Veckoplanering

Då var helgen över. Jag bråkade med han som jag gillar och hade grymt make up sex, länge sedan jag hade så bra sex som jag har med honom. Närheten, han, hur han andas i mitt öra, vad han gillar, gillar hur han stryker mig med tummen över kinden.

Imorgon blir det en ordentlig skärpning för mig vad det gäller mat och träning. Ska börja ta 2 effar per dag och gå tillbaka till striktare diet. Många som frågar och mailar om vart jag får tag på mina effar och tyvärr kan jag inte säga det. Det är en större site som säljer kosttillskott och det är inte officiellt att de säljer annat. Och såklart vill jag inte bli av med min "dealer" haha ;) Så sjukt larvigt att det är olagligt.

Min vecka:


Detsombordevarasamma

Håller på att göra mig iordning, smink, hår, kläder mm. Känns som att det var länge sedan jag ens ansträngde mig, söndags typ. Igår kväll så pratade jag med honom igen. Han bad om förlåtelse - igen och jag orkar inte vara en sådan där jobbig tjej som blir sur och är långsint. Så nu släpper jag det.

Jag har lite träningsvärk från gymmandet igår, nice! Mitt mål just nu är att bli mindre flabbig och mera fast. Ja och gå ner i vikt haha. Provade lite gamla jeans nu på morgonen, det är så jobbigt att 26:or är så olika beroende på tillverkare. Jag har ganska mycket Diesel-, Fornarina- och Miss sixty-jeans och jag tycker att Fornarina är små i storlekarna, Miss sixty stora och Diesel lagom. Hur uppfattar ni olika märken? 26" är ju ett mått, vilket ska vara samma oberoende på tillverkare.

Ska fixa mig klart nu och sedan blir det kyckling och grönsaker. Tjoo!



Btw, ser ni vem det är, utan att fuska ;)

Hur tränar man?

Mår riktigt rikigt bra idag! Det trodde man aldrig i söndags, visst är jag fortfarande besviken på honom, men jag kommer att ställa honom mot väggen när det har lagt sig lite. Nu har jag precis kommit hem från 1½ timmes promenad, ska handla lite lightläsk och sedan göra lite mat. Dagens mat. Tog två ephedra när jag vaknade så jag är inte speciellt sugen faktiskt. Efter det så hoppas jag att jag ska orka mig till gymmet, är lite nervös för att styrketräna inför andra. Skäms lite :)

Hur gör ni när ni styrketränar? Fria vikter? Maskiner? Jag skulle behöva en kille som lär mig ;)



Inte för smal, men riktigt vältränad

Du är så smal

Förrutom att jag är besviken för vad han gjorde i lördags så sa han något som jag älskar.

Du är smal


Tyvärr inte lika smal som hon på bilden- än

Min fasad

Fyyy fan vilken jävla ångest jag har i natt. Jag har legat i sängen i över fyra timmar och hoppats att få somna och glömma denna hemska helg. Hela den gångna veckan har jag ätit och kräkts 2-4 gånger om dagen. Jag kan inte vara ensam, inte vara hemma..

Så i fredags träffade jag en kille, vi hånglade och han var rätt mysig.. Men jag vet absolut inte vart jag har honom. Vi blev lite fulla och han började gråta. Japp. Inte som i tokgrina, utan mer att vi kom in på ett känsligt ämne och det rann en tår. Ikväll när vi pratade så var han rätt off, vad vill han? Och jag? Vill jag bara slippa min äckliga ensamhet?

Lördag då? Minns ni att jag berättade
om en kille som jag känner rätt väl som jag har "råkat" ha sex med rätt mycket? Jag berättade att jag bara låg med honom för att jag var kåt och att vi aldrig skulle kunna vara något mer.. Gissa vad. Jag gillar honom. Men idag så gjorde han en grej mot mig som är så fruktansvärt illa och som får mig att känna mig så äcklig och billlig. Jag vet inte ens hur jag ska hantera det här, för efteråt så sa han förlåt och verkade uppriktig och efter att jag hade smält det ett tag så var jag normal igen. Men nu, när jag är ensam igen så känns det värre än vad det gjorde just då.. Hur blir det nu? I sådana här situationer så känns det verkligen som att ätstörningen har förstört mitt liv. Jag måste hålla upp en fasad fastän jag bara vill att han ska förstå hur ledsen jag blev.

Och det värsta är nog att jag inte ens har någon självrespekt.

Det här med ensamhet

Har hetsat 3 gånger idag. Jag är inte så bra på det här med att vara ensam.


..eller vill du ha hela själv?

Fick mina nya ephedra-piller idag, hörde hur de damp ner i brevlådan och upp ur sängen hoppade jag. På köpet fick jag dessutom en trisslott och några små svarta piller. Tyvärr stod det ingenstans vad det var för något.. så det blir lite detektivarbete.

Har fått i mig nästan 1000 kcal idag, wow, eller hur ;) (okej typ 700)

En smörgås och popcorn, det är dagens intag


Lust att dela ;)

Ett rosa kladd

Har precis kommit hem från Johan-kanske. Minns ni honom? Vi ses ganska mycket just nu, fast det känns inte alls bra. Vaknade upp imorse av att han tog tag i mig och drog mig intill honom, spoonade mig och pussade mig i nacken. Och det enda jag tänkte var att "det här är sista gången". Jag gillar inte hur han kysser, att han tjatar, att han har konstig kvinnosyn, dejtar psykon (ja värre än vad jag är), gillar inte sexet, hur han luktar, att han hela tiden vill att vi ska äta, att han ligger runt mm..

Så jag kom hem, gick och handlade, åt köttbullar- och rödbetssalladsmackor + glass och kräktes. Det blev ett riktigt rosa kladd för den som ville veta.


hits