Dagens intag: 230 kcal

Orkade inte åka på festen, stannade hemma, kikade på idol och frossade och kräktes.

Amanda är bara så jäkla grym, redan första uttagningen föll jag för henne goth-lolita-stuk och den första låten "Hallelujah" ikväll.. det finns inga ord. Jag som inte ens ser idol speciellt aktivt i vanliga fall, men hon är iaf idolhistoriens största artist alla år, alla kategorier. Om hon vinner så hoppas jag att de har låtar som hon tycker om och kan tolka så hon inte bara får en massa skitlåtar. Vilken känsla tjejen har.. tappar andan.

Aja,dagens:

kyckling + äggvita 80 kcal
1 rågrut 50 kcal
choklad (som inte kräktes) 100 kcal
________________
Summa: 230 kcal

+ det jag inte fått upp.

Prom 1 timme + 5 timmar stan dvs -800 kcal. Tidig dag imorgon.

Klappar till mig

Kom innanför dörren och höll på att dö av hunger som vanligt. Nu en rågrut senare är jag lite gladare, men fortfarande trött. I skolan kände jag mig starkare än igår, var tvungen att möta folket ändå men jag var stark och saklig. Tack mamman. Efter det hade jag tänkt att gå och köpa julklappar, det blev bara klappar till mig. Ja jag har juh inte fått önskelistor från alla än ;)

Köpte en klänning och ett par skor, båda second hand. Klänningen måste jag lägga upp lite, om jag klarar av det. Kan väl inte vara så svårt att sy några stygn? En jobbarkompis ringde när jag gick omkring och vi småpratade lite, kul när folk som man inte vanligtvis pratar med i telefon ringer sådär oväntat. Jag känner inte för att gå på festen ikväll, jag är jättetrött och har ont i ryggen. Men jag får se..

Fast barnen i Afrika svälter

Nä, det blev ingen tidig promenad. Jag åt istället, nyttig kyckling och äggvita (ca 80 kcal). Nu ska jag iväg till skolan och fixa de som fixas skall. Förmodligen ska jag väl försöka köpa lite julklappar också, bäst att föra över pengar. Undra om det är kallt ute, för jag har kort kjol idag. Ska ta på mig knästrumpor också så glappar inte stövlarna så mycket.

Min mamma var underbar igår, som alltid, även om det har känts som att jag har varit osynlig ett tag. "När du kommer hem över jul så får du umgås med dina riktiga kompisar som saknar dig" sa hon, "ingen saknar mig" sa jag och drunknade i patetisk självömkan. "Men Elia nu får du ge dig.." och så rabblade hon alla som saknade mig som hon hade träffat och så.. Ibland måste man få vara sådär nördig och tycka så synd om sig själv fastän man vet att barn svälter i Sierra Leone.

Kycklingfett

Ja då har jag varit vaken i nästan en timme redan. Har lite ont i halsen efter gårdagen och magen är svullen, men jag är hungrig vilket är bra eftersom jag svullade-kräktes glass och choklad innan jag somnade igår. I natt har jag drömt om mat. Det var en kvinna som var otrogen och hade en trekant med två män medan hennes man stod i köket och lagade kyckling i enorma mängder på spisen medan deras två barn satt med besticken i högsta hugg. Jag kom in i köket och fick fettetstänk från stekningen på armarna. Mmm kyckling, mmm kycklingfett.

Sitter nu och fixar med presenterna, vet inte om det blir bra, men hoppas. Efter det hoppas jag på promenad, sedan blir det skriva färdigt skolgrejs, åka till skolan och fixa det som ska fixas där och sedan är det helg och stan. Är bjuden på en fest ikväll, jag borde verkligen gå för det är folk som jag inte har träffat på sjukt länge. Men samtidigt ska jag upp tidigt imorgon och jag vet inte om jag känner mig tillräckligt stark för något jättesocialt.. Gomorrn

Dagens intag: 50 kcal

Ja dagens idag då:

1 kex 25 kcal
sallad 25 kcal
____________
Summa: 50 kcal

+ det jag inte har fått upp.

Prommat mycket iaf idag, 2½ timme snabbt (-750 kcal) och 1½ timme istan (-150 kcal). Totalt -900 kcal.

Jag är inte stark

Känner mig lugn nu, glass och choklad ner och upp. Åt inte ens speciellt mycket. Middagen på jobbet däremot, tog rätt mycket sallad och sedan färsk ravioli. Gick in på toaletten och allt upp igen. Fick för en sekund för mig att någon stod utanför och fick skärpa till mig och kika ut, ingen stod där. Ut i köket igen, mer ravioli, mer toalettbesök. Men jag var verkligen tvungen, hade varit vaken sedan 04.00 och hade inte ätit på hela dagen. När klockan var 17 höll jag på att dö av hunger, tur att det kom upp igen för annars hade jag dött då med.

På lunchen i skolan så var jag så ledsen, hade ont i magen och satt på toaletten. "Har du inte ätit"  frågade någon sen, "nä, jag var inte hungrig" svarade jag. "Men du måste juh äta". Jag måste inte äta, eller jag önskar det iaf. Fast jag älskar det och hatar det. Har sedan skolan haft den där oroliga känslan i magen som man hade när man var liten och hade gjort någonting jättejättehemskt och bara väntade på "samtalet". Ont i magen av oro, sorg inombords och skam. Alla tror att jag är stark, men jag är så liten, svag och sårbar.

Hemsk hemsk dag

Det här är bland de värsta dagarna i mitt liv. Känns som att alla hatar mig idag och allt gör ont. Så ont att jag låste in mig på toaletten, grät, pratade i telefon med S och kräkts. Det hjälper. Nu ringer mamma, hon pratar om min hemska dag.. Hon hör att jag är så ledsen, försöker hjälpa. Hon tröstar med att det inte är länge kvar till jul.

Pratade med O (från förra torsdagen) idag, kändes mest jobbigt. Men jag var tvungen att svara eftersom han har ringt och messat mycket utan att jag har svarat. Jag trodde inte att han skulle orka höra av sig igen. Nu ska jag prata färdigt med mamma och äta och kräkas glass.

Inte i närheten

Oj har redan varit vaken i över en timme, läste igenom några gamla inlägg, vad menar jag med chocklad? Jag tror att jag menade choklad :) Livet är inte lätt när man är trött. Blir lite konfundersam när jag läser gamla inlägg ibland där man har glömt stora delar av ord. Läser jag inte igenom det jag skrivit innan jag publicerar det? Jomen det gör jag juh..

Idag har jag hunnit prova ett par jeans som alltid sitter så jäkla tajt, de satt lösare än vanligt men för att undvika en helt katastrofdag så ska jag inte väga mig. Sitter och skriver på en skolgrej, eller jag har knappt börjat men tyckte att det var dags för en paus. Idag är det torsdag, jobb efter skolan och bara tre veckor tills jag åker hem till frosstaden. Och jag är inte i närheten av det jag hade tänkt att väga, jäkla
skit-viktklubb. Den 23:e har dessutom redan varit, suck, jäkla skit-Elia. Gomorrn

Dagens intag: 75 kcal

Ja, jag hoppas att kunna somna nu snart. Orkar som inte.. Dagens:

Chocklad 50 kcal
kex 25 kcal
________________
Summa: 75 kcal

+ ev det jag inte fick upp i morse.

Prom 1 timme och 4 timmar i stan, totalt -700 kcal. Det känns verkligen som att jag har ätit hur mycket som helst och det har jag juh egentligen. Blir som bara fel i huvudet när jag räknar kcal och se att det inte är mycket. Frågan är bara hur stor del som man inte kan kräkas upp? Hörde för några år sedan att man kan bara kräkas upp 90%.. vet inte vad jag ska tro.

Olla inte på mina trosor

Jag somnade tidigare ikväll, sov kanske en timme och vaknade med ett ryck. Jag hade glömt tvätten. Men den väntade snällt iaf, jag är alltid orolig att någons ska sno mina kläder. Eller att något pervo ska olla på mina trosor.

Idag köpte jag alla presenter till Red, hoppas hon blir glad bara. Jag är så rädd för att personen inte ska gilla min present när jag köper, rädd att misslyckas. Köpte de två andra också, men det är mest för syns skull. Och fastän jag var på IKEA så missade jag att köpa presentpapper, suck.

Tog ett kort på korvkiosken på IKEA, ja ni vet där korven kostar 5 kr. Hade tänkt att skicka den till bloggen med texten "Nej tack, jag har redan kräkts idag", men det gick inte (hörde att det är strul mellan blogg.se och comviq). Lite kul iaf :) Det är humor.

Frossat igen

Ah, hemma igen efter all pås-kånkande. Har faktiskt tvättid och sprang dit på min sista minut (hade kl 14 men efter 30 min får andra ta över om man inte dyker upp) men ingen försökte norpa min tid. Efter mitt inlägg i morse så brakade det lös, jag åt yoghurt, müsli, muffin, choklad, vitt bröd, skagenröra, jordnötssmör och sylt. Åt lite av allt och upp igen.

 Har känt mig ovanligt platt idag faktiskt, prövade en galaklänning i storlek 34 som givetvis var för liten vid brösten. Ibland när jag ser andra tjejer så tycker jag att det är så snyggt med stora bröst, men mina hindrar mig mest från att se smal ut. Men jag gillar stora bröst ändå :)


Snart ska jag nog sova.. mm skönt. Men först måste jag köpa mer tvättmedel.. och pepsi max!

Att se Stockholm vakna

Har precis kommit hem från en timmes promenad. Känns grymt bra i kroppen, händerna är så kalla att jag knappt kan skriva och det riktigt nyper i kinderna (älskar det uttrycket, känns väldigt mormor). Under min promenad så vaknade Stockholm till liv. Från att ha varit ensam ute till bilköer, fulla tåg och soluppgång. Vilken känsla!

Håller på att rengöra avloppet i toaletten, ja jag låter propplösningsmedlet verka medan jag sitter här. Efter att det är klart ska på IKEA och fixa lite saker, ska köpa en presenter till Red också. Ja och till två andra, men de presenterna är inte lika viktiga. Ja, för så är det juh, att de man själv får mest uppvaktning av ger man mer uppvaktning också. Gomorrn!

Dagens intag: 100 kcal

Det känns som att det var hundra år sedan som jag vaknade igår (då jag vaknade vid 20-tiden). Vad har jag ätit sedan dess? Pizzan och chokladen som jag kräktes med annars? Ska försöka komma ihåg:

1 rågrut 50 kcal
2 kex 50 kcal
__________
Summa: 100 kcal

+ det jag inte fick upp (om det nu var något)? Prommat i 1 timme (-300 kcal) + 3 timmar på stan (-300 kcal). Totalt -600 kcal.

Skamset överraskad

image79


Var på en stor tysk mataffär idag och köpte svull-grejer (bla chokladen ovan som smakades under pizzafrosseriet, smakade bajs). Helt plötsligt så tar någon tag i mig. "Hej!" säger någon, så ser jag vem jag har stött på.
Tjejen från frosstaden som jag mötte på tunnelbanan för några veckor sedan. Som tur är så hade jag inte hunnit plocka på mig all svullmat utan bara sallad, champinjoner och chokladen ovan. Vi står vid godiset och småpratar, känner mig rätt så besvärad. Hon kom på mig i just det ögonblick som jag hade tänkt att ta en länga med snickersliknande choklad. "Usch, jag får inte ens titta på det där" säger hon om godiset. Och där står jag, många kilo lättare och kan verkligen inte få fram någonting, vad finns att säga? Som tur var ringde hennes telefon och jag sa hejdå. Smög ett tag runt i butiken för att hon skulle hinna gå och jag hinna plocka ihop allt jag ville ha. Varför kan jag inte få vara ifred?

