Titta inte på mig när jag handlar

Usch vad jag har känt mig uttittad idag. Helt osminkad, fett hår, fula och alldeles förstora kläder gick jag till stormarknaden för att handla lite kyckling, tvättmedel och toalettpapper. När jag kommer in i gången där sopporna finns står det en man där, kanske 35 år och tittar upp när jag kommer. Jag ställer mig och läser på alla innehållsförteckningar så som jag alltid gör, medan känner jag mig iaktagen och varje gång jag tittar upp på 35-åringen så tittar han bort. Det ta sin lilla tid för mig att hansla, det finns många soppsorter och jag måste ha den med minst kolhydrater och minst kaloriinnehåll så jag stod där i ca 5 minuter, för mig är det inte speciellt länge egentligen. Men under tiden får jag den konstiga känslan som jag får ibland när jag gör mina knäppa saker, känslan av att han tänker "den tjejen har problem". Ja, det kanske jag har, men jag behöver inte någon främling stirrandes på mig för att jag ska förstå, och hur kan man stå och titta på någon i fem minuter utan att skämmas?

Sedan på gymmet, jag avskyr att gå dit när det är andra där. Två äldre tanter som tittade, en ung kille, en medelålders.. Men jag kanske inbillar mig när jag är i situationer där jag känner mig osäker?

Annars har jag sett ovanligt många heta killar idag, helt sjukt. Gick ut på promenad imorse och mötte en kille som var på väg från mitt gym, han var het, vältränad och brun. Vi fick ögonkontakt och han log. Hade jag vetat det så hade jag sminkat mig idag.. så ni vet ;)

Kommentarer:

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits