Men mest av allt vill jag hetsa

Hej, jag har längtat efter min blogg hela dagen, men dagen tog aldrig slut! Här sitter jag, har nyhandlat massa hetsmat och vill inget hellre än att ge efter och få äta äta äta. Den nya ringde, känns som hundra år sedan jag beskrev honom som "galet grym", nu känner jag mig mest osäker. Han ville att jag skulle komma dit ikväll, jag vill sova, hetsa och vara ifred. Men mest hetsa.
Detta finns hemma hos mig, vill bara ladda ur...

Kommentarer:
Postat av: v

Jag har också köpt en massa hetsmat, och villvillvill, nu med detsamma! Men min familj är fortfarande vaken så jag måste hålla mig:(

2009-02-09 @ 22:10:25
Postat av: S

Jag har haft en hetsar-dag (typ som vanligt). Hetsar även då familjen är vakna, men mycket på natten också faktiskt (går och lägger mig runt tre). Jag hetsäter så mycket nu så jag gör det automatiskt, utan att tänka.

2009-02-09 @ 22:43:26
Postat av: Elia

Jag gav efter, som jag alltid gör, men skönt som vanligt. Märker inte era familjer något? Eller hur döljer ni det?

Postat av: v

Ingen har märkt det än iaf. Jag väntar alltid tills de har gått och lagt sig, typ en halvtimme och sedan så försöker jag att spy tyst, slå på vattnet, musik etc. Det brukar gå bra, men oftast gör jag det bara när jag är hemma själv, känns säkrast så

2009-02-10 @ 00:28:14
Postat av: Fanny

var glad att du inte bor själv, då är det lätt hänt att det spårar ur helt galet.

2009-02-10 @ 06:24:59
URL: http://viktigmanniska.blogspot.com/
Postat av: S

I mitt fall så fick jag diagnosen "anorexia nervosa" för flera år sedan (blev jättechockad eftersom jag var bulimiker, jag sa att jag hetsåt och kräktes, men när vikten går under 17,5 i bmi har man plötsligt anorexi). Första gången jag blev inlagd så var jag ju så naiv och trodde jag skulle bli bra, så jag la korten på bordet. Trodde ju att jag skulle bli bra så jag sa till familjen och bästa vännerna hur det var. Diagnosen ändrades till "anorexia nervosa, med självrensning".

Så sen dess, trots flera år efter och sådär, så tror dom nog att kräkningarna kan förekomma ibland. Men inte att jag kräks flera gånger om dagen!

Jag skäms väldigt mycket över att jag är bulimiker så jag döljer sjukdomen kraftigt och känner mig som en riktig missbrukare. Jag har 5 burkar (1-1,5 liters) som är gömda i en hylla längst in i min walkingcloset (glamoröst asså :P) bakom ett draperi. Dom kräks jag i och tömmer en gång varje dag (ibland får jag tömma oftare). Det är jobbigt, men jag vet inte hur jag ska överleva annars. Jag är så rädd att bli upptäckt. Då vet jag inte vad jag gör, flyttar eller hoppar från en bro.

2009-02-11 @ 23:49:54

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits