Dagens intag, 750 kcal

Jag har precis varit ute på en 1½ timmes promenad. Alldels innan låg jag i sängen och höll på att somna, när jag gosade ner mig så såg jag min bula till mage och masade mig upp och ut. Finns det något äckligare än min fläskmage?!

Idag har jag ätit ganska mycket, men ändå ganska nyttigt:

3 rågrut ca 150 kcal
sallad 200 kcal
mat ca 400 kcal
_____________
Summa: 750 kcal

Prom i 1½ timme -450 + massa jobb. Totalt 300 kcal. Kanske kanske börjar det gå åt rätt håll?

Kommentarer:
Postat av: sjukt

det är så sjukt att läsa era bloggar..ni är totalt ute och cyklar, sen när blev det viktigaste i livet att vara smal. ni är fast i en sjukdom, ser ni inte att ni spolar bort era liv? 750 kcl på en dag är totalt på fel väg..det är för fan att svälta sig sjäv!! äter du på det viset kmr din förbränning gå ner till NOLL och du kan äta hur lite som helst utan att gå ner i vikt. ät 1800 kcl per dag och träna. ät nyttigt och leeeeeeeeev!! jag hoppas verkligen du kmr till insikt med dina verkliga problem till varför du är så besatt av vikt, så du blir frisk! lycka till!

2008-04-26 @ 13:53:54
Postat av: Till: sjukt

Bästa, sjukt.
För dig som inte förstår vad det innebär att vara bulemiiker eller anorektiker eller som elia: pro-ana
Snälla, lägg inte i dig i det här. Vi lever som vi lever och kämpar för att inte va feta grisar! Vet du hur mycket FETA fläskiga människor som finns? Något måste man ju göra! Och många lever pro-ana liv, vissa lyckas riktigt bra :)

Til Elia:
Tack för en fin, fin blogg!

2008-04-29 @ 20:10:38
Postat av: vattendroppe

ja herregud, det är inte alls sjukt, det är vårt sätt att handskas med tillvaron. Till Elia: tack för underbar läsning! :)

2008-04-29 @ 23:07:29
Postat av: marlene

"sjukt"
det är inte så lätt att tänka så som du gör.. det kallas väl en sjukdom av en anledning, man gör ju inte det för att man vill. man gör det för man tror det är det enda rätta.


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits