Jeansstorlek: tjugofemm-tjugosexor

Aaah, vad jag är mätt! Usch för att äta efter 18 egentligen, men vad ska man göra när man vaknar sent ;) Nu känns det som att jag har mat ändå upp i halsen, men ligger ändå "bara" på 880kcal hittills. Om ni minns var mitt mål ibörjan när jag började med hälsovakten att gå ner 7kg till nyårsafton, i verkligheten blir det nog snarare 4 kg, fastän jag följer mina 931kcal/dag. Mina 26:or sitter lösare och lösare, (använder endel 25:or nu också) så jag känner mig inte helt totalt misslyckad.. Bara lite. Det bästa är nog att slippa all hets.. fast jag gruvar mig inför julen, buffeér, choklad, glögg, pepparkakor, mat hela tiden osv. Jag vet att jag kommer att hetsa i jul, mycket.

Jag önskar så att jag slapp vara anonym i min blogg, det skulle vara helt galet grymt att kunna lägga ut bilder, berätta om vardagen, killarna, vännerna, slippa undanhålla saker, slippa dubbelliv och kunna stå upp för att jag vill vara läskigt smal.

Vad skulle ni vilja läsa mer om?




Ekaterina Stafetskis

Det går bra nu

Hej babes. Hur går det för er? Här går det riktigt bra, jag kom på att jag har inte varit så här smal under hela min "riktiga" mia-tid. Alltså, ganska precis två år. Dessutom har jag inte kräkts på över en vecka, var väldigt väldigt nära att hetsa förra lördagen, men kontrollerade mig själv, andades och åt normalt. Buffé ofc. Jag klarar juh inte bufféer så bra.

Tror nästan att en av mina tjejkompisar är mia, när vi äter middag tillsammans så går hon alltid alltid på toaletten efteråt, okej att det är ganska normalt, men hon började berätta att hon har varit mycket tyngre förut, och viktminskning matar alltid ätstörningsmonstret. Fast mest så är det känslan, it takes one to know one liksom..

Varför går det så himla bra just nu?

1. Använder hälsovakten varje dag. Det är ett sjukt bra hjälpmedel. Det bästa kan vara att alkohol inte räknas som det kalorier de innehåller, eftersom av alkoholintaget omvandlas det mesta till kroppsvärme, det finns tydligen vetenskapliga studier som bevisar detta (detta står i hälsovakten). Dock ökar juh aptiten, men det är juh "bara" att stå emot. Alltså ca 25% av alkoholens kalorier "räknas" av hälsovakten, jag sa juh att det var bäst ;)



2. Effar. Japp, dessa är helt otroliga, jag fick precis hem 800 st! Det blev lite fel med beställningen, men jag är gladare än gladast. 800 små fina piller som gör att jag orkar, minskar aptiten och får mig så härligt alert.


3. Allsidig kost. Jag menar nu på allvar att jag äter ganska bra mat, och verkligen riktig mat. Förut har jag typ bara ätit smalmackor och sallad, men nu äter jag kött, grönsaker, potatis, ris, kyckling, fisk, ägg. Försöker äta bra proteiner från svensk kyckling, omega3-berikade ägg och mycket c-vitaminrika grönsaker som ex paprika. Det är ganska kalorisnålt, men jag blir mätt på ett sätt som jag inte blir med smalmackor eller smoothies osv.


Läskigt sådant där..

Vet ni en sak, jag har tydligen slängt min våg. Det hade jag totalt glömt bort! Jag börjar nog bli schizo..


hits