Pizzafrosseri

Javisst gick jag till skolan, satt där och lyssnade, för jag hade verkligen inget att säga.. Åt inte ens lunch i skolan(hade tom med mig kycklingen från häromdagen ca 150 kcal) , hade ingen ro i kroppen utan gick omkring i stan i flera timmar. Gick och tittade, småshoppade, men mest bara gick. Och under hela tiden var jag så sjukt hungrig. När jag kom hem vid 15-tiden så beställde jag pizza, åt och upp igen. Stora äckliga klumpar, vidrigt.. Tror inte att jag fick upp allt heller men det kom inget mer hur mycket jag än försökte. Hade druckit tomatjuice alldeles innan och den kom aldrig upp. Usch vad ingående jag berättar..

Efter det så var jag så trött så trött så jag gick och la mig och sov. Vaknade nu av ett SMS (suck) och är vrålhungrig. Kan inte gå på promenad förrän om några timmar heller. Skulle så gärna vilja få sova några timmar till.. bara drömma.

Inte ens kul

Törs inte! Jag vågar inte gå till skolan. Färdigsminkad, osovit och så liten just nu.. känner mig inte som jag brukar när jag går till skolan i vanliga fall. Då är jag en roll, som delvis är jag, men delvis inte. Men jag hittade inte den rollen idag. Kanke hon väntar på väg till skolan, för jag måste gå.

Jag kommer att vara helt död vid 14-tiden, jag har inte sovit i natt men vaknade sent igår. Min mage kurrar redan och det är fem timmar till lunch. Hur ska jag klara lunchen? Hur ska jag klara dagen när jag vet allt som väntar hemma? Jag hoppas att jag orkar göra något roligt efter skolan, som en belöning för att jag gick dit. Belöning i form av ett nytt puder, en vanilj-tvål, en fin låda på IKEA eller 10 pizzaslice:ar som de har borta på IKEA i Kungens kurva. Att äta och behålla ;) Det där var inte ens kul. Gomorrn.

Dagens intag: 150 kcal

Känner mig precis som en gris igen, svettig, fet om fingrarna, stora fettiga kinder. Har inte ätit så mycket idag, ja jag har juh inte varit vaken så länge heller. Dagens:

6 kex 150 kcal
___________
Summa: 150 kcal

Prommat i 1h 20 min, -400 kcal. Jag var faktiskt ovanligt platt när jag vaknade, men det försvann som vanligt. Ska verkligen försöka sova en stund. Jo, jag har köpt "Sharing the secret" (finns på youtube) på DVD, den kommer om några dagar och kostade 85:-

3 saker jag är stolt över idag

Oj, många timmar sedan mitt sista inlägg, fastän jag inte har sovit. Gick en promenad till en butik som ligger ca 40 minuter från min lilla lya. Lyssnade på musik i min nya älskade mobil och jag var lite.. glad. Väl i butiken fyllde jag min korg med choklad, muffins, glass, pizza och flingor. Jag skämdes, ville inte gå till kassan och pinas igenom vad alla skulle tänka om mig. Jag hade tom funderingar på att ringa S i just rätt ögonblick och säga "ja nu har jag köpt allt till kalaset" eller något annat påhittigt. Men jag genomled betalningen och gick hem. Har precis suttit med en sak som verkligen måste måste måste in till skolan imorgon medan all mat har ropat på mig från köket. Jag ska gå dit, jag har inget val (till skolan alltså, inte köket ;))!

3 saker jag är stolt över idag:
*Jag har inte frossat och kräkts.
*Jag gjorde uppgiften som jag skulle.
*.. nä kommer inte på någonting mer..

Hoppas att få sova någon timme innan skolan.

Nyvaken, nu!

Jag är nyvaken, ja det är sant. Jag skäms men som tur är så är det inte så många som vet, jag är juh faktiskt sjuk. Inte för sjuk för att festa, men för sjuk att gå upp om morgonen till skolan. Jag kan juh inte somna om kvällen, ligger och stirrar i taket och sdan ger jag upp. Jag drömde om N, vi träffades på en fest och han kände knappt igen mig. Fast jag fick så mycket uppmärksamhet från annat håll så brydde jag mig inte, det spelade juh ingen roll.

Vad i hellskotta ska jag göra resten av dagen?

Dagens intag: 395 kcal

Jaha, natt igen. Ska upp om fem timmar, men sitter här. Ska se lite film och sova snart.. snart. Dagens:

4 rågrut 200 kcal
1 päron 50 kcal
3 äggvitor (omelett) 45 kcal
kyckling 100 kcal
____________
Summa: 395 kcal

Prommat i 1h 40 min, -500 kcal. Hade mått bättre om jag inte hade ätit så mycket så tidigt på dagen och inte spytt nu i natt. Förstår att alla tycker att det är jätteäckligt..

Jag kan inte "bara smaka"

Gillar verkligen verkligen min nya telefon. Den har så mycket specialgrejer (som jag sa till min bror och fick då svaret "Elia, du är då alltid så specifik", han var ironisk :)) Berättar om min nya vackra pryl sen om jag orkar, ska förresten försöka blogga från den och se om det går bättre nu.

Jag hade juh lovat att inte kräkas idag.. men det gick inte så bra. Jag var ute på två långpromenader ikväll och det kändes som att jag skulle klara dagen. Men plötsligt satt jag där med en låda rocky road med kanderade pekannötter och minimashmallows i, åt, åt, åt och kräktes. Varför, jag vet inte. Ville som bara smaka, men jag vet att jag inte kan "bara smaka" så jag hade väl tänkt att lura mig själv eller något. Jag vet inte.

Imorgon är det dags att gå tillbaka till skolan. Jag har inte varit där på evigheter och jag är lite rädd, jag är som en liten kanin jag. Rädd och drar öronen åt mig. Hoppas bara att det går bra så att jag går dit på tisdag och onsdag och sedan hoppas jag att det rullar på. För nu är det inte långt kvar till jul, jul i min fina frosstad.

Svårt att förklara

Lagar mat, japp jag kan laga mat. Det blir omelett på äggvita och kyckling, en portion innehåller ca 150 kcal. Brände mig på stekpannan, jäkla skit. Var på min butik som ligger ett par minuter bort och jag hade lovat mig själv att inte köpa massa fross-mat där eftersom jag är där ganska ofta och känner folk som jobbar där. Men jag köpte massa ändå, choklad, glass, kakor.. Är lite svårt att förklara varför man köper så mycket sött. Tur att jag inte känner tjejen i kassan, men undra vad hon tänkte..

Ska försöka hålla mig ändå, blir svårt när man har en massa hemma.. men jag sluta med det!

Onykter kväll

Åh vad onykter jag var igår. Hade inte speciellt roligt heller för den delen, har lite minnesluckor. O från i torsdags ringde mig igår, men jag orkade inte svara.. orkar inte med honom. Jag orkar juh knappt med mig själv. D messade också, han undrade vad jag gjorde. Svarade faktiskt (!) och sa att jag skulle ut, men att han fick ha det så skoj. Vad vill han, varför hör han av sig, vad har han tänkt sig?

S åker hem idag och jag fick inte säga hejdå, tycker så mycket om att vara med honom..

Nu blir det rågrut, tänkte göra omelett senare. Gomorrn

Dagens intag: 210 kcal

Har kikat in min nya mobil, gillar den. Dagens:

2 satsumas 60 kcal
2 rågrut 150 kcal
__________________
Summa: 210 kcal

Plus all dricka och minus all spya. Men nu är det slut med det! Var på stan i ca 3 timmar -300 kcal.. knappt. Ont i strupen och spydde blodblandning igen.. precis som igår och i förrgår. Men som sagt, nu är det slut!

Ska sluta kräkas nu

Det är morgon och jag har kommit hem. Vi festade och jag var sen, men kom till förfesten iaf. Hade verkligen tänkt att sköta mig (innan jag for) , men jag hade glass hemma, glass och två brownies. De åts och kräktes vid nio-tiden ikväll efter min middag (3 rågrut). Efter det kände jag mig lugn och drack några drinkar och blev asfull snabbt, skönt att få flyta iväg..

Vi gick ut, jag dansade, flirtade och dansade mer. Efteråt beställde vi hamburgare, jag tog med mig, drack massa vatten och pepsi max, åt allt och kräktes igen till duschstålens musik. Efter kräket så duschade jag och grät. Nu ska jag sluta.. inte kräkas mer. Slut.. ska verkligen sluta kräkas nu. Förlåt.

Ingen choklad

Hemma från stan, köpte ny telefon, hängde med S och provade jeans. Tjock! Nu är jag äntligen hemma, ska äta lite, se lite tönt-tv och sedan fixa mig. Är grymt nöjd över telefonen, köpte en svart, känns som att man inte blir trött på en klassisk svart lika fort som exempelvis en röd.

Var på mataffären också, var så nära att köpa choklad fastän jag var med Red. Men då vet vi juh hur denna dag slutar och jag vill inte sitta hukad över toaletten på en lördag när jag ska gå ut och ha kul. Så jag köpte ingen choklad, duktig flicka. Trevlig lördag till alla.

Miss sixtys jeans är stoora

Killen från i torsdags ringde mig igår, jag svarade för en gångs skull och han ville att jag skulle komma in till stan. "Det går inte" sa jag som var mitt uppe i mitt frossande. Idag har jag alldeles ont i halsen, blir nog sjuk igen.

Stod i provhytten igår när jag var med S, provade äntligen byxorna som jag har velat ha länge (men inte orkat prova när jag ändå inte hade pengar). Tog ett par 26¨ men väl på så satt de så jäkla illa, sjukt stora. Provade ett par 25¨ senare och de var också stora. Men så är det ofta med miss sixty-jeans, prova själva, miss sixtys binky. Gomorrn.

Dagens intag: 340 kcal

Tungan ligger helt död i munnen och halsen värker, så går det. Äter nog inget mer idag, så dagens (fross-kräk räknas inte):

5dl grönsaksjuice 75 kcal
1 smalmacka 55 kcal
lite kyckling 30 kcal
7 flatbröd 120 kcal
keso 30 kcal
1 satsumas 30 kcal
_______________
Summa: 340 kcal

Prommat i stan i 5 timmar, -500 kcal. Orkade inget mer..

Kräka sig ren

Ah, är helt slut. Sov som bekant inte så länge i natt. Idag har jag varit med S hela dagen, vi gick på stan, han åt Max originalburgare och jag tittade på. Visste när vi satt där på max att det skulle frossas senare men kunde inte där och då för S hade genomskådat mig om jag hade ätit hamburgare och sedan gått på toaletten.

Så på vägen hem köpte jag glass och brownies, kom hem drack vatten och grönsaksjuice och sedan.. ja frossade jag. Snabbt kräktes jag och blev lugn. Så nu har jag tittat på tv, messat lite och åt lite kyckling och en smalmacka. Sedan kom suget igen, tog några småbrownies och kräktes igen. Usch vad äcklig jag är, men jag blir så.. lugn. Slutade kräkas när jag hade fått upp brownies:arna och lite (mycket?) av mackan. Känner mig ganska ren.

Torkade hans tårar iaf

Nyvaken. Ställde mobilen på ljudlös innan jag somnade imorse, nu när jag vaknade hade jag missade samtal och SMS. Idag ska jag vara med S (mitt ex), älskar honom som attan :) . Killen från igår hade också messat, visste att han skulle messa idag, men kanske inte så tidigt. Han vill att vi ska ses i helgen, men jag har planer, okej, mest för att jag inte vill. Han är inte min typ. han är lite jobbig och han var inte så het.. Fast han var ganska speciell, men jag var väl inte så snäll. Han började gråta för att han inte trodde att jag tyckte om honom. "Jag tycker om dig" sa han, vad svarar man på något sånt? Jag svarade väl ingenting, "jag förstår ingenting, du är så svår", sedan rann det tårar och han skämdes. Jag gillar när andra gråter.. usch vad hemsk jag är, men jag torkade hans tårar iaf..

När klockan var kring 4-tiden i natt och han ville sova så låg jag och pratade massa. Men det enda som kretsade i mitt huvud var glass, att få äta och kräkas och jag tänkte på müslin som han hade i köket, müsli och flingor sätter alltid igång frosseri för mig. Stört. Gomorrn.

Dagens intag: 325 kcal

Dagens då, jo för efter kräk-incidenten så tog det några timmar innan strupen fick i sig någonting igen (fick förresten upp all chokladen, ca 200 kcal). Dagens:

Sallad 25 kcal
5 rågrut 250 kcal
½ fullkornsbröd 50 kcal
_____________
Summa: 325 kcal

Prom ca 1½ timme, -450 kcal. En okej dag.. ja jag drack vin förståss, men det gills inte :)

Kräkas blod?

Idag har varit en sjuk dag. Dagen förstördes tidigt när jag vaknade och tyckte att det var en bra ide att väga sig. Sedan vid 15-tiden var det dags att åka och jobba, jobbet var jobbigt. Jag var jobbig, frossade och kräktes. När jag stod där med fingrarna i halsen och choklad rinnandes längst porslinet såg jag blod.. Jag hade inte ätit så mycket (ca 200 kcal onyttigt)och blodet kom när jag hade kräkts färdigt.. men läskigt. Vad kan det vara?

Efter jobbet så mötte jag upp Red, vi gick och drack vin. Träffade en kille och har hängt med honom tills nu när jag åkte med alla morgonpigga hem. Hugrig, mat, glass.. trött.

Nu är det krig!

Jag är så.. ledsen.. arg. Mest bara ARG. Jag lever på runt 400-500 kcal just nu och har gjor det i ca 1-2 veckor och innan det låg jag på 200-300 kcal. Jag har ökat mitt intag för att få upp min förbränning, men ändå äter jag mindre än alla jag känner och 500 kcal är ca 1/4 av en kvinnas dagliga behov.. och vad händer. Jo jag går UPP i vikt. UPP!!! Jag blir tjockare, plufsigare, fetare. Jag ställde mig på vågen idag på vinst och förlust och vågen visar 1 kg mer än sist, självklart lipar jag och hatar mig själv. Jag måste verkligen ha noll i förbränning, undra om man kan gå till en läkare och kolla vad man har för förbränning, finns det läkemedel mot detta? Idag tog jag en kapsel, nu är det krig!

Dagens intag: 395 kcal

Ätit ganska jämt under hela dagen, vilket är så jäkla svårt för i min värld så finns bara frosseri och svält. Att se gråskalor när det gäller mig själv är inte min grej. Dagens:

3 flatbröd 50 kcal
3 satsumas 90 kcal
1 äpple 50 kcal
2 rågrut 100 kcal
2 dl yoghurt 80 kcal
1/4 dl havregryn 25 kcal
________________
Summa: 395 kcal

Promenerat i 2 timmar (-600 kcal) och strosat i ½ (-50 kcal, viktigt det där :)) totalt -650 kcal. Känns som att jag närmar mig ett klimax, kommer nog att frossa och kräkas vilken dag som helst.. det bara känns så. Fast jag kräks väldigt sällan..

Hur kunde det gå så snett?

Ibland leker jag med tanken att jag skulle berätta för någon. Denna någon varierar från gång till gång, ibland är det någon barndomskompis, ibland en nära vän, ibland en skolkamrat. Ibland är någon mamma. Men det skulle aldrig någonsin hända i verkligheten, för det läskiga är att jag är egentligen ingenting utan allt det här.. Och ingen vet hur jag är på riktigt, inte ens jag.. Hur kunde allt gå så tokigt?

Veckan innan löning

Jag blir knäpp över att det inte går att mobilblogga, why oh why? Det är juh enda sättet för mig att få in bilder i datorn, orkar inte installera programvara (ska juh ändå köpa ny telefon) och orkar inte fixa med digitalkameran, ja jag är som vanligt lat. Ska köpa mig en bra digitalkamera när jag känner för det (läs får råd). På tal om pengar, min bror frågade mig idag om jag hade köpt den telefonen som jag har pratat om och jag svarade "som att jag har 4000:- dagarna innan löning". Är det någon som överhuvudtaget kan göra någonting veckan innan löning? Okej, jag har iof shoppat den här veckan, ganska mycket, men det är för att jag hade fått pengar som jag egentligen skulle ha haft sedan innan.

Men det känns som att nästan alla som jag känner (studenter) knappt har något liv denna helvetesvecka, det är nästan skönt att jobba helgen innan löningshelg. Om jag ska vara helt ärlig så brukar jag ha bränt min månadsbudget ca två veckor efter löningsdagen och resten av månaden så "lånar" jag pengar som jag egentligen har tänkt att spara. Men det är bara att inse, jag är en Slösa, en duktig konsument och det är vi, duktiga konsumenter, som håller uppe vårt samhälle. Cred till oss!

Jag har ätit all mat ganska utspritt på hela dagen, gick en promenad tidigare till en affär, en bra bit härifrån och nu är det dags för en till prom.

Wasted- läsvärd?

image78


Det pratas mycket om boken Wasted (av Marya Hornbacher) i amerikanska ED-världen. Den ska tydligen vara helt sjukt bra och ta up många olika ämnen inom ED. Vad jag har förstått så är den en självbiografi, vid 8-års ålder började on tycka att hon var tjock, vid 9 hade hon bulimi och vid 12 anorexi. Den boken finns att köpa på
bokus, men frågan är om jag skulle orka läsa en engelsk bok. Gillar att tala engelska, men det är juh helt annorlunda att läsa, dvs jobbigt.. To buy or not to buy :)

"Jag trodde att du slutat med dina ED"

I natt drömde jag att jag satt på en tenta tillsammans med en av mina bästa tjejkompisar (som bor i frosstaden), hon kunde ingenting och inte jag heller så vi satt bara ut tiden. Efteråt så gick vi och åt lunch, jag åt något som innehöll kyckling och keso. Helt plötsligt säger hon "jag trodde att du hade slutat med dina ED", varpå jag gick in på toaletten med min mat och efter kommer min kompis kompis och säger "du behöver inte göra såhär" och så slutar drömmen. Hade jag tänkt att kräkas? Trodde de att jag hade tänkt kräkas men att jag inte skulle det? Det roligaste är att min bästa tjejkompis slänger sig med sådna termer, för i verkligheten har hon ingen aning om vad ED är. Och, kan man verkligen bara sluta med att ha en ED? Gomorrn

____________________________

Uppdate 16.13

Oj, glömde nämna att min bästa tjejkompis tror att jag har haft mia (bulimi), hon vet om att jag har haft problem, men det var sådär 6-7år sedan sist (vi pratade om det). Egentligen har jag aldrig haft mia, utan snarare ana-tendenser hela tiden men om jag har frossat någon gång har jag kräkts.. ah.. spelar ingen roll anyways..

Dagens intag: 345 kcal

Idag har jag ätit så många olika saker, men utspritt under hela dagen. Samtidigt som jag har vardagsmortionerat lite grann. Dagens då:

½ äpple 25 kcal
5 satsumas 150 kcal
kycklingsallad med keso tot 100 kcal
4 flatbröd 70 kcal
______________
Summa: 345 kcal

Gick inne i stan 1½ timme (-150 kcal) och varit ute på prom i 1½ (-450 kcal) så totalt blir det -600 kcal. Godkänt för en gångs skull!


Rök, kall luft, menthol och Kent

Ja då är det mitt i natten igen.. och jag sitter här som vanligt. Var just ute och tog en promenad till en liten mack en bit härifrån, köpte cigaretter. Jag röker juh egentligen inte, men ibland när jag ser folk på tv kan jag få världens sug. Jag hade bara en enda cigarett hemma så den rökte jag på vägen och tänkte "om jag fortfarande är mer sugen efter denna så går jag och köper mig ett paket", så det gjorde jag.. Kall luft blandades med rök och menthol samtidigt som Kent spelades på hög volym.

Promenaden har jag att tacka Jackie Brown för. Jag älskar verkligen den filmen, gillar alla Tarantinofilmer som jag har sett och det har jag gjorde jag redan innan Kill Bill-hysterin. Jag var inte speciellt gammal när jag såg True Romance första gången, helt underbar. Inte för att säga att det är fel att man började gilla Tarantino i och med Kill Bill, utan mer för att poängtera att jag har gillat honom länge, som att det egentligen spelar roll.. gah!

Nu när jag kom innanför dörren så skulle jag hälla upp ett glas pepsi max och spiller ut nästan hela över diskbänken, jag som har så lite pepsi max kvar.. typiskt!

I min sallad som jag åt tidigare (som jag har bild på nedan) var det rucola, babyspenat, kruksallad, tomat, gurka, lök, en msk minikeso och stekt kyckling tillsammans med purjolök. Hade faktiskt tänkt att äta mer än vad jag gjorde, men jag var liksom nöjd efter den portionen. Jag-nöjd, det var någonting nytt!

Storsallad med kyckling, väldigt få kcal men supergott!

0_0.jpg
Storsallad med kyckling, väldigt få kcal men supergott!

Olika storlekar mellan olika märken

Har försökt MMS:a in en bild på min middag, men den kommer aldrig upp :(

Åkte in till stan och hittade en kornblå klänning, supersöt och jättebillig. Något som stör mig är att Lindex och Kappahls kläder är så stora i  storlekarna, kanske är marginellt men jag tycker att det märks. Köpte min klänning i XS och den är för stor, jag som brukar ha XS och ibland S. Kanske för att de butikerna riktar sig till en annan målgrupp än exempelvis H&M. Divided-avdelningen på H&M tycker jag är helt tvärtom, de är nästan mindre i storlekarna än vanliga H&M-kläder och vissa BikBok-kläder är det likadant med. Men det kan juh ha och göra med att de riktar sig till en yngre målgrupp. Jag har en BikBok-kjol i storlek small som är en superliten small (kanske mer som en XXS-XS). Mina tjejkompisar som har S kan då inte ha den. Mysko det där med så olika storlekar mellan olika märken.

Nyvaken pinsamt nog

Jag försökte verkligen ta mig upp i morse klockan åtta och gå till mitt möte, det gick inte. Istället vaknar jag.. nu, ja jag har sovit hur länge som helst, men jag är juh sjuk. Fast jag tror att de som jag skulle träffa har svårt att tro att jag kan vara sjuk så mycket. Jag som aldrig är sjuk i vanliga fall.. åh! Ska nog ringa en tjej och prata lite..

Drömde att jag var ute på hajk, vi skulle ro. paddla och simma fram en liten båt. Tillslut kom vi till som ett träsk och då bangade alla, typ som vanligt. Så vi fick paddla/simma hela vägen tillbaka och jag var så trött så trött.

Vaknade dessutom mitt i natten och hostade hur mycket som helst, så mötes-människorna bode förstå.. tycker jag iaf. Gomorrn!

Dagens intag: 480 kcal

Jag är supergasig i magen, kul att veta tänkte jag. Dagen började bra men jag tappade kontrollen när jag skulle äta gröt.. Dagens:

1 rågrut 50 kcal
gröt 150 kcal
2dl yoghurt 80 kcal
flingor 120 kcal
3 flatbröd 50 kcal
1 satsumas 30 kcal
_______________
Summa: 480 kcal

Prom i stan 3 timmar (-300 kcal) och snabbt i en timme (-300 kcal). Så totalt -600 kcal, första dagen på länge som jag är godkänd även om det inte känns som det..

För rik eller för smal.

Jag är juh fortfarande sjuk, vaknade sent men är ändå trött. Borde göra en skolgrej tills imorgon, men jag orkar verkligen inte, jag orkar ingenting. Småtjaffsade med S under min promenad, vill inte bråka. S säger att jag alltid letar fel, det är så sant.. annars skulle jag nog inte sitta i den sits som jag gör. Vad man än gör kan man alltid göra bättre, man kan alltid försöka hårdare, mer, längre, snabbare osv. Man kan aldrig vara för rik eller för smal.

Känner att jag skulle vilja ta en paus från allt och bara.. ja kanske åka bort eller något. Göra någonting annat. Känns även som att det finns ingen som jag egentligen orkar umgås med. Skulle vara så skönt att bara få ligga i sängen och sova hela tiden.. hela livet..

Försökte hitta mig ett rött ana-armband på stan idag igen. Ingen framgång, det finns inga snygga, röda armband..

Måste få se lite folk

Ja, då är jag varken.. igen. Kunde efter mycket om och men somna, men har haft inte så roliga drömmar. Drömde att N skulle komma och hälsa på mg, men jag stod bara inne i badrummet och sminkade mig, jag blev aldrig fin nog.

Idag är jag helt värdelös, hade en jättejätteviktig grej som jag bara totalt har stuntat i, så som jag gör med allt viktigt känns det som. Den här dagen ska jag iaf åka in till stan, måste verkligen promma runt och komma ut. Se lite folk. Även om jag vill vara ensam så är det skönt att se andra. Jag funderar på att köpa en ny mobil, men känner mig lite snål såhär innan julhandeln..

Sitter och kollar lite pro-ana-diary på youtube. Och jag som avskydde youtube innan. Gomorrn.

Nya-tag-måndag

image51


Är fortfarande vaken, att sova är inte min grej helt enkelt, men ska väl försöka få sova någon timme till. Såg en mia-film som höll mycket högre kvallite än vad alla ana-filmer från 80- och 90-talet som jag har sett.
Sharing the secret heter den. Idag är det måndag, måndag innebär nya tag. Gonatt!

Dagens intag: 465 kcal

Vaknade för någon timme sedan, sover så dåligt nu. Somnade vid 21.30 och fick sova drygt 5 timmar, är så trött så trött. Dagens:

3dl yoghurt 120kcal
flingor ca 180 kcal
2 äpplen 100 kcal
1 satsumas 30 kcal
2 flatbröd 35 kcal
______________
Summa: 465 kcal

Stod upp i över fem timmar idag (typ -550) men det gills inte, men självklart måste jag skriva det ändå. Gick även på stan i tre timmar (-300 kcal). Totalt -300kcal. Det är lite mysko att det räknas högre förbränning att bara "stå" än att strosa. Varför finns inte shopping som förbränningsalternativ i olika förbränningsberäknare?
Hur kan "handla" vara högre förbränning än "promenad"?

Pust!

Puh, äntligen hemma efter en hård arbetsdag. Okej, det var ganska roligt och inte så hård. Jag hade tänktköpa ett par skor och en tröja när jag slutade, men jag hittade ingenting som jag tyckte att det var värt att lägga mina ihopjobbade pengar på. Lika bra det.

Träffade en tjejkompis på stan och när jag berättade om någonting som hade hänt (som jag hade skrivit om i min blogg) så stelnade hon till. "Jäkla skit" tänkte jag, för det verkade som om hon hade hört det förut.. Kanske att jag inbillar mig? Nu ska jag iaf äta lite och se på
For the love of Nancy.

Hysteriskt gråtande

Hostar idag igen och har inte sovit speciellt bra. Jag vaknade mitt i natten av att jag grät i drömmen, det var jättehemskt, har ingen aning om varför men jag var helt hysterisk. Dricker the nu och sminkar mig, ännu en dag att tjäna pengar på.. frågan är bara om jag kan prata idag. Idag kommer en tjejkompis ifrån frosstaden ner till stockholm, hon ska jobba här i någon dag så vi ska väl ses.. om jag orkar. Gomorrn!

Dagens intag; 650 kcal

Nä, nu måste jag krypa till sängs strax, ska upp ganska tidigt (i mina mått mätt). Dagens då, okej jag skäms:

1/4 av kycklinggratängen 150 kcal
frukt 100 kcal
kyckling 200 kcal
glass (på jobbet) 200 kcal
_______________
Summa: 650 kcal

Ja, jag har inte prommat någonting (har inte hunnit) men stått upp i över sju timmar och räknade på det någon gång och det blev -770 kcal (inte för att det gills men..). Ska trappa ner nu igen och se om jag kan gå ner i vikt. Natti

Tjänat kosing idag!

Så, nu är jag hemma igen.. en arbetsdag på ungefär 16 timmar, men känns bra ändå. Har tjänat i en bra summa på ca 2200:- för dagen, sitter fint till jul. Somnade en liten stund på andra jobbet, det var så jäkla skönt! Nu fick jag ta en taxi hem och äntligen sitter jag hemma i min lilla vrå.

Föll för svulleri på jobbet, suck! åt kyckling som aldrig förr , men det var juh så gott. Något som verkligen lider ikväll, det är min hals. Jag låter som
fragglarna.

Kan inte se ut såhär!

Förrutom att jag är uppe med tuppen så är jag väldigt snabb idag. Idag är det verkligen en jobbdag, går från jobb till jobb och kommer väl att komma hem vid 01-tiden i natt för några timmar sömn och sedan.. jobb igen. Aja, jag ska inte klaga, jobb är bra, håller mina tankar upptagna på annat än mat, intag, träning, förstoppning, magar osv.. Det jobbiga är att jag är ganska sjuk, hostar och snuvar.

Något av det jag stör mig allra mest på med mig själv är mina enorma marsvins-kinder, de försvinner inte förrän vid 52-51kg-strecket och det är några kilo bort. Jag hade tänkt börja äta lite mer normalt nu ett tag (som väl har märkts på mina "dagens intag") men idag när jag vaknar med denna gigantiska mage så har jag tänkt om.. Jag kan inte se ut såhär! Gomorrn

Dagens intag: 500 kcal

Kikade på gratängbilden först nu, det såg typ äckligt ut.. fast det var gottgottigottgott. Men jag åt mer än tänkt, av allt idag. Dagens:

2 rågrut 100 kcal
kycklinggratäng 300 kcal
lightglass 100 kcal
_______________
Summa: 500 kcal

Promenerat i ca 1½ timme, -450 kcal. Imorgon ska jag upp ganska tidigt, upp redan om fem timmar. Bäst att jag somnar snabbt..

Middagsdags, det blir Elias kycklinggratäng.

0_1.jpg
Middagsdags, det blir Elias kycklinggratäng.

Träna i smyg

Idag ringer det konstant. Jag somnade kring 5 i natt och vaknade nu vid 13-tiden.. är riktigt förkyld nu med snuva och hosta. Jag har dessutom fortfarande ont i kroppen efter mina nattkramper, typ som träningsverk. Fick förfrågan idag av en kompis kompis om jag vill börja som tränare för barn. Det vore jättebra och så.. men jag vet inte hur tiden ska räcka till. Kanske skulle jag få tillgång till ett gym där jag kan träna i smyg? Gomorrn!

Elias kycklinggratäng

Jag funderar på att göra en av mina favoriträtter (med lite modifikation) imorgon. Det är från början en tonfiskgratäng men jag tänkte köra med kyckling och mer grönsaker.

Elias kycklinggratäng (3port)

2 kycklingfiléer (208 kcal)
1 port ris (1dl~80 g~250 kcal)
Stekt purjolök, lök, champinjoner, paprika, spenat etc (ca 80 kcal)
1 dl viktväktarfraiche (60 kcal)
½dl chilisås (40 kcal)
1dl mjölk (45 kcal)
______________
Summa: 683 kcal

Dvs 228 kcal/port. Men så är det rejäl mat också.

1. Koka riset
2. Sätt ungnen på 225 grader.
3. Smörj en ungsäker form (1kcal/spray) och fördela riset i formen.
4. Skär kycklingen i små bitar, stek kycklingen och krydda med salt och peppar. Fördela kycklingen över riset.
5. Fräs de valda grönskaerna i stekpanna (1kcal/spray) och bre ut de över kycklingen.
6. Blanda fraiche, mjölk och chilisås och häll såsen över grönsakerna.
7. Gratinera i ugnen i ca 20 min.

Åh, tänker på mat konstant!

Dagens: 500 kcal

Känner mig ganska svullen om magen, men trodde att det skulle vara värre efter två frossdagar. Dagens:

Kött 200 kcal
Potatis 300 kcal
_____________
Summa: 500 kcal

Prommat 1½ timme, vilket motsvarar -450 kcal, alltså inte godkänd idag heller :S


Som fjorton med rynkor

Jag är faktiskt ganska trött, känner för att lyssna på musik och ta det lugnt. Jag är nog sjuk ändå. Satt och tog lite foton på mig själv och ser att ur vilken vinkel jag än tar kort så är mina kinder och mage stora och jag ser ut som en bebis. Kul att jag börjar få rynkor men ändå ser ut som fjorton.

Min mamma sa inget om min vikt. Hon sa inget om att hon tycker att jag ser liten ut, ingenting. Eftersom hon alltid brukar säga "men du är så slank" så känner jag mig fet när hon inte säger någonting.

Igår vid lunch så såg jag en sak på min ovetande bästis Ana, hennes ryggkotor är så framträdande så att den allra översta kotan som jag såg i hennes nacke är alldeles sårig. Skulle tippa på liggsår eller att hon kliar där. För på och runt hela kotan var det alldeles rött som ett sår och hon har alltid halsduk. Åh vad jag vill veta..

Jag är inte stressad

Nu har jag vinkat adjö till min lilla mamma. Vi var ute och åt idag igen, men idag blev det inte lika sjukt mycket mat som igår. Det är dessutom det enda jag har ätit idag, känner mig lagom mätt, nöjd, normal.

Mamma och jag pratade lite, hon frågade mig om hur jag mår, om jag är stressad och om min situation. Hon tycker att det är ohållbart att plugga och jobba som jag gör, hon vill att jag ska dra ner min standard (inte köpa så mycket kläder och skor) och ta det lite lugnare, hon är helt övertygad om att jag är stressad. Det är jag inte.

Ikväll är det ganska torr luft i stockholm, skönt promenadväder. Tog en liten prom när jag sagt hejdå till mamman och njöt av kylan. Annars fryser jag jämt.

Muskelkramp om natten

Jag tror faktiskt att jag är sjuk på riktigt, hon i halsen, yrar, svettas, snorar och krampar som attan om natten. Vaknar flera gånger och bara spänner alla muskler, inte konstigt att jag har haft så ont i min kropp på sistone.

Idag är jag så jävla lat igen, kunde verkligen inte somna även fast jag hade varvat ner, druckit kamomillthe och ströläst lite. Det är något fel på mig. Måste iväg till skolan och lämna in en grej iaf (som jag inte ens har gjort själv- suck) sedan ska jag träffa mamma och vi ska väl äta. Jag äter juh hela tiden nu känns det som, middagen igår var enoorm! Fortfarande mätt av den. Gomorrn!

Dagens: 600 kcal

Sitter och varvar ner lite, så att jag kan somna om en stund. Sov juh ett par timmar tidigare, orutinerat :( Jag är fortfarande jättemätt (åt för över 7 timmar sedan). Dagens:

gröt 150 kcal
kött 250 kcal
grönsaker + frukt 200 kcal
_______________
Summa: 600 kcal

Prommat i ca 1 timme aktivt (-300 kcal) och lite småstrosat i kanske 1½ timme (-150 kcal). Så totalt -450 kcal, och återigen är jag inte godkänd..

Middag med mamman

Nu är jag hemma igen. Hade en riktigt seg start imorse med försening till tunnelbanan, tog fel och kom sent. Ja, väl där så gick det ganska bra, kände mig lite otålig halva dagen bara. Sedan gick jag och träffade mamman, vi pratade massor om vad som har hänt och hur allt är och så.. Vi åt middag på ett ställe och jag åt verkligen supermycket. Det konstiga är att även om jag åt så mycket så var det inte speciellt onyttingt, typ bara grönsaker och kött. Men sjukt gott var det och jag var till och med tvungen att knäppa upp byxorna senare, det har inte hänt på åratal. Sedan gick jag och mamman till hotellet, pratade lite och vilade (ja somnade) på maten. Så vi sov i någon timme och nu när jag är hemma igen så är jag pigg. Plugga, promma, surfa, läsa?

Idag har det varit sjukt kallt i hela Stockholm, denna råa genomträngande kyla som inga kläder råder bot på. Huvva!

Lax och russinbröd

I natt jag har sovit som en liten bebis, så skönt att få somna i normal tid och vakna i tid med soluppgången. Jag vaknade faktiskt innan väckarklockan. Idag är jag sugen på lax och russinbröd, konstiga cravings va? Men lax vore så gott.. och russinbröd med smör på är så sött och salt. Lax är iof ganska energirikt (ca 180 kcal/filé om jag inte minns fel) men det är nyttigt och så blir man inte så tjockmätt. Idag är det onsdag och det brukar betyda träning, men inte idag, för idag är mamman i stan.. Jag har dock lite ont i hasen och hostar nästan, men bara nästan. Gomorrn!

Dagens intag; 215 kcal

Känns mysigt med ny sängkläder. Ska bara borsta tanden också, men först dagens:

2 smalmackor 100 kcal
choklad 50 kcal
2 flatbröd 35 kcal
1 satsumas/clementin 30 kcal
_________________
Summa: 215 kcal

Har prommat runt idag i ca 1½ timme, -450 kcal. Godkänt för första gången på flera dagar tror jag..

Sluta med killar, godis och tårar

Jag är faktiskt trött fastän jag har sovit halva dagen. Jag ska nog bädda sängen med nya sängkläder, ett led i mitt nya, friska, normala och KBT-inspererade liv. För nya sängkläder måste vara som balsam för själen. Sedan ska jag tvätta bort mitt smink, borsta tänderna och krypa ner och läsa min nya "Topp Hälsa". Imorgon kommer dessutom min mamma, min lilla älskade mamma, jag ska inte gråta. Jag vill bara kramas.

Ikväll har jag pratat med en kille från jobbet på nätet, han är riktigt het och vi flirtade förut när vi jobbade samma tider. Det jag tycket mest om med honom är att han är lite egen, har svårt att släppa in någon och väljer sin egen väg.. han är fin. I somras sa han någon gång hur fin han tyckte att jag var och det framgick att han tyckte om mig (han tycker inte om många) och skojade med mig och ville veta saker om mig. Vi har inte setts på jättelänge.. han är het. Men jag ska sluta med killar, godis och tårar.

Sluta använda killar som bedövning

Känns ändå skönt att jag tog mig upp och jobbade idag, de på jobbet var ovanligt glada och ena chefen verkade ha saknat mig, vi småpratade lite och hon tyckte att jag hade gjort det bra. De hade mina smalmackor på jobbet så jag åt två stycken och kände mig bra mätt, lagomt mycket (medan de andra åt makaroner och köttbullar). Jag hade glömt mina suketter så jag gjorde inget kaffe, vilket jag nu skulle vilja ha, de har en sådan bra kaffemaskin på jobbet, mm med skummad mjölk och söta suketter.

Efteråt så gick jag in till stan, frisk luft och välklädda människor omkring mig, men ingen tycktes se mig. Helt plötsligt hör jag "nämen hej", det var S (
som jag var ute med i lördags). Vi stod och småpratade lite och hon ville att jag skulle lova att jag skulle höra av mig till N, jag lovade ingenting, men det kliar i fingrarna.. men jag ska sluta använda killar som bedövning.. har jag tänkt iaf..

Nu ska jag bli glad

Idag känns det lite bättre, hade jättesvårt att somna i natt för att jag låg där och snyftade.. Men lite piggare och gladare är jag idag, fast jag inte har varit i skolan. S väckte mig 8 imorse då jag egentligen skulle ha gått upp, men efter att det hade ringt så trodde jag att alla signaler från mobilen var samtal och struntade därmed i väckarklockan. Idag har jag ont i halsen, sitter och dricker the och håller på att sminka mig. Ska iväg och jobba, ska bli lite skönt med omväxling..

Efter min hysteri igår tänkte jag att jag måste ta tag i det här, KBT är en bra terapiform som fokuserar på positivt tänkande. Så jag ska börja tänka positivt som vissa andra, istället för att tänka "om jag inte får bäst på tentan är jag sämst i världen" ska jag tänka "jag har pluggat allt vad som går och har gjort mitt bästa och det finns alltid omtentor". Nu ska jag bli glad, gomorrn!

Att inte bli sedd

Ligger fortfarande och bara bölar, är så trött på allt.. Känner att jag måste bevisa så mycket, hatar det där jävla facebook. Idag tänkte jag för första gången att det skulle vara så skönt att försvinna att bara somna in.. Det är ingen som bryr sig om mig längre, jag är aldrig hemma i frosstaden och alla har glömt mig.. Jag är så trött på att inte ta tag i min skolgång som alla omkring mig är så stolta över att jag går en så jävla fiiin utbildning. Jag är trött på att ingen ser mig, ingen ser hur jag mår, ingen.. Jag är trött på att vara ful och fet och hur mycket jag än försöker så duger det aldrig, jag kommer alltid känna mig äcklig. Jag kommer alltid tro att alla som jag känner kommer att upptäcka att jag inte alls är glad och rolig och vem vill umgås med en person som är deppig hela tiden.. Jag är trött på att mitt förflutna spökar, jag är trött på mig själv som försöker för mycket, vill för mycket, vill vara omtyckt av alla, anpassar mig och dör inombords. Väntar bara på att alla en efter en sticker hål på min bubbla och ut rinner svart gegga. Är trött på mitt omättliga behov av bekräftelse att jag gör saker som jag ångrar så innerligt senare.. känner mig äcklig, äcklad, billig, gratis..


Dagens; 400 kcal

Ja dags för sanningens minut mitt i allt gråt, dagens:

blomkål 40 kcal
viktväktar-fraiche 60 kcal
2 smalmackor 100 kcal
4 rågrut 200 kcal
____________
Summa: 400 kcal

Prom i 1½ timme, -450 kcal. Orkar inte ens med en bortförklaring..

Grinat och gråtit

Usch vad jag har haft det jobbigt idag, grinat och gråtit och känt mig oälskad och ful.. ja en ganska vanlig deppdag. Imorgon måste jag ta mig i kragen, vi har gruppgrej i skolan och jag har inte gjort min del (kommer bli mördad) sedan är det jobb som står på schemat.. jäkla jobbskit.

Idag har det varit en katastrofdag matmässigt-igen. Jag har tappat allt vad karaktär heter och smäter typ hela tiden. Har ätit blomkål idag som en liten kanin, blomkål liksom! Jag ska sluta med allt vad killar heter från och med nu och fram tills det jag gifter mig om 7år, lyckat va :)

Såhär känns det

Hela jag är en deg idag, min hjärna är som en liten pepparkaksdeg och min mage är som en stor bulldeg. Känner mig hemskt ensam idag, har inte gjort någonting och isolerade mig under täcket nästan hela dagen. Vid 18-tiden gick jag och handlade, köpte rucolasallad som luktar mögligt, typiskt min otur.

Känner mig så ensam och förbisedd, som en osynligt spöke.. Och folk som jag pratar med via telefon, msn och mess känner jag att jag måste underhålla.. varför känner ingen att de måste underhålla mig? Det känns som att om inte jag totaldissar folk så bryr de sig inte om mig.. en mysko värld kring en mysko flicka. Varför ska allt vara ett spel? Jag vill bara ha en stor famn att krypa in i och känna mig liten.. som tycker om mig på riktigt..


Skadeglädje, den enda sanna glädjen

image51


Näe, nu är det måndag igen, det betyder nystart, igen. Min blogg har inte prioriterats i helgen men nu ska det bli andra bullar. Hela jag är en jättefettklump, fastän jag promenerade i två timmar igår, men åt iof som en liten häst.. Kom på att jag skulle frossa typ vid 3-tiden i natt, jag åt bönor och oliver (!?) inte ens något gott, det var bara för ätandets skull..

Min värsta fiende på jobbet har fått sparken, skadeglad? Inte då :)

Jag är en underhållare

Tog min 1½-timmes runda ist för den tänkta 1-timmes, jag hade energi och ville bränna fläsk. Min favorit-kill-kompis från skolan ringde under promenaden, jag har inte sett honom på jättelänge så jag blev glad. Undra om han fortfarande har kvar sitt armband som han fick av mig :)

Imorgon är det vardag, så jäkla trist, jag skulle behöva en liten semester. Att vara ledig så lite som jag är, gör att jag ibland måste ta en vardag då jag skolkar från skolan och då gör jag inte det jag egentligen bör och kan inte det jag ska kunna, åh.. suck, jag ordbajsar. Det är något jag är bra på, ordbajsning.

Ibland när jag umgås med mina dejter så brukar jag känna att jag måste underhålla dem, det är lite svårt att förklara, men jag känner att jag måste visa att jag är en glad, bra tjej som har massa roliga saker att berätta och att det händer så mycket.. det är jättejobbigt.. blä.. Äh nu går jag och kokar the ist.

Svälta som vanligt

De få gånger som jag sover borta (okej, det har blivit lite mer av att sova borta på sistone) så brukar jag aldrig orka fixa till mig ordentligt dagen efter.. känner mig alltid så trashig dagen efter, inte för att det gör mig någonting..

Red var här en stund, vi satt och pratade om helgen, om S som gjorde bort sig igår och om kommande vecka. Jag har en tenta om en vecka och jag har panik, kan verkligen ingenting, så nu måste jag ta tag i det där. "Jag känner mig så dum när jag ser dina anteckningar" sa Red när hon såg mina utspridda papper som låg på sängen. Jag känner mig dum jag med, jag kan inte det där speciellt bra, skärpning Elia, det här är min livs chans att gå den här utbildningen!

Idag har jag ätit mina smalmackor, vad som hände med min fasta? Ehm, jag tar tag i det där snart igen och då är det superseriöst. Nu ska jag bara svälta som vanligt ;)

Nu måste jag på prommis innan alla varulvar kommer fram, yeh.

Helt plötsligt dyker han upp!

Hux flux så försvann jag igår, hann inte berätta att jag efter mycket om och men bestämde jag mig för att gå ut. Det var sjukt mycket folk kring stureplan igår, otrevliga stureplanstjejer körde stilettklacken i min fot när jag stod och väntade på min tjejkompis S. Vi for vidare, men det var som så mycket folk överallt så vi gick vidare igen. När vi står i en bar på ett uteställe (som inte ligger på stureplan) så blir S utsläng (hon förtjänade det, gjorde bort sig totalt). Så då står jag kvar inne och pratar med hennes killkompisar så helt plötsligt dyker D upp. Jag blev faktiskt glad, vi hade juh pratat om att kanske ses på kvällen men det blev inte så, men så står han där. Så vi gick hem till honom, han var jättefull och jag skrattade nästan hela vägen hem. Jag hade juh sagt tidigare under kvällen att jag inte orkade gå ut och att jag bara skulle ligga hemma och tråka, så ser han mig mitt i natten svänga mina lurviga :) Svårt att bortförklara, "det här ser inte bra ut" sa jag till honom, men han tyckte att det var kul, och tur var väl det. För han hade faktiskt sagt att han också skulle ta det relativt lugnt och "bara ett par öl" så det såg inte heller så bra ut.

Vi hade iaf lite sex på natten.. jag var ganska off för att han inte är så lyhörd. Men imorse var det bättre, då hade vi sex igen och han sa att han inte har haft sex med någon annan sedan vi sågs sist (typ 2 månader sedan).. happ skoj skoj. Nu har jag precis kommit hem, måste städa ihop lite för om ett tag kommer Red. Gu vad jag kommer att sakna henne när hon flyttar, snyft!

Gårdagens dagens; 500 kcal

Jag har ätit så sjukt mycket idag så "dagens" för idag kommer aldrig att komma, det är bara sjukt mycket! Gårdagens dagens:

taco 200 kcal
godis 300 kcal
__________
Summa: 500 kcal

Prom bara ca ½ timme, dvs -150 kcal. Det var illa igår, men ingenting jämfört med idag :S

Het kväll igår

Hemma igen! Tjoho vad jag älskar att komma hem till min lägenhet och vara ensam med bara bara mig och mina saker. Å andra sidan hatar jag det ibland. Igår kväll var det helt galet, jag blev tvungen att äta middag, men det var inte så mycket, sedan började vi dricka och hade massor av godis som jag åt massor utav. Men det var roligt som attan på kvällen.

Ganska tidigt under kvällen (12-tiden) så träffade jag en kille, eller han träffade väl mig. Först tyckte jag att han var lite jobbig och smådryg men sedan försvann mina kompisar och vi blev ensamma så hade vi mycket att prata om och så lekte vi lekar han och jag :) Vi kysstes inte förrän vi skulle sova (vid typ 5-tiden), vi sov typ fem personer i samma rum, vi låg och skrattade halva natten, precis som när man hade pyjamasparty som liten kotte. Men sedan blev det ganska hett, mysiga våta kyssar och så tog han handen på min kind som jag tycker så mycket om, med tummen på munnen och lät mig suga på hans fingrar, mmm hett! Egentligen var han kanske inte min typ, men han var ganska het ändå och mycket äldre än vad jag trodde, 31 år.

Nu är jag iaf hemma igen så jäkligt trött men mer myssugen. Jag och D kanske ses ikväll, eller jag åker nog dit om jag känner för det senare.. men jag är fortfarande sur, egentligen. Goeftermiddag!

Lite gladare

Ja, då är det dags att fara iväg. Min dator är jättejättekonstig, nu måste jag verkligen omformatera hårddisken, suck. Aja det får bli imorgon. Nu har jag vaxat benen, rakat och smörjt mig överallt, nästan iaf ;)

Jag måste bara ta med något nagellack eller något, tog en svart klänning, men tog även en kjol (som jag känner mig mer bekväm i) hoppas bara att allt blir skoj nu. Har inte ätit än, men det blir väl snart (ute). Hoppas alla får en trevlig fredagkväll så syns vi imorn! Haha vad jag är nördig, men skönt att vara lite gladare idag. Mobilbloggar om jag kan. Puss!

Gaska upp mig

Har faktiskt varit vaken en timme redan, fast har bara legat i sängen. Idag ska jag gaska upp mig, vaxa benen (nix inte gjort än), duscha, raka, sminka, packa väska och fara iväg.. Jag ska sluta väga mig så ofta, jag blir bara så knäckt, det är bättre att bara väga sig en gång i veckan eller tom ännu mer sällan. Jag är på shoppinghumör, men plånboken vill inte samarbeta i den frågan. Egentligen borde jag börja dagen med en promenad.. gomorrn.

Folk har fastat i alla tider

Ah, jag har inte ens gått och lagt mig än. Är riktigt orolig i magen som inte alls gillade rågrutarna som jag åt för över 4 timmar sedan, jäkla skit vad dåligt jag är. Pratade med Red tidigare ikväll om hur vi ska göra imorgon och vi kom överens om att vi inte skulle äta middag på stället som vi ska till, istället ska vi ses innan och äta middag. Och det är mycket lättare att slippa undan..

S tyckte att det var väldigt lustigt att jag hade haft sexdrömmar om honom, han ville veta detaljer och tyckte att vi skulle ligga och mysa. S är den mysigaste personen jag vet, han älskar att bara ligga och kramas i timmar.

Pratade med mamma och kände bara irritation, "jag är huuungrig" gnällde jag. "Elia, hur är det, du verkar alltid hungrig, nere och deppig, mår du bra?" frågade mamman. Jag blev lite förvånad. "Ja, jag mår bra" sa jag. Det var innan jag fick fnatt och frossade loss, vilket misslyckande. Folk har juh fastat i alla tider och jag klarar inte ens av det.

Imorgon hoppas jag iaf på en lyckad kväll, funderar på att ha en svart klänning, tänk vad platt jag hade varit om jag hade lyckats hålla mig idag och imorgon. Suck.

Dagens; 255 kcal

Jag visste att jag skulle sabba allt.. jag sa iof att jag skulle klara halva dagen idag och det blev nästan hela, men sabbat har jag minsann gjort. Jag har varit så jäkla matt idag och jag har inte kunnat tänka eller anstränga mig, promenaden var en ren pina och nu sitter jag här och avslutar dagen med ett glas pepsi max. Dagens då:

5 dl tomatjuice 75 kcal
cranberrie-juice 30 kcal
2½ rågrut (japp mat) 100 kcal
russin + flingor (direkt ur kartonen) 50 kcal
_________________
Summa: 255 kcal

Från att ha varit superduktig till att frossa, fy fan. Prom 1½ timme, -450 kcal. Jag skäms.. orkar inte mer..

Oboypulver till middag

Det känns verkligen jättesent nu, men klockan är juh bara 19.30 men jag vill bara sova och slippa allt som har med fastan att göra. Jag är sugen och hungrig på allt, mackor, fil, gröt, choklad, russin.. allt. Jag syndade dessutom alldeles nyss, stack tungan i en tesked med oboypulver och tog en klunk pepsi max. Okej inte jättehemskt, men jag sa åt mig själv att det inte skulle bli någon läsk alls (och hur äckligt är det inte med oboypulver).

Å andra sidan är jag så jävla less på det liv jag lever. Vi ska ha julbord med jobbet, men jag ska inte gå, kan inte gå. Julbord = mat = äta = dö. Men det hade varit kul, bara man hade sluppit det där med ätandet.

Jag kissar verkligen hela tiden idag, när jag var ute på prom var jag tvungen att skynda mig hem för att gå och kissa. Promenaden var förresen ren pina, jag tror att jag tog ett steg i sekunden, dvs det var tungt!

Grönsaksjuice

Usch vad jag är tråkig idag, jag borde verkligen plugga. Men jag har faktsikt varit lite duktig idag och rensat bland mina utspridda kläder, ner i tvättkorgen, in i garderoben och ner i byrån. Och nu för en stund sedan så värmde jag grönsaksjuicen och slurpade i mig allt, alla 5 dl rakt ner i strupen.. 75 kcal rakt av. Jag är inte ens en juice-gillare, tycker att fruktkött i ex apelsinjuice är äckligt och sedan är det oftast så mycket kalorier i juice så jag tycker inte att det är värt att dricka. Men jag gillade grönsaksjuicen, som soppa, men juice!

Imorgon hoppas jag på en lite roligare dag.. och framför allt imorgonkväll. Undra bara hur jag ska göra med den jäkla middagen. Nu är mina tänder sträva, så det blir tandborstning och promenad.

Hittade en del juice på affären. Valde dessa, grönsaksjuicen (till h

0_1.jpg
Hittade en del juice på affären. Valde dessa, grönsaksjuicen (till höger) innehåller 15 kacl/100g och den andra 25 kacl/100g. Bra fastedricka!

Fastedag 2

Det är sjukt vad jag sover dåligt. Inatt somnade jag inte förrän 4-någonting, skulle upp 6, gick givetvis inte. Nu har jag missat en viktig grej till i skolan, suck!

Idag, eller nu är ja jättehungrig, idag är fastedag 2
(hälsosidorna):

Fastedag 2-4:


Kroppen fortsätter att ta energi från fettdepåerna främst. Under dessa dar brukar de största reningsreaktionerna komma. Trötthet, tröghet, huvudverk, muskelont och frusenhet är vanliga. Beläggning på tungan och i munnen är vanligt. Blodsockerhalten sänks och ställer in sig på en miniminivå. Hungerskänslorna avtar allt eftersom. Kroppen fortsätter att använda fettdepåerna som energikälla. Man forsätter och minska i vikt.

Jag kommer inte att klara av denna dag. Gomorrn


Banta, vad är det?

Kan inte sova. Glömde bort att berätta vad som hände idag på tunnelbanan.Jag träffade på en gammal kompis från frosstaden, vi var bra kompisar under högstadiet och början av gymnasiet men sedan rann det ut i sanden. Jag har iaf bara sett den här tjejen en enda gång sedan vi slutade gymnasiet (5½år sedan vi slutade) och det var ca 2-3 år sedan. Vi uppdaterade iaf vad som har hänt typ de sista 7 åren och så säger hon "guu vad du har gått ner i vikt". Vilket iof är sant, jag har gått ner en del sedan gymnasiet (hade juh BED förbövelen) men jag har varit smalare än såhär. "Äh, det skulle inte skada att gå ner någt kilo" skojade jag, hon skrattade och menade att hon borde minsann också..

Sedan så säger hon "kommer du ihåg hur vi bantade hela tiden", "öh, va gjorde vi, det kommer jag inte ihåg" självklart minns jag det, jag har alltid hållit på och mixtrat med maten och när jag var 16 så tog jag tag i mig själv och gick ner i vikt, men det är det enda som hon vet om. Hon har ingen aning om att jag har hållit på såhär i evigeheter, ja i 12 år iaf. Minns när jag var 14 ungefär och hade varit och tränat så brukade jag köpa sånadär 3 för 10:- choklad, äta och kräkas på väg hem. Oj, nu svamlade jag iväg..

"Ja jag började banta och några månader senare började du, vi åt typ bara sallad", jag avskyr när folk får det att låta som att jag har "härmat" någonting, vad är det att "härma"? Vad ska jag svara på det, nä du härmade mig, jag har alltid varit en knäpp ätstörd person, nej tack. Jag verkar hellre normal, banta, vad är det?

Dagens intag; 48 kcal

Ehm, *host* det blev inget besök till affären. Jag la mig ner på sängen och blev varm och somnade. Så jag har sovit tills nu.. ska faktiskt försöka sova för resten av natten nu när det är för sent för en till prom. Får kika hälsokostaffären om grönsaksjuice som jag blev tipsad om :). Så dagens:

Massa the 0 kcal
6dl låg-kcal fruktjuice 48 kcal
_______________
Summa: 48 kcal

Prom i ½ timme (-150 kcal) och på stan i 2 timmar (-200 kcal) så totalt -350 kcal.

Så går fastan

Jag kom precis innanför dörren, på en onsdag då jag inte brukar vara hemma förrän vid 21.30-tiden för att jag simmar. Idag är jag en latmask, jag tog med mig alla simkläder, handduk och hårinpackning imorse men någon gång mellan skolan och simningen så tyckte jag att det kändes jobbigt.. Så jag mötte upp J, drack the och pratade massor, sedan drack jag lite mer the och gick och köpte en tröja istället. Hej jag heter Elia och jag är så jävla lat!

Min faste-dag har ändå gått ganska bra, har inte känt någon större hunger men när jag stod där på stan med min nyinköpta tröja och tänkte "nu går jag hem och äter smalmackor" så knäppte det till i huvudet, "javisst ja, jag fastar" då kändes det lite tungt..

Nu tänkte jag gå till affären och se om de har någon låg-kcal-juice som jag kan dricka (äta som soppa). För det måste stå juice på förpackningen, annars är det soppa och soppa är mat. Undra om gazpacho kan räknas som juice, det skulle vara lycka.. mmm gazpacho.. okej då, det är soppa :(

Nu ska jag fasta

I natt så sprang jag, jag sprang och sprang i en skog. Vad kan det betyda? Innan jag somnade i natt så bestämde jag mig för att idag börjar mitt nya liv. Mitt nya liv inleds med en fasta. Jag har aldrig fastat förut, iaf inte bara intagit dricka (som jag anser vara fasta). Hittade en sida, Hälsosidorna, som nästan verkade lite pro-ana-aktig med citat som:

"Fasta vitaliserar din kropp", "Vi kan överleva flera månader utan tillförsel av näring i form av fast föda (mat). Kroppens egna energidepåer gör detta möjligt" och den kanske mest kontroversiella "Tänk på! den som har svårast att klara av en fasta har som oftast störst behov av fastan"

Så idag inleds fastan, sitter här med en kopp kamomillthe och under dagen kommer jag bara att dricka the, juice och vatten. Jag vet att det är jäkligt hårt och jag tror faktiskt inte att jag kommer att klara det (positiv inställning är viktigt ;)). Hade tänkt att köra "fastan" i en vecka, min mamma kommer nämligen till Stockholm nästa onsdag. Kommer dock ha ett uppehåll på fredag kväll, för jag har redan lovat.. De säger att dag 2-4 är värst, men sedan går hungern som över. Jag tror att jag kanske klarar idag och halva dagen imorgon sedan kommer jag att vräka. Vi får se hur det går. Jag ska hålla i minnet att det är först och främst ett sätt att rensa kroppen, men de menar även på att man går ner 0,4-0,5kg/dag! Gomorrn!

Anorexins historik (utdrag)

Hittade lite intressant info om anorexia:

"En dotter till en farao i Egypten hade enligt bevarade uppgifter besvär som kunde tyda på anorexi. Det finns nog också andra historiska beskrivningar av sjukdomsfall, där mycket tyder på att patienten haft anorexia nervosa. Den första egentliga medicinska beskrivningen av denna sjukdom har gjorts av Richard Morton i England, som 1694 publicerade en detaljerad fallbeskrivning. Hans patient var en 18-årig flicka, som han beskriver som "ett skelett täckt av hud". Morton beskriver sjukdomens typiska drag: amenorrhe, förstoppning, fysisk överaktivitet, extrem avmagring och en påtaglig likgiltighet inför de symtom sjukdomen orsakar. Flickan dog efter ett svimningsanfall efter 3 månaders uppföljning. Från år 1789 finns en beskrivning av en fransk läkare, Naudeau, och han var benägen att skylla sjukdomen på patientens mamma."

Hittade mer intressant läsning som jag tycker stämmer väldigt bra:

"Att svälta sig för att bli smal är att avstå från mat och den interpersonella funktion som maten har som en förmedlande länk mellan människor.

Att inte äta blir ett undandragande och en flykt från samvaron med andra. En samvaro som man kanske inte orkar med eller kan hantera känslomässigt. Eller ett beroende av andra som man inte klarar av, kanske av rädsla för att bli övergiven om man visar vem man är?

I självsvältens icke-ätande blir man oberoende och självständig. Man behöver inte ha mer kontakt med andra än man själv vill. Inte ens kroppens behov av näring kan tvinga anorektikern att närma sig andra människor."

Dagens intag; 300 kcal

Bäst att skynda mig att skriva dagens innan jag frestas att förstöra mer, det kan liknas med att borsta tänderna, när det väl är gjort så får man inte äta mer. Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
minikeso 100 kcal
3 flatbröd 50 kcal
_______________
Summa: 300 kcal

Gick till stan idag och sedan en prom när jag kom hem igen, så totalt 1½h, dvs -450 kcal. Imorn är det simning om jag kan orka det med min hydda.

Min kropp fattar inte det där med att gå ner i vikt

Har en riktig deppkväll. Är inte rolig alls. S ringde och jag var först tråkig sedan så började vi prata sex.. eller mer om onani :) Så vi skrattade ikapp en liten stund för att sedan bli deppig igen, han skulle sova. Själv sitter jag här med an jättestor mage och känner mig äcklig. Det känns som att hela min kropp är fet, fet som i flottig, typ som en griljerad gris. Jag är fet om fingrarna, blank i ansiktet och känner mig svettig överallt.

Enligt
Nyfiken Vital så är 1 kg fett 7700 kcal, hur i helsike lyckas då folk gå ner typ 2kg/vecka? Det borde vara helt totalt omöjligt även om man är tjock. Jag hörde hur någon som var en jättegigant (nu talar vi om typ 400 kg) som gick ner 20 kg på en vecka, hur är det möjligt att tappa en halv person i vikt bara sådär? Jag vill också kunna gå ner iaf 1 kg/ vecka, det skulle vara toppen, men min kropp fattar inte det där med att gå ner i vikt..


Svaga patetiska ögonblick

I ett svagt och patetiskt ensamt ögonblick så svarade jag till D. Han har ändå SMSat och ringt utan att få höra ett ljud tillbaka.. Skrev mest vardagliga saker som "hoppas du hade det kul i helgen" och fick då tillbaka: "(Massa blaj)... när ska du upp imorgon? Hade varit mysigt om du sov hos mig". Öh, va? Jag hatar sånt här, jag är juh sur, har inte han förstått det? Nu vill han att jag ska komma så att han får ligga, men hur kan han ens föreslå det är jag är sur och off? NU är jag ännu surare och ännu mer off (offare ;)). Jag förstår mig verkligen inte på honom.

Var ute på en prom nyss, känner mig så nere, funderar på att släcka lampan på toaletten och få gråta i duschen.. så gör jag. KnäppElia, tänk om D visste det här..

Pyttelite mens

Sitter och äter middag (okej, frukost, lunch och middag i ett) framför datorn. Idag känns det som att jag inte har gjort någonting produktivt, for iof och träffade upp en tjej som jag har tänkt att träffa länge, sedan mötte jag upp min bästis från frosstaden som åker hem idag. Vi började prata om mens och hon trodde att jag inte hade mens för att jag är underviktig, what? Iaf så fick jag juh lite lite mens som jag skrev om för ca 5-7 dagar sedan, men det kom aldrig mer än så. Jag väntade och väntade på den "riktiga mensen" men det var bara pyttepyttelite i några dagar och så slutade det. Jahapp.. men jag vill kunna få bebis..

Fick ett gulligt SMS av S idag, han pratar ganska mycket om det här med barn.. Bästis från frosstaden tror förresten att jag och S är tillsammans. Det är vi inte.

Semester idag!

Idag har jag semester, japp och jag har fått sova ut ordentligt utan att  någon väcker mig och sätter igång en film klockan fem på morgonen. Men jag känner mig lite skyldig mot de i skolan som jag har en grej med idag och som jag har ansvaret över, men jag pallar verkligen inte, inte idag, jag måste få en dag ledigt. Jag har haft gäst, tränat (aja prommat då), gått i skolan, varit social, jobbat hela helgen och inte fått en endast lugn stund, jag beövde få sova ut, ifred. D ringde mig igen igår, jag svarade inte då heller, jag tycker att han ska våga ta konflikten som egentligen väntar, men jag tror inte att han törs. Fast det blir iof lite svårt då jag inte svarar.. hmm :) Jag drömde inatt att jag hade sex på ett badhus med S och sedan drömde jag att jag låg på bloggtoppen. Och ännu senare så drömde jag att någon la en pappersbit på min smalmacka och jag började storböla för det var så äckligt. Gomorrn!

En mat-drömdag!

Enligt the revolution lifestyle så ska jag äta 1794 kcal/dag för att hålla min vikt, men vill jag gå ner så ges ett förslag på kcal-intag:

Frukost: 345 kcal
Snack 1: 115kcal
Lunch: 345 kcal
Snack 2: 115 kcal
Middag: 345 kcal
Snack 3: 115 kcal
_____________
Summa: 1380 kcal

Det betyder att jag ska äta 1380 kcal/dag för att stabilt gå ner i vikt och då skulle jag kunna äta detta under en dag:

Frukost: Omelett på 2 ägg och 3 rågrut. (ca 350 kcal)
Snack 1: En naturdiet-bar. (ca 100 kcal)
Lunch: En portion fiskgratäng med dillsås (Findus) och ett kaiser-päron. (ca 350 kcal)
Snack 2: En banan. (ca 100 kcal)
Middag: 1 kycklingfilé, 1 portion ris och lite grönsaker. (ca 350 kcal) 
Snack 3: En satsumas, ett äpple och 3 plommon. (ca 120 kcal)

Alla siffror är tagna ur huvudet (dvs kan diffa lite från verkligheten) och skulle vara en drömdag matmässigt. Tänk vad mycket mat!


Dagens intag; 260 kcal

Känner att jag ha lyckats rensa kroppen ganska bra efter helgens frossande. Idag har jag inte ätit jättemycket, prommat okej och lyckats få igång magen (japp, dvs bajsat :)). Dagens:

1 varma koppen 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
blomkål 30 kcal
viktväktar-fraiche 30 kcal
1 päron 50 kcal
____________
Summa: 260 kcal

Prommat i två timmar -600 kcal. På väg tillbaka!

Sund eller knubbig?

image73


Hittade en bild på Hayden Panettiere, hejarklacksledaren från Heroes på
the skinny website. Ser hon sund ut eller rent av lite knubbig? Jag tycker nästan att hon är lite knubbig, men jag gillar henne, hon är fin ändå och det är skönt att inte alla i Hollywood är döende smala.

Smala ben- thinspo

image72


Vet att jag tjatar som smala ben hit och smala ben dit. Jag har väl en liten hang up på just smala ben, det är sjukt snyggt. Thinspo!

Banta eller hålla igen?

Nu har jag fått svart på vitt att jag är tjock. Kommenterade tidigare idag ett inlägg om att jag tror att min mamma kan ana mina ED, men att hon inte vet omfattningen. Jag tror nästan att jag tar tillbaka det. För jag pratade nyss med min mamma och jag sa, mest för att göra henne glad eftersom hon inte tro att jag äter, "vi har ätit massor av godis i helgen". Och mamma som alltid brukar säga något i stil med "äh men det var väl inte så farlgt" sa nu "jamen du får väl hålla igen lite fram till jul". "Va"?! sa jag "tycker du att jag ska banta""Nä inte banta, men det är väl stor skillnad på att hålla igen och banta"? Men det var försent, jag är fet och till och med min mamma tycker det.. Jag börjar nästan grina, men bara nästan..

S tycker att jag överdriver, "hon menar juh inte att du ska banta, du är jättesmal, men hon har inte har sett dig på länge"? Men vad är det för skillnad på att banta och hålla igen? Ingen!

Sur och vägrar att svara

Jag var nog tröttare än vad jag trodde, la mig för att vila i tjogo minuter men det slutade med att jag (förmodligen) stängde av väckarklockan och sov tills nu (3h). Jag vaknade av att det ringde, ett okänt nummer men det var ändå bekant på något sätt. Det var D. Jag har fortfarande inte svarat på hans mess från i fredags som var ovanligt seriöst då han frågade om jag ville komma och hälsa på snart. Men jag är sur, det är en lång historia, men jag är ganska lättretad vid sköra tillfällen som när det är så nära att bli tillsammans, men man vet inte exakt vad man är eller åt vilket håll det bär. Han blev off i exakt fel ögonblick för att jag skulle totalt vända på klacken, så nu är jag här, sur och vägrar att svara..

Nu väntar promenad.

Vad hände i lördags?

