En annan typ av tandläkarskräck

Vet ni en sak, det var flera år sedan jag sist var hos en tandläkare. Jag skulle verkligen verkligen behöva gå, men jag vågar inte, är så rädd att det ska finnas frätskador på mina tänder och att hon/han frågar mig. Ingen ingen vet, och det är så det ska vara.

Kommer vi sluta såhär?

Kommentarer:
Postat av: Marie

Får väl skylla på att man dricker mycket läsk eller något.. tror inte det är någon fara så länge man inte har problem med ilningar och så.



Hur går det annars då med mat, vikt, kärlek, livet??

Kram M

Postat av: Bella

Tja. Alltså jag måste bara fråga. Jag har seriöst försökt lära mig att kräkas i ja säker två år nu. kanske inte så aktivt men still. Det enda jag har kommit på fungera någorlunda normalt är när jag äter flytande saker och dricker typ 3 liter vatte, trycker in magen så hårt jag kan. Och då om jag har tur kan det komma lite grann. Men jag vill verkligen veta hur man spyr upp allting! Snälla har du något tips på hur jag ska lösa det här?

Tack på förhand!:D

2009-10-18 @ 01:00:54
Postat av: S

Men i hur många år har du kräkts? Jag har kräkts i princip varje dag de senaste 4 åren. Första halvåret ca 1-3 ggr om dagen och sedan var jag uppe i 4-6 ggr. Idag kräks jag 5-8 ggr om dagen.

Min tandläkare har fyllt på mina tänder med plast massvis med gånger. Att tänderna (eller ja.. tänderna å tänderna...) sviker mig är det jag är allra mest orolig för. När jag äter t ex en knäckemacka ibland ilar det som fan i tänderna eftersom emaljen är borta. Och knäckebröd äter man inte direkt med framtänderna.

Så vem vet, om några år kanske jag får laga hela munnen?

2009-10-21 @ 12:56:27
Postat av: Elia

Marie- Med livet, tja det har väl stått stilla ett tag nu.. Hoppas att kunna ta tag i mig själv och få leva lite nu. Hur går det själv? Kärleken, tja, lite ont i hjärtat från time to time..



Bella- Vet vad du menar, bulimi är jätteskadligt för kroppen och jada jada.. Googla om ämnet så får du veta mer..



S- oj, 4 år är lång tid. Jag har väl varit bulimiker i 2år, innan dess kräktes jag nästan aldrig. Ytterst sällan och bara när jag hade panik. Idag går det mycket i perioder, men i snitt kräks jag kanske 8 ggr/v.



Ta hand om dina tänder gumman! Ska jag försöka göra. Vad säger din tandläkare btw?

2009-10-26 @ 02:38:51
URL: http://elia.blogg.se/
Postat av: Bella

Hej igen, ja alltså hur många år haha. Inte många, inte några alls. Har bara lyckats kräkas en gång när jag åt glass... och en annan gång när jag hade ätit risnudlar. Men både gångerna har krävt att jag vart tvungen att dricka 3-4 liter vatten, får trycka på magen och luta mig fram. Står i en kvart men får bara kväljningar. Försökt ett antal gånger men verkar inte funka. Sen vill jag ju kunna spy oberoende på vad jag ätit också.



Har du några tips eller för dig kanske det var lätt?

2009-11-30 @ 21:47:19
Postat av: Bella

Hahah... oj hej jag är seg, svarade på fel kommentar. Så glöm allt jag skrev.



Och jag vet att det är farligt, inte tänkt spy varje dag. Tycker inte om det, men ibland kan det vara skönt att bara få bort den äckliga känslan.

2009-12-03 @ 15:57:39
URL: http://tjockisakuten.blogg.se/
Postat av: håller med bella

vill oxå veta hur man spyr upp allt, jag har försökt får bara kväljningar och i bästa fall lite slem... :S

2012-01-02 @ 18:00:25
Postat av: hanna

lider du av ätstörningar än idag?

2012-09-06 @ 23:51:45
URL: http://girlishness.blogg.se

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits