Dagens matintag; 100 kcal

image41

Det är som att jag aldrig lär mig, kycklingsoppa smakar inte kyckling. Det har hänt ganska mycket med min kropp under helgen, jag kanske borde vara tacksam mot min tandvärk. Min mage är plattare än på mycket länge och mitt axel- och ryggparti är "benigare". Dagens:

2½ dl kycklingsoppa 100 kcal
_______________
Summa: 100 kcal

Min långpromenad i eftermiddag var så skön så det kändes inte som ett måste. 2½ timme blev det, (-750 kcal). Så dagen är godkänd. Hoppas att det kommer att gå lika bra i veckan.

När man känner såhär

Kokar soppa nu, jag har varit ute på en långpromenad. Det har varit så enormt skönt och jag älskar vädret, det är perfekt. Soligt, höstigt och lagom kyla. Och nu blir det soppa på det, hur mycket mer höst kan det bli en sådan här dag? Jo jag plockade kastanjer också! När man känner så som jag gör i ögonblicket är det svårt att relatera till hur jag låg och grät i natt. Men ett ögonblick av lycka är guld värt. Jag har pratat med min bror som är så lik mig, åh vad jag saknar min familj! Jag måste hem till frosstaden snart.. mycket snart!

Har även pratat med exbästis, orkar egetligen inte med henne nu, allt handlar om henne, vad hon gör, om hon ska träffa sitt ex osv. Jag känner inte riktigt att hon har rätt till något stöd från oss andra när hon har struntat i oss i flera månader. Men det är väl sådär med vissa. Ska kika till soppan.

Nostalgi

Jag har lite lätt för att bli nostalgisk, kommer ni ihåg den här gruppen? Det var några år sedan och de är så små, det är bara en tjej som får sjunga :) och jag gillar när de kör pyramiden. Känns väldigt mycket som jazzlektionerna i femman, jämför med unga artister idag.

Det är inte min lampdag idag, nu har en till lampa lagt av och jag som tycker att det är så jobbigt att köpa nya glödlampor, det är något som jag alltid glömmer. Men jag tog tag i det och bytte två glödlampor, känner mig.. händig ;)

Jag provade mina jeans som jag köpte igår och de är så sjukt snygga, känner mig bara fet i 26", ja som i typ allt.  Nu ringer exbästis och ska berätta om igår..


Precis som på bårhus i skräckfilmer

Jag har försovit mig, ja på en söndag. Jag skulle gå upp och ta hand om min tvätt, men struntade i väckarklockan och nu när jag gick dit så hade personen tagit ut mina grejer från ena torkskåpet och lät lite vara kvar i det andra. Vad säger det kan man fråga sig. Ja, här i huset skulle jag säga att det är en snäll gest. Så jag är inte sur för att han har tagit i mina trosor, jag får juh skylla mig själv. Egentligen skulle jag behöva tvätta mer..

Jag har inte alls varit lika hunrig på sistone, nu när jag nästan bara äter flytande borde jag vara hungrig hela tiden, men inte det heller. Jag hade tänkt att fara till skolan och sitta och plugga idag, får se hur det går. För då måste jag tvätta håret (gjordes senast i onsdags) och sminka mig. I förrgår så började min lampa i badrummet blinka och låta precis som på bårhus i skräckfilmer, "aja, jag säger till på måndag" tänkte jag. Men redan igår så la lampan av helt, så nu får jag duscha och kissa i mörkret. Jag tror att jag ska bli mördad varenda gång, nästan iaf. Gomorrn.

Dagens intag; 190 kcal

Nu har jag sett snyftfilm ensam. Njuter av att vara ensam samtidigt som jag vill ha någon hos mig att vara ensam med. Jag och S (gammal pojkvän, den enda jag har älskat) var bäst på att vara ensamma tillsammans. Förresten är han superfull ikväll och messar hela tiden. Aja dagens:

2½ dl gazpacho 90 kcal
några kex 100 kcal
_______________
Summa: 190 kcal

Har prommat 1½h snabbt (-450 kcal) och i stan 2½ (-250 kcal), så -700 kcal. Godkänt, men inte så konstigt då jag har så ont i munnen. Så varför klagar jag för? Gonatt.

Vart hittar jag någon sådan?

Jag skippar det här med stureplan ikväll. Vad gör det för skillnad egentligen? Det är inte så att jag känner att jag kommer att missa något, är inte på humör och de som ska ut.. ja de har jag ingen lust att gå ut med. Men lite sugen är jag ändå, behöver lite bekrätelse.. och närhet. Nu när det är höst är det så mysigt att kura ihop sig i soffan, massera varandra, se film och ligga och tönta sig. Och ha porrigt, mysigt, härligt sex medan det regnar ute.. Vart hittar jag någon sådan?



image40

Det är jag och Superman.

Sitter här och velar, ska jag gå ut, eller inte? Men vad jag vet att hur som blir det en promenad innan jag bestämmer mig. Lyssnar på den hyllade "om du lämnade mig nu" med Lars Winnerbäck, jag är inget Winnerbäckfan, men jag är helt såld på just den låten. Det finns några andra låtar som jag också gillar med honom (från förr), får lyssna igenom några andra låtar på samma skiva och kanske kanske tom köpa skivan. Jag gillar skivor. Men jag är juh lite ur balans just nu, jag lyssnar på Winnerbäck, säger (förmodligen) nej till utgång och har på mig en skabbig mössa innomhus. Jag är verkligen ingen mösstjej, men den symboliserar lite hur jag känner mig just nu. En gammal ullmössa är jag. Jag är en skabbig gammal ullmössa. Känner mig ganska djup och estetisk när jag har på mig den, som att jag har rätt att gå i second hand-affärer när jag har på mig den. Jag kan hångla med söta pop-pojkar när jag har på mig den. Jag kan måla massor med kajal runt ögonen när jag har på mig den. Och jag har liksom tillåtelse att lyssna på Kent och Winnerbäck. Min mössa förvandlar mig till något annat, som Superman. Det är jag och Superman.

En riktig tv4-dag idag

Har gått omkring i en massa affärer på söder. Hittade ett par svarta diesel-jeans och en lammullskofta. När jag skulle gå till bankomaten och hämta ut pengar så hittade jag inte, så jag frågade en kille om vägen. När han vänder sig om ser jag att det är han som jobbar på tv4-sporten och är från norrland, vad han nu heter. Glatt visade han mig vägen. Och när jag väl hade bestämt mig att jag skulle åka hem så såg jag heta Niklas Vestberg sitta och fika, också han från tv4. Ja ikväll blir det till 75% hemmakväll, jag har ingen ork att gå ut, så det blir postkodmiljonären, ja tv4 för hela slanten idag.

Så har jag varit och storhandlat, toalettpapper, bomullstussar, tvål och lite flytande föda. Jag har tvättid ikväll, misstog mig igår och trodde att jag hade det då, men icke! Börjar tvätta snart, ska bli bra med lite fina trosor. Träffade en klasskompis på stan, ja trevlig. Sedan har jag pratat massa med min exbästis, ja nu när det är slut med ennes kille så duger vårt kompisgäng igen, tydligen..


Önskas:Någon som snusar i min nacke

Lyssnar på "Lugna favoriter", något som typ aldrig händer. Men ibland är det skönt, speciellt när man är en kärlekskrank tös med tanvärk. Nu när jag vaknade så drömde jag nästan, okej önskade då, att jag hade någon brevid mig som drar mig till sig och snusar i min nacke om morgonen. Blödigt som fan, men väldigt mysigt.

Idag blir det nog en sväng till stan, boka ytterligare en tvättid, storhandla (nä, det har jag inte heller gjort) och strunta i att gå ut. Kommer nog få lite abstinens om jag inte går ut, men jag måste ta hand om mig och sluta ignorera min kropps signaler (ja lite iaf). Får nog sitta hemma och se på postkodmiljonären eller något. Gomorrn.

Dagens intag; 350 kcal

Innan jag somnade tidigare ikväll så hann jag äta gröt, sen har jag ätit mer.. Dagens:

Gröt 160 kcal
1 påse Allevo low fat snacks 100 kcal
Gazpacho (tomatsoppa) 90 kcal
_______________
Summa: 350 kcal

Hittade low fat snacks på affären och de var ganska goda, iaf smulorna på slutet. Gazpachon äter jag varm fastän det är fel.

Har fått massor av sms ikväll. Min gamla dejt som jag eventuellt skulle ut med (
han som jag visade tuttarna för). Sedan messade D, jag som är så arg på honom! "Hej tjejen, utgång ikväll? puss". Jag förstår inte vad den killen håller på med. Skickade juh förra helgen "Vad håller du på med" och fick aldrig svar. Undra vad han typ.. håller på med :)) . Han är säkert mongo eller något. Hur har prommandet gått idag? Tja, 1½ h prom (-450 kcal) och kanske 2 timmars stan-prom (-200kcal). Så totalt -650 kcal, okej dag. Tvdags

Kan inte bita ihop tänderna

Jag somnade. Vaknade vid 19.30 av mobilen, det var exbästis, hon och hennes pojkvän har gjort slut. Jag sitter och snörvlar, kan inte bita ihop tänderna ordentligt och har ingen koll på vad som händer. Jag åt lite gröt tidigare och har prommat kanske ½ h idag, alltså måste jag ut och röra på mig. Köpte en kjol och ett par byxor inne i stan, är sådär nöjd med byxorna, men de var billiga ändå..

Funderar, trots att jag är sjuk, på att gå ut och svänga mina lurviga imorgon. Som alltid när det leder mot helg, så blir jag utgångssugen, fastän det är likadant varje gång.. jag får se helt enkelt. Jo, jag har missat min tvättid idag, suck.

"Du är så slank och fin"

Ont, jag har så ont. Det är så synd om mig, aja lite iaf. Jag är ganska rädd för tandläkare, men jag tvingade mig att ringa upp en tandläkare, hon var så gullig så fastän hon hade slutat så stannade hon kvar för min skull. Jag har typ någon slags infektion i visdomstandfickan (kanske?) och hon skrev ut penicillin. Jag gillar inte att gå på en massa droger, men om det blir värre så går jag väl och hämtar ut det. Jag känner min som Lina i Lönneberga när hon har tandvärk och hela kinden svullnar upp och Emil ska jälpa henne och hon hoppar ut på höstacken och massa annat skoj. Så svullen är inte jag, men kanske som Alfa Alfa, okej inte det heller.

image39

Fastän jag inte kunde engelska och avskydde (avskyr) svart-vita filmer när jag var liten så såg jag på "rackarungarna". För visst var det han som är Alfa Alfa? Jo så är det nog.

Det enda positivt med mitt onda är att jag nog inte kommer att kunna tugga, så det blir typ gröt och soppa. Pratade med mamman för att hon skulle tycka så synd om mig och säga att allt kommer att lösa sig. Jag sa att jag tycker att jag har blivit sjukare de senaste åren, jag var aldrig sjuk förut. Så sa hon något i stil med; ja, det tar nog på din kropp när du har gått ner i vikt. Då sa jag, "men jag är juh tjock nu". Och mamman, den bästa "dumheter, du är så slank och fin". Min mamma gillar ordet "slank", det gör jag med. Jag ska bli slank.

Ser ut som Shrek och Quasimodo

Jag vaknade upp med ett litet skrik nyss, det knarrade i golvet och jag var övertygad om att någon var här. Det var det inte. Idag är min grej i munnen stor som fan och gör massa ont, jaf tror inte att det är någon visdomstand längre. Snarare har jag börjat ruttna och munnen är första angreppsomgrådet, jag som tycker så mycket om mina tänder. Funderar på att gå till någon akuttandläkare, men vart hittar man det? Min tandläkare bor juh i frosstaden och dit orkar jag inte ta mig idag. Det gör så ont och tillsammans med min förkylning gör att jag ser svullen ut, tänk shrek och ringaren i nottre dame. Vart kan man gå till en tandläkare i Stockholm? Dety värsta är att det är så dyrt, men jag vågar knappt säga det till mig själv då jag har lagt ut kring 4000:- på massa strunt senaste veckan, hmpf. Gomorrn.

Helgplan: festa med exdejt?

Har glömt att berätta om min shopping spree idag. Sprang runt och provade jeans, fy vad fult det var, tjock 26" blä (var en liten (24"-)25" förut). Iaf så sprang jag in på Esprit, hittade min drömkappa, och jag som letat som en galning.

Näe, nu ska jag kasta mig i slafen. Imorgon ska jag vara duktig:

- tvätta
- diska
- handla smalmat
- promenera
- gå på stan
- plugga

Ja allt vanligt tråkigt som jag säger att jag ska göra varje helg. Jag kanske far ut och festar med en gammal dejt, vi har hållt kontakten i snart tre år, min första dejt i Stockholm faktiskt. Gonatt


Dagens intag, 450 kcal

Nu har jag försökt duschat bort det äckel jag känner, ja för att förstå läs tidigare inlägg. Det gick inte att duscha bort, tyvärr. Har glömt bort att skriva dagens:

3 rågrut (på jobbet) 150 kcal
10 supersmå småkakor 200 kcal
1 naturdietbar 100 kcal
_____________
Summa: 450 kcal

Har prommat massor idag, 2 timmars prom -600 kcal och sedan prom i stan 2½ h (-100/h), totalt blir det -850 kcal. Min tand värker.. och jag är tjock, blä.

image38

Hårdhänt Stureplanssex

Allt känns så starkt ikväll. Tänker på stureplansprofilerna, offret och på hur jag lever. Redan första gången jag hörde talas om det här fallet så tänkte jag, det kunde ha varit jag. För jag lever också ett sådant liv, är i den svängen och går hem med någon kille någon gång. Jag vet hur killar som är sådär, är sexuellt, jag märker en stor skillnad på killar som festar mycket, har sex med massor av tjejer och säger "hora" som om det vore det naturliga ordet för en tjej. Jag sa det för länge sedan i bloggen när jag träffade J (kanske i februari?) han är en sådan kille. Han skulle kunna vara en "stureplansprofil". Det är svårt att sätta fingret på vad exakt det är, men de som jag har varit med som är "på det sättet" är väldigt okänsliga och kalla under själva akten. De är ofta mycket hårdhäntare, vill ha analsex som om det vore självklart, säger uppmaningar istället för att fråga, typ "sug mig", ha stureplanssex. På ett sätt än det en turn on, jag gillar det, ibland, om han bryr sig om att göra det skönt för mig med. Men det är en skör balansgång till att "bli för mycket", när man inte vill längre..

Det kunde ha varit jag..

Det finns en incident som jag inte har berättat för någon. Det var nog ingen våldtäckt, hur definierar man det? Jag sa nej, men det var som att det hände ändå.. han kom in i mig och jag drog mig undan. Jag skrev till honom sen och sa att det han gjorde inte var okej, att det inte var en våldtäckt men något han borde ha förstått. Ett nej är alltid ett nej. Han sa att han inte hade förstått det.. känns den frasen igen? Jag har egentligen lämnat det här bakom mig, det är över två år sedan, men jag kommer aldrig att glömma och jag kommer aldrig att berätta det för någon. Jag skäms. Fortfarande.

Utgång på lördag?

Jag orkar inte med Idol ikväll, det är inte så skoj längre när det är så seriöst. Dessutom kom jag innanför dörren för två sekunder sedan, det har varit förseningar i tunnelbanan, ja precis som vanligt då. På jobbet var jag ganska duktig, åt lagom mycket och så har jag prommat väldigt mycket idag.

På väg hem, innan jag kom ner i tunnelbanan, så träffade jag Loud, hon ville att vi ska gå ut på lördag. Sedan träffade jag en annan kompis som ockå vill ut, jag får se, kanske väljer att sitta hemma och plugga, eller titta på dammkorn. Tvdags

Jag vill ha min post 11 prick

Jag har ont i halsen idag igen, men ännu värre är att min övre vänstra visdomstand gör ont. Jag vill bara ta bort dem, redan less på att vara vis ;)

A ringde nyss, han ville att jag skulle snabba mig för attt gå igenom en skolgrej. Suck, jag som har sovmorgon. Egentligen har jag inte sovmorgon, jag tog mig en välförtjänt sovmorgon, egentligen började jag kl 8. Jag slutar vid 19.30 ikväll, så jag hoppas att hinna fara och handla efter jobbet, jag ska storhandla, men bara nyttiga saker.

Imorse trodde jag att jag hade försovit mig, jag fick nämligen en massa post i brevinkastet och ryckte till, "åh nej" hann jag tänka. Sedan såg jag att klockan va kring 8. Vem delar ut post så tidigt? Jag vill ha min post klockan 11.00 på pricken! Gomorrn

Jag hatar att bara vara en söt tjej

Men åh, nu sitter jag här fastän jag skulle ha gått och lagt mig för länge sedan. Men jag behöver lite fritid då jag kan få göra lite nördiga saker som surfa runt och titta på olika onödiga saker och kläder jag vill ha, dessutom måste jag underhålla mitt nätspinkarintresse. Jag har nu nätspinkat på en gammal kompis, jag "gjorde slut" med henne för ca två år sedan, haha alltid när man pratar om att göra slut med en kompis tänker jag på Seinfeld-avsnittet då Jerry gör slut med sin kompis och de beter sig som ett par, det är humor! Iaf så har hon försökt att reparera vår vänskap och vi träffas ibland när jag är i frosstaden och säger hej, men det är inte så att vi umgås eller är kompisar som förr. En mer egoistisk människa får man leta efter, alltid var det hon som var sjukast, hade ondast, var mest synd om och givetvis hade hon den mest besvärliga graviditeten i världshistorien. Men klart jag måste nätspinka, hon gör nämligen något som jag gör, har något som jag har, något som är hemligt och nästan ingen vet om. Jo, hon är också en ätstörd människa.

Jag har slut på pepsi max, faktiskt har jag nog slut på allt som är tillåtet i Elias hem. Imorgon måste jag handla, eller det går inte, jag jobbar juh, men åh! Det blir nog att äta gröt innan jag far till skolan, det är en sen dag imorgon, skönt med sovmorgon. Gröt (fullkorns såklart) är grym mat, billigt, mättande, smalt och gott. Egentligen borde man (jag) äta det oftare, det är bara så gott med mina smalmackor, mmm mat.

Jo, jag träffade förresten killen från sittningen igår, han som jag gick och höll i handen halva kvällen. Vi stod och pratade lite, det var faktiskt lite spänt, råkade flirta lite tror jag. Har blivit lite flirtande den sista veckan. A (killkompisen) frågade ut mig idag om hur ofta jag blir stött på, utbjuden och liknande. Han tyckte att det var helt sjukt "jag blir glad bara någon stöter på mig" sa han. "Happ, jag tycker mest att det är jobbigt" sa jag, jag vill vara ifred juh. Men jag blir så ambivalent när det kommer just till denna frågan. Jag hatar att bara vara en söt tjej, samtidigt som jag älskar uppmärksamheten, jag kan inte rå för det. Kan man inte både få äta kakan och ha den kvar? Nähäpp, gonatt.

Dagens matintag 100 kcal

Egentligen är det läggdags sedan länge, det är en tidig dag imorgon med späckat schema som alltid på torsdagar. Men jag var tvungen att ta igen gårdagens icke-promenad. Så vad har jag ätit idag?

2 smalmackor 100 kcal
_______________
Summa: 100 kcal

Har varit ute och prommat 1½ timme plus en massa inne i stan. Så det blir -450 kcal, så jag är godkänd. Känner mig nöjd med dagen, fastän jag är.. stor som ett hus.

Har inte ätit idag

Jag har faktiskt inte ätit än, ingenting på hela dagen, nothing, nada. Men jag är på väg att bryta det, maten väntar. Jag provade mina gamla byxor tidigare i morse, jag var fet och de satt fult, huvva vilken syn! Jag har köpt en massa strumbyxor idag, det behövs alltid eftersom jag är grym på att ta sönder dem med naglarna.

Det känns som att man inte har något liv när man går i skolan. Man vaknar, går till skolan, är i skolan till sent eftermiddag, går hem och ser tv sen sover man. Som idag satt vi på skolan till 18-tiden, vad finns det att göra efter 18 på en vardag? Först så är man sjukt hungrig vid den tiden, sedan har allt pluggande och tänkande tagit all hjärna för resten av dagen, man är helt slut, eller jag kanske jag borde säga. För jag har ingen aning om hur det fungerar för alla andra, alla som äter och är glada.

Hostningar på tunnelbanan

Jäklar vad jag har sovit gott i natt! Jag somnade kring tolv och vaknade av väckarklockan vid 9.05, det är så skönt att få sova ut när man är sjuk, hängig och inte har sovit bra på länge. Jag hostar som en liten galning idag, lite jobbigt, men det är bara som en hostning och sedan är det bra för någon minut. Igår på väg till skolan satt jag i godan ro med min väska halvt om halvt på sätet brevid mig, men det fanns massor av platser så jag tog inte upp en plats med min väska. Då kommer det in en ganska kraftig kvinna som givetvis ska sitta brevid mig, no problem, ja flyttar snällt min väska och halva mig fastän det fanns massor av platser överallt. Hade det slutat där så hade jag inte gnällt, men sedan börjar hon hosta och hosta och hosta, usch. Kunde hon iaf ha satt sig på ett ensamt säte?

Jag ska iväg till skolan alldeles strax. Det blir en ganska intensiv dag igen, fast inte lika hemsk som måndag och tisdag, hoppas jag iaf. Sedan ska jag äta nyttigt, promma, dricka the, plugga och avsluta med tvkväll.

Jag vet förresten inte vad jag ska ha på mig idag, måste kolla igenom mina kläder snart. Red åker utomlands idag, jag vill också. Jag och min bror har pratat om att dra utomlands tillsammans, vi skulle ha sjukt roligt. Får berätta lite mer sen! Gomorrn

Dagens mat, 260 kcal

image37
Är så sjukt trött, precis som igår. På två nätter har jag sovit 8-9 timmar, vilket verkligen inte räcker. Just nu står jag i valet och kvalet om att gå ut på promenad. Dagens:

2 smalmacka 100 kcal
1 cup of soup 110 kcal
1 rågrut 50 kcal
_____________
Summa: 260 kcal

Jag har bara prommat ca 30 min idag, dvs -150 kcal. Så om jag inte går ut och går så är dagen inte godkänd.. men jag är så trött. Köpte en tröja på Filippa K idag, den var jättefin och jättedyr, jag köper aldrig så dyra kläder i vanliga fall. Iaf så såg jag sjukt tjock ut i provrummet, tjockare än vanligt. Men om jag äter lite imorgon och är jättejätteduktig imorgon så slipper jag gå ut mer idag. Deal!

Soppa till lunch, kalorispar.

Min hals är inte rolig idag, jag är sjukt trött. Jag somade nog kring två i natt och sov dåligt igår också. Idag måste jag sittar kvar, igen, vi har massor att göra och förbereda. Jag har på mig mitt second hand- fynd från i lördags, känner mig lite sekreteraraktig, det fattas bara en svinrygg. Jag ska försöka komma ihåg att boka en ny tvättid innan jag drar iväg. Pratade med A, min killklasskompis sent igår kväll, vi ska köpa soppa och äta till lunch idag, kalorispar! Åt faktiskt en smalmacka nyss, sedan glömde jag bort att jag var mer hungrig, eller så var jag helt enkelt inte mer hungrig. Så var det nog. Gomorrn!

Är det en kille eller tjej?

Jag har under tre års tid fuderat på om det här är en tjej eller kille. Tyckte att det var grymt roligt en gång i tiden och ja, det är fortfarande lika skoj, Idol är roligt ( från YouTube).

Fick förresten min lönespec idag. Jag blev sjukt förvånad över det jag får! Mer än dubbelt så mycket som jag trodde att jag skulle få, shoppingdags :)

Spinkade på en gammal dejt på Facebook idag, han var inte lika het längre.. Men saknar ändå..


Fick mess igår av förra sommarens dejt, han jag tycker om. Bara vanligt snack. Nu är jag trött och orkar inge mer, idag alltså.

Natti


Dagens 400 kcal

Jag är så jäkla trött! Ska hoppa i säng nu snarast, först dagens:

Broccolisoppa 100 kcal
2 tjockmackor 200 kcal
2 smalmackor 100 kcal
____________
Summa: 400 kcal

Har varit mätt, nästan spyfärdig under stora delar av dagen. Har prommat 1½h dvs -450 kcal. Jag är jättetjock idag, blä. Gonatt.

Röda stringtrosor?

NU är jag äntligen hemma. Efter en riktigt seg start imorse så hämtade jag upp det efter lunch, min jättelunch. Jag har suttit i skolan tills nu och glömde alldeles totalt bort att jag hade tvättid idag. Det krävde tvp två veckor för mig att ta mig in i tvättstugan och boka en tid, hur lång tid kommer det att ta denna gång? Jag börjar få slut på snygga trosor, kanske dags att köpa fler :) Äger faktiskt bara ett par röda stringtrosor, de känns lite vulgo. Idoldags

image36

Tjock i min klänning

Nu måste jag snabba mig. Har faktiskt klänning på mig idag, fastän jag ser otroligt stor ut i den. Jag hade svårt att somna igår, tror att jag sovit drygt 4½ timme och det räcker inte för mig. Känner av halsontet igen, suck.

Borsta tänderna och fara till skolan. Gomorrn

Dagens mat 250 kcal

Nä nu kastar jag in handduken för i natt. Jag ska upp klockan 8.00, har hur mycket som helst nu i veckan. Avslutar med en dagens:

1 tjockmacka 100 kcal
2 smalmackor 100 kcal
½ bar 50 kcal
__________
Summa: 250 kcal

Har prommat aktivt i 1½ h , dvs -450 kcal (och passivt kanske 30 min, men det gills inte)

Min "tjockmacka" åt jag där jag vaknade, fy vad onödigt, men orkade inte tjaffsa. Red åt på Mc Donalds på väg hem, jag drack cola zero.. Jag har faktiskt inte varit hungrig idag, kanske för att jag är riktigt tjock idag, svullen om magen.

Känner mig äcklig, tom och ensam..

Känner mig deppig. Vaknade upp på kungsholmen tillsammans med fyra andra figurer, varav en av dem var Red. Resten var hennes kompis och hans kompisar. Jag somnade sött och oskyldigt så fort jag la mig ner men Red hade tydligen hånglat loss. Vi fick väldigt mycket uppmärksamhet igår, ja nästan mer än vanligt.. Men nu känner jag mig så tom, äcklig och ensam, som alltid på söndagar efter utgång.

Lyssnar på "Vaken" på P4. Jag älskar radio. Förut lyssnade jag alltid på Vaken och Rix morgonzoo. Men det är lite svårt att kombinera de två om man ska ha ett normalt liv med skola och jobb.

Idag kallas jag för deppjäntan
Vad gjorde du igår vid den här tiden? Var ute på stureplan med ett glas skumpa i handen, dansade och pratade.
En låt som beskriver dig just nu? Snow partol, Chasing cars. Depp, kärlekskrank och lite mer depp.

Tänk om alla mina kompisar och vänner visste det här om mig, hur jag känner och vilken dysterkvist jag egentligen är.. Vilken musik jag spelar när ingen hör.. Vad jag tänker.. ingen skulle tycka om mig.

Gårdagens "dagens" 200 kcal

Hann inte blogga igår. Jag satt hemma och efter min middag såg jag lite tv och gick på promenad vid elvatiden. bestämmer jag mig för att gå ut, så jag möter upp Red. Vi hade riktigt roligt och vi for på efterfest.. tills nu. Det var riktigt roligt det med. Får berätta lite mer sen. Gårdagens "dagens":

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
salta pinnar 50 kcal
____________
Summa: 200 kcal

Prommade en jäkla massa igår på stan sedan på kvällen också. Men jag fylleåt mackor typ 200 kcal på efterfesten, vilken dag det nu räknas till.. så gårdagen var inte så lyckad. Nu ska jag spela bingolotto :)

Tacka vet jag bra second hand!

Nu har jag varit på stan, promenerat runt och shoppat lite. Köpt strumpbyxor och gick in på flertalet second hand-butiker. Beyond retro är så sjukt dyrt, dessutom hittar jag aldrig någonting där. Tacka vet jag stockholms stadsmisson, oftast hittar jag fina och billiga grejer där. Idag köpte jag en kortärmad tröja med sidendetaljer i marinblått från Stockholm LM för 30:-.

Dessutom har jag handlat på Lidl, de har en jättebra juice där som bara innehåller 8 kcal/100g och den är jättegod. Handlade även ett gott the, massa sallad, gurka, keso och salta pinnar. Jag avskydde salta pinnar förut, men det innehåller lite kcal och är så salta, så de är mina snacks. Nu ska jag bara gå och handla pepsi max, sedan blir det dagens måltid.
image35

Hur smakar äggtoddy?

image34


Känner mig ganska glad och uppåt idag. Har fått sova ut, hade ganska trevligt igår och frossade inte fastän jag hade en extra bar i väskan och möjlighet att äta hur mycket som helst. Snart får jag pengar och ska spara som en duktig flicka. Har planer på att åka in till stan, titta lite i affärer och promma runt i stan.

