Pussla i livet

image218Usch vilken natt.Jag kunde verkligen inte somna så efter en massa halvskumma program på tv så somnade jag kring 04.00. Det var meningen att jag skulle gå upp kl 7 och tvätta, men jag tog mig en titt på kläderna, ryckte på axlarna och ställde om väckarklockan till kl 10. Jag har haft hemska mardrömmar inatt, jag skulle vaxa bort allt hår på kroppen och det gjorde mycket ondare än i verkligheten, dessutom så drömde jag om mat. Snacka om mardröm.

Jag får ganska ofta mail, jag är ganska dålig på att svara på dem men lovar att bli bättre. Jag tar till mig av det som ni skriver och som många säkert förstår så är vi många där ute. Ett av de vanligaste ämnet är att äldre tjejer skriver och har insett att de inte är ensamma, även om vi inte är 17år längre så finns ätstörningarna , anorexin och bulimin aktivt fortfarande. På samma sätt lever de med ett ansikte utåt för omgivningen och känner någonting annat. Hur ska man pussla för att hålla sig samman på en arbetsplats eller i universitetskorridorerna?

Dagens intag; 350 kcal

Jag har haft en ganska deppig dag idag. Har gråtit lite och tyckt synd om mig själv, sovit mitt på dagen och shoppat. Det lindrar lite iaf. Innan jag somnade så satte jag i mig kycklingsallad. Så dagens:

kycklingsallad typ 250 kcal
4 kex 100 kcal
_____________
Summa: 350 kcal

Har prommat i ca 1 timme (-300 kcal) och shoppat i 1 (-100 kcal) så totalt -400 kcal.

Superfull, superäcklig och superfet

image217Jag har varit borta i ett par dagar. På resan åt jag verkligen supermycket och mitt i allt så började jag gråta och kräkas. Jag vet inte vilka som såg mig eller vet om att jag kräktes, men jag vet att det är fler än två personer. Jag kände mig så äcklig, ful och misslyckad så jag gick in på toaletten och stoppade fingrarna i halsen. Kräktes massor av mat och röd alkohol (rött vin kanske?). Nu skäms jag, för att det är folk som har sett mig så miserabel och vet att jag kräktes. Tänk om ryktet sprids. Tänk om jag berättade om varför jag var så ledsen.

Idag fick jag iaf sova ut. Vaknade med strålande sol som sken rakt på mitt ansikte och det första jag gjorde var att gå på en promenad. Nu är min mage lite lite plattare men jag är fortfarande fet. Gick in på H&M för att handla ett par träningsbyxor, de fanns bara i xs och de satt egentligen lite för tajt.. så så fet har jag blivit. Aja, köpte dem iaf och känner mig som en stoppad korv. Fy vad jag skäms.

Fylleslag

Jag är full, jag har faktiskt varit full i många många timmar redan. Vid 24-tiden kom jag hem och orkade inget mer. Jag var hungrig och satte i mig kyckling, chips, kladdkaka, kakor, wraps, snickers och majs. Sedan kräktes jag som vanligt. Skönt som vanligt.

Imorgon kväll känner jag på mig att jag kommer att hångla, det är mysigt :)

Ganska stark

Äntligen lön! Igår somnade jag dessutom hungrig och sov i 12 timmar, vaknade plattare än på väldigt länge. När man väl kommer in i "smaltänket" så går det genast mycket lättare. Idag ska jag gå på en liten promenad, måste bränna lite och ikväll funderar jag på att åka in till stan och dricka :)

Jag har inte ens varit ute idag, det är fint väder, men är det varmt? Nu ska jag se Top Model och sedan prom som slutar med storhandling. Frossade och kräktes i onsdags, så nu är jag uppe i 2 kräkfria dagar igen. Känner mig ganska stark faktiskt.

Dagens intag, 750 kcal

Jag har precis varit ute på en 1½ timmes promenad. Alldels innan låg jag i sängen och höll på att somna, när jag gosade ner mig så såg jag min bula till mage och masade mig upp och ut. Finns det något äckligare än min fläskmage?!

Idag har jag ätit ganska mycket, men ändå ganska nyttigt:

3 rågrut ca 150 kcal
sallad 200 kcal
mat ca 400 kcal
_____________
Summa: 750 kcal

Prom i 1½ timme -450 + massa jobb. Totalt 300 kcal. Kanske kanske börjar det gå åt rätt håll?

Porkchop

image216
Jag har varit en duktig flicka och inte kräkts på hela två dagar nu. Igår som kändes ganska lätt och idag, som också känns ganska bra. Men imorgon när jag är ledig.. då är det en farlig dag. Godmorgon bulimi typ. Idag blev jag raggad på på jobbet, det har varit mycket av sådant på sistone, men det är mest jobbigt för att jag har varit så fuuul.

Men allra värst just nu är när jag ser mig i spegeln, när jag vrider huvudet och jag har tre dubbelhakor. När jag ser den feta magen välla över och när jag känner hur fläskig jag har blivit. Porkchop.

Fet fet fet

Jag sov inte så mycket i natt, jag sover så oroligt när jag tror att jag ska försova mig. Desutom så kurrade magen ganska hårt. Idag har jag verkligen spritt ut all matintag under hela dagen, jag hade tänkt att träna, men fastnade när jag kom hem. Fastnade på min feta rumpa i min feta säng med min feta tv. Och bara var.. fet.

Men nu ska jag se färdigt mitt feta program och sedan blir det en promenad. Elia is back!

Hur man dämpar känslor- ett sätt som inte fungerar

image215Jag vet, jag vet. Jag är en dålig dålig människa som inte har skrivit på så länge. Jag har egentligen inte gjort speciellt mycket istället för att blogga, utan min säng har blivit min bästa vän. Jag lägger mig i sängen när jag kommer hem från jobbet och ligger där tills det är dags att gå och lägga sig, sedan sover jag tills det är dags att gå till jobbet igen. En liten tråkig och självdestruktiv cirkel. Lite då och då har jag blivit full som en kastrull. Och ganska ofta så ställer jag mig på knä framför toaletten, allt för ofta egentligen.

För några veckor sedan råkade jag träffa någon. Denna någon har alltid varit väldigt betydelsefull för mig och när vi sågs så väcktes gamla känslor. Jag vet inte om det skulle kunna gå att vara tillsammans, jag vet inte om jag vågar. Så det bästa är egentligen att inte ens försöka, ett ont hjärta är bättre än ett trasigt.

Så jag försökte dämpa känslorna med att träffa någon annan. Råkade sova hos en
killkompis som jag ändå har haft sex med förut. Vi hade sex, jag var jättefull och kommer inte ihåg så mycket. I veckan var det dags igen, minns att vi hade sex i duschen och att våra kompisar såg att vi hånglade. Så nu är det inte direkt hemligt längre. Och dämpat känslorna har det inte riktigt gjort.

Annars så vet ni att jag har blivit fet. Jag är så fet att jag skäms när jag visar mig ute. Så fet att jag vägrar gå ut.
Idag var det så fint väder så jag gick på en promenad i 2h 40 min. Bra jobbat för att vara en tjockis. Jag skulle verkligen vilja vara en sådan person som orkar ta sig upp på morgonen och går till gymet innan jobbet. Eller att jag får en hysterisk klocka som inte slutar ringa innan man börjar röra på fläsket. Ska ta patent på den iden, någon som vill ha en ;)

På riktigt

Vad är det som har hänt med bogg.se? Det strular verkligen hela tiden. Det har hänt så mycket som jag har velat berätta om, det värsta är att jag har blivit fet. Kläderna stramar och magen är bullig. På riktigt.

hits