metoden. Nu har de nya före- och efterbilder och jag tycker att den här tjejen (före såklart) ser ut som jag gör.

Lika blobbig


Frukostsallad

God morgon, sitter och äter frukost/lunch, jag har varit så jäkla hungrig sedan typ kl 21 igår. Visst är det konstigt att äta sallad till frukost, men jag var så himla sugen på det. Ni ser det som ser ut som morötter på bilden, det är en blandning som man kan köpa på ex Ica. Pustasallad heter det och innehåller paprika, morot, gurka, seller och lök, dessutom är det bara 20kcal/100g och supergott att ha i exempelvis sallad.


Sanningen bakom size zero


Ikväll är det The truth about size zero som jag
tipsade om för ett tag sedan, 22.00 tv3.

Bara skinn och ben


OMG, föredetta 90210-skådespelerskan Tori Spelling är verkligen superbenig just nu. Tori ser tyvärr ut som en transa, men hennes beniga kropp skulle jag dö för.

Vad tycker ni, fint, för smalt, perfekt?

Hamburgare kl 04.30 tack!

Hej allihopa

Jag vaknade till nu, alldeles för tidigt, typiskt när jag för en gångs skull har möjligheten att sova ut så vaknar jag av mig själv mitt i natten. Jag har knappt sovit på hela helgen, precis som vanligt. I fredags så hade jag en riktig hetsätarkväll, fick i mig hela hamburgermålet och en godispåse under två hetsattacker, men det var så himla skönt. Jag älskar att titta på bilden i förra inlägget, man nästan känner hur hamburgaren luktar, hur den dryper av fett och pommesen skriker -ät mig.

På lördagen gick jag som vanligt ut, träffade en kille som jag har flirtat med i över ett år, en kille som aldrig går ut. Han är så himla rolig och snygg och jag visste att han var intresserad av mig, gemensamma kompisar som skvallrat. Han och jag hånglade på en toalett hemma hos hans kompis och viskade snuskiga saker när vi skulle sova så jag var blev så kåt att jag inte kunde hålla mig. Vi hade lite sex och när vi vaknade så fortsatte vi, behövde få mina tankar bort från den nya. Vi har messat lite idag, men jag är inte intresserad av någonting mer seriöst med honom, han känns mer som en kompis faktiskt. Vi pratade lite om vi har fantiserat om varandra och jag råkade säga att jag inte har tänkt på honom på det sättet (vilket jag egentligen har, men inte sexfantasi, mer en söt flirt) och jag tror att han blev lite besviken. Men jag är kåt som fan på honom nu...

Jag borde sova, men allt jag kan tänka på är hamburgare med pommes


Kräkas framför kyssas

Jag mår inte så bra, därav den dåliga uppdateringen. Idag har det gått lite frammåt iaf,  gick och tränade istället för att gå på dejt. Kändes faktiskt i magmusklerna för en gångs skull. Sedan gick jag och köpte hamburgermeny med extra pommes och så hetsade jag. Vilka prioriteringar jag har, hets före dejt, kräkas framför kyssas. Tror ni att jag fick i mig allt det där?




Lindsay pratar vikt

Lindsay talar ut:


Inget har väl missat Lindsay Lohans drastiska viktras den sista tiden? Nu talar stjärnan äntligen ut om detta. Lindsay intygar att hon inte bantar, utan att hon äter helt normalt. Viktminskningen säger hon beror på hårt jobb och att hon rest mycket, och att stress antagligen påverkar hennes kropp genom att förlora vikt. Konstigt ändå, vad vi har kunnat se har hon inte verkat jobba särskilt mycket på sistone... Hoppas du mår bra Lindsay!

Halvtidsbulimiker

God morgon, ja idag är det faktiskt ett soligt Stockholm att vakna upp till. Ändå känns det tungt, försöker blicka frammåt, och det blir lättare, men fortfarande nere som i ett litet hål. När jag mår dåligt så brukar jag släcka ner i badrummet och ställa mig och duscha länge länge i kokhett vatten. Värme lindrar ångest och mörkret gör att jag slipper se min kropp.

Jag var och storhandlade igår, det är dyrt att vara halvtidsbulimiker.





Middag meets ätstörning

Jag är verkligen motbjudande. Så fet, tro mig jag tittade på nytagna bilder för två sekunder sedan. Jag hetsade ikväll, det var meningen att jag skulle äta middag, sallad (inte hela på bilden men ca 1/3) och en sådan där Felix-röra som innehåller 100kcal/100g. Efteråt så kände jag mig så äcklad så jag gick ut till toaletten och kräktes upp det mesta. Alltså, det var ingen vanlig hets där jag trycker i mig kladdkaka, chips och glass utan bara jag-åt-för-mycket-nu-ska-allt-upp-hets.
Det är ingen ide att jag försöker ha kul när jag ändå är så fet




Det är jag som förstör

God natt allihopa (ist för god morgon menar jag). Ni vet alla communitys som finns, jag har ganska många olika och varje dag skriver en massa killar för att de har sett några kort. Detta meddelande fick jag, jag får ganska många liknande då och då. Men ingenting gör mig glad, ingenting. För de fattar ingenting, de vet inte om att det är jag som förstör mina relationer.

Nu ska jag säga något till dig som jag inte tror någon kille sagt till dig förut! jag är rätt säker på att du har massa killar som hänger runt dig på krogen, killar som du kan få att köpa eller göra nästan vad som helst. massa *ass kissers* dom säger hur vacker, sexig å allt du är, visst dom försöker säkert va speciella och charmiga men i slutändan säger å gör dom nästan alla detsamma. varför dom gör det är ju självklart, dom vill att du ska stanna kvar, dom tror det ska få dig att stanna. men jag sätter nästan pengar på att du egentligen bara vill gå därifrån. har jag fel? När en tjej är otroligt vacker är det både en stor gåva men sammtidigt en förbannelse. att det ända folk ser är utsidan och dömmer där efter och glömmer bort det som faktiskt är det viktigaste i längden. insidan. tror du många gånger frågar dig själv vad är han egentligen ute efter, vill han verkligen lära känna mig på riktigt eller vill han bara ha något att skryta om för sina kompisar i morgon. har jag inte rätt i det jag skriver?

Lindsays viktresa

Lindsay är riktigt smal nu, men jag kan verkligen inte förstå att hon kan vara så smal och ha så stora bröst. Har man stora bröst så ser man automatiskt tjockare ut. Hon är så himla söt i ansiktet när hon har den här vikten, alla karaktärsdrag kommer till sin rätt. Avundsjuk är förnamnet.

Jag är bara Elia

God morgon. Jag vet, min uppdatering har varit katastrofal, men jag har varit full och knappt hemma på hur länge som helst. I lördags och igår (söndag) så låg jag och grät och grät, sådant hysteriskt gråtande har jag inte varit med om på länge. Det känns som att allting rasar nu, jag hetsar och kräks massor igen, slutar träffa killar, spenderar alla pengar på alkohol och mat, sminket sitter kvar i dagar och mitt hår är bara vidrigt.

Idag känns det lite bättre i alla fall, jag ska ta mig till gymmet och finna min styrka igen. Jag vet inte vad som har hänt, eller det är nog en kombination av allt. I förra inlägget skrev jag om hur jag inte njuter av stunden för att jag vet att allt kommer att falla. Nu har allt fallit och jag är bara Elia.

Hur börjar man bäst om? Klipper håret, släpar sig till gymmet eller ny strikt diet?


Mitt sätt att hantera känslor

Jag antar att ni undrar vart jag är någonstans. Jag har varit med den nya, jag gillar honom, men ni vet när det känns för bra eller går för fort så tror man att allt kommer att ta slut, för jag kan inte få vara glad. Det är inte min lott i livet att vara lycklig,

Annars har jag hetsat som en galning, jag kan inte hantera känslor så att hetsa är mitt sätt. Jag vet inte hur jag gör ikväll, stannar hemma och hetsar eller träffar honom och är glad..

Men mest av allt vill jag hetsa

Hej, jag har längtat efter min blogg hela dagen, men dagen tog aldrig slut! Här sitter jag, har nyhandlat massa hetsmat och vill inget hellre än att ge efter och få äta äta äta. Den nya ringde, känns som hundra år sedan jag beskrev honom som "galet grym", nu känner jag mig mest osäker. Han ville att jag skulle komma dit ikväll, jag vill sova, hetsa och vara ifred. Men mest hetsa.
Detta finns hemma hos mig, vill bara ladda ur...