Dessutom kom jag på att jag har haft världens julkänslor inatt. Jag drömde att det var jul och att jag åt
äggtoddy (som jag aldrig smakat förut) det var jättesött och smakade som kaksmet, vissa drömmar är sjukt verkliga. Egentligen är det juh inte en svensk tradition på julen, men det kanske är gott? Jag har faktiskt redan nu börjat tänka på julklappar, har köpt två stycken. Jag älskar julen!


Att göra idag (aja ihelgen):

Boka tvättid och tvätta
Städa, plocka och dammsuga
Promma
Köpa en ny rouge
Handla smalmat och pepsi (jo suketter också)
Plugga
Duscha och peela allt fläsk

Red ska ut ikväll med en tjejkompis till oss. Jag önskar att jag kunde följa, men jag har sjukt mycket skolarbete. SMinkdags och sedan stan.


Dagens intag igår: 230 kcal

Det var ingen katastrof igår, alkohol gills juh som sagt inte ;) Gårdagens "dagens":

1 bar (typ naturdiet) 80 kcal
2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
_____________
Summa: 230 kcal

Prommade typ 30 min igår vilket är -150 kcal. Dagen är inte godkänd, men inte katastrof heller.

Vin på Stureplan

Igår satt jag och min favoritklasskompis, jag måste nog namnge honom eftersom jag pratar så mycket om honom.. Igår satt jag och min klasskompis A och gjorde vår inlämningsuppgift till 19.30. Vi var ganska duktiga men det blev ganska mycket prat och ganska liten verkstad. För någon dag sedan pratade jag med honom om mitt ex och jag kände att jag lämnade ut mig för mycket. Så jag berättade för honom att jag inte brukar berätta sådant och att jag hade sagt för mycket. Då sa han "men jag blev så glad för att du sa det, det kändes som att vi var vänner". Lite gulligt faktiskt, hoppas han inte förstör vår relation som alla andra killkompisar gör.

Sedan drog jag på stureplan och mötte upp Red, vi tog ett par glas vin och jag kände av det direkt. Jag blev på fyllan av det, japp. Vi råkade träffa på min kompis kompis som alltid förstör mina kvällar, men hon var lika glad som vanligt. D messade och ville mötas upp, men jag tyckte att han var för sval och sedan åkte jag hem. Väl hemma så messar han "nu kommer vi dit". Men då var det försent så jag svarade inte, jag åt lite (första jag åt under dagen typ) och gick och la mig. Vaknade kring tre av att han ringer. Jag svarar inte utan somnar om. Så, jag har sovit ca tio timmar i natt, som natten till igår. Jag är nog lite sjuk.

Ont i halsen.

Måste skynda mig, ovanligt då :)

Jag ska iväg till skolan, ska sitta där länge och har inte ätit. Hur ska detta sluta? Ont i halsen också..

Han vet inte att jag är störd. Ätstörd.

Nä, nu ska jag sluta vara så blödig och nördig. Jag ska upp imorgon för att åka till skolan och skriva arbete tillsammans med min klasskillkompis (min favorit ni vet). Han tyckte att vi skule sitta till kl 21 imorgon, ehm (ja idag) det är fredag sa jag. Jo det visste han.

Häromdagen sa han något jättegulligt till mig. Något i stil med "du är en sådan som alla flockas omkring, du har utseendet, utstrålning och en häftig personlighet. Jag kan förstå varför alla killar flockas kring dig som i lördags (på sittningen)". "Ähhh, inte då, så är det inte" sa jag lite generat. Han och jag kommer nog bli bra vänner. Det är något jag behöver, killkompisar som inte försöker något annat än att vara vänner. Fast han tror juh iof att jag är en "glad och öppen tjej", han vet inte att jag är störd. Ätströd.

Jag vågar nog inte

Det är väldigt sällan som jag vill "ha" någon kille. Oftast så träffar jag mina dejter bara för att det är så skönt att ha någon som tycker om en. Men själv så känner jag ingenting och givetvis så gör jag slut ganska snabbt. Mitt sätt att göra slut är att låta allt rinna ut i sanden, ibland blir jag konfronterad med ett "om du inte vill träffas så säg det". Men jag säger det aldrig, jag avvaktar då ett tag och låter det sedan bli allt svalare tills det är slut.

Men ibland träffar jag någon, det hände ungefär vart annat till vart fjärde år. Jag älskar det, och hatar det. Jag blir så fruktansvärt sårbar. Någon jag tyckte om var han jag skrev om när jag började blogga för över två år sedan. Någon som jag älskade är mitt ex, S som jag också skrev mycket om förut. Han är fortfarande väldigt nära och den enda som vet vem jag är, en ätstörd flicka.

Förra sommaren så träffade jag någon. Han och jag var hela sommaren och jag.. tyckte om honom. Jag var så sårbar och känslig, han var så sval och jag visste aldrig vart jag hade honom, vad han tyckte om mig eller om han kände som jag. Sedan for han. Jag sa aldrig någonting och han verkade så oberörd. Nu är han tillbaka, på sätt och vis. Men jag vet inte.. jag skulle vilja våga men han är så sval. Jag är så ovan vid det och det är kanske därför han har fångat mitt intresse. Han är så fin och jag tänker ofta på honom även om förra sommaren är över ett år sedan. Det är för att det är så känsligt som jag inte ar berättat om honom.. Det känns som om jag vågar så kommer han göra mot mig så som jag gör mot alla andra killar. Jag vågar nog inte..


Dagens matintag: katastrof!

Idag har det varit en sjuk frossardag. Om jag börjar dåligt så slutar det i katastrof. Har prommat 2 timmar idag -600 kcal och ändå, ändå klarar jag mig inte. Lyssna på dagens intag:

soppa 150 kcal
1 macka 100 kcal
sallad 100 kcal
choklad 150 kcal
4 kakor 200 kcal
2 rågrut 100 kcal
____________
Summa: 800 kcal!!!!!!

Ja, jag är sämst!

Vilken dag!

Puh, vilken dag! Jag orkade faktiskt inte gå upp klockan 6.00, det blev 8.00 istället.  Har varit i skolan och gjort massa arbete, sprungit förbi ena jobbet och fixat och sedan har jag jobbat. Jag kom hem nu och hann precis se lite idol. Jag har frossat idag (såklart när jag har sovit så lite, blev typ 3,5 h) och så har jag lite ont typ överallt. Nu är det heroes och sedan prommis.

Måste få pusta ut lite!

"Jag är en bra granne"

image33

Stunder som denna blir jag sjukt irriterad på mig själv. Varför är jag så jävla lat och har inte gjort någonting? Har suttit en stund och räknat (fin bild va, matriser, tjohoo) men jag har ändå knappt gjort ett dugg. Jag har minsann tid för allt annat, att äta, umgås med kompisar, jobba, promenera osv, men skolan då? Det viktigaste? Den här helgen blir det bara plugg, helt seriöst! Jag ska upp klockan sex i morgon har känningar i halsen av att något elakt kommer. Jag som aldrig är sjuk. Dessutom har vi långdag i skolan imorgon och jag måste vara där under lunchtid, lunch- äta- fy fan. Sedan efter skolan måste jag förbi mitt ena jobb för pappersarbete och sedan vidare till mitt andra jobb. Hur ska jag orka med fyra timmars sömn i kroppen? Aja, slutklagat för idag.

Jag träffade på en annan granne när jag kom hem. Vi småpratade lite i hissen och sedan när hon skulle gå in till sig så sa hon att jag var välkommen att hälsa på. Efter den trevliga inviten så sa hon "Jag är en bra granne". Eller jag tror att hon sa det iaf, det kan ha varit "du är en bra granne". Det första alternativet är kanske en aning inbilsk. Eller så kanske det var en fråga "jag är en bra granne?", det kan det ha varit.

Dagens mat, 230 kcal

Paus i Scrubs. Dagens:

Gröt 80 kcal
2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
_________
Summa: 230 kcal

Jag har prommat  ca 1 h och 20 min idag, dvs -400 kcal. Istället för att sätta mig och plugga tidigare så somnade jag. Typiskt!

Jag vinner så lätt

Jag hann äta gröt imorse. Men jag orkade inte ens en portion, så jag skulle tippa på att jag fick i mig kanske 80 kcal. När det var dags för lektion hade min mage fått krupp och kurrade som tusiken, men jag var tvungen att göra en grej innan jag kunde fara hem så jag kom hem nu och åt snabbt. Nu är magen lite gladare.

Det ringde mig en man idag. Eller han har försökt ringa förut men jag har vägrat svara. Jag vet vad han vill. Han vill att jag ska komma och jobba, "typ 1½ dag" sa han. Jag kände att jag var lite tvär, inte otrevlig men jag hade ett bestämt "nej". Jag pluggar redan heltid och har två jobb. Nej, jag kan inte.

Nu ska jag sätta mig och göra lite viktigt skolarbete, det är verkligen ett måste. Måste hinna på prommis innan Idol också.

Jo förresten, jag träffade den där jobbiga killen idag, han som bor nära mig och stötte på mig i lördags. Han låtsades som om ingenting hade hänt, det gjorde jag med. Jag är bäst på att låtsas som ingenting, han kan inte utmana mig i min bästa gren, jag vinner så lätt.

Kan det bli bättre?

Igår, innan jag gick och la mig så skrev jag ett blogginlägg som bara försvann. Happ. Jag har sovit dåligt i natt, jag har vaknat av och till och drömt konstiga drömmar. Drömde bla om att någon stal min mobiltelefon, visakort och pengar.

Jag är svullen om magen idag, typ jätte. Jag önskar att jag skulle hinna äta lite gröt innan jag far till skolan, men det gör jag inte. Hungrig, svullen och trött. Kan det bli bättre? Jo, mitt hår är fett idag. Gomorrn

Tisdagens matintag, 150 kcal.

Oj vad jag har glömt saker nu ikväll. Jag har glömt att se på Scrubs, plugga och koka the. Jag gick ut och gick i ca en timme tidigare så totalt har jag gått 1h 20 min, dvs -400 kcal. Och dagens intag då? Jorå, det har gått bra!

Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
_____________
Summa: 150 kcal

Going on my skinny way.. och joddlar, typ.

Så här ser min killtyp ut

image32


Jag brukar ofta få förfrågan om vad som är "min typ" och vilka kända killar som jag tycker ser bra ut. Givetvis brukar jag aldrig svara på dessa frågor, men min syster brukar kalla mina killar för "modellkillar". Hon tycker att mina killar har samma stuk och det är ganska så sant. För någon dag satt jag och slötittade på tv och såg den nya hallåan på tv 4, Niklas Vestberg (uppe till höger). Jag höll på att tappa hakan. Het som fan. Dessutom mina favoriter sedan innan Duncan James från Blue (till vänster) och Jason Lewis från Sex and the city (nere till höger). Så när jag säger att någon är het eller fin, så ser han ut typ något åt det här hållet. Hett!

Han var het!

Efter min enorma försovning skyndade jag mig till skolan, jag har faktiskt fått en massa saker gjort idag. Min killkompis i skolan är jäkligt bra kille, synd bara att han inte är min typ, någonstans. Han verkar iaf vara en grym kompis. "Jag såg att ... var på dig rätt mycket i lördags, han gjorde väl ingenting?" Han pratade om killen som jag for hem samtidigt som, han den jobbiga äckliga typen om han hade försökt något.

Jag kom annars hem nyss. Träffade några grannar i hissen, ena killen var riktigt het. Vi log mot varandra och hans kompis började prata med mig. "Vad heter du?" frågade kompisen. "Elia" sa jag. De hette något konstigt, den heta hade ett fint leende, fina ögon och het kropp. Het . Vad jag har varit flirtig på sistone.. hmmm :) Nu är det idoldags, sedan House och plugg.

Bråttom

Har försovit mig, har sjukt bråttom och är hungrig. Jag har varit hungrig som en galning hela natten och kommer inte att få äta förrän många många timmar, ska som sagt hem till en kille från klassen efter skolan. Springer nu!

Det är JAG som läser din blogg!

När jag har lite att göra brukar jag (om jag har nämnt ibland) nätspinka. Hoppar in och ut ur olika bloggar just nu. Så om ni brukar undra vilka som egentligen läser just er blogg, så har ni svaret här. Jag spinkar. När jag har superlite att göra brukar jag roa mig med att utifrån hur personen skriver gissa på ålder, superkul är det inte men ett helt okej tidsfördriv kl två en måndag natt. När det står något i stil med;

"Åh, jag e så trött. Skolan suger, mamma suger och jag har typ håriga ben" så skrattar jag lite rått (men absolut inte elakt) och kommer ihåg mina jobbiga problem på den gamla goda tiden. Inget förändras. Fast givetvis använde jag inte det språket när jag var yngre, jag har respekt för min mamma. Mycket.

Mest förvirrad blir jag av alla dessa lite äldre 40+ kvinnor som skriver som en 15-åring, tar hål i naveln och bloggar om familjen. Vad hände med integriteten? Vi 80-talister har ingen, men alla andra generationer, någon? Råkade snubbla in på en sådan sida tidigare idag. Det gav mig ingenting, personen i fråga skrev ordagrant vad hon gjorde varje dag. I stil med;

"Ja,så gick jag upp, klädde på mig och åt frukost. Vi åt fil med frostisflingor och drack varm Oboy till. Sedan gick jag ut till bilen för att åka till jobbet, kom dit vid 7-tiden och började jobba."  Vad ger det? Ingenting. Är det intressant? Nej. En rolig berättelse? Nej. Ens värt att läsa? Nej.

Fast å andra sidan, hur kul är det att läsa en mysko liten ED-flickas blogg som bara pratar om mat. Humpf!

Vad kan man göra?

Idag har jag prommat i över 2 timmar, det betyder -600 kcal så dagen är godkänd. Fastän jag somnade tidigare så hoppas jag att kunna somna om bara ett par timmar, jag måste upp och fixa skolan imorgon. Imorgon eftermiddag ska vi hem till en (klass-)kompis, en av de jag hänger med mest faktiskt, han är sjukt rolig. Vi ska iaf hem till honom och förbereda ett skolarbete, vi ska redovisa snart och jag som hatar att tala in public.

Innan läggdags blir det the, plugg och Scrubs. Nu känner jag att det borde hända någonting, jag känner mig lat, anstränger mig dåligt i skolan, orkar inte träffa någon.. jag måste gaska upp mig lite. Vad finns det för roliga saker att göra? Måste nog skaffa mig en ny dejt, det är lite skoj, eller en blomma.


Måndagens "dagens"

Eftersom jag inte sov speciellt mycket i natt, eller det är nog ingen ursäkt. Jag åt, blev varm och trött som vanligt och somnade. Jag tror att jag har sovit i 1½ timme, jag som borde ha pluggat. Jag har varit ute och prommat ca 1 h och 20 min idag, ska på en till prom nu (på ca 40-60 min). Dagens:

1 kaka 50 kcal
2 smalmackor 100 kcal
2 rågrut 100 kcal
___________
Summa: 250 kcal

Promenad med promenadskor

image31

Det är fint höstväder ute idag. Jag har knappt orkat mig upp ur sängen, latmask som bara den. Jag har bara pratat i telefon, suttit här och funderat på om jag borde boka en tvättid, funderat på det. Nu ska jag ut på en liten promenad, jag måste handla lite smågrejer som minikeso och eventuellt några grönsaker. Såhär ser mina promenadskor ut, det är Reeboks Gratify Walk går att köpa på Stadium för en billig penning, 499:-, de är faktiskt riktigt sköna, bra och lätta att gå i. Sen så är de inte så fula som alla andra träningsskor.

Bara skit på TV.

Sitter och planerar min tv-kväll. Det är inte klokt vad mycket skit det är på tv, och på bästa sändningstid. Lyssna på det här:  Tv4 19.30 Vm-magasin. Tv 4 20.00 Rahpsody in rock vaxholm (snark!). Kanal 5 18.30 Americas funniest homevideos (dessutom går det tidigare under dagen också). Tv6 18.00 Stargate SG-1. Tv6 19.00-20.00 Cops.

Cops och Americas funniest homevideos får mig att kräkas. Vem (som är över 8år) tycker att AMF är roligt? Cops är bara äckligt, hur kan USA vilja visa upp white trash, störda poliser och övervåld. Det är så att man hejar på boven. Tacka vet jag riktig humor, Simpson :)

Pappa pralin

image30

När jag listade pro ana-böcker (trigger januari 2007) så berättade jag om denna bok, Pappa pralin av Anna Jörgensdotter. Jag orkade inte ens läsa ut den för att jag tycker att tjejen i boken var sjukt jobbig, påminde väl för mycket om mig själv :) Jag hittade den på REA för ett tag sedan och bestämde mig för att ge den en andra chans. Jag har inte ens öppnat boken.

Sugen på ny mobil

image29

Blev bara en kort promenad, det spöregnade ute och jag blev snabbt genomblöt. Har iaf prommat ca 1½ timme idag. Jag har bra länge funderat på att köpa en ny mobiltelefon, är så sugen på Samsung U600 (bilden), men efter att ha haft tre olika samsungmodeller så lovade jag mig själv att aldrig mer köra på Samsung. De har riktigt urusel batteritid, vissa messfunktioner krånglar, menysystemet är helt mysko, svårt att hitta tillbehör till osv. Men den är juh så fin!

På tal om mess, fick ett mess vid 18-tiden igår av en gammal dejt. Vi träffades några månader men det kändes inte rätt för mig. Så när jag åkte hem till frosstaden i april så hörde jag aldrig av mig igen. Han ringde och messade men jag svarade inte och han gav väl upp.. Elakt, ja, det var inte meningen att göra så.. jag är inte sådan.


"Hej snygging. Hur är det med dig? Utgång ikväll? Kram A"

Som om ingenting hade hänt. Som om vi hördes igår. Som om det fortfarande var vi. Jag har inte svarat, vad svarar man på något sådant?


Dagens intag bakissöndag

17794-28

Dagens:

1 smalmacka 50 kcal
grillat kycklingbröst-sallad från subway 140 kcal
___________________
Summa: 190 kcal

Undra om det har slutat regna, då bli det prom. Jag gillar subway!

Gårdagens fylla

Min blogg är fortfarande konstig. Och jag är ännu konstigare. Hade egentligen roligt igår men.. känns inte som att allt klaffade.

Jag drack en hel del och var sjukt hungrig när vi äntligen fick mat. Jag åt och kände mig inte ett dugg mättare, jag hade kunnat äta hur mycket som helst. Alla tyckte att portionerna var små, tom jag!

Efter det så var det fest. Jag har två stycken flirtar i skolan, ja span kallade vi dem på gymnasiet. Ena satt jag och flirtade med under middagen på lite avstånd. Sedan på festen såg jag att en kille som jag känner stod och pratade med mitt andra "span" så jag gick dit för att prata med min kompis (yeh right). Spanet är riktigt het och vi hälsade och började prata. Han var trevlig och vi flirtade. Sedan gick vi alla för att dansa och antingen försvann alla andra eller så gick jag och han iväg, vi blev iaf ensamma. Så vi pratade, dansade och höll handen.. sen berättar han att han har flickvän. Glad blev jag verkligen inte, men det är ganska skönt att det inte hände någonting nu, jag bara bidar min tid. Han och jag hade ganska roligt, annars var det inte så kul.

Min kompis som presenterade mig för mitt span hade världens kärleksförklaring för mig. Han sa något i stil med: "Jag tycker du är jättefin, men det är inte allt, du är en jättebra tjej och jag blev så glad när jag såg dig. Nu när jag har sagt det här så kommer du att dissa mig och jag kommer att bli ledsen". Jag sa ingenting för han har juh rätt. Undvek honom så mycket som möjligt efter det.

När jag skulle hem så var det en tredje kille som jag har många gemensamma kompisar med och bor nära mig som också skulle hem. Han raggade jättemycket på mig, sjukt jobbigt. Jag sa nej säkert 20 gånger. Han är lite äcklig, typ slemmig. Jag visste att han skulle försöka något, har sett hur han tittar. Gu vad jag låter.. cynisk.

Aja, gårdagens "dagens":

Bröd 150 kcal
Mat 300 kcal
Efterrätt 300 kcal
_________________
Summa: 750 kcal

Så mycket och ändå var jag sjukt hungrig vid 5 i natt, glad att jag inte fylleåt. Prommade ca 1½ timme igår.

Jag är skabbig som fan idag.

Bakisfilosofering

Är det bara jag som har problem att blogga? Undra om det som jag skriver nu kommer att publiceras? Hmm, ganska trevligt att bakisfilosofera :)

Igår var en mycket märklig dag. Jag åkte iväg på sittningen väldigt tidigt. Först var det middag med massa underhållning och sedan var det fest. Middagen kändes väldigt lång och utdragen och jag hann bli lite.. ehm onykter :)

På festen hände det en hel del. Jag kommer tillbaka och berättar utvalda delar senare, men ska möta upp bästis från frosstaden.

Sittning ikväll

Vaken med tuppen, eller inte. Jag somnade kring 5-5.30 i natt men vaknade med ett ryck vid 10, somnade iof om men hoppas att jag inte får sömnstörningar igen. Jag gick ut och prommade i natt, tur att jag känner mig säker här, prommade lite mer än en timme så det blev drygt 1½ igår totalt. Nu ska jag promma iväg till bolaget, vi har sittning ikväll med middag. Jag som vaknade så platt nyss, imorgon kommer allt att vara förstört :(

Undra vad för mat som kommer att serveras, förmodligen trerätters och massor av alkohol. Alkohol gills inte, men all mat. Jag får inte äta innan dess. Förut var jag så jäkla duktig..

Jag saknar mig

Sitter och läser lite gamla blogginlägg som jag skrev alldeles i början, alltså 2 år och 2 månader sedan. Jag vågade skriva ut så mycket mer på den tiden, för då var det så få som visste vad blogg var och på den tiden kände jag inte så mycket folk i Stockholm som jag gör nu. Jag hade så mycket tankar och åsikter som jag ville att folk skulle få ta del av, numera känns det som att jag inte bryr mig, jag har nog tappat tron lite. Jag hade även så mycket fritid att allting jag gjorde analyserades och tänktes igenom i minsta detalj, "varför sa jag så och varför gjorde han så".


Men vad som slår mig mest är hur roligt jag hade och hur mycket mitt humör pendlade upp och ner, jag var en bergodalbana ut i fingerspetsarna. Den sommaren var en av de konstigaste i mitt liv.. jag saknar mig.

Smala armar

image27


Jag kan inte få nog av att se denna tjej, så jäkla vacker och världens finaste kropp (ja nästan som nic). Men vad jag egentligen skulle skriva om var om armar, men jag hittade inte en sådan bild om jag ville ha. Iaf så har jag aldrig kunnat nå runt mina överarmar med fingrarna, jag har sett tjejer göra det på bild och tv, men själv har jag aldrig varit så smal. Försökte hitta en bild på en tjej som kan detta, men hittade ingen. Det är sjukt fint med smala armar och vore coolt att kunna göra det, sjukt, men coolt. Mina armar kan man likna med ett elefantben, japp.

Mess från exet + dagens

Jag somnade. Jag avskyr att jag blir så trött och varm när jag äter. Ingen annan som jag känner får högre kroppstemperatur när de har ätit, när jag blir varm så blir jag trött och vips så somnade jag kl 20.30. Vaknade strax efter tio och har sovit bort tid som jag kunde ha använt till något vettigt och kommer få svårt att somna i natt, suck.

Jag har hunnit vara sur idag, möttes i morse av ett mess från mitt ex som skrev typ; "Du är så snygg, men är du sexig? Ja alla andra tycker det, men inte jag", dvs sjukt omoget. Svarade med ett "vad du är klumpig" och resten av dagen har jag bombats med "förlåt, jag skojade bara", "ja alla vet juh att du är sjukt het", "vad löjlig du är som tar det seriöst". Jag orkar bara inte, orkar inte svara, inte reagera.

Dagens:

4 smalmackor 200 kcal
1 rågrut 50 kcal
keso 100 kcal
______________
Summa: 350 kcal

Jag har gått omkring lite idag, men somnade som sagt så prommisen måste jag göra nu, bland alla fulla människor ute.. Hoppas ingen läskig snubbe kommer.

Gnäll, gnäll och lite mer gnäll

Åh, måste trots allt få vara lite gnällig. Jag har ont i ryggen pga min stora väska, aj (gnäll). Jag åt innan jag for till skolan tidigare men är vrålhungrig nu (gnäll). Ska se på lite tv och äta lite lite.

Var och provade lite kläder på stan, åh vad jag är tjock (gnäll)! Elia the pigglet, eller Elia the elephant.

Hett med numbers

image26


Idag kommer en bästis från frosstaden till Stockholm. Hon är min älsta vän och betyder allt (nästan iaf) för mig. Vi ska nog träffas en stund efter skolan men jag måste nog hem ganska tidigt och sätta igång och plugga. Jag (som är så lat som jag hade ett helt utlägg om) har inte orkar göra något på över en vecka. Måste räkna lite. Dessutom är det numbers på tv, verkar som att det bara är jag som tycker att det är bra.. haha!

Vaknade faktiskt före väckarklockan nyss. Nu blir det kaffe eller the och påklädning.

Räkna kcal som hobby

image25


Helt seriöst ser jag det som en liten hobby att räkna ut hur många kcal allting innehåller. Ex: Idag skulle jag äta på jobbet (dvs jag valde inte maten) och såg att vi skulle äta det som vi ser på bilden ovan, typ blodpudding-aktigt. Skar korven som var på 500g i tio skivor (dvs 50g/skiva) och åt två skivor (250kcal/100g). Är detta inte roligt att räkna på, så säg! :)

Aja, nu har jag haft nog roligt. Dags för dagens:

Blodpudding/korv 250 kcal
2 rågrut 100 kcal
_________________
Summa: 350 kcal

Har varit och vardagsprommat mycket idag, samt en powerwalk. Allt som allt kanske 1½-2h, vilket endast räknas som 1½, dvs -450 kcal.

Nic, she is so hot!

image24


Ströläser lite i en hjärncellsdödande tjejtidning, (i smyg gillar jag dem). Står som vanligt en hel del om Lindsay Lohan. Hon har varit varken bu eller bä för mig förut, men nu på sistone har jag börjat gilla henne. Hon är fin när hon är smal, rätt crazy, sött fräknig och sniffar koks på toaletter. Om inte jag kom från en sådan antidrogfamilj skulle jag nog också sniffa kokain. Då blir man smal, titta bara på Olsentvillingen, vilken det nu var (har sett dem sedan de var bebisar, men vet fortfarande inte, eller jo, det var nog Mary Kate). På bilden ser vi dessutom min thinspo nr 1 Nic!!! She is so hot!

Jag blir så trött på mitt gnällande!

Jag är så jävla lat. Jag tycker verkligen att allt jag gör, måste göra och ska göra är så sjukt jobbigt och krävande. Mitt ena jobb är så lätt och riktigt bra betalt, ändå står jag där och undrar varför jag överhuvud taget jobbar och att de jag jobbar med är så frustrerande när de bråkar och trilskas, men hur svårt är det? Lättare än en plätt.

Jag orkar inte sätta mig och plugga, nä det är så jobbigt, jag är inte på plugghumör och det finns andra viktiga saker som måste göras, typ ta bort gammalt nagellack. Att alla andra i min klass siitter och studerar timme ut och timme in varje dag rör mig inte i ryggen. Jag tycker juh att det är så jobbigt.

Nu sitter jag och gruvar mig för att gå ut på en prommis. Jag har juh redan prommat massor idag, ätit lite, varit i skolan och jobbat. Nu ska jag sluta tycka att allt är jobbigt, sluta vara så trött och lyfta på min lilla (stora) rumpa och gå ut och gå. Jag blir så trött på mitt gnällande!

Utan mina super caps

image23


Jag har juh glömt att berätta att jag har varit utan super caps sen i.. fredags, dvs nästan en vecka. Tänkte gå ner på egen hand först för att sedan ta hjälp av sc, om de nu hjälper. Jag tycker mest att jag bara mår illa av dem.

Jag har förövrigt försovit mig idag, men jag är så trött! Bäst jag skyndar mig till skolan, kommer nog inte hem förrän vid 20-tiden

Onsdagens intag

Har varit ute på prommis, var skönt och det gick ganska snabbt. Dagens:

kyckling 150 kcal
sallad + keso 70 kcal
1 smalmacka 50 kcal
______________
Summa: 270 kcal

Har prommat ca 1½ h idag (egentligen mer.. men orkar inte räkna) vilket är -450 kcal. Tjohoooo. Kom på att jag jobbar imorgon efter skolan.. aja.

Ett speciellt band

Har förgäves försökt skicka en bild på min kycklingmat som jag åt tidigare idag. Gah, blir galen på grejer som inte fungerar. Nu är den självutnämnda hurtbullen hemma igen, fast det där med hurtbulleriet har nog gått över. Jag mötte upp min grupp (skolgrejs) på stan och for dit vi skulle. För några dagar sen, eller var det rent av i fredags (?) så knöt jag ett litet band kring en killes handled och skojade "den här är speciell och den får du inte ta av" sedan glömde jag bort det och såg idag att bandet satt kvar. "Va, har du kvar bandet?" sa jag. "Ja, du sa juh att jag inte skulle ta av mig det", sedan skrattade vi.. Ja det var det skojigaste som hänt mig idag, haha.

Kycklingmaten höll min mage från att göra uppror idag. Snart börjar idol, sedan heroes, måste plugga, promma, duscha och sova. Hoppas det inte blir tidigt imorgon.

Russinfingrar

Idag är jag en liten hurtbulle! Jag har hunnit vara på lägenetsvisning, prommat, handlat och diskat världens jätteberg. Lägenheten var inte alls som jag hade tänkt mig, kommer nog att tacka nej. Den var allt annat än fin, ett riktigt renoveringsobjekt, dessutom vet man inte hur länge man får bo där. Efter min soliga prommis så kom jag hem och var superhungrig, jag visste att jag inte skulle kunna hålla mig i flera timmar, så jag gjorde kyckling och sallad och åt det som tacos typ (utan brödet såklart), lite svårt att förklara men kan kanske visa bild sen. Sedan tog jag tag i diskberget, äntligen äntligen är jag färdig. Nu har jag ont i ryggen, blank panna och russinfingrar. Hett!

Väl valda ord om natten

image22



Åh vad skönt att sova! Jag somnade till House igår, klockan kanske var kring 21.30-21.45 och vaknade till väckarklocka nu vid 6.45. Det blir ca nio timmars högkvalitetsömn och jag behövde vardenda minut. Jag har drömt om mat i natt, såklart. Fast jag drömde att jag frossade massor av mat och kunde andas ut när jag vaknade. Puh, det var bara en dröm.

Trött, svag och dagens

Gick ut och gick, jag känner mig så trött och svag. Jag har juh bara sovit ca 8 timmar på två nätter, jag behöver sova mer! Åter till prommisen, jag orkade bara promma i en timme.

Dagens:
1 rågrut 50 kcal
kycklingsallad 200 kcal
gröt 150 kcal
___________
Summa: 400 kcal

Någon spelar jäkligt hög musik här, kanske min granne, är han ny eller?

Min eviga hunger

Dagen hittills kan summeras med ett ord, hunger. Jag var hungrig då jag vaknade, åt en rågrut men det hjälpte inte. Min mage kurrade under mina två föreläsningar mellan 8-11, "haha är det din mage som låter så" sa en kompis medan han mumsade på en halvmeters baguette. Skyndade i mig kycklingsalladen under lunchen, men det lindrade bara tillfälligt. Nu när jag slutade kunde jag bara tänka på mat, men, under resan hem så sansade jag mig och tänkte "vad kan jag äta mycket av utan att det blir mycket kcal och som jag dessutom blir ordentligt mätt på". Jo, gröt. Gjorde iordning 2 portioner fullkornsgröt (såklart) för jag trodde aldrig i livet att jag någonsin skulle slippa hungerkänslan. Men nu när jag har ätit hälften (1 port=110 kcal) är jag nöjd! Ett mirakel :)

Tidig morgon

Det kändes ganska okej att gå upp idag, men tröttheten kommer väl om ett par timmar., har endast ca 3-4 timmars sömn i kroppen Jag är lite besviken på mig själv, provade ett par gamla byxor och de var minst sagt tajta, varför har jag blivit ännu tjockare? Måste ner mer, smal fin. Jag är så hungrig, tar med min sallad (som jag inte åt igår) till lunch.

Idag är det en svart dag, 11:e september..

Kommer nog att fara och träna idag. Jag tar iaf med mig träningskläder så får jag se..


Dagens intag

Tja, det gick snabbare med skolgrejen än vad jag trodde. Varför skjuter jag alltid upp saker? Nu ska jag sova, upp kl 6.00 men innan dess..

Dagens:

2 smalmackor 100 kcal
2 rågrut 100 kcal
½ kycklingbröstfilé 50 kcal
minikeso 70 kcal
____________
Summa: 320 kcal

Okej dag. Prommade 1½ timme ikväll så jag är väl godkänd. Bästa med dagen var lätt skorna. Sämst var min "försovning". Kanske kanske törs jag fara på träningen imorn. Sovdags!

Hush puppies

Nu har jag letat och letat efter en bild på mina nya fina skor, men utan större framgång. Jag såg dem från skyltfönstret och tänkte "jag ska bara titta". Gick in och så var det specialpris på utvalda hush puppies-skor. Jag provade och var överlycklig, från 1400:- så var det nedsatt 50% just nu. Gick glatt och skulle betala i kassan. "Ja då blev det 1480:-" (köpte lite annat också). "Va,det stod 50% på dem" sa jag. "Nä, det är på de andra" sa kassörskan. "Men det stod under dem också" sa jag ödmjukt som vanligt. "Nä men de här är alldeles nyinkomna, men jag ska höra med min kollega". Gissa vem som hade rätt? :) Japp så nu är de mina, bara mina!

Måste fixa en skoluppgift nu, innan läggdags återkommer jag med dagens.

Risken att bli en dönicke

Nyäten och inte mätt. Bara nöjd men det är så man ska vara tydligen. Åtekommer med dagens sen, jag måste juh promma bort det först. Strax börjar Mean Girls, lite kul är det med dönickefilmer, dvs en film där man bara kan slappna av. Men man riskerar att bli en dönicke.

Fick tomatsaft i ögat, nu är det rött och kliar, typiskt. Berättar om mina nya fina skor sen. Filmdags


"Vad fin kropp du har nu, förut var du så smaaal"

Aaaaah, jag har inte sovit mycket i natt och absolut inte gott. Frusit och svettats om vartannat. Vaknade nu innan väckarklockan och det gör mig minst sagt förvirrad, ehm är jag pigg nu? Har jag försovit mig och missat ringningen? Tror att jag vaknade av SMS, en kille i min klass skrev att han inte kunde komma på första lektionen, det kan inte jag heller, jag skulle juh sova. Men nu slipper jag att äta min sallad i skolan iaf.

Min mage är plattare än på länge, men jag är sjukt hungrig. Hur gjorde jag förut? Jag var så duktig hela tiden (typ 2 år sen) och smal och fin var jag. Fick en kommentar för typ en månad sen av en gammal kompis. "Vad fin kropp du har nu, förut var du smaaal". Tack för den- NOT!!! Hela värden tycker att jag är fet.

Vad jag är gullig!

Jag känner mig ganska så gullig ibland. Har nu suttit och knåpat ihop ett litet brev till en bästisbästis i frosstaden. Dessutom ska jag skicka med en grön skjorta som jag fyndat (ska köpa en likadan till mig själv imorn) och en fin a-linjeformad svart top med knytband under brösten. Bara sådär. Saknar ofta mina riktiga vänner och jag har konstant dåligt samvete för att jag är så dålig på att höra av mig och underhålla mina kontakter, så jag gör det enda rätta, köper mig fri :) Nämen för att visa att jag tänker på henne och uppskattar hennes vänskap. Hoppas hon blir glad, det blir jag när jag får post.. och paket. Gulligull på mig och sov gött!

Jo, jag ska egentligen upp kl 8.00 hur kommer det att gå? Jag är sämst i världen, sitter här mitt i natten när man ska sova för att kuna plugga och leva. Snark på mig!

Bajssallad?

image21

Ser inte salladen väldigt vidrig ut? Vad är det för gult bajsgegga mitt i alltihopa? Ser dessutom ut som att kycklingen är rå, usch och fy. Jag som skulle berätta om hur duktig jag har varit som har gjort kycklingsallad inför imorn så att jag slipper äta konstig fet skolmat och skulle stolt hitta en representativ bild och så hittar jag den här! Nu blev juh allt försört.

Dagens "dagens"- MAX

image20

Ja det är sant, jag åt på MAX, eller närmare bestämt så åt jag på väg från max. Det är så skamset att äta in public, jag skämdes som en hund när jag gick där och åt. Jag glufsar, folk tittar och det känns lite.. vulgärt. Hör nästan hur människorna tänker "din lilla slampa, går du här och.. ÄTER". Vulgärt som att ha sex på tunnelbanan ungefär.

Dagens:

Hamburgare 600 kcal
Mjölk + liiite flingor 100 kcal
____________
Summa: 700kcal

Fy fan, och ändå är jag sjukt hungrig. Prommade i ca 1½ h, men det blir juh bara -450kcal. Blä för mig och bakisdagar.

