Ensam med anorexi och bulimi

Usch vad jag känner mig yr och groggy, allmänt känt som bakis. Jag hittade iaf en sida som har hur mycket thinspo som helst, Prothinspo heter den och innehåller lite smått och gott. Synd är bara att många av fotona är fel size, alltså utdragna och att det dyker upp irriterande annonser.image187

Hilary Swank har uppenbarligen gått ner i vikt, fint tycker jag, fast den kvinnan är inte så het. Från the skinny website såklart.

Min gäst kommer att vilja äta middag snart. Åh, hatar att inte få vara själv och bestämma. Jag ska aldrig bli sambo! Jag har faktiskt funderat på det i några svaga ögonblick, att flytta ihop med någon och få billigare och större bostad. Men det är helt omöjligt, jag måste få äta (eller inte äta) det jag vill och så skulle jag inte kunna kräkas.

Jag hade en kompis som flyttade ihop med en äldre kvinna som hon hade träffat via sitt jobb, och så berättade min tjejkompis för mig om kvinnans matproblem. Tydligen hade hon någon form av BED (binge) och fick ryck då hon bara åt och åt och åt. En gång så hade min tjejkompis kommit hem och sett vad kvinnan hade kastat i soporna och det var syltburkar och yoghurtkartonger som hade varit fulla innan. Usch, tänk om det skulle hände mig. Nä, jag kan bara bo ensam. Ensam med anorexia och bulimi, vilken dröm! ;)





Kommentarer:
Postat av: Anonym

Tråkigt att läsa om dina tankar kring mat osv... hur tänker du kring att bli frisk? Blir ledsen av att läsa det du skriver. Det är inte värt det! Låt inte tankarna styra ditt liv!


Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits