Påkommen

Hej allihopa, har ni haft en bra helg? Min var riktigt bra, mycket sol, bad och drinkar. Som tur är så är det mest barnfamiljer vid stranden närmast mig, skulle aldrig klara av att vara halvnaken sådär annars.

Igår hände en rätt.. konstig grej. Jag var ute och åt med några kompisar och kände att det blev lite för mycket mat, så jag gick på toaletten, stoppade fingrarna i halsen och fick upp nästan allt. Toaletterna på restaurangen var öppna nertill och gick bara att låsa med en hasp, dessutom var det en glipa så man nästan kunde se in. Jag orkade inte bry mig, för jag kräks rätt tyst ändå. Utanför står det några tjejer och jag hör hur de säger ".. men åååh vilken lång tid det tar, vad gör de där innne egentligen?!" och när jag kommer ut så står de vid spegeln där jag ska tvätta händerna. Så ser jag i spegeln hur ena tjejen öppnar munnen stoppar dit två fingrar och gör kräkminen, hon fattar inte att jag har sett utan säger till sin kompis "fattar du". Tänkte nästan säga att jag inte alls kräktes där inne.. men orkade inte ens titta på dem, vad gör det för skillnad ändå?

Btw, får mycket komplimanger för min kropp igen.. känns bra att vara lite mindre igen.. Love it!

Hur går det för er alla?

Het sommar

Kommer ni ihåg Johan-kanske? Han är med i bilden igen, tillsammans med den nya heta (grym kille), en kompis kompis (som jag hånglade med halva natten, het som fan) och en kille som jag ska träffa imorgon. Jag vet, det är inte bra och jadajada, men nu gör jag såhär för det är kul. Det alla har gemensamt är att de är heta som fan, är riktigt vältränade, fin kropp och jäkligt gulliga. Jag kräks som fan mellan varven, numera hetsar jag sällan, utan det blir snarare att jag tar till kräkandet när jag tycker att jag har ätit för mycket mat. Midsommar var ett helvete matmässigt, sjukt mycket mat och ingen kompensering. Men det är iaf skönt att vara rätt smal igen..

Ni som vill veta vart jag har köpt mina piller, kolla på flashback, för det enda jag har är en email-adress, han/hon har en hemsida har jag för mig. Sov sött små smulor!


Smal smal smal


Real girl thinspo

Vet ni, real girl thinspo är bland de största triggarna för mig. Bloggsidan devote.se är fullt av bloggar som drivs av spinkiga tjejer med fantastiska foton. Thinspo!

Intebarahan

Egentligen kom jag på en grej.. Det var inte han, det var känslan. Jag är en tillsynes flirtig, lättsam och känslokall tjej, men vad de inte vet är att jag bär denna mörka sida. En sida som består av självförakt (som bara ni ser) och när jag väl tror mig gillar någon så giper jag tag i känslan som en järnklo. Jag träffar en hel del killar, jag gillar det som fan, men egentligen vill jag bara ha en. En stor varm famn som tröstar mig när jag hatar mig själv, någon som gillar sex lika mycket som jag, någon som inte försvinner.. Och han var inte den.

Det är okej med mig, fastän jag var så "ledsen över honom" så har jag redan träffat någon ny. Det är så jag gör..

Imorgon är det nya tag igen, har slappat lite i ca 2 veckor. Imorgon blir det träning, effar och kaffe :)


Hon som faller

Jag har så himla ont, allt gör ont. Varför kan det aldrig gå bra för mig? Det går bra ett tag, sedan är det som att jag inte förtjänar att må bra längre, då är det som att köra in i en klippvägg, en stor hård krasch. Och så faller jag. Jag faller alltid..

Något bra för det väl med sig, jag är för ledsen för att kunna gå ut och handla, och mitt kylskåp är helt tomt. Lever på kaffe och tårar.


hits