Storyn om igår

Jag vet inte om jag orkar berätta om gårdagen så ingående, kanske inte så kul att läsa heller.. Vi träffades alltså upp förfestade och gick ut. Träffade den här killen och dansade och så hela kvällen, jag var ganska full, men han var nog ganska så dragen han med. Iaf så for vi hem till honom, låg och kysstes och somnade. Vi vaknar till vid 10 och det första han säger är "jaha, så du är kvar" jag började tokskratta så det var ganska lättsam stämning, i vanliga fall hade jag blivit sur.. Han hade typ den stilen, kaxig, lite smådryg och med en stor portion självförtroende. Vi låg och kysstes och såg på idol, vi hade faktiskt mysigt.. Skrattade mycket och fånade oss. Men han är nog inte min typ, lite för "jag behöver inte någon"-typ.  Han är inte den typen som ger kompilamger eller får mig att känna mig fin.. När vi skulle ta taxi hem så sa killen före i taxikön till honom "Vilken fin tjej du har", han sa ingenting. Inte "jag vet", inte "tack", jag fick inte ens en menande blick. Jag som är så beroende av bekräftelse! Jag for hem vid tre, eller jag gick och åt. MAX!!! Japp, jag tog en hamburgare.. Var så sjukt hungrig, dumt? Javisst! Gott? Gudomligt!

Ja vi hade iaf inte sex, och jag som hade lovat mig själv att jag "får". Ja det låter helt knäppt, men jag får sådan otrolig ångest när jag har one night stands så jag kan verkligen inte. Jag tycker inte att det är värt att ligga och gråta hela natten och känna mig ful, äcklig och slampig. Önskar att jag bara kunde stänga av och göra vad jag vill.. Mina jäkla hjärnspöken-

Duschdags.


Gårdagens "dagens"

Gårdagen var mysko. For på förfest rätt tidigt och skulle äta där, så det blev ingen "dagens" igår. Om jag hade kul, japp, berättar sen.

Gårdagens:

2 smalmackor 100 kcal
1/4 pizza ca 250 kcal
+alkohol (som inte gills ;))
____________
Summa: 350 kcal

Vaknade upp på st eriksplan och var vrålhungrig.. Berättar sen, men jag hade inte sex med honom iaf, vilken skötsam tjej jag är ;D Promdags!

..och de passar igen!

Tjoho, mina byxer som har suttit.. ehm tajt sitter nu perfekt igen! Efter min äckel-svull-tjocksommar så är jag på väg ner. Nu är det dags för bolaget, alkohol innehåller inga kcal ;)


Prickikorv och sugmärken!

image19

Sedan igår kväll har jag haft ett enormt saltsug, speciellt sug efter prickikorv. Aja cognacsmedwurst. En macka med smör och prickigkorv..mmm.

Vaknade nyss, drömde om att jag hade legat sked med en kille på jobbet som jag umgås rätt mycket med. Han hade gjort sugmärken över hela min vänstra överarm. Drömmen var så verklig så jag v ar tvungen att titta efter sugmärken när jag vaknade. Puh, jag kunde andas ut :)

En sådan här lägenhet?

image18

Fick ett litet brev i brevlådan idag. Det var en inbjudan till en lägenhetsvisning, "tjohoo" tänkte jag tills jag så att jag är på typ plats 50, ödets ironi. Hur lägenheten ser ut har jag ingen aning om då jag inte har sett någon bild på den, men jag kan tänka mig något ungefär som på bilden..

Dagens matintag

Dagens (fastän jag förstörde med gröt tidigt i morse, har juh trots allt varit en lång dag 07.00- 03.00):

Gröt + liiite sylt 200 kcal
2 smalackor 100 kcal
2 rågrut 100 kcal
___________
Summa: 400 kcal

Var ute och prommade ikväll typ 1½ timme= -450 kcal

Är lite trött nu, dagen är juh godkänd så jag kan få sova gott om en stund.

Gårdagen i siffror

Gårdagen var så jävla.. jobbig.

Gick upp kl 6 då hade jag sovit 2 timmar, gick upp på föreläsning där jag mest satt och var trött, orkade inte ens anteckna (vilket jag får betala för nu, bajs på mig, har egentligen miniprov idag men kan det inte och meningslöst att gå dit). Sedan hade vi genomgång på ett nytt program som vi ska använda oss av, ja där somnade jag till någon minut. Lunchen åt jag hur mycket som helst av, dumma dumma mig. Efter det hade vi lab, ja jag hade juh inte varit uppmärksam på föreläsningen så jag kunde det inte så bra, så nu ligger jag efter. Sedan var det dags för jobbet medan alla andra drog på fest, jobbet var väl okej men stressade lite. Kom hem vid 21.15 och tittade lite på tv medan jag åt- igen. Efter det skulle jag sättta igång och plugga, funderade på att ta en prom men orkade inte. Plugga? Nä, jag var för trött för det med så jag tog ett par rutor choklad och gick och la mig, ja jag är dum och sämst och tjockast.

Ja gårdagen kcal-intag (suck):

2 rågrut 100 kcal
1 macka 100 kcal
Lunch 350 kcal
2 smalmackor 100 kcal
Choklad 100 kcal
____________
Summa: 750 kcal Aaaaaaaaah!!! Hur kan jag leva med mig själv?


Har iaf sovit som en liten gris i natt och känner att jag lever idag. Har iof redan "förstört" med att äta, men det var fullkornsgröt (som att det skulle vara en förmildrande omständighet) = 150 kcal + 50 kcal (lite sylt).

Idag hade jag tänkt att gå i skolan, kanske shoppa lite och få ta på ett fint rutigt block med tjocka blekta blad. Det är inte så speciellt miljövänligt, men jag är faktiskt det i vanliga fall och tjocka blekta blad är viktigt för mitt pluggande. Haha jag är bäst på ursäkter! Hoppas jag finner ro till att studera ikväll. Ska tydligen ut imorn, tjoflöjt.

Bajsdag

Sovdags nu, jag sov två timmar natten som var och har frossat idag, så nu är dagen över för min del. Berättar allt imorn..

En bra dag, japp, det är sant :)

Gick ut och gick efter idol. Prommade omkring ca 1½ timme så när jag kom hem kände jag mig inte så mysig så jag hoppade in i duschen och drack sedan en kopp the.. Så skönt och mysigt, kan nästan förstå varför folk tränar som tokar. Ligger på minus i intag idag, alltså en bra dag, känner mig lite duktig. Har lovat att jobba imorn, på mitt andra jobb, suck. Aja, det ger rätt okej pengar.. natti

Dagens mat

Dagens mat, som lovat- tillbaka.

2 smalmackor 100 kcal
1 rågrut 50 kcal
keso ca 70 kcal
_____________
Summa: 220 kcal

Jag har varit så sjukt skakig och hungrig idag, men klarat mig.. Skriver in "dagens" redan nu så att jag inte sabbar det. Får mysa med en kopp the senare efter min prommis. Belöning som jag inte ens kommer dricka upp, varför låter det så jäkla mysigt när alla andra bloggar om thedrickande och tända ljus?

Super caps

image17
Tog en kapsel. Jag blir helt knäpp av dessa, jag är helt virrig, skakar, magen kurrar som aldrig förr och man kan inte dela kapslar, alltså måste jag ta en hel. Ska på stan och möta H nu, hoppas hon inte märker hur knäpp jag är. Kommer inte köpa dessa mer (om jag kan få tag på något annat).

Har tänkt att köpa en bok (alltså skolbok) idag, men de är så jäkla dyra, måste väl.. suck!

Sexdrömmar

Nyvaken, snoozade som vanligt, ah sämst! Jag har haft underliga drömmar i natt, vaknade till och kände inte mina armar, jag tror att jag har yrat. Dessutom drömde jag att jag hade sex med en kille på jobbet (som jag iof råkade hångla med för någon vecka sen, dumt? Javisst). Mina föräldrar hade en stor bjudning med massor av gäster och när jag och A (jobbkillen) satte igång var det så högt att min mamma kom ner, haha. Det konstigaste var nog att A visslade superhögt under hela akten, haha, "shyyy" sa jag, men han skulle prompt vissla..

Städdags!

Karatefylla

Jag är ledig imorn. Det är egentligen helt galet att jag inte visste om det.. vad ska jag göra en helt ledig dag? Hmm, listdags ;)

* Byta mina skor (kanske har glömt att säga det, men mina fina skor som jag köpte förra veckan är, ehm olika, japp)
* Promma
* Plugga lite
* Våga äta ett piller (måste juh fungera)
* Äta ETT mål mat
* Träffa min vän H för en kopp kaffe
* Borde tvätta
* Ringa bästis i frosstaden
* Börja skriva i "dagens måltid" här på bloggen igen. Trigger!
* Fylla i min almanacka, (gillar det ordet, men engentligen är det en kalender)


Aaa.. om jag gör allt det där så är jag en duktig flicka, haha skrev "slicka" först (ist för flicka) och det hade inte varit fel ;)

På tal om sådant så är det över med D, iaf mentalt för mig. Jag förstår mig helt enkelt inte på honom.. eller så enkelt är det juh aldrig :) Tror att jag gjorde bort mig för honom på fyllan i lördags. Men vad gör det om hundra år, dessutom så kommer jag inte håg det, karatefylla utan dess like. Förresten, vad hände med den låten?

Snickersfrossa

snickers


Jag är sämst i hela världen. Jag var och storhandlade idag och köpte en snickers. Ja, jag var sur och trött och ville bara ha socker. Så nu har jag ätit halva jäkla snickersen, aaaaah 150 kcal rakt av. Fy vad jag är.. äcklig.

Jag kunde inte sova i natt ( ja natten som var) sov bara två timmar och hade fullspäckat schema idag. Men i stället för att åka och träna och bli smal och het efter skolan så åkte jag hem, handlade, åt och somnade. Katastrof stavas Elia.

Vuxenpoäng

Jag gillar inte mina nya piller, de gör mig virrig, hungrig och dryg. Har haft en bra dag idag, tycker om skolan och äntligen äntligen har jag hittat rätt. Var full som en fyllekaja i lör och hade fylleångest hela söndagen, det är inte värt det.

Nu åskar det så fint ute, gillar det :) Ska iväg på möte nu, vuxet som fan ;)

hits