Galen helg

Hej allihopa. Jag är helt slut, den här helgen har varit så bra, men det enda jag orkar just nu är att titta på tv, äta och förhoppningsvis duscha. Jag kom hem för någon timme sedan, jag har varit på efterfest. Igår så gick vi ut, jag träffade någon ny som faktiskt är galet grym. Så jag har varit med honom tills, ja, för någon timme sedan. Han ville inte att jag skulle gå hem, men jag ville tillbaka till mitt ana-liv. Som ni säkert har märk så gillar jag att träffa nya killar, de är alltid så glada att få träffa en, de säger att man är galet söt, har fin kropp och kan inte förstå vilken tur de har. Tills jag börjar ställa krav och inte svarar i telefonen, då är jag inte så rolig längre.

Jag lagade mat när jag kom hem, det finns att köpa i frysdisken olika maträtter som bara innehåller ca 100 kcal/100g. Så det blev sallad och kyckling med någon korv och potatis.





Blir tjockare och tjockare

Har äntligen nyktrat till, ja efter igår. Vi gick ut och åt middag igår, efteråt drabbades jag av panik och var tvungen att kräkas, även om det jag hade ätit var ganska "safe" mat. Sedan börjades det dricka och vi gick ut en sväng och dansade med våra små rumpor, träffagde en het kille som kysste mig och ville att jag skulle följa med honom (såklart), istället gick vi vidare.

Jag är så himla trött och har varit onyttig idag. Har ätit godis, skorpa och (onytttig) sallad. Kände mig så himla tjock igår, så ser jag mig i spegeln idag, ännu tjockare.


Sallad till frukost

Morgon! Sitter och äter sallad till frukost, det är sjukt gott. Jag har verkligen haft den hemskaste drömmen i natt, jag sköt ett av mina syskon i ögat. Jag skakade när jag vaknade till där vid 3-tiden, ville bara slippa sova mer.

Idag är en tidig dag, det är juh mörkt ute och helt dimmigt. Idag blir det en snabbis i skolan, en sväng på stan och ikväll blir det några glas vin. Kanske möter upp söta N om jag inte är sur.. haha.

På gränsen

Usch vad jag mår dåligt idag, har varit på gränsen att börja gråta i ett par dagar, men ikväll brast det. Min dejt N hade inte hört av sig, jag hade bråkat med Sexet, varit ortevlig mot mamma och avvisat flera samtal. Så ikväll hetsade jag, så fort N hörde av sig och jag blev sams med Sexet så stoppade jag i mig sallad, (inte den bästa heltsmaten) snickersglass, B&J mackor och så tryckte jag fingrarna i halsen tills allt var borta igen.

Nu stinker jag av vitlök, måste duscha och har en jättetidig morgon imorgon. Jag vill bara ha någon som kramar om mig och bara är här. Jag trodde inte att N var den som spelade det där spelet, men jag hade nog fel, är så less på att låtsas.


Middag- sallad

Nu är det säsongsstart av Du är vad du äter. Till middag blir det ett par tuggor sallad.


Dålig dag

Är på så himla dåligt humör idag, allt är tråkigt och dåligt nu. Jag som har haft det så bra på sistone, men efter sol kommer regn, eller hur det nu var. Jag har en riktig tjockisdag idag, magen hänger, är svullen och ful. Aja, får trösta mig med Top Model.
Idag har jag ätit sallad och smalmackor, orkar inte få i mig alla 1000 kcal


Det borde vara så lätt

Vet ni en sak, ibland slår det mig hur enkelt det borde vara att vara smal. Vad är det för en sak egentligen, superlätt i teorin. Att äta 1000 kcal är helt okej (dvs inte jättelite), de smala som var med i supersize vs superskinny åt runt 1500 kcal/dag så egentligen borde det vara så sjukt lätt att vara smal. Varför är det inte så i verkligheten, varför verkar det så lätt när det är så svårt? Jag vill bara vara smal, det är det enda, enda, enda jag vill.

Middag ca 400 kcal

Ah vad jag är mätt! Åt precis en kycklingsallad med rödlök, oliver, sallad, gurka, tomat, en avokadoröra och en vitlöksröra, allt gjort med 1% kesella. Det var verkligen hur gott som helst, trots att det blev lite sen middag.

Visst ser det gott ut!



Mmm sallad

Jag har sovit bort hela dagen, jag inbillade mig själv att jag var sjuk och då är det okej att sova. Men jag är inte sjuk, inte i närheten, men undanflykter, det är min grej det. Nu måste jag gå och handla, mitt kylskåp har varit tomt länge nu och jag borde laga mat. Jag har ju ett nyårslöfte att laga mat från grunden minst två gånger i veckan, det går sådär. Men det är så jobbigt! Idag är min mage lite plattare igen, det är säkert alkoholen som gör den svullen.

Gick precis in på min internetbank och fick en glad överraskning, har massa pengar kvar trots storshopping av kläder och skor. Då börjar det klia i fingrarna att handla ännu mer!


Ikväll är jag sugen på sallad, bäst att gå och handla nu innan det är för sent att äta


Svag i sinnet

God morgon!

Jag känner mig svag idag, det första jag tänkte på när jag vaknade var ett stort skrovmål. Mat, hamburgare, pommes, massa sås, kanske en bit pizza och lite kebab. Istället blir det piller, vatten och kaffe, lika gott va?

Idag har jag faktiskt inga planer, måste röra mig till gymmet och bränna, det var alldeles för länge sedan nu. Jag som hade lovat mig själv, suck.

Paris har armar och ben som stickor (och mage plattare än pannkaka)


Jag vann!

Ni vet Johan-kanske, vi har inte hörts på några dagar och jag vägrar höra av mig, jag är faktiskt inte intresserad av mer än sex. Men efter vi sågs sist så tror jag att han tror att han har mig som i en liten ask. Så jag grämde mig lite efter att jag svarade när han messade mig i veckan och sedan hördes vi inte på hela helgen. För att jag blev den som skrev sist = jag förlorade. Men inte längre! Haha vad jag hatar och älskar det här spelet! Hur är ni? Är ni lika nördiga som jag är och måste vara den som vinner? Eller finns det inte ens något "spel"?

Så jag vann ändå

Smal = fin

Haft en fullspäckad dag, imorgon får jag göra alla saker som jag egentligen skulle ha gjort idag. Min mage är alldeles utåtstående idag, den som varit plattare och plattare. Skärpning om jag ska se ut som Lohan, som blir smalare och smalare och finare och finare.

Smal=fin!


Till frukost, salladsboll

Har precis ätit frukost, inte bra att vakna såhär sent, men jag var helt slut efter helgen. Till frukost blev det små salladsbollar, måste gå och handla senare idag för mitt kylskåp är tomt. Först blir det en dusch, ser hemsk ut.

Mmm, salladsboll

En het helg

God morgon, har ni haft en bra helg? Min har varit så himla blandad, så jag vet inte om den var bra eller dålig. I fredags var jag ganska rund under fötterna och mådde helt enkelt inte så bra under hela lördagen. Men fredag was the shit. Jag önskar att jag hade kunnat berätta allt för er, men alla i min omgivning vet om det.. Iaf slutade fredagen med kyssar vid östermalmstorgs tunnelbana med söta N, som jag träffade för någon månad sedan.

Jag har inte varit så engagerad över att träffa honom, han har frågat många gånger, men det var i fredags som han växte i mina ögon. Så han kom hit igår. Hit, hit till mig, jag var självklart tvungen att städa som en liten galning, men han kom hit. Vi pratade lite och såg på film. Det var först när han skulle gå som vi kysstes, eller jag kysste honom. Det är faktiskt det enda jag blir osäker på med honom, för han flirtar med mig, säger att "han ska lära mig ett och annat" (haha), frågar när vi ska ses igen, berättar om sig själv, frågar genuint om mig, messar först, ringer, inte bara ligga liksom (som Johan-kanske). Men han har aldrig kysst mig, det är jag som kysst honom. Och jag är så van vid att de kysser mig, jag brukar aldrig behöva försöka. Så det känns så ovant. Men när jag kysser honom så kysser han hetare och drar mig till sig, så det är inte så jag våldför mig på honom, bara så ni vet ;)

Jag ska avvakta och se vad han gör nu
:) Det var dejt nr 3 i veckan, så därför är mina uppdateringar så dåliga. Sorry babes.

Maten då? Jag har skött mig i helgen, förrutom lördag, men nu är det nya-tag-måndag så jag ska vara så sjutk duktig nu!

hits