Kaos

Det har hänt en hel del. De sista 6 veckorna har jag stabilt gått ner i vikt, jag har lyckats bryta den onda cirkeln med hetsätande och kräkande vareviga dag, jag spenderar inte alla dessa tusenlappar på mat som ändå hamnar i toaletten. Visst att jag råkar trilla dit med hetsätningen ibland när jag är ledsen och trasig, men inte alls på samma sätt som jag annars har gjort det sista 1½ åren. Jag hoppas att Mia har ställt sig åt sidan för att ge plats åt någonting så mycket bättre, Ana.

Jag är inte smal, inte smal-smal, jag har mina 26" igen, men det är inte smalt. Jag äter ephedrapiller och hoppas på att gå ner ordentligt innan badsäsongen. Men det har hänt så mycket nu på senare tid och jag känner ett totalt kaos inom mig. Det finns vissa saker som man inte kan rå på och när det händer så känner man sig så hjälplös.. Jag tappar kontrollen och känner mig liten. Så den senaste veckan har jag stortjutit två gånger och har bara viljat somna in, har svårt att se någon mening med att finnas till. Men så kommer det små ljuspunkter i vardagen som ändå gör att lågan tänds igen.. som när främlingar säger att man är vacker eller att man får höra att någon gillar en. Men en glädje i mig själv känner jag bara när jag är smal-smal.

Ett inre kaos

Ska inte sluta, jag lovar!

Hej allihopa.
Jag ska inte sluta blogga, det är bara ett uppehåll. Jag har försökt att leva lite, det har gått ganska bra och samtidigt går jag stadigt neråt i vikt. Ska försöka uppdatera lite mer även om jag har uppehåll, för jag saknar verkligen min blogg, men har ingen inspitation. Förresten såg ni programmet om bantande barn igår? Små tjejer som vill går ner i vikt och bantar, sådan var jag med.

Ha en mysig fredag!

On my skinny way

Jag har inte uppdaterat på länge, jag vet, men det har vait trubbel i paradiset. Kärlek och sådan skit. Det har hänt så himla mycket på den fronten så jag orkar inte ens gå in på det.. jag tar det när det dyker upp ist.

Maten då? Gissa. Det har gått sjukt bra, jag har ätit lite under ett par vekor nu och det ger verkligen resultat.  Jag har verkligen gått ner, det känns så himla bra! Jag äter ephedra + vitaminer på morgonen, om jag är sugen blir det en kopp kaffe också. Sedan äter jag något litet vid 15-tiden, typ två smalmackor eller liknande. Om jag håller på att dö på kvällen så äter jag något litet, typ ett äpple eller en knäckemacka.. Låter det jobbigt? Lättare än vad man tror ;)


hits