Ja, jag stod juh i valet och kvalet om jag skulle gå ut i lördags. Min gäst ville inte och de andra som är och hälsar på skulle på en hemmafest. Red ringde mig medan jag tog en liten power nap och jag sa att jag skulle ringa upp när jag vaknade (klockan var redan vid 21-tiden) detta kommer jag inte alls ihåg. Men när jag vaknade till lite så blev jag partysugen och ringde Red "kom hit" sa jag och hon kom. Det blev en ganska så lugn utgång (som mina läsare redan hade fått veta om mitt mobilbloggande fungerade som det skulle) och i slutet av kvällen mötte jag upp min första stockholmsdejt (han jag visade tuttarna för bara sådär). Vi gick omkring lite och pratade och han försökte kyssa mig. Jag fånade mig och vände bort huvudet, men när vi sa hejdå så pussades vi. På söndagen pepprade han mig med mess om att jag "nog hade velat att han skulle ha föjlt med mig hem", men sedan kom ett lite mer seriöst mess, "jag vet att jag SMSbombar dig, men jag ville bara säga hur fin jag tyckte att du var igår", så jag blev lite glad, han är inte den seriösa typen.. men han är inte min typ av typ heller. Nu ska jag ta en liten power nap, äta lite och sedan promma.

Gårdagens; 450 kcal

Äntligen äntligen är jag ensam igen! Det var väl roligt med en (konstant sovande) gäst men jag tycker att det är så skönt att få vara ensam, mitt hem är en frizon och till för mig. Dessutom har gästen lämnat efter sig en massa skräp, plastpåsar som är utspridda överallt, ett ihopknölat täcke, godispåsar och har dessutom flyttat på min inredning. Nä nu blir det massor av Eliatid med smalmackor och promenader, åter till det normala. Skrev aldrig dagens igår:

2 rågrut 100 kcal
godis 200 kcal
ost 150 kcal
___________
Summa: 450 kcal

Blev inte mycket till promenad heller, ja jag stod iof upp i ca 5 timmar, men det gills inte.

Finns "sund"?

Jag börjar tvivla på om det finns någon där ute som faktiskt är sund och lever ett normalt liv med tallriksmodellen och en endaste bit mörk choklad en gång i veckan. Eller vad är egentligen normalt och sund? Varför denna tankeställning har dykt upp är för att mitt liv förändras så drastiskt när någon kommer på besök eller om jag åker hem till frosstaden. Eller när jag får se någon annans matsituation.

När någon kommer och hälsar på mig så brukar jag försöka äta mer "normalt", kanske tom mat ute någon gång, men oftast tar ångesten över när man väl är där och mina gäster brukar tycka att jag inte äter då jag tar exempelvis soppa. Eller om vi ska äta mat hemma och istället för att äta typ kyckling och ris äter min gröt så undrar de vad jag lever på. Istället så köper jag godis eller något annat onyttigt för att visa dem att jag visst äter, "titta vad onyttig jag kan vara" och "jag är inte ätstörd som du tycks tro".

Min gäst som är här nu har inte heller en sund livsstil, jag får inget grepp om hur gästens matsituation ser ut i vardagen men när gästen är här så är den katastrofal. Under tiden här så har gästen bland annat ätit; 1 påse ostkrokar (1000kcal), 1 stor låda pepparkakor (600 g), ca 700g lösgodis (3600 kcal), 3kg risgrynsgröt (3000 kcal) och kexchoklad. Min gäst är faktiskt en ständig jojobantare och jag tycker att gästen som har alla förutsättningar i världen att äta "sunt" borde göra det (jag skulle bara bli tjock så det kommer inte på fråga!!), för att må bättre i kroppen och inte vara så trött och ligga och sova jämt.

När jag härom dagen åt blomkål och frågade om gästen ville smaka så rynkade gästen på näsan och tyckte att det jag åt var äckligt. Det känns som att endel inte vill äta nyttig mat i ren protest för att det "ska" vara äckligt. Det känns även som att min gäst är ute efter en snabb fix (dvs bli smal snabbt) och sedan kunna återgå till ett onyttigt leverne, jag försökte förklara att det går inte. Okej, även om jag inte lever sunt själv så vet jag i teorin hur man bör äta och träna för att kroppen mår bra, vilket min gäst vet om att jag vet.. men återigen känns det som att det blir en protest mot det jag säger om att man inte kan äta flera tusen kalorier extra och behålla en normal vikt som min gäst vill. Min gäst är lite överviktig nu, har varit det stora delar av livet och som det ser ut med jojobantandet så kommer gästen fortsätta med detta liv och samma ätströningar som jag, fast just tvärtom.

Gårdagens dagens; 600 kcal!

Det blev utgång igår och hade aldrig möjligheten att skrvia dagens, men snart är besöket på väg hem och mitt liv återgår till det normala och skönt är väl det annars skulle jag sluta som en gigantisk blåval. Gårdagens dagens:

Gröt 150 kcal
2 smalmackor 100 kcal
godis 350 kcal

___________

Summa: 600 kcal!!


Det är sjukt mycket mat nu när besöket är här, men det visste jag iof innan, för så gör jag jämt. Promade ingenting, bara stod rakt upp och ner typ hela lördagen, ja och sedan blev det utgång med massor av dricka.


Vad gör man?

Om jag nu ska ut ikväll så måste jag duscha, sminka om mig och raka överallt.. Det känns lite omständigt och dessutom taskigt mot min gäst. Men min gäst ligger och sover typ hela tiden, okej att gästen tycker att jag har mycket för mig men när man är gäst vill man väl uppleva så mycket som möjligt av den andres liv och inte bara ligga och sova? Gästen kanske tycker att jag har dåligt med tid för min gäst? Vilket nog är sant, men det är inte meningen, jag har juh alltid mycket.. och det visste gästen innan gästen kom.

Blir dessutom besviken på de andra som är här, en bästis från frosstaden. Hon måste följa med en annan gemensam vän till oss på en förfest hos en tjej som fyllt år för hon bor nämligen hos vår gemensamma vän som skulle dit. Sedan ska de ut på något ställe som jag inte tycker är roligt alls, för att tjejen har fyllt år och hon vill dit. Jag vill inte gå dit. Så jag funderar på att strunta i det och gå ut med Red på något annat ställe.. men samtidigt känns det dumt då min vän från frosstaden är här väldigt sällan.. vilket jävla dilemma.. Vad gör man? Toksvälter i en vecka kanske hjälper? ;)

Tror inte det!

Sitter nu här alldeles ensam för första gången på flera dagar, what to do? Det är meningen att vi alla skulle gå ut ikväll men det verkar bli pannkaka av alltihop. Min gäst är borta, de andra som är och hälsar på for på förfest och middag och Red kanske kommer på ett tag. Dessutom är min gäst nog på väg hem till mig i skrivande stund.

Det var jättejobbigt att ta sig upp i morse och hela dagen har jag varit käck och glad. Ja lite iaf. Min gästs besök hos mig verkar sluta i katastrof, jag har knappt någon tid och den enda kvällen jag har som jag kan göra något skoj (ikväll) ska gästen typ sova.. Jaha??! Nu fick jag iaf mess, undra från vem..

Jo jag fick mess av D igår, han verkar förstå hur off jag är. Så han skickade ett ödmjukt mess och frågade om jag ville komma och hälsa på snart.. jag tror inte det va.

På resande fot. Är trött, grinig och har sovit dåligt. Det kän

0_1.jpg
På resande fot. Är trött, grinig och har sovit dåligt. Det känns som att den här dagen aldrig kommer att ta slut fast den just har börjat. Optimisten har talat ;) gomorrn

Dagens intag; 390 kcal

Måste skynda mig som fan. Dagens:

blomkål 30 kcal
viktväktar-creme fraiche 60 kcal
2 rågrut 100 kcal
ostkrokar 200 kcal
_____________
Summa: 390 kcal

Prom i två timmar, -600 kcal

Gissa vem som syndat ikväll.. Jag vill ta mitt liv!

0_1.jpg
Gissa vem som syndat ikväll.. Jag vill ta mitt liv!

Jag är inte såhär tjock

Ja, igår var jag inte helt nykter när jag skrev och idag tog jag mig upp vid 12-tiden. Dumt att sova så länge. I helgen blir det jobbigt mycket och egentligen borde jag plugga. Idag har jag kunnat bajsa för första gången den här veckan, så jäkla skönt. Min mage är fortfarande jättesvullen och idag kommer en kompis hit, känns jobbigt att visa mig i så svullen mage, måste nästan ursäkta mig med "jag brukar inte vara så här tjock", men hon är inte den som bryr sig. Vi har inte setts på några månader, undra hur hon ser ut, är jag mycket smalare, kommer hon tycka att jag är smal? Min gäst och jag var idag och tittade på kläder och gästen sa "du ditt anorexibarn", gästen tycker att man är smal om man är för liten för att ha storlek S (och kunna ha barnkläder), det tycker inte jag. Gästen skojade, men är farligt när sanningen.. bäst att passa sig!

Nä, nu blir det nog mataffären. Mmm MAT!

Är ute på en promenad med min gäst, det är riktigt fint väder.

0_1.jpg
Är ute på en promenad med min gäst, det är riktigt fint väder.. Det blir en kopp the hemma och sedan mer prom!

Dagens intag; 270 kcal

Ja, nu när jag ändå har möjligheten att blogga så tar jag dagens direkt:

gröt 100 kcal
2 smalmackor 100 kcal
keso 70 kcal
_____________
Summa: 270 kcal

Prom i ca 1 timme -300 kcal, riktigt jäkla dåligt, men det är svårt när man har besök. Desvärre har jag även druckit ikväll om det inte märks ;)

Smala Ana på bild!

Är hemma för ikväll nu, hade jätteskoj med Red medan min gäst låg hemma och sov.. och sover fortfarande. Har haft en riktigt jobbig dag idag och helgen blir ungefär lite jobbig, men sedan lättar dimma, tror jag iaf.

Mobilbloggade förut när jag fick Ana på bild, jag trode knappt att det var sant och blev helt till mig, beskar bilden och skickade iväg den. Jag älskar den och hatar den. Hon är så smal och jag inte.

Jag och Red gick iaf på en rolig och het utekväll, helt klart värt det fast jag var nära att ställa in. Tur att jag tog mig iväg iaf. Red kommer att flytta och jag blir ensam kvar, vart ska jag ta vägen då?

Jag fick hennes ben på bild. Japp, det är sant.

0_1.jpg

Jag fick hennes ben på bild. Japp, det är sant. De är ännu mindre i verkligheten. Tänk om hon visste om mig..

______________________________
Uppdatering 02.08

Ja, det där var Ana om det inte framgick. Sjukt smala ben, helt sanslöst och det minsta jag har sett.. Vackert? Fult? Spinktigt? JAg tycker allt på samma gång

Så upptagen SÅ

Kunde inte skriva mitt morgoninlägg i morse, mitt besök var upp med tuppen och jag var på superdåligt humör. När jag vaknade kändes det som att jag inte hade fått sova alls, men nu känns det lite bättre, har haft en ganska produktiv dag idag.

Idag är det torsdag vilket brukar betyda frossdag, men icket denna dag (får vi hoppas) för jag jobbar inte idag. Istället ska jag nu träffa upp min gäst och gå på stan, sedan blir det att träffa Red och eventuellt någon mer och hänga ett tag. Känner mig som en dålig värd men min gäst visste att jag skulle ha mycket att göra. Fick förfrågan idag om jag kunde gå på en grej ikväll och sa att jag redan hade planer, sedan var det någon annan som ville göra något på lördag "kan tyvärr inte". "Du kan aldrig, du är så upptagen", sa de båda. Så jäkla upptagen är jag verkligen inte, men jag undviker vissa personer och vissa saker. Typ äta. Go eftermiddag.

hits