Bad day

Jag har det sjukt jobbigt och tråkigt just nu.

-06.00 Vaknar tidigt tidigt och snoozar minst en kvart, sedan svär jag högt och ställer mig och sminkar mig (face on).

-Åker till jobbet, måste ta flera tunnelbanor tidigare än vad jag egentligen skulle behöva för man vet aldrig om banan/tåget/bussen ens kommer, vilket den inte gör.

-Arg kommer man till jobbet, trött, sen och längtar redan till att allt ska vara slut.

-Är på det där jäkla stället, svarar på korkade frågor från korkade människor och avundas alla som har det bättre. Som idag kom en kille och berättade om sitt nya jobb, som skulle typ vara mitt drömjobb, och allt hände som av en slump. Bitter? Nejdå, inte jag.

-Jobbar som ett djur hela dagen och ändå känner man sig sjukt otillräcklig.

-Ful och äcklig som jag känner mig så kommer D förbi, tjoho. Not.

-Fet glömde jag.

-Efter en lång lång lååång dag så ska jag äntligen få åka hem. Då är det tvärstopp i tunnelbanan.

-Hemma, tråkar, hetsar, kräks.

-Ser lite tv. Ska bara äta några chips, slutar i hets nr två. Kräks.

-23-00 Sovdags, är det nu?

Mia som lever

Jag har ont ont ont i magen, typ hela tiden. Hetsar minst en gång om dagen just nu, så jag får väl skylla mig själv. Jag hade verkligen tänkt att "skärpa till mig" idag och inte hetsa alls. Det tog mig mindre än fem minuter innan jag satte igång nu när jag kom hem. Imorgon blir det förmodliggen lax för jag har förstoppning.

Jag finns knappt just nu, det är Mia som lever

Arg på mig

Jag blir så arg på mig själv när jag sviker de jag tycker om för att få vara ifred och hetsa. Helt oförstående frågar de varför jag inte ska följa med och jag rycker på axlarna och ljuger, "jag orkar inte".

Hets hets hets

Det blev en hets idag ändå, fastän jag kände mig.. lugn? Det känns verkligen inte som att det är helg nu igen, allt går så snabbt. Idag har det varit mycket chips, ostkrokar,choklad och promenader. Och kräks.

Tjock, mätt och varm

Inre konflikt just nu. Klockan 20.00 börjar Du är vad du äter, men jag skulle vilja, ehm behöva, åka och träna. Jag kanske ser programmet och sedan går och tränar, eller iaf en promenad. Usch vad slö jag har blivit.

Jag åt ca 400 kcal vid 16-tiden och somnade efter. Att somna efter maten skapar en sådan jäkla ångest, man är tjock och mätt när man somnar och tjock och mätt när man vaknar. Och varm. Jag har inte hetsat idag än, congrats till mig.


Tv3 kl 20.00 Du är vad du äter

Ni glömmer väl inte...


..generation fett på tv3 kl 22.00

Förlåt mig

Förlåt förlåt förlåt. Jag har inte bloggat på länge, men jag har en ursäkt, en riktigt bra sådan. Jag har hetsat utan dess like (det gills va?) sedan kom folk från frosstaden och hälsade på. Jag önskar att jag kunde förklara hur jäkla mycket jag har städat, gömt undan, kastat, fejat och donat. Allt för att röja undan mina hemska bevis.

Jag hade planerat att jag skulle få "ladda ur" helt innan jag fick besöket, så jag hetsade och kräktes varje dag så att jag skulle kunna hålla mig medan de var här. Det gick ganska bra, tills vi gick ut och åt buffé. Det finns några ställen mitt i centrala Stockholm där man kan äta hur mycket man vill, till ett sådant gick vi. Buffé är nog min värsta fiende, hur mycket ska man äta, vad är normalt, vad äter de andra? Så jag åt, vadå alla äter väl mycket av buffé? Jag åt och åt och när illamåendet kom så gick jag in på toaletten, där det var världens kö, stoppade mina korvfingrar långt ner i halsen och kräktes upp alltihopa. Sedan gick jag ut och åt glass och var så glad och lättad.

Så var inte oroliga, klart jag skulle säga till om jag någonsin har tänkt att sluta blogga. Tack för att ni bryr er.

hits