Vill ha vovve

image146Jag har just tagit mig en långpromenad längst favoritstråket, det luktar vår ute och det var så skönt. Det var många pensionärer ute med sina hundar. Jag har också funderat på att skaffa en liten jycke, bra som sällskap och promenadkompis. Men då måste jag först skaffa ett annat boende, min bostad är alldeles för liten för att kunna ha hund. Sedan måste jag skaffa mig en pojkvän, för jag är borta för mycket för att ha en hund ensam. Så ni ser vilket projekt det skulle bli, egentligen ett ganska omöjligt projekt eftersom jag vill bo själv och göra min grej. Dvärgspetsar är sjukt söta.

Nu ska jag och jobba.

Kommentarer:
Postat av: z

PRECIS en sån jag ska köpa! dom ser ut som små nallar

Postat av: z

eh.. hela min kommentar försvann.. jag gjorde ett hjärta. :( skrev iaf att dom inte tar så mycket plats, men är dyra, men man tvingas ut oavsett väder för dom har mycket energi!

2008-01-14 @ 16:11:26
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Elia

z, typsikt, jag hatar när det händer. Man har skrivit jättebra och jättelångt och så försvinner hela skiten!

Skulle vara toppen att ha något "måste" för att gå ut och traska :)

2008-01-14 @ 18:50:04
URL: http://elia.blogg.se/
Postat av: z

precis! när man verkligen inte orkar ge sig ut i slasket så står den lilla sötnosen där och verkligen vill ut. då har man inget val. : D

2008-01-14 @ 19:34:51
URL: http://zumiii.blogspot.com
Postat av: Elia

Verkligen, dvärgspetsen har ett jäkla temperament (som jag). Frågan är bara om de behöver mycket motion, om de kan få för mycket av promenader liksom :)

2008-01-14 @ 22:31:04
URL: http://elia.blogg.